Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταστροφή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 15 Οκτωβρίου 2006.

 1. DarkSide

  DarkSide Regular Member

  Απάντηση: Re: Μεταστροφή

  Η Αγαπητη SM_Art_Lady ειπε τα πραγματα ως εχουν , ασχετα αν μπορει να μην αρεσει σε πολλους .
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Αυτό μόνο ένας υποτακτικός που δεν έχει μάθει ν απολαμβάνει την υποτακτικότητά του θα το επεδίωκε. Και αν ήταν πράγματι υποτακτικός, και κατάφερνε να γυρίσει τον Κυρίαρχο όπως ήθελε, μετά θα γινόταν δυστυχέστατος και θα είχε πολύ θυμό και ενόχληση απέναντί Του.

  Ή μπορεί άθελά του να το κατάφερνε χωρίς καν να το επιδιώξει κάποιος αρχάριος ή αναποφάσιστος υποτακτικός που είχε πάνω του κάποιον αρχάριο ή αναποφάσιστο Κυρίαρχο με τον οποίον έπαιζε στη βάση του ανταγωνισμού προσωπικοτήτων.

  Κι εγώ κάπως έτσι τα ξέρω τα πράγματα  

  Απελθέτω απ εμού το ποτήριον τούτο  

  Ενα βαθύ mind game είναι το ερωτικό παιχνίδι της Κυριαρχίας και της υποταγής, στην αποδοχή κάποιων αξιωμάτων βασίζεται όλο το power exchange, η ραχοκοκκαλιά μίας D/s ή M/s σχέσης. Αν το βουλιάξουμε κι αυτό στην προσπάθεια για πειράματα μάλλον εγκεφαλικής προέλευσης, ή μου φαίνεται john slave96;   τότε τί μενει; Τα kinks, όπως είπε και ο Phoenixxx.
   
  Last edited by a moderator: 16 Οκτωβρίου 2006
 3. crystal angel

  crystal angel Contributor

  Απάντηση: Μεταστροφή

  Συμφωνώ και εγώ με αυτό το κομμάτι και πολλές φορές οι ανάγκες μας (των υποτακτικών) και η ανυπομονησία μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε ανάρμοστα και να κάνουμε πολύ συχνά το λεγόμενο
  Topping from the bottom το οποίο είναι στο χέρι Του Κυρίαρχου να το δεχτεί και κατά πόσο θα το δεχτεί και κατά πόσο θα το εξαλείψει εντελώς.
  Το αν μπορεί κάποιος να αλλάξει εντελώς; Με κάνει να σκέφτομαι πως στην ουσία ποτέ δεν ήταν απλά Κυρίαρχος-η η απλά υποτακτική-ος ίσως να έπαιζαν και τα δυο στοιχεία σε ένα ισότιμο βαθμό μέσα του-της. μάλλον για switch μιλάμε αλλιώς δεν το βλέπω να γίνετε.
   
 4. zoyzoy_

  zoyzoy_ Contributor

  Εγω..... "Κυρια"......
  (πεφτει κατω και χτυπιεται απο τα γελια) 
   
 5. Mikra_Psemata

  Mikra_Psemata Contributor

  Απάντηση: Μεταστροφή

  Θα συμφωνήσω στο ότι είναι θέμα κυρίαρχου να ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις και τα θέλω του υποτακτικού και τα δικά του.
  Θέλω όμως να δώσω και μια άλλη διάσταση.. στο πόσο εγκεφαλικό τελικά είναι το όλο παιχνιδι... και ποτέ κανείς δεν πρέπει να λεει ποτε...
  αν κ αφεντρα και όχι ιδιαιτερα καλός ή εύκολος ανθρωπος.. υπήρξε ένας άντρας στην ζωή μου στον οποίο αν μου το ζητούσε θα κατέθετα ευχαρίστως στα πόδια του τα μαστίγια κλπ παιχνίδια μου κοιτώντας τον με λατρεία.
   
 6. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Καλό: ο Κυρίαρχος είναι ο σκλάβος του υποτακτικού. Αφού το λέει και η Εύα δεν μπορώ να μη συμφωνήσω!! (Η τοποθέτησή της όπως πάντα ήταν σωστή και λακωνική). Άλλες γνώμες δεν υπάρχουν; Έχει συμβεί σε κάποιους/ες ποτέ;
   
 7. anasia

  anasia Contributor

  Απάντηση: Re: Μεταστροφή


  βρε χαρα μου ...

  θες λεπτομερειες τωρα ?

  θελεις να γραψεις και αλλο βιβλιο ?

   
   
 8. G_E

  G_E Contributor

  Ένας Κυριαρχικός τύπος και κατασταλαγμένος που έχει μια ζωή αυτή τη στάση και την τάση, μπορεί στα πλαίσια του βίτσιου να παίξει ότι παιχνίδι μπορεί να φανταστεί κανείς. Αλλά σε κάποιο βάθος χρόνου «το αίμα νερό δε γίνεται». Μπορεί να κάνει bottoming, μπορεί να υποπέσει στο «έχω κλάψει για πολλές υποτακτικές έχω κλάψει …», αλλά με την πρώτη πρόκληση θα βρεθεί στις επάλξεις.

  Ένας Κυρίαρχος που δεν έχει το πραγματικό έρεισμα, μπορεί να μετατραπεί σε οτιδήποτε. Δεν είναι κακό. Αν η φύση τον καλεί αλλού, ας πάει αλλού. Πολλοί δηλώνουν Κυρίαρχοι γιατί νομίζουν πως αυτό είναι πιο γκλαμουρ.

  Όσο για τη άποψη πως «ο Κυρίαρχος είναι ο σκλάβος του υποτακτικού» θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Ο Κυρίαρχος είναι δέσμιος της φύσης του, της αδυναμίας του να παραιτηθεί, της εμμονής του να τα καταφέρει, αλλά δεν είναι σκλάβος του υποτακτικού και κανενός άλλου πέραν του εαυτού του.

  Πολλές φορές έχω γίνει κακός εδώ στο forum για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας είναι η ηθικολογία ανθρώπων που δηλώνουν σεξουαλικά διαφορετικοί και ο δεύτερος είναι η κατά Dream Master, "σκλαβοκεντρική άποψη". Λοιπόν, δε νομίζω πως όλα κινούνται γύρω από τη σκλάβα. Να ένα από τα καλά της ηλικίας μου.
   
 9. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Διαπιστώνω με ενδιαφέρον πως δε βρίνεται χώρος δίχως ρεβιζιονιστές κι αναθεωρητές.
  Τουλάχιστον ο Irving, παιδάκια, διαθέτει κάποια ερείσματα.
   
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Ότι και να έγραφα , τίποτα διαφορετικό από αυτό δεν θα ήταν . Από την στιγμή που κάποιος κατασταλάξει και συνειδητοποιήσει , λίγα πράγματα μπορούν να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση...
   
 11. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Re: Απάντηση: Μεταστροφή

  συνυπογράφω.
   
 12. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  όχι για αυτό το θέμα δε γράφω τίποτε. Πάντως μέχρι τώρα υπάρχει η γνωστή πολυμορφία των απόψεων, πράγμα καλό για εμάς που αλιεύουμε, εν γένει! Πάντως, η μεταστροφή, γενικά, δεν είναι κακό για κάθε άνθρωπο. Ακόμα και η ριζική μεταστροφή του σε πολύ σοβαρά θέματα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Κατά συνέπεια αν ένας Κυρίαρχος γίνει σκλάβος, δε γίνεται ρεζίλι. Διορθώνει κάτι που το είχε αντιληφθεί λάθος και αυτό είναι προς τιμή του. Δεν μπορεί κανένας να τον κατακρίνει. Το αντίθετο είναι κατακριτέο (αν επιμένει σε μια άποψη που τελικά δεν την πιστεύει). Μη σας ενοχλεί που η επαδή με ένα υποτακτικό άτομο τον κάνει να αλλάξει, αυτό μπορεί να είναι ο καταλύτης, αλλά όχι η αιτία, η αιτία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που αλλάζει, σε αυτόν μέσα βρίσκονται οι αιτίες, έτσι όπως επεξεργασθεί από την κοινωνία και τους άλλους παράγοντες. Μην είσαστε σκληροπυρηνικοί.

  Για παράδειγμα, η άποψη της lara και άλλων (ότι θα πήγαινε κοντρα στη φύση του σκλάβου), αυτό δηλώνει μια μορφή καταπίεσης προς τον Κυρίραχο που θέλει να αλλάξει. Και εφόσον αυτό εκφράζεται, με οποιοδήποτε τρόπο, δογματικά και άκαμπτα, τότε, αυτόματα και de facto, ο σκλάβος γίνεται Κυρίαρχος, άρα παρά φύση. Ας αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν όπως θέλουν. Αυτές οι αλλαγές ομορφαίνουν τη ζωή μας. Έτσι νομίζω. (Πάντως δε μιλώ προσωπικά).
   
  Last edited: 17 Οκτωβρίου 2006