Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια μικρη ιστοριουλα και απο μενα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος xifomaxos, στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

  1. xifomaxos

    xifomaxos Αυτα που εχουν αξία είναι αυτά που δεν φαίνονται

    Αχ!!! αυτές οι μεζονέτες...ούτε πολύ μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντά. Από το μεγάλο μπαλκόνι της έβλεπε στο πίσω μέρος της δικιάς του μεζονέτας στο μικρό μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας. Ώριμος άντρας, ψηλός αθλητικός, καλοστεκούμενος παντρεμένος με μια σκύλα γυναίκα, κακιά και κουτσομπόλα. Καλοστεκούμενη και αυτή όμως ,ξανθιά, πρόσωπο βαμμένο πάντα και μία έκφραση του στυλ γάμησε με.

    Τύπος χαλαρός , με τις δουλειές του στον κήπο, την γυμναστική του στο δωμάτιο ,ήρεμο βλέμμα ,σίγουρος για τον εαυτό του. Από τους άντρες που σου αρέσουν ακόμη και με την πρώτη γνωριμία. Από την αρχή άρεσε της Μαρίνας και ένιωθε τυχερή που είχαν τέτοιο γείτονα. Βέβαια σαν γυναίκα ένιωθε την σύγκριση με την γυναίκα του. Αδύνατη, ξανθιά , ψηλή, σταρένιο κορμί, περιποιημένη πάντα. Ενώ αυτή...διαφορετική...κοίταξε την εικόνα της στον καθρέπτη του χωλ της...1.68 ύψος , με τα κιλάκια της ...τα πιασιματάκια της που δεν ήταν όμως ασχημα...δεν κρέμονταν...μικρή κοιλίτσα....αλλά είχε και αυτή τα προτερήματά της. Στήθος γεμάτο σφιχτό ,ακόμη και ο γεμάτος κώλος της δεν κρέμονταν...εεε φυσικά με τόσες δουλείες στο σπίτι...δεν κάθονταν ποτέ...το δέρμα της λευκό απαλό....το μόνο βάψιμό της λίγο σκιά στα μάτια και αυτό ήταν. Προσωπάκι γλυκούλικο με μια μικρή μυτούλα και μικρά χειλάκια. Τα μαλλιά της σπαστά καστανά μέχρι και λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Σίγουρα δεν έβλεπε στον καθρέπτη μία άσχημη γυναίκα αλλά και ούτε μία εντυπωσιακή.

    Παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία με τον Νίκο, ένα πολύ καλό παιδί, μια όμορφη οικογένεια θα έλεγε κανείς. Αλλά κανείς δεν ήξερε τα κρυφά μυστικά της Μαρίνας. Η ερωτική της ζωή είχε γίνει μία ρουτίνα. Και όσο περνούσαν τα χρόνια η δίψα της για έρωτα , σεξ και οργασμούς μεγάλωνε και γινόταν ακόρεστη. Ένιωθε το μουνάκι της να υγραίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. άρχισε να έχει φαντασιώσεις για οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Ο Νίκος δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει, κουρασμένος από την δουλειά, όποτε είχε κάβλες έμπαινε μέσα της και τελείωνε σε δύο λεπτά. ¨Ηταν σαν δίνεις σε πεινασμένο μία φέτα ψωμί. Οι φαντασιώσεις της οργίαζαν ,άρχισαν να γίνονται όλο και πιο ανώμαλες και κίνκυ. Φαντασιωνόταν τον 60αρη μουστακαλή μανάβη που πολλές φορές κάρφωνε το βλέμμα του στα γεμάτα της στήθη που ξεχώριζαν από τα λεπτά φανελάκια που φορούσε ,η ένιωθε ( τον έπιασε πολλές φορές ) το βλέμμα του να καρφώνεται στην κωλάρα της που διαγραφόταν μέσα απο τα βαμβακερά ριχτά φορεματάκια που φορούσε ....φαντασίωση που περιείχε εικόνες να την έχει πάνω στην καρότσα από το φορτηγάκι με ανοιχτά τα πόδια και να καρφώνει την χοντρή ψωλή του βαθιά μέσα στο ζουμερό μουνάκι της...χουφτώνοντας άγρια τα στήθη της πάνω από το ριχτό φορεματάκι. Φαντασιωνόταν να μπουκώνει με το ψωλοχυμά του στο τέλος του πηδήματος το μικρό της στοματάκι πιάνοντας την δυνατά από το κεφάλι και τα χυσια του να τρέχουν έξω παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της να τα καταπιεί, βρίζοντάς την λέγοντας πόσο μεγάλη πουτάνα και καριόλα είναι.

    Φαντασιωνόταν τον 17χρονο πιτσιρικά της γειτόνισσας που μένει στο τέλος του δρόμου, ναι, αυτόν με το σφιχτό από την μπάλα κορμί, που γυάλιζε το καλοκαίρι καθώς κυκλοφορούσε με ένα σορτσάκι μόνο, να την πηδάει όρθια από πίσω κρυφά στους θάμνους της παιδικής χαράς της γειτονιάς, εκεί που τον είχε πετύχει κάμποσες φορές να φιλάει και να χουφτώνει τα κοριτσάκια του σχολείου του, άγαρμπα αλλά με πάθος , με όρεξη για τις πρώτες του αναζητήσεις στα εφηβικά κορμιά. Σίγουρα δεν μπορούσε να της ξεφύγει το εξόγκωμα στα σορτσάκια του ,μια εφηβική ανάγκη να το τρυπήσουν και να ελευθερωθούν και.... Πόσο φαντασιωνόταν να αγγίζει το γυαλισμένο κορμί, να σφίγγει σφιχτά στο χέρι της το νεανικό στυλάρι, να γευτεί τον εφηβικό οργασμό!!!

    Αλλά η ζωντανή απόλαυσή της , ο υπέρτατος και συνεχόμενος αίτιος των κρυφών οργασμών της ΄, ήταν ο απέναντι γείτονας, ο Άρης. Κρυμμένη πίσω από τις κουρτίνες την ημέρα ή με σβηστό το φως το βραδάκι απολάμβανε το αθλητικό κορμί του όταν έκανε δουλειές στον κήπο του ή γυμναστική στην κρεβατοκάμαρα και φαντασιωνόταν ότι πιο πρόστυχο της ερχόταν στο μυαλό ,χαϊδεύοντας όρθια το μουνάκι της ,σφίγγοντας τα στήθη της , τσιμπώντας τις ρώγες της, έχοντας δυνατούς οργασμούς, το κορμί της τραντάζονταν και τα υγρά της γέμιζαν τα μπούτια της ...είχε τόσο πολλούς χυμούς που γινόταν χάλια.

    Αυτό όμως που την είχε κάνει να κολλήσει μαζί του ήταν όταν κατά λάθος είχαν ξεχάσει ένα βράδυ την κουρτίνα του δωματίου τους μισάνοιχτη και λογικά και την πόρτα...υπέθετε λίγο γιατί ήταν φθινόπωρο, ψιλόβρεχε και την ψύχρα του την είχε. Το φως του δωματίου αχνό, από κάποια λάμπα λογικά και έτσι όπως πήγε να κλείσει τα πατζούρια με κλειστό το φως είδε την γυναίκα του Άρη φορώντας ένα τάγκα βρακάκι και ψηλοτάκουνα κλειστά πέδιλα ( έχοντας τα μαλλιά κότσο ) να κάθεται στα τέσσερα στη άκρη του κρεβατιού μόνη. Η Μαρίνα δεν έκλεισε το πατζούρι και περίμενε περίεργη να δει τι θα γίνει, κρυμμένη καλά πίσω από τις κουρτίνες. Τότε είδε ξαφνικά την σκιά του Άρη να πλησιάζει την γυναίκα του αργά από πίσω . Έσκυψε μπροστά της και κάτι της έλεγε ενώ αυτή είχε γυρίσει το πρόσωπο της προς το μέρος του και τον κοιτούσε. Η Μαρίνα προσπάθησε να δει καλύτερα και έχοντας συνηθίσει τα μάτια της στο σκοτάδι είχε το πρώτο σοκ!! Ήτανε γυμνός !!! και μπροστά του εξείχε ένας όμορφος σκληρός γεμάτος πούτσος σε ορθή γωνία! Η Μαρίνα ένιωσε το πρώτο τσίμπημα στο μουνάκι της και ασυναίσθητα έγλυψε τα χείλη της.

    Kαι εκεί που προσπαθούσε να αφουγκραστεί τους ήχους και τα λόγια βλέπει το δεξί χέρι το Αρη να σηκώνεται και να καταλήγει με δύναμη στο δεξί κωλομέρι της πρόστυχης Αννας , της γυναικάς του. Πετάχτηκε....ήταν τόσο σίγουρη η Μαρίνα ότι ακούστηκε το μπατσάκι στα κωλομέρια αλλά και ένα ίχνος βογγητού. Το χέρι του σηκώνεται ξανά.....αυτήν την φορά προσγειώνεται στο αριστερό σφιχτό αδύνατο κωλομέρι της Αννας. " Καλά την κάνει την πουτάνα , την καριόλα που κάθεται και μας το παίζει ότι είναι κάποια¨" σκέφτηκε η Μαρίνα. Τα χτυπήματα συνέχιζαν αργά και δυνατά!!! Στα αυτιά της έρχονταν αχνά τα βογγητά της Άννας και που και που κάποια προστυχόλογα έσχιζαν τον αέρα και έρχονταν σαν ερωτικό κάλεσμα στα αυτιά της Μαρίνας " Ψώλα", "πουτανάκι"," γαμιόλα", "πόρνη" αλλά και απαντήσεις της Αννας όπως "μαλιστα" , κύριε", είμαι". Ολη αυτή η διαδικασία είχε καθηλώσει την Μαρίνα και προσπαθώντας να δεί και να ακούσει αυτήν την κίνκυ κατάσταση παρατήρησε ότι είχε ξεχαστεί τόσο που δεν κατάλαβε ότι είχε κοκκινίσει ολόκληρη και από το μουνάκι της ....χωρίς καν να το χαϊδέψει .....άρχισαν να τρέχουν τα υγρά της. Είχε καβλώσει τόσο πολύ!!! Εκεί που χαιρόταν για τα κωλοσκάμπιλα της Αννας τώρα την ζήλευε τρελά !!! ΝΑΙ ήθελε να ΕΙΝΑΙ στην θέση της....ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....ΝΑΙ!!! Σε εκείνο το σημείο ο Αρης άρχισε να την χτυπάει από την μέσα πλευρά από τα κωλομέρια...τα χέρια του είχανε τροχιά όχι από πάνω προς τα κάτω αλλά οριζόντια. Έσκυψε ελαφρά να δεί πιο καλά και τα σάλια της τρέξανε στο πάτωμα. Αυτή η ψώλα η γυναίκα του...το απολάμβανε!!!!! Χάιδευε με το ένα χέρι την καλοξυρισμένη μουνάρα της και τραντάζονταν κάθε φορά που η παλάμη του άγγιζε το κωλομέρι της!!!Εκεί η Μαρίνα είχε τον πρώτο της οργασμό...χωρίς καν να χαϊδευτεί...συγχρόνως με την Άννα που χτυπιόταν από συνεχόμενους οργασμούς....ΕΧΥΝΕ με ανοιχτά τα μάτια για να μην χάσει ούτε στιγμή αυτό το διαφορετικό γαμήσι της πόρνης νοικοκοιράς!!. Έκλεισε τα μάτια για λίγο για να αποθηκεύσει στην μνήμη της αυτές τις εικόνες που δεν ήθελε με τίποτα να ξεχάσει!!!

    Όταν τα άνοιξε μια άλλη κατάσταση συνέβαινε στο απέναντι μπαλκόνι... Έβλεπε τα κωλομέρια του Αρη να σπρώχνουν δυνατά και αργά.. μπρος-πίσω...την πουτσα του μέσα στην υγρή μουναρα της γυναίκας του, κρατώντας αντίσταση πιάνοντάς την από τον κότσο του κεφαλιού της, φαινόταν να το απολαμβάνει πού γιατί ακούγονταν μακρόσυρτα βογγητά και ανάμεσά τους να λέει " πουτσαρά μου, πηδα με, ΝΑΙ¨" , " χτυπα με " , " χυνω η πουτάνα"!! Σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να κουνάει το κεφάλι της δεξιά αριστερά και να τεντώνει το κορμί της. Η Μαρίνα έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται ότι αυτή ήταν στην θέση της άρχισε να τραντάζεται και αυτή χαϊδεύοντας το πεινασμένο μουνακι της. Ο Αρης όσο έχυνε η γυναίκα του σταματούσε και της χτυπούσε ξανά τα κωλομέρια....Μόλις τελείωνε ο οργασμός άρχιζε και την κάρφωνε ξανά και ξανά...δυνατές κοφτές ψωλιές ( πόσο λαχταρούσε η μαρίνα να δει τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει σαν εμβολο μέσα στην μουνάρα της Αννας). Η Αννα δεν άντεξε τους οργασμούς και ξάπλωσε μπρούμυτα. "τελείωσε" σκέφτηκε η Μαρίνα... Ο Αρης δεν είχε τελειώσει όμως...καβάλησε πάνω της , την έπιασε από τους ώμους και άρχισε να την πηδάει δυνατά και γρήγορα. Η Μαρίνα βρέθηκε σε παροξυσμό ...άρχισε να πηδαει το μουνακι της με τα δάχτυλα σε γρήγορο ρυθμό..." τον πουστη τι κάνει...τον γαμιά, το κωλόπαιδο" σκέφτηκε. Η γυναίκα του πια μάλλον δεν ήξερε σε τι κατάσταση βρισκόταν, γιατί μούκριζε σαν ζώο σε σφαγή.... Σε κάποια στιγμή άρχισε να τραντάζεται χωρίς να μπορεί να βγάλει άχνα...τότε ο Αρης σηκώθηκε και ενώ αυτή συνέχισε να τραντάζεται εκτόξευσε τα παχιά του χύσια ( ΝΑΙ...μπορούσε να τα βλέπει η Μαρίνα) πάνω στο πρόσωπο της Αννας. Η Μαρίνα είχε γονατίσει πια και έχυνε συνέχεια μην μπορώντας να αντέξει τις τελευταίες εικόνες που αποθήκευε αδηφάγα στην μνήμη της.

    Όταν πια το ζευγάρι σηκώθηκε για το ντους, μπορούσε να δει ξεκάθαρα στο σεντόνι του κρεβατιού ότι είχε δημιουργηθεί ένας τεράστιος λεκές από τα υγρά της Αννας. Μια τεράστια θλίψη, ζήλεια και ερωτική πείνα άρχισε να φωλιάζει μέσα της.
     
  2. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Άξιος ξιφομάχος, αν σκεφτεί κανείς για λίγο την πένα ως ξίφος. Τώρα επισήμως έχεις και το όνομα και την χάρη...  
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2020
  3. SirG

    SirG Premium Member

    Πολυ ωραια ιστοριούλα παντως
     
  4. antreas Armatas

    antreas Armatas Regular Member

    Πολύ όμορφη ιστορία και εξαιρετικά γραμμένη.
    Λογικά θα έχει και συνέχεια.
    Την οποία περιμένουμε.