Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια... φανταστική απαγωγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος venetos, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

1. panosw

panosw Απολαμβάνω το να δένω...

Σταυρό Χ σταυρό λίγο πιο γυρισμένο Χ πιο γυρισμένο σταύρο κοκ και μετά αυτοσχεδιάζω για να καλύψω το στόμα, μιλαω μόνο για στόμα.Το ανακάλυψα τυχαία γιατί δε είχα τίποτα άλλο εκείνη την στιγμή και κρατάει και δεν αφηνει κόλλα, ψέματα αφηνει αν είναι κακης ποιοτητας, τρως βέβαια ολο το ρολό. Επίσης βρισκεις μαύρη ενώ οι πιο πλατιές και γερές είναι συνήθως ασημί και δύσκολα άλλο χρωμα. Φωτογραφία δεν έχω . Αν τίθεται θέμα ασφάλειας η υγείας μου διαφεύγει και δεν το ξέρω.

Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2019
  2. venetos

venetos Σσσσ... θα σε φιμώσω!

@panosw @Alpha Wolf
    Είδατε; Γι' αυτό σας λέω καλσόν και πάλι καλσόν... είναι ωραίο να το τυλίγεις γύρω από το κεφάλι και να το δένεις πίσω, είτε το κάνεις cleave gag είτε σκεπάζει όλο το στόμα. Η αίσθηση όταν σκεπάζει το στόμα και να τη φιλάς από πάνω είναι καταπληκτική.

3. Raed

Raed Dazed

Για καλό και για κακό πες της να κάνει και μια αποτριχωση το μουστάκι μη τυχον και ξεκολλώντας την ταινία της τραβήξει καμία τρίχα και πονέσει. Ποιος την ακούει μετά. Lol!

4. panosw

panosw Απολαμβάνω το να δένω...

Τζαμπα χρόνος θα χαθεί στην αποτρίχωση η ταινία τα προσφέρει και τα δυο είναι 2 σε 1  

5. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

6. venetos

Μα σε κανέναν δεν αρέσει το καλσόν, βρε παιδιά; Δεν το έχετε δοκιμάσει για φίμωτρο;

7. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Νομίζω έχω να βάλω καλσόν από την παρέλαση της 3ης Λυκείου. Κάλτσες, ζαρτιέρες, κορσέδες κλπ ναι.

Αλλά ελύσσιαξες λίγο με τα καλτσόν! Σου αρέσουν, το καταλάβαμε!  

8. venetos

@Stilvi Είπαμε, έχουμε αδυναμίες και δεν κρύβονται.

@panosw Εμείς έχουμε πολλά κοινά μου φαίνεται. Παρά πολλά και πρέπει ν’ ανταλλάξουμε απόψεις.

9. venetos

Το κορίτσι λίγα δευτερόλεπτα πριν από την απαγωγή... ξαφνικά, ένα χέρι της κλείνει το στόμα και μετά...

10. katerina

katerina Regular Member

Μπορείς να φιμωσεις με λιωμενο κερί .

Εάν σου άρεσε η ιδέα και δεν γνωρίζεις, α)προσοχή στην απόσταση του αναμενου κεριού - στόμα για να μη πάθει κάποιο έγκαυμα και
    β) εάν το δοκιμάσεις με το υπό σου ανάσκελα, κάλυψε τα αυτιά της ελαφρως ώστε να μη τρέξει κερί στον ακουστικό της πόρο (τραβηγμένο αλλά λέμε τώρα)

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2019
  11. venetos

Λίγο extreme μου κάνει και πιθανώς επικίνδυνο αν δεν το ξέρεις καλά, για πολύ προχωρημένους. Ίσως οι πιο παραδοσιακές μέθοδοι μοιάζουν καλύτερες.

12. katerina

katerina Regular Member

Ίσως να φαίνεται έτσι αλλά δεν είναι . Για να καταλάβεις τι εννοώ, δοκίμασε το στην γλώσσα σου. Ναι στην γλώσσα!
    Για ασφάλεια άφησε το κερί να σταξει πρώτα στο δάχτυλο σου που θα το βάλεις μπροστά από την γλώσσα σου και η ροή θα καταλήξει στη γλωσσα. .Ολο αυτό το περιγράφω για να νιώσεις μόνος σου την θερμοκρασία στη γλώσσα σου. Πρέπει να υπάρχει απόσταση ασφαλείας μεταξύ στόμα και κερί για να προλάβει το ρευστό κερί να κρυώσει. Εάν το κάνεις σταδιακά και το δοκιμάσεις σε σένα πρώτα θα δεις είναι ακίνδυνο και μια κοπέλα που δεν έχει πολλές παρεμφερείς εμπειρίες θα το θυμάται ...

Υ,Γ Μιλάω για κλειστό στόμα ! Απλά να το σφραγίσεις εξωτερικά με λιωμένο κερί!