Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πολυ μεγάλο κόλλημα τραβάτε με τα λεφτά πάντως.

    Η ζωή έχει και παρα πολλα άλλα εκτός από τα λεφτα.....
     
  2. eteros

    eteros Regular Member

    Δεν είναι κόλλημα, είπα η πλειοψηφία, δεν είπα ότι όλοι είναι έτσι.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μπρε ποιον μου θυμίζεις;  
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Κοιτα. Εαν μου δωσει ενας 5 μυρρια, θα υπογραψω οτι υπαρχει και BDSM σκηνη στο Ελλαντα.
    Με κανα δυο ακομα, οτι υπαρχει νοημων ζωη σ αυτο τον πλανητη.
    Οτι δινεις, παιρνεις.
     
  5. erosexy69

    erosexy69 New Member

    Μετά από μακροχρόνια σχέση με αφέντρα, γάμο μαζί της, διαζύγιο και στη συνέχεια πολιτισμένη σχέση έχω να πω ότι κατά βάθος όλοι θα θέλαμε μια μόνιμη σχέση με μια Κυριαρχική γυναίκα αλλά τις πιο πολλές φορές αναζητούμε εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις διότι δεν είμαστε έτοιμοι να δοθούμε απολύτως. Θέλουμε πάντα να υπάρχει ένα παράθυρο διαφυγής και δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι να υπηρετήσουμε. Λογικό είναι αυτό. Και μην ξεχνάμε ότι ο άντρας πάντα θα θέλει και τον ρόλο του από πάνω, έστω και σαν παιχνίδι. Επομένως το ποσοστό των Κυριαρχικών γυναικών, ή των γυναικών που ξέρουν τι ζητούν και το δείχνουν, είναι μικρό γιατί και το ποσοστό των αντρών που ξέρουν απολύτως τι ζητούν είναι μικρό. Το βέβαιο είναι ότι αν μπει κανείς σε μια πραγματική σχέση με Κυριαρχική γυναίκα δεν ξεγλιστρά εύκολα και δεν θα θέλει να ξεγλιστρίσει γιατί αυτά που παίρνει είναι εντυπωσιακά. Απόλαυση, ασφάλεια, συναισθήματα ...
    Και για να εξηγήσω λίγο παραπάνω, όπως το έχω ζήσει εγώ, τo προφίλ της Κυρίαρχης γυναίκας:
    Κυρίαρχη γυναίκα δεν είναι αυτή που φοράει ζαρτιέρες και κραδαίνει ένα μαστίγιο όλη μέρα, αυτό είναι μάλλον μια καρικατούρα ή ένα κλασικό σεξουαλικό απωθημένο. Είναι η Γυναίκα (θα το χρησιμοποιώ αντί του Κυριαρχική γυναίκα) που μπορεί να ζει και στο χωριό και να κάνει κουμάντο στο σπίτι και να κρατά την οικογένεια ενωμένη στα δύσκολα. Η Γυναίκα που επιβάλλεται στο χώρο και τον γεμίζει με την προσωπικότητα και τη λάμψη της. Η Γυναίκα που επιβάλλεται στον άντρα της με πανίσχυρη αλλά και σωστή άποψη. Είναι η Γυναίκα που βλέπει πάντα μπροστά και δεν κολλά σε μικρότητες ή εγωισμούς και δεν πετά πιάτα για να πείσει τον σύντροφό της. Η Γυναίκα που επιβάλλεται στην εργασία της με την αποτελεσματικότητά της. Είναι η Γυναίκα που έχει αυτοσεβασμό και προσφέρει και στους άλλους τον σεβασμό της. Η Γυναίκα αυτή δεν χρειάζεται να απαιτήσει να την σεβαστούν και να την υπακούσουν, ο σεβασμός είναι αυτονόητος. Η Γυναίκα που έχει την δύναμη να βελτιώσει τα πράγματα προς το καλύτερο την στιγμή που οι άντρες μετράνε τα πουλιά τους και επιτίθενται ο ένας στον άλλο. Είναι η Γυναίκα που ξέρει τι θέλει από έναν άντρα που μπορεί να κάνει σχέση μαζί του και είναι έτοιμη να στηρίξει αυτή τη σχέση. Και πολλά άλλα... Τώρα το ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία στην κρεβατοκάμαρα ή ποιος από τους δυο θα φορέσει σήμερα το λουράκι και θα κάτσει στα 4 να τις φάει είναι δευτερεύον! Η Γυναίκα που είναι όλα τα παραπάνω ξέρει πως να επιβάλλεται παντού ...στην κρεβατοκάμαρα ...στο καθιστικό ...στον κήπο ...στο αμάξι ...στο μπαράκι ... και πιστέψτε με η Κυρίαρχη γυναίκα κάνει κουμάντο συνεχώς, ακόμη κι όταν ο άντρας νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος!
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2018
  6. espimain

    espimain Contributor


    Έχω σχετιστεί με πολλές υποτακτικές γυναίκες που έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που εσείς θεωρείτε ότι τα έχουν μόνο οι κυριαρχικές.
    Το Κυριαρχικό άτομο άνδρας ή γυναίκα, έχει και κάτι άλλο, του αρέσει να κυριαρχεί, δεν καλύπτει απλά τα κενά που αφήνει ή αδυνατεί να καλύψει ο ή η σύντροφος του.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Επιβάλλεται και στα λουλούδια;
    Ω!  
     
  8. erosexy69

    erosexy69 New Member

    Φυσικά, έχετε απόλυτο δίκιο. Αυτό είναι το βασικό... απλά ήθελα να αναφέρω κάποια υγιή χαρακτηριστικά των κυριαρχικών - ναι και των υποτακτικών τελικά - που δεν είδα στην συζήτηση. Μάλιστα είδα στα προηγούμενα μηνύματα την άποψη ότι με αρκετά χρήματα μπορείς να κάνεις κάποια να αλλάξει και να γίνει από κυρίαρχη υποτακτική, κλπ... Μα αυτό είναι εντελώς άσχετο! Με αρκετά χρήματα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε, έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να κάνεις τον άλλο να βελάζει, να σκύβει, να κάνει τον υποτακτικό, να κάνει τον κυρίαρχο, να ψηφίζει, να χειροκροτεί, να εργάζεται χωρίς να του αρέσει η δουλειά του. Και δεν χρειάζονται εκατομμύρια για να βάλεις τον άλλο να κάνει ότι θες. Οι περισσότεροι το κάνουν αυτό και με το βασικό μισθό!!! Πάντως για τις γυναίκες που πληρώνονται για να κάνουν τις κυρίαρχες ή τις υποτακτικές ή απλά να εκδίδονται δεν υπάρχει κάποιο συναισθηματικό μέρος σε όλο αυτό. Είναι απλά εργασία. Σημαντική και πανάρχαια εργασία, κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν μπορεί να περιμένει κάποιος άντρας να βρει κάτι άλλο εκεί.
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2018
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Λατρεύω πως μπορεί ο καθένας να γενικεύσει αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα βασιζόμενος σε προσωπικά βιώματα και/ή γούστα.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    είναι, ίσως, δύσκολο γιά ένα υποτακτικό άτομο να νοιώθει αδέσποτο. το μυαλό μπορεί να κάνει παιγνίδια. να πλάθει εξιδανικευμένες πραγματικότητες για να καλύψει τις ανάγκες. χρήσιμη και εξισορροπιστική λειτουργία. πρώτα η ανάγκη και μετά η ψυχραιμία.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @tithon : θα πρότεινα χωρίς "ίσως", με λόγου γνώση.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δοκάρι κι έξω...