Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια απορία...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

 1. Astarty

  Astarty Contributor

  Από αυτά που έχω δει και καταλαβαίνω, σε μία D/s ή Μ/s σχέση το άτομο που κυριαρχεί θα πρέπει να έχει λύσει τα υπαρξιακά και τα οικονομικά του προβλήματα. Γιατί πιστεύω κάτι τέτοιο...
  Για μένα δεν νοείται κάποιος/κάποια που θέλει να καθοδηγήσει ένα άλλο άτομο να μην έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά και να μην έχει οικονομική άνεση που δίνει μια σιγουριά έτσι κι αλλιώς.
  Γνώρισα αρκετούς που είχαν τον τίτλο του Dom ή του Master που υπό κάποιες συνθήκες επαγγελματικής πίεσης, ξεχνούσαν την υποτακτική τους, αδιαφορούσαν και έλυαν την σχέση τελικώς χωρίς να σκεφτούν το άτομο που καθοδηγούσαν.

  Τελικά το άτομο που λέγεται σκλάβα/ος πρέπει να κρατάει και μια πισινή και να μην αφήνεται πλήρως σε κάποιον/α κυρίαρχο/η ή ο κυρίαρχος/η θα πρέπει να πληρεί κάποιες "πεζές" αλλά βασικές προϋποθέσεις;

  Αστάρτη
   
 2. ioanna

  ioanna Regular Member

  Astarty έχεις απόλυτο δίκιο. Ο κυρίαρχος πρέπει να είναι κυρίαρχος παντού. Κάποιος μου είχε πει ότι ένας υπάλληλος δεν μπορεί να είναι κυρίαρχος ένας που έχει άγχος για το πώς θα πληρώσει τις δόσεις του δανείου δεν μπορεί να είναι κυρίαρχος φαντάζεσαι να σε βγάλει να σου κάνει το τραπέζι και να μη σε πάει σε ακριβό εστιατόριο γιατί δεν του περισσεύουν φαντάζεσαι όταν έρχεται ο λογαριασμός να το παίζει Γερμανός περιμένοντας να πληρώσετε μισά μισά ακόμα χειρότερα να μην μπορεί να σε προστατεύει από εξωτερικούς κινδύνους , να μην μπορεί να είναι η ψυχή του κοινωνικού σας κύκλου και τέλος να μην χαίρει σεβασμού και ίσως φόβου από τους γύρω του , να μην μπορεί να σε καθησυχάσει όταν κάτι σε φοβίζει , να μην έχει αναλυτική σκέψη.

  Ένας τέτοιος δεν μπορεί να είναι Κυρίαρχος
   
 3. potty65

  potty65 Regular Member

  Αστάρτη η εύλογη αυτή απορία σου, δεν αναφέρεται και στους vanilla? Κι εκεί δεν πρέπει να κρατάς πισινές γιατί μένεις εκτεθειμένος? Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, δεν υπάρχει κάποιος να σου εγγυηθεί ότι δεν θα φας τα μούτρα σου που είναι και η πιθανότερη κατάληξη. Και δεν μιλάω τόσο για το οικονομικό, αλλά για όλα τα υπόλοιπα που είναι και τα σπουδαιότερα, στήριξη, αγάπη άνευ όρων, δόσιμο, νοιάξιμο για τον άλλο.

  Από την άλλη μεριά πως διάλο μπορείς να λειτουργήσεις σε μία σχέση με πισινές και καβάτζες? Είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, και είτε βανίλα είτε D/s οι σχέσεις καταλήγουν σε αδιέξοδα και αποτυχία...
   
 4. Eternal_Dominion

  Eternal_Dominion New Member

  Μερικές προϋποθέσεις είναι απολύτως απαραίτητες.
  Δεν έχετε καθόλου άδικο astarty και ioanna.
  ED
   
 5. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  χμμμ αποκατεστιμενος ε?γιατι να μην βρουμε μια σκλαβα να δουλευει και για τουσ 2?στην αρχαιοτητα δουλευαν οι σκλαβοι και οι αφεντες κςλοβαρουσαν ετσι οπως το λες ατομα με μετριες δουλειες που δεν εχουν λυσει τα επαγγελματικα τους δεν μπορουν να ειναι Dom!ασε που ετσι οπως το περιεγραψες ioanna δεν ψαχνεις για Dom αλλα για μαλ...
   
 6. ludwig

  ludwig Guest

  Συμφωνώ απόλυτα astarti. Συμπτωματικά ήθελα να γράψω για το ίδιο θέμα αυτές τις μέρες με πολύ πιο συγκεκριμένα παραδείγματα από πραγματικές εμπειρίες μου αλλά συγκρατούμαι γιατί δεν μου αρέσει να ανακαλώ το παρελθόν, ούτε να τα θυμάμαι αυτά. Θα νοιώσετε πραγματική αηδία αν σας έλεγα τι έχω ακούσει ως τώρα από ανίδεα και κακόβουλα άτομα που ήθελαν να κυριαρχούν. Μόνο μία κυρίαρχο που γνώρισα είχε επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια και αυτή ήταν η μόνη που ήθελε να ''παίξει το παιχνίδι'' επειδή της άρεσε πραγματικά. Τυχαίο ήταν ? Οι περισσότερες ''κυρίαρχοι'' όχι μόνο δεν έχουν σαφή κοινωνικη και οικονομική ασφάλεια αλλά ψάχνουν ''εξασφάλιση'' και δεν νοιάζονται καθόλου για την ουσία αλλά μόνο για το περιτύλιγμα.
   
 7. gaby

  gaby Guest

  Για τις Αφέντρες δε γνωρίζω, μπορεί, όπως λέει ο ludwig, κάποιες από αυτές να μην έχουν ξεφύγει από διάφορα στερεότυπα του πώς διεκδικούν οι γυναίκες την "ασφάλεια" στην κοινωνία μας.

  Για τους Κυρίαρχους, από τα λίγα που γνωρίζω, το να έχουν λυμένα οικονομικά θέματα περισσότερο από τον μέσο όρο των ανθρώπων, δεν είναι ούτε ικανή, ούτε αναγκαία συνθήκη. Και τα ακριβά εστιατόρια δεν παίζουν οπωσδήποτε στο D/s, δεν είναι το μέσο εντυπωσιασμού. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιραστεί ο λογαριασμός στη μέση.

  Και μπορεί κάλιστα ο Κυρίαρχος να είναι υπάλληλος και να έχει να πληρώνει και δόσεις δανείων, μη μπερδεύουμε τις έννοιες.

  Εμείς θα ζητούσαμε να υποταχτούμε σε κάποιον που δεν έχει οικονομικά προβλήματα, ή σε κάποιον που γνωρίζει συνειδητά πώς να μας υποτάξει; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

  Πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να έχουμε στο νου μας ως Κυρίαρχο το στερεότυπο του πρωταγωνιστή σε Αρλεκιν, με το τετράγωνο σαγόνι, την απίστευτη κορμοστασιά και τα κοστούμια από παραγγελία σε Αρμάνι και πάνω + σκάφος + 3 σπίτια + πέντε αυτοκίνητα.

  Για να κάνω λίγο άκαρδο χιούμορ, αν ποτέ βρείτε τέτοιο τύπο, να ξέρετε ότι έχετε μπροστά σας έναν πολύ καλό υποτακτικό   Κάποιον που δέχεται τα κοινωνικά πρότυπα και αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία να ταιριάζει με αυτά.

  Τα υπαρξιακά προβλήματα είναι άλλο θέμα και η προσωπική μου άποψη είναι ότι από αυτή την πλευρά το D/s απευθύνεται σε κάποια ελιτ, είτε αναφερόμαστε σε υποτακτικούς είτε σε Κυρίαρχους.
   
 8. ioanna

  ioanna Regular Member

  Ε όχι δεν μπορώ να υποταχτώ σε κάποιον που δεν έχει υποτάξει τη ζωή σε κάποιον που δεν χαίρει σεβασμού στον χώρο του σε κάποιον που τρέμει μην χάσει την θεσούλα του σε κάποιον που δεν είναι κιμπάρης όπως λένε σε κάποιον που θα τον κοιτώ στα μάτια και θα βλέπω φόβο για την ζωή ακόμα και για το θάνατο.
  Δεν φτάνει να είναι στην ελίτ πρέπει να είναι the best.
   
 9. potty65

  potty65 Regular Member

  ioanna τότε δεν ψάχνεις για άνθρωπο, ψάχνεις για τον Θεό τον ίδιο!
   
 10. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  χμμμμ τωρα εχω εγω μια απορια!ποιος σου ειπε πως ενας εργατης δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τον εαυτο του?δηλ αμα ας πουμε επερνα απο τον μπαμπακα καποια χ/ψ περιουσια θα με εκανε ετοιμο να αντιμετοπισω την κοινωνια?αληθεια ioanna ποσο εισαι?
   
 11. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: Μια απορία...

  Ακριβώς όπως είναι Θεός για όλες εδώ ο άνθρωπος που τα αρχικά του έχουν στο κολάρο τους όπως για την Astarty ο πασάς της όπως για μένα ο
   
 12. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: Μια απορία...

  Δεν διαφωνώ μιλάω για αυτούς που τα κατάφεραν μόνοι τους εργάτες και μη