Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με ενα ονειρο τρελο.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 1 Δεκεμβρίου 2008.

  1. zou

    zou

    Καποια στιγμη μιλουσα με ενα τυπακι στο irc, ο οποιος ζητουσε συμβουλες για το πω να βρει καποιον Κυριαρχο.. Ηταν νεος και απειρος και οι μονες του εμπειριες ηταν... στη φαντασιωση του! Με ρωτησε καποια στιγμη λοιπον: "ηταν οπως το φανταζοσουν...?" Δεν του απαντησα ξεκαθαρα....

    Για Ε/εσας ηταν οντως οπως το φανταζοσασταν??
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2008
  2. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Κάποιες φορές ήταν απογοητευτικό, αλλά κάποιες άλλες ήταν μαγευτικό. Πάντοτε προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν απογοητευόμαστε.
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Με ενα ονειρο τρελο.....

    Ωραίο θέμα   Προσωπικά δε μπορώ γιατί το κομμάτι μου αυτό το ανακάλυψα,οπότε δεν υπήρξε καμία φαντασίωση..Από ' κει και πέρα πολλές,αλλά δεν επαληθεύουν στην πλειοψηφία τους τις δραστηριόττητες μου.Θεωρώ πως έτσι υπάρχει και μία ισορροπία καθώς η μη εκπλήρωση τους μέσα από τη δράση όμως ,γεννάει νέες επιθυμίες..Και όπου η επιθυμία γίνεται πράξη,υπάρχει ωρίμανση και εξέλιξη..

    Επί της ευκαιρίας κατα πόσο χωράνε στο νήμα οι φαντασιώσεις αλλά με συγκεκριμένα πρόσωπα και πως μπορεί αυτό να αξιοποιηθεί στη συζήτηση;
     
  4. imagine

    imagine Regular Member

    Καποιες φορες ηταν καλα, καποιες οχι. Παντα ελπιζουμε στο καλυτερο και ψαχνουμε να βρουμε το τελειο. Ακομα δεν το εχω βρει, δεν εχει ολοκληρωθει η φαντασιωση μου αλλα που θα παει.. θα το βρω το ατιμο!
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Οι φαντασιώσεις έρχονται Ινκο από τις επιθυμίες σου, από τα πρώτυπά σου. Μετά έρχεται η πραγματικότητα, εκεί σπας τα μούτρα σου. Κάποια στιγμή βρίσκεις αυτό που θέλεις( . Τουλάχιστον αυτά που περίπου θέλεις, αφού, με τον καιρό, έχει βαλεί νερό στο κρασί σου. Πάντως βρίσκεις έναν άνθρωπο να συνεννοηθείς. Και αυτό είναι, στην εποχή μας, μεγάλο θέμα.
     
  6. Nonsense

    Nonsense New Member

    Η πράξη απέχει πολύ απ τη φαντασίωση. Η πρώτη πραγμάτωση μέρους των φαντασιώσεων μου στην αρχή φαίνοταν κάτι δύσκολο και τρομακτικό αλλά στην συνέχεια μου άφηνε μια αίσθηση ευφορίας και σιγουρίας  Παίζει σημαντικό ρόλο με ποιόν θα πραματοποιήσεις τις όποιες φαντασιώσεις σου, είναι πολύ σημαντικό να γίνουν "σωστά". Όλοι μας (νομίζω) βάζουμε νερό στο κρασί μας, αναζήτηση του ιδανικού είναι λίγο ουτοπία νομίζω, για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

    "Πάντως βρίσκεις έναν άνθρωπο να συνεννοηθείς": Τόόόσο δύσκολο αλλά και τόόόσο όμορφο οταν τον βρεις.  

    "Θεωρώ πως έτσι υπάρχει και μία ισορροπία καθώς η μη εκπλήρωση τους μέσα από τη δράση όμως , γεννάει νέες επιθυμίες.." Η γέννηση νέων επιθυμιών και η διαρκής αναζήτηση για την εκπλήρωση τους δίνει νόημα στη ζωη  
     
  7. female

    female Contributor




    Η πραγματικότητα ξεπερνάει πάντα τη φαντασία. Και η φαντασία εφευρίσκει υπέροχους τρόπους να την ερμηνεύει, να παίζει παιχνίδια και να δημιουργεί νέες πραγματικότητες.

    Διάλογος...


     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ..η την απομυθοποιει...
     
  9. female

    female Contributor



    God is really only another artist. He invented the giraffe, the elephant, and the cat. He has no real style. He just keeps on trying other things.


    Pablo Picasso (1881–1973)




     
  10. cider

    cider Kitchen master

    Στην περίπτωσή μου ναι, αυτό ισχύει. Να είμαι τυχερός; Δεν ξέρω. Απλώς κάθε φορά που υλοποιείται μια φαντασίωση βγαίνουν στη φόρα παράμετροι τις οποίες ούτε που είχαν φανταστεί.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor


    Η φαντασια στην εξουσια;;;
    Μπααα,παει πολυς καιρος που εχω παψει να παραμυθιαζομαι...
     
  12. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Delusions of Reality