Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. eteros

    eteros Regular Member

    Παιδιά Κυρίαρχη είναι ό,τι χωράει ο νους του εκάστοτε υποτακτικού ατόμου. Αυτή που για κάποιον είναι Κ για εμένα μπορεί να είναι οτι να 'ναι και τουμπαλίν.
    Διαβάζοντας αυτό μου ήρθε στο μυαλό το εξής σενάριο. Κυριαρχική που τη γουστάρουν όλοι και δεν την έχει ακουμπήσει ποτέ κανείς, να έχει πάθος με τη κοκαίνη και από την άλλη πλευρά υποτακτικός να είναι ο μοναδικός που έχει την καθαρότερη κοκαίνη στην Ευρώπη. Καληνύχτα BDSM, Femdom, K/u σχέση κτλ μόλις αντιστράφηκαν οι όροι.
     
  2. cypherth81

    cypherth81 New Member

    Πραγματικά νομίζω πως είμαστε πολλοί που θέλουμε να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια και να νιώσουμε τη γυναικεία κυριαρχία αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί μια κυριαρχική γυναίκα διαθέσιμη να μας οδηγήσει σε αυτό! Όσο και αν ψάχνεις οι κυρίαρχες είναι από ελάχιστες μέχρι ανύπαρκτες!
     
  3. Madman

    Madman Σκλαβος σας κυρια

    Δυστυχώς έτσι είναι. Βέβαια πάντα αυτό που με ενδιαφέρει ειναι πραγματικες κυριαρχικες γυναίκες που ότι κάνουν το κάνουν γιατί γουσταρουνε και όχι αφεντρες επαγγελματίες που έχουν μοναδικο σκοπο το κερδος. Το bdsm είναι μια φιλοσοφία και ειναι κριμα γυναίκες που πραγματικά το ποθουν το περιορίζουν απο τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγης.
     
  4. cypherth81

    cypherth81 New Member

    Συμφωνώ απόλυτα!το θέμα είναι να χαρεί η Κυρίαρχη με αυτά που θα ασκήσει πάνω σου!ειδικά αν είναι η πρώτη φορά!γτ γουστάρει!όχι σαν επαγγελματική ρουτινα
     
  5. oddis

    oddis New Member

    Δυστυχώς μόνο εάν πληρώσεις θα βρεις κατι καλό και για αυτό φταίνε και το 2 φύλα διότι πιστεύω σε πολλές περιπτώσεις ντρέπονται να το ζητήσουν ο ένας στον άλλον
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Κάνεις δε φταιει.

    Απλά η ζήτηση είναι μικρή και η προσφορά είναι μικρη και μονίμως υπάρχουν άλλες προτεραιοτητες και ο ένας ζει εδώ και η άλλη εκεί και πάει λεγοντας.
     
  7. Raed

    Raed Dazed

    Κι όμως υπάρχουν και Αφέντρες και Κυριαρχικές και Σαδίστριες και Ψυχολογικοί Ψυχοβγάλτες και όλα αυτά μαζί σε combo υπαρχουν. Όλο αυτό το "πολύτιμο υλικό" υπάρχει μέσα στο φόρουμ σε ικανοποιητικό ποσοστό.

    Αυτό που δεν υπάρχει είναι τα παραπάνω, σε mode "να βγάλουν τα γούστα του υ". Αυτές όλες θελουν να κυριαρχούν και είναι εδώ για τη δική τους ευχαρίστηση και η δική μας θα έρθει μέσω της δικής τους (και μόνο αν το θέλουν .. έτσι πάει "their way" .. deal with it). Αν δεν γράφουμε και ανοησίες (όπως γράφω συχνά πυκνά εγώ) τότε υπάρχουν ελπίδες να γίνουν πραγματάκια.

    Αν τώρα υπάρχει σχέση βανίλα ή γάμος .. υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα χυλοπιτας. Ας προσεχές. Οι Αφέντρες, οι Ντόμες, οι Σαδίστριες κλπ θέλουν να είναι τα μοναδικά Αφεντικά, αποκλειστικότητα .. ya know. Βέβαια ποτέ δεν ξες, οπότε μπορείς να θυσιάσεις κάποια πραγματάκια ως αρχική ένδειξη καλής θέλησης και να σου δωθεί μια ευκαιρία .. αν όχι .. καλή τύχη στο ψάξιμο με δάδα.

    Αν ειναι να βγάλει κάποιο υ μόνο τα γούστα του, όπως αυτό θέλει, τότε μονόδρομος οι ProDomme. Τους επιβάλει τα "θέλω" του, ανεμίζει τα €υρά και οι ProΝτόμες κυριαρχούν με μαεστρία (money talks). Υποταγή μόνο ρε.

    Όσο για τις βανιλογκόμενες με κυριαρχικές τάσεις .. μόνο Κ δεν ειναι. Τάση για έλεγχο έχουν, με μοχλό τον σπ@σ@ρχιδισμό, την αδικαιολόγητη ζήλια μέχρι τελικής πτώσης και 240+ μνμ/24h. Καλή τύχη σε όποιον μπλέξει με κάτι τέτοιο.

    Αν πάλι θες μόνο να βρέξεις τον φιρφιρίκο, η λύση ειναι greek clubbing, στα Λαδάδικα για Σαλόνικα, από Αθήνα μεριά θα είναι κάπου αλλού λογικά .. πάντως είναι πιο εύκολο να βρεις μουνί για να γαμήσεις παρά πουτσο για να κάτσεις, φήμες λένε.

    Καλές αναζητήσεις.
     
    Last edited: 27 Μαϊου 2019
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Επεξήγηση αυτού παρακαλώ !
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτές που δίνουν εντολές απ τα τέσσερα... που είναι Κ μέχρι νάρθει η ώρα...
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    ... σημεία του ορίζοντα;  
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Τι ώρα έρχεται η ώρα ;