Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με τρελαίνει η ιδέα να δω την γυναίκα μου με αλλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Rigonelos_k, στις 24 Απριλίου 2025.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είπαμε πως είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα βίτσια αλλά κάπου ώπα!  

2. Rigonelos_k

Rigonelos_k New Member

Για την ώρα παραμένει επιθυμία

3. Bdsmtoys

Bdsmtoys Mister

Καλημέρα σας ! Έτυχε λόγο δουλειάς να μείνω αρκετα χρονια σε χώρα του εξωτερικού που τα πράγματα είναι λίγο πιο ελεύθερα από πιο παλιά!
    Σε συζητήσεις με ζευγάρια που έπαιζα μαζί τους είχε καταλάβει πως σε ολο αυτό πρέπει και τα τρία μέλη να γνωρίζουν τον ρόλο τους και να μπορούν να τον υποστηρίξουν!
    Τι εννοώ ..... στο ζευγαρι υπάρχει μια νοητή κοκκινη γραμμή αυτή δεν την περνάει ούτε ο αντρας ούτε η γυναίκα όταν βάλουν 3ο άτομο στο κρεβάτι τους !
    Το 3ο άτομο όταν μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πρέπει απλά να γνωρίζει τον λόγο που μπήκε εκει !
    Μια κοπέλα ζευγαριου που βρισκόμασταν μαζί 2 χρονια είχε πει σε 1 μπαλαντερ !
    Εσείς οι άντρες που έρχεστε σαν ευχαρίστηση εμένα και του άντρα μου δεν είστε κάτι άλλο για μένα πέραν από δονητές με 2 πόδια! Και φυσικά 10 ατομα στο τραπέζι μείναμε κάγκελο αλλά έλεγα αλήθεια!
    Έχω 4 χρονια πάλι πίσω στην Ελλάδα πλέον μπορώ να πω πως ολο αυτό είναι πολύ προχωρημένο και συνειδητοποίημενα μπαλαντερ υπάρχουν και συνειδητοποιήμενα ζευγαρια bdsm η vanilla!
    Απλά ο κύκλος παραμένει με καλά στεγανά ακόμη και πάει από στομα σε στομα !
    Υγ .... 9 στα 10 ζευγαρια που έχω γνωρίσει θέλουν να κάνουν τριο όσο είναι ελεύθεροι αλλά ελάχιστοι την γυναικα τους όταν παντρευτούν!

4. Rigonelos_k

Rigonelos_k New Member

Πώς μπορείς να πείσεις μια γυναίκα ακριβώς αυτό που λες ότι ο τρίτος είναι απλά ένας δονητης με πόδια??

5. Bdsmtoys

Bdsmtoys Mister

Δεν την πείθει κάποιος...... εάν γνωρίζει τον λόγο που βρίσκεται εκεί με τον άντρα της ..... προκύπτει από μόνο του !
    Εαν πιστευει κάποιος τρίτος ότι αγαπήθηκε και μπήκε εκεί σαν τρίτος πρέπει να το ψάξει με τον εαυτό του !

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εγώ που τον βλέπω ωσάν τρύπια γραβιέρα Κρήτης, πειράζει;

7. rea..

rea.. Contributor

Πειράζει! χωρίς ρακή πως θα γλιστράει η γραβιέρα.. και εν συνεχεία χωρίς πρωτεΐνη πως θα στηρίξουμε τη ρακή? Ε και ένα ντακο να κατέβει η πρωτεΐνη... Η γραβιέρα Κρήτης σηκώνει όργιο. Γνώμη μου.