Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρές Ιστορίες από τα παλιά - Μαρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 19 Μαρτίου 2024.

  1. slave32

    slave32 Regular Member

    Η Μαρία αποτέλεσε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για εμένα. Σίγουρα δεν είναι μικρή ιστορία, αλλά δυσκολεύομαι να βάλω και το ήταν. Δεν μπόρεσα για καιρό να την αφήσω πίσω μου. Όμως θα σας γράψω λίγα για εκείνη.

    Την γνώρισα σε ένα από τα ταξίδια μου στα σκοτεινά μονοπάτια του βδσμ. Ήμουν έμπειρος πια, αλλά όχι αρκετά για να μπορέσω ν αντιμετωπίσω δυο διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου. Από την μια η υποταγή και από την άλλη ο έρωτας. Η Μαρία ήταν και τα δυο.

    Μιλούσαμε για αρκετό καιρό ονλάιν. Είχε καταφέρει να μπει για τα καλά στη ζωή μου. Το ονλάιν ντομινέσιον δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούσε να γίνει, όμως εκείνη το κατάφερνε. Άρχισε να ελέγχει τα πάντα μου. Από το τι τρώω, πως ντύνομαι, όλες τις δραστηριότητες μου τα πάντα. Υπήρχαν μέρες αυστηρού κοντρόλ, που την έπαιρνα τηλέφωνο ακόμα και για το αν θα πήγαινα τουαλέτα. Το ξέρω ακούγεται Τρελο, αλλά γίνονταν σε μεγάλο βαθμό. Είχε ένα σημειωματάριο που έγραφε παραπτώματα μου. Αστειευόταν με αυτό, λέγοντας ότι όταν βρεθούμε από κοντά θα σπαταλήσει όλο τον χρόνο να με δέρνει. Το φοβόμουν πολύ, το ήθελα περισσότερο.

    Την συνάντησα στο σταθμό του τρένου κοντά στο τότε σπίτι της. Ήμουν στα τριάντα εκείνη δέκα χρόνια μεγαλύτερη μου. Δεν φαίνονταν πολύ η διαφορά στην ηλικία μας. Καθίσαμε για καφέ, ήμαστε σχεδόν μόνη. Της μιλούσα πληθυντικό, όπως πάντα. Με πλησίασε κι άρχισε να με φιλάει με πάθος λες και ήμαστε έφηβοι. Γενικά είμαι ντροπαλός, μαζεμένος. Είχα σοκαριστεί. Ίσως το ίδιο κι εκείνη, όταν ξεστόμιζε '' σε θέλω και χωρίς υποταγή''. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, φιλιομασταν, μπήκαμε στο αμάξι της και πήγαμε στο σπίτι της. Δεν ήταν μακρυά. Καναμε έρωτα για ώρες. Συνέχεια, πολλές φορές. Μόνο που τα θυμάμαι τώρα, χάνομαι στις εικόνες και τις σκέψεις.

    Το Σαββατοκύριακο κύλησε πολύ γρήγορα. Κάναμε έρωτα, παραγγέλναμε φαγητό και αυτό. Είχα πάρει άδεια όλη την εβδομάδα. Εκείνη το πρωί της Δευτέρας θα δουλεύε. Ήξερα ότι φεύγει επτάμισι το πρωί από το σπίτι. Σηκώθηκα δυο ώρες νωρίτερα, της έτοιμασα πρωινό και την ξύπνησα γλείφοντας της ανάμεσα στα πόδια της. Έγινε αμέσως τόσο πολύ υγρή, έκατσε πάνω στη γλώσσα μου και στη κυριολεξία με πήρε. Πήγαμε στο μπάνιο, την έκανα μπάνιο, την σκούπισα. Την καθάρισα με τη γλώσσα μου μετά την ούρηση της, ήταν αντίθετη με αυτό, δεν το είχα ξανακάνει ποτέ. Δεν ήταν εύγευστο, αλλά το ένιωσα πόσο πολύ της άρεσε.
    Έφαγε το πρωινό, της με χαιρέτησε.

    "Να μείνεις γυμνός, μέχρι να ξαναέρθω πίσω μικρέ μου''

    Ήταν η πρώτη της εντολή όλο το Σαββατοκύριακο. Χαμογέλασα. Συνέβαινε.
    Δεν είχε πολλά να κάνω στο σπίτι. Πιο τακτοποιημένο σπίτι από αυτό δεν είχα ξαναδεί ποτέ. Όποτε της έστειλα μήνυμα μήπως θα μπορούσα να βάλω ένα σορτσάκι και μια μπλούζα για να κάνω τα μπαλκόνια και τα παντζουρια.

    ''Εντάξει''
    Ξερό, απότομο. Θα είχε πολλή δουλειά. Καθάρισα τα πάντα να γυαλίζουν. Καθάρισα και το μπάνιο, μαγείρεψα και την περίμενα γυμνός στο πάτωμα.
    Μπήκε μέσα στο σπίτι. Πήγε κατευθείαν στο μπαλκόνι. Δεν μου μίλησε καθόλου, επέβλεψε τις δουλειές. Της έβαλα να φάει. Όταν τελείωσε με έβαλε να την γλείψω κάτω. Τελείωσε μερικές φορές και πήγε να ξαπλώσει. Δεν μου έδωσε καμία άλλη εντολή, ούτε μου μίλησε άλλο.

    Το απόγευμα σηκώθηκε και μου είπε ότι της αρέσω πάρα πολύ, αλλά θέλει πρώτα να με δοκιμάσει σε άλλα πράγματα και μετά ν' αποφασίσει. Είχα βάλει τα κλάματα μπροστά της, ντρεπόμουν πολύ, αισθανόμουν λίγος δεν ήξερα τι γίνεται.

    "Μπορώ να μιλήσω, Κυρία;"
    ''Όχι, θέλω να σε μαστιγώσω πρώτα και να σου κάνω σκραπ ον, μετά θα μιλήσεις''
    "Μάλιστα Κυρία"

    συνεχίζεται.
     
  2. slave32

    slave32 Regular Member

    Είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορούσα να εξηγήσω τίποτα. Ήταν πολύ όμορφη. Την είδα να γδύνεται μπροστά μου. Ήμουν γονατισμένος,ήταν Θεά. Πανέμορφη, γυμνασμένα πόδια, μακρυά μαύρα μαλλιά, στητά μεγάλα στήθη. Ξέρω ότι τα αντρικά μάτια και όχι μόνο δεν ξεκολλούσαν από πάνω της. Έβλεπα στα σόσιαλ τις αντιδράσεις σε κάθε δημοσίευση. Πήγε στο δωμάτιο της, φόρεσε ένα μαύρο σκραπ ον. Δεν ήταν ομοίωμα πέους. Αλλά μακρύ, μαύρο. Μου το είχε δείξει στην κάμερα. Εικοσιπέντε πόντοι. Άφησε το μπουκάλι με το λιπαντικό στο τραπέζι. Από ερωμένη σε Αφέντρα.
    Έφερε και μαστίγιο, μιας ουράς, χοντρό. δερμάτινο. Στις περιγραφές της τρόμαζα. ''θέλω να έχεις σημάδια πάνω σου, θα σε ματώνω'' Δεν μου έκρυψε ποτέ ότι είναι σαδίστρια.

    Έβαλε το μέτωπο μου στο πάτωμα, άπλωσα τα χέρια μου μπροστά τούρλωσα τον κώλο. Γέλασε.
    ''Θα σε πονέσω πρώτα, στηρίξουν στους αγκώνες σου σκλάβε''

    υπάκουσα!! Με χτύπησε αμέσως στη πλάτη, δυνατά ξανά και ξανά. Προσπαθούσα να μη κουνιέμαι πολύ, μόνο ίδρωναν και κλαψούριζα. Ήρθε κοντά μου, στο αυτί μου.
    ''Είσαι δικός Μου σκλάβος"
    διψούσε για αυτό το Μου. Με χαλάρωσε, με έκανε να το ζήσω με τη ψυχή μου. Με χτύπησε αλύπητα. Με πήρε ακόμα πιο σκληρά. Μέχρι να μπει αυτό το πράγμα μέσα μου, με έσκιζε στη κυριολεξία.
    Το άφησε μέσα μου κι εγώ μπήκα μέσα της, χωρίς προφυλακτικό αυτή τη φορά. ελεγμένη και οι δυο. Με άφησε να τελειώσω μέσα της ξανά και ξανά.

    ''Ρώτα'' με διέταξε
    ''Κι αν μείνετε έγκυος;''
    Χαμογέλασε...
    ''Δεν θα μείνω''

    Δεν ήξερα τίποτα μέχρι τότε..