Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη αναστρέψιμες επιλογές.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος θαΐς, στις 29 Αυγούστου 2022.

  1. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Κινούμαστε σε έναν χώρο στον οποίο οι επιλογές μας σε σχεδόν κάθε επίπεδο, αν συγκριθούν με αυτές του βανίλα κόσμου, είναι πολύ πιο ακραίες.
    Εάν βγάλουμε από τη συζήτηση κάθε μορφής Κ/υ συσχετίσεως, γιατί σε αυτές η λήψη των αποφάσεων είναι λίγο έως πολύ μονομερής και μιλήσουμε για αμιγώς ηδονιστικές συσχετίσεις, πως αντιμετωπίζεται μη αναστρέψιμες επιλογές ή έστω δύσκολα αναστρέψιμες σας?

    Για παράδειγμα (και μονο), σε πρακτικό επίπεδο. Το anal fisting, ειδικά εάν είναι επαναλαμβανόμενο, θα οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη χαλάρωση του πρωκτού και κάτι τέτοιο θα περιορίσει (πιθανώς) την ικανοποίηση της χρήσης του από επόμενους εραστές.
    H πυροσφράγιση, είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να διαγράψεις από το μέλλον σου.

    Αλλά και σε επίπεδο επιλογών. Μία slut, για παράδειγμα, ή ένα σ., αν θελήσει να βιώσει την συντροφικότητα εκτός του ευρύτερου, βδσμ χώρου, μπορεί να το κάνει ή οι επιλογές του παρελθόντος θα την κυνηγάνε, έχοντας ουσιαστικά προκαθορίσει το μέλλον της?
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Σε ηδονιστικές αναζητήσεις, μην κανεις μη αναστρέψιμες επιλογές.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Το κάθε πράγμα έχει το αντίτιμο του.
    Μια σχέση με D/s κατεύθυνση δεν εδραιώνεται ποτέ αν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, όπως πρόθεση βίωσης συντροφικότητας εκτός του ευρύτερου BDSM χώρου.
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ελάχιστες επιλογές είναι μη αναστρέψιμες στη ζωή αυτή, πραγματικά ελάχιστες. Ακόμα και ένας καλά ανοιγμένος κώλος κλείνει με τον καιρό εκτός και αν έχει ξεφύγει τελείως αλλά δεν είναι εύκολο αυτό ακόμα και με τακτικό anal fisting. Και αν έχει ξεφύγει τελείως κλείνει χειρουργικά ακόμα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

    Με αυτό στο νου, πιστεύω ότι ο κάθε ερωτικά ενεργός άνθρωπος μπορεί να κάνει ερωτικές επιλογές, σε πρόσωπα και καταστάσεις, σα να είναι οι οριστικές του. Τι θα φέρει το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Κοιτάζουμε ένσημα και ασφάλιση και τα υπόλοιπα είναι υπόθεση της προσωπικής μας ελευθερίας. Άφημα. Κανένας λόγος να προεξοφλούμε, κανένας λόγος να υποθέτουμε, πάντα χάνουμε κάτι από το σήμερα όταν το κάνουμε αυτό.
     
  5. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

     
     
  6. iolanda

    iolanda Contributor

    Θεωρώ πως ελάχιστες είναι η μη αναστρέψιμες επιλογές, όμως κάθε επιλογή έχει το τίμημα της.

    Αν θελήσω να βιώσω τη συντροφικότητα εκτός βδσμ, σημαίνει πως αυτό χρειάζομαι, προσωρινά ή μόνιμα.
    Αν νιώσω πως με κυνηγάει το βδσμ παρελθόν, τότε πιθανόν νόμιζα πως ήθελα συντροφικότητα αλλά τελικά δεν ή ήθελα όντως συντροφικότητα αλλά όχι με το συγκεκριμένο άτομο.

    Γενικά είμαι της άποψης πως όταν είσαι εκεί που θέλεις να βρίσκεσαι, κανένα παρελθόν δεν σε κυνηγάει.
     
  7. slave32

    slave32 Regular Member

    πυροσφραγιση γαμάτη λέξη. Αν φθασεις σε τετοιο σημειο M/s τότε..
     
  8. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Επ’ ουδενί.
    Αβάσιμο και αυτοαναφορικό το συμπέρασμα.

    Όλων μας οι προσωπικότητες και οι συμπεριφορές διαμορφώνονται μεταξύ άλλων και από τα βιώματά μας εντός, εκτός και επί τα αυτά.
     
  9. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το μόνο μη αναστρέψιμο είναι ο θάνατος, όλα τα άλλα είναι πιπες!!
     
  10. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Η ζωή μας όλη μία σειρά επιλογών, ποτέ δεν ξέρεις ποια θα σου βγει και ποια όχι, στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός...

    Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη: πώς θα μετανιώσω γι' αυτά που ήθελα να κάνω και δεν έκανα...
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Θα έλεγα ότι όχι απλά μπορεί αλλά "πρέπει". Αν κάθε επιλογή δεν είναι δυνάμει οριστική, δυνάμει αιώνια, τότε χάνει μεγάλο μέρος από το νόημα, την αξία και - κυρίως- το δυναμικό της  
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μπροστά στον θάνατο σίγουρα όλα είναι πίπες και για αυτό έδωσα το λίκε.

    Πλην, εκτός και αν είναι κάποιος βαθύτατα Στωϊκός, η ζωή είναι η ζωή και οι ζωντανοί ασχολούνται με την ζωή τους - και των γειτόνων τους τη ζωή - και στη ζωή τα πάντα αλλάζουν και δεν αλλάζει τίποτα. Και είναι τόσο πολλά αυτά που πέρασαν και δεν ακούμπησαν αλλά δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων και ακόμα αν το έχει βασανίσει για να το γνωρίζει εκ των προτέρων τότε, υποθέτω, δεν απορεί κιόλας.

    Για να πω τίποτα πιο συγκεκριμένο, για μένα μη αναστρέψιμη επιλογή είναι το να κάνει κάποιος παιδιά. Άλλες μη αναστρέψιμες επιλογές είναι ο βασικός τρόπος που σκέπτεται, αντιλαμβάνεται και τοποθετεί τον εαυτό του κάποιος και ο τρόπος που συναναστρέφεται τους άλλους. Ακόμα και αν αλλάξουν κάπως κάποια από αυτά, αφήνουν τόσο βαθιά σημάδια στο πέρασμά τους, που θα είναι πάντα εκεί. Δυσκολότατα αναστρέψιμες επιλογές είναι και οι διάφοροι εθισμοί, δεδομένου ότι αλλάζουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες.

    Ταύτα φθέγξασα, αν κάποιος έχει υπάρξει Master ή σκλάβος, για μένα είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει πραγματικά διότι έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και βιώνει την σεξουαλικότητά του, έχει αλλάξει η διαδρομή από την οποία οργάζεται επιτυχώς και όχι μόνον αυτό αλλά ο τρόπος που βιώνει την σεξουαλικότητά του ρυθμίζει σε βάθος την κοσμοαντίληψή του και τις συμπεριφορές του, αν τις άφηνε να εκφράζονται ελεύθερα και δεν υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να βλαφτεί σε μη ελεγχόμενο - προστατευμένο περιβάλλον.

    Καμία σχέση με τον κώλο του, δηλαδή ή τα τρυπήματα ή τα σημάδια από το μαστίγιο. Τα τατουάζ που έφυγε το momentum τους παραμένουν εσαεί ένα στοιχείο αμηχανίας για τους φέροντες ή μια ανάσα χαμόγελου ή και γέλιου στην καθημερινότητα. Για τις πυροσφραγίδες καταλαβαίνω ότι πάντα θα υπενθυμίζουν αυτό που υπήρξε. Και ίσως με πόσο πάθος θελήσαμε να είναι οριστικό.

    Μια σκλάβα που συναινεί και ανήκει με την M/s έννοια θεωρείται ότι έχει κάνει οριστική επιλογή με την συναίνεσή της. Φαντάζομαι ότι αν δηλώσει σε Αυτόν που την έχει και την κατέχει ότι θέλει να αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ως οφείλει να κάνει άλλωστε από τη στιγμή που θα το σκεφτεί, τότε μάλλον απολύεται ή σχεδόν.

    Αν δεν ανήκει τώρα ή αν είναι Κ ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να αφήσει για κάποιο διάστημα αδρανείς τις σαδομαζοχιστικές του επιθυμίες, δεν ξέρω για πόσο θα τον αφήσουν αυτές να τις αφήσει αδρανείς πάντως.

    Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές όταν οι επιλογές έχουν κλείσει και οι επιλογές, την ώρα που υπάρχουν και γίνονται, δεν είναι τυχαίες (random), εξαρτώνται από τα προηγούμενα και δεν γνωρίζουν έτσι και αλλιώς τα μελλούμενα.