Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια μικρή βοήθεια ζητώ (από Κυρίαρχους-ες)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 22 Ιουνίου 2008.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    Καλησπέρα αυτό το νήμα απευθήνεται πιο πολύ προς τους Κυρίαρχους, είμαι με μια κοπέλα η οπία έχει προϋποθέσεις προς Κυρίαρχη όμως δεν ξέρω πώς να την κάνω να το δει με τον σωστό τρόπο να δει και τον εαυτό της σαν κυρίαρχη και εμένα ως υπό της έχω κάνει έναν πρόλογο και έδειξε να της άρεσε όμως πχ δεν μπορεί να με υποβιβάσει, δεν ξέρω ίσως γιατί δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρο ακόμα, πως μπορώ να την βάλω στο πνεύμα της κυριαρχίας?   (ειμαι σε μια φάση εκπαιδεύοντας την αφέντρα μου   )
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Βρε zwg πολύ καλά κάνεις και ζητάς συμβουλές αν δε γνωρίζεις τι να κάνεις (αν και ο εαυτός μας είναι πολλές φορές ο καλύτερος σύμβουλος), όμως άλλαξε βρε φίλε αυτό τον τίτλο στο thread σου.
    Σα να μπήκε πρεζάκι στο τραίνο ακούγεται.

    Καλή τύχη με την girlfriend σου.
     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Lost_boy απλά έχω απομακρυνθεί λίγο... για αυτό   άλλωστε τώρα το βάλα δεν αλλάζει
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Δική μου άποψη είναι πως επιταγές δεν υπάρχουν. Άλλο το να ζητάς συμβουλές για μία συγκεκριμένη τεχνική και άλλο αυτό. Βεβαίως εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σαν μη ειδήμων. Πώς μπορεί να αισθανθεί εκείνη απέναντι σου θα βγει συν τω χρόνω και αυθόρμητα (ίσως και με δική σου διακριτική ευχέρεια σε ορισμένες κινήσεις). Καλή τύχη
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχει τις προυποθεσεις, μπορει να γινει ομως???????????????
    Ενοοω μην πλαθεις σεναρια στο μυαλο σου και σωνει και καλα θα πρεπει να την βαλεις να πρωταγωνιστησει σε αυτα.
    Αν δεν μπορει να σε υποβιβασει πως θα την εξαναγκασεις να το κανει?????
    Και αν τελικα το κανει πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα κανει ουσιαστικα αγγαρεια μονο και μονο επειδη εσυ της το ζητησες??
    Το θεμα ειναι η ευχαριστηση και των δυο.
     
  6. LordAini

    LordAini Regular Member

    Χμ... φίλε Zwg είχα περάσει τα ίδια λίγο πολύ και εγώ. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Μπορεί η κοπελιά σου να έχει, όπως λες, τις προυποθέσεις, αλλα αυτό δεν είναι αρκετό φοβάμαι.
    Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ πιο εύκολο να βοηθήσεις κάποιον να ανακαλύπσει την Dom/Sub πλευρά του, αλλα δεν μπορείς να τη δημιουργήσεις απο το τίποτα. Απλά πολυ φοβάμαι οτι ή θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να ελπίζεις να της βγεί, ή να την πιέσεις και να καταλήξει να το κάνει μόνο και μόνο για σένα (κάτι το οποίο νομίζω κανένας δεν θα σε συμβούλευε να κάνεις, είναι απλά μια πολύ κακή ιδέα γενικότερα.)
    Προσωπικά θα σου έλεγα να το πάρεις σιγά-σιγά και να δεις, άμα την πιέσεις θα την τρομάξεις και θα την ξενίσεις απο το όλο concept. Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση και έχω ξανακάνει λάθος στο παρελθόν. Καλή τύχη.
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μια μικρή βοήθεια ζητώ (από Κυρίαρχους-ες)

    αστο αγορι μου,βρες καμια απο το χορο που να ξερη τι εινε και τι θελει γιατι αμα δεν σου κατση ετσι οπος το σκεφτεσε και θα χωρισησ και θα σε κανει βουκινο
     
  8. Visionist

    Visionist New Member

    well make her read what she must do  
    otherwise you could ask from another mistress to "teach" her the basic  


    ps. sorry for my english , i just dont have greek in my pc and im bored now to install it ^^
     
  9. doulos

    doulos Regular Member

    εγώ θα σε ενθάρρυνα να το προσπαθήσεις. σου συνιστώ λοιπόν το πρώτο βήμα. συγκεντρώσου καταρχάς στις επιθυμίες Της. μάθε τα ενδιαφέροντά Της και ενημερώσου για αυτά. για να έχει ΕΚΕΙΝΗ κάποιον να μιλάει για τα ενδιαφέροντά Της. γνωρίζεις π.χ. ότι Της αρέσει ο Χ τραγουδιστής ή το Ψ είδος μουσικής. Οργάνωνε εξόδους με βάση αυτές τις πληροφορίες. Για να περνάει ΕΚΕΙΝΗ καλά. Δείξε Της ότι το να περάσει ΕΚΕΙΝΗ καλά είναι το κίνητρο των πράξεών σου. Δείξε Της ότι Την τοποθετείς ψηλότερα από τον εαυτό σου. Άρχισε να Την υπηρετείς με αυτόν τον τρόπο. Μάθε να αντιλαμβάνεσαι τις επιθυμίες Της και να τις υπακούς. Άρχισε έτσι και εγώ είμαι εδώ!
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Μια μικρή βοήθεια ζητώ (από Κυρίαρχους-ες)

    δυσκολο ειναι, εως ακατορθωτο..εκεινο που μπορεις να κανεις στην αρχη ειναι να της φερεσαι σαν υπο..να την ντυνεις, να την στολιζεις, να της πλενεις τα ρουχα..και οτι άλλο συνεπαγεται μια τετοια σχεση..δες αν της αρεσει..αν οχι, αν τα βαριεται αυτα ας το...
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Επειδή η δική μου ιδιοσυγκρασία συνάδει περισσότερο με ανθρώπους που υιοθετούν επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, θεωρώ ασφαλέστερη και συντομότερη οδό την άμεση (χρονικά και τροπικά) επικοινωνία των ζητουμένων σου. Αυτό που προτείνω, και αυτό που εφαρμόζω εγώ, και αυτό που εκτιμώ συνεπαγωγικά και στους άνδρες είναι η πλήρης αποσαφήνιση των επιθυμιών. Αν δεν διευκρινίσω εντός μου και δεν επικοινωνήσω στον υποψήφιο σύντροφό μου τις επιθυμίες μου, δεν θα μπορέσω ποτέ να περάσω στην επόμενη φάση, αυτή δηλαδή του μετασχηματισμού τους σε στόχους προς επίτευξη.

    Τι:
    Στο προκείμενο παράδειγμα, το ζήτημα είναι απλό. Εξηγείς ακριβώς τι ζητάς (εφόσον -εννοείται- το γνωρίζεις). Εξηγείς ακριβώς τι μπορείς και επιθυμείς να προσφέρεις. Εξηγείς ποιες υποχωρήσεις/παραχωρήσεις μπορούν να γίνουν από την πλευρά σου αναφορικά με το τι ζητάς και το τι προσφέρεις. Το τελευταίο είναι πολύ βασικό, μπορεί να υπάρχουν και πράγματα που σας αρέσουν και δεν το γνωρίζετε, να αφεθεί το περιθώριο να τα ανακαλύψετε μαζί.

    Γιατί:
    Δίνεις όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση στην υποψήφια σύντροφό σου, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσει την κατάσταση και να αποφασίσει αν της κάνεις ή όχι. Η παραπληροφόρηση, της στερεί τη δυνατότητα να λάβει νηφάλιες αποφάσεις, συνεπώς έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει λάθος. Είναι κατανοητό πως αν συμβαίνει (η παραπληροφόρηση), είναι επειδή προσπαθείς να επικοινωνήσεις τα ζητούμενά σου υπερβολικά συντηρητικά, από συστολή ίσως, πλην όμως το αποτέλεσμα θα είναι πλασματικό.

    Πώς:
    Αν θεωρείς ότι έχει τη δυνατότητα να σαρώνει νέες ιδέες (στις οποίες δεν είναι εξοικειωμένη) με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, και αν το επιθυμείς, κάνεις επιγραμματική αναφορά στα του BDSM. Αν θεωρείς ότι η κοινωνική της μόρφωση δεν θα της επιτρέψει να θεωρήσει το ζήτημα με το δέοντα σεβασμό, χρησιμοποιείς έναν σύνηθη κώδικα επικοινωνίας, άνευ δηλαδή BDSMικών όρων, περιγράφοντας όσο απλούστερα γίνεται. (Ας μην ξεχνάμε πως πολλοί προσκείμενοι στο σαδισμό/μαζοχισμό/φετιχισμό κλπ που αγνοούν τις όποιες αντίστοιχες κουλτούρες ή βιομηχανίες υποτιθέμενα τα υποστηρίζουν, αν μας γνώριζαν θα μας έλεγαν ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με το BDSM ούτε είναι ανώμαλοι, όπως εμείς, απλώς αρέσκονται να δέχονται μερικές ξυλιές στον πισινό ή να γλύφουν τα πόδια της φίλης τους.)

    ΥΓ. Αν η επικοινωνία είναι η τέχνη, το θαρρος της έκφρασης είναι το ταλέντο. Καλλιεργείται ασφαλώς. Χρειάζεται μεγάλο ψυχικό σθένος και πολλή προσωπική προσπάθεια ώστε να αντιληφθείς τα εντός σου, να βρεις έναν τρόπο να τα βγάλεις εκτός (μιλώντας, γράφοντας, ζωγραφίζοντας - με όποιο κώδικα καταφέρνεις να τα επικοινωνήσεις) και να τα αφήσεις εκεί εκτεθιμένα, περιμένοντας να συναντηθούν με τα εντός κάποιου άλλου, αλλά διακδινδυνεύοντας ταυτόχρονα να κανιβαλιστούν, χλευαστούν, διακομωδηθούν, από ανθρώπους που δεν μπορούν να τα θεωρήσουν (πριν τα απορρίψουν, έστω). Παρόλα αυτά, η πείρα μου μου δείχνει ότι μία σχέση με καλή επικοινωνία, αξίζει αυτή την προσπάθεια.
     
  12. nudistmaster

    nudistmaster New Member

    Εφόσον νοιώθεις μαζί της άνετα και ασφαλής, μία ανοικτή συζήτηση είναι το καλύτερο.