Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια... φανταστική απαγωγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος venetos, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ομπρελα να παρεις, ψιχαλιζει....

2. Alpha Wolf

@venetos, θυμηθηκα ενα παλιοτερο μου ποστ γι αυτο το θεμα και το παραθετω.

Ειχα μια προσταση για abduction και rape play. Ηταν νεα, σχεδον στη μιση μου ηλικια και την εφτιαχνε αυτο. Εφτιαξα ενα concept , το σεναριο, την πλοκη, τα ορια και τα συζητουσαμε. Online, υπαρχουν ολα γραπτα. Επεμενε για "σωστη" απαγωγη, δεμενη και φιμωμενη στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου. Δεν μου αρεσε αυτο το σημειο. Παραειναι ρεαλιστικο, επικινδυνο και πολυ... παρανομο. Η ιδεα να ειμαι μονος σε αυτο το παιχνιδι, με μια κοπελα φιμωμενη στο αυτοκινητο, να οδηγω μεσα στην αθηναικη κυκλοφορια και αυτη να ειναι μονη εκει μεσα, οχι, οχι, κατι δεν μου αρεσε σε αυτο. Κι αν παθει κατι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, να βασιστω σε κειμενα γραμμενα στο facebook...
    Ειπα safeword. Εγω. Σορυ, δεν μπορω. Σαν σεναριο ομως μαρεσε.

Το προτεινω σαν concept για εσας μπορει να λειτουργησει διαφορετικα. Σε ελεγχομενες συνθηκες, οχι σε πραγματικη οδικης κυκλοφορια, με μπολικους μαρτυρες και κυριως με καθαρη και ρητη συναινεση.

Κατι μου λεει οτι και κεινη καυλωνε, οταν μιλουσαμε online γι αυτο με τις ωρες...

3. venetos

venetos Σσσσ... θα σε φιμώσω!

@Alpha Wolf

Πράγματι ωραίο σενάριο, αλλά δεν θα το έκανα με τίποτα, ακόμη και με παρακάλια. Επικίνδυνα πράγματα αυτά. Και σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει συναίνεση. Θα μου πεις... απαγωγή με συναίνεση υπάρχει; ΟΚ, για φαντασιώσεις και role playing μιλάμε. Αλλιώς καταλήγει σε βιασμό. Και πάντοτε safeword κτλ.

4. venetos

Επίσης, όποιος μπορεί να δώσει συμβουλές για φίμωμα και τεχνικές εκτός ball gag και άλλων «σκληρών» τρόπων, θα το εκτιμούσα. Είναι το... αγαπημένο μου και θέλω να μάθω περισσότερα ή ν' ανταλλάξω εμπειρίες και σκέψεις. Εγώ δεν κρύβομαι, ας πούμε. Μ' αρέσει να τυλίγω το καλσόν της γύρω από το κεφάλι της και να σκεπάζει το στόμα. Είναι και πολύ ωραία αίσθηση να τη φιλάς έτσι πάνω από το φίμωτρο..

5. panosw

panosw Απολαμβάνω το να δένω...

Εμένα μου αρέσει, μόλις αντιληφθώ πως είναι αρκετά υγρή, να βαζω το κυλοτάκι της στο στόμα και να το κλείνω με ταινία. Με όλα τα θέματα βέβαια που ανφέρθηκαν παραπάνω και αφορούν την ταινία και θέλουν προσοχή.

6. Higita

Higita Brain_alcoholic

Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει..
    Στον Πειραιά και στα περίχωρα..
    Γίνεται της πουτανας  

7. venetos

Τι τρέχει με τον Πειραιά; Θέλετε να πείτε και σε μας που είμαστε καινούργιοι στο forum και δεν ξέρουμε; (έστω σε DM)

8. Alpha Wolf

ψιχαλιζει πολυ  

9. Alpha Wolf

φιλε, ολα τα κρυφα μηνυματα ειναι εδω !
    https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=CGP0i5kVB9I

10. venetos

@panosw Τι ταινία χρησιμοποιείς συνήθως; Είναι αποτελεσματική;

11. panosw

panosw Απολαμβάνω το να δένω...

Αυτή που αντέχει πάντα αλλά είναι η πιο φασιαριατζιδικη για να κανεις αυτό που θέλεις είναι η ηλεκτρολογική (μονωτική) αλλά είναι πιο λεπτή όποτε χαλας πολύ ταινία
    Χαρτοταινια δεν έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω αν βολευει η όχι.
    Ταινίες πιο πλατιές τύπου duct tape άλλες μου βγήκαν πολύ καλές άλλες και δεν ξεκολλούσαν με τίποτα άλλες σχίζονταν για πλάκα και άλλες άφηναν κόλλες.

12. Alpha Wolf

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν βαζεις μωνωτικη ταινια ηλεκτρολογου στο στομα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Βγαλε φωτογραφια οτι το εχεις κανει και εχει νοημα αυτο, και το βουλωνω αμεσως !
    Στα χερια δεν εχει νοημα, ειναι ελαστικη και τεντωνεται. Δουλεια μου ειναι, το ξερω !
    Η μαυρη ταινια ηλεκτρολογου "κανει" για να κανεις Χ πανω στις ρωγες, διακοσμητικο δεσιμο στις γαμπες και τετοια κολπακια. Οχι για δεσιμο- ακινητοποιηση.

duct tapε αλουμινιου ναι, το ειπα και πιο πανω.