Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρές ανάσες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Elune, στις 19 Ιουλίου 2025.

1. skia

skia Contributor

Η απώλεια είναι ένας μικρός θάνατος σε κάθε περίπτωση. Με μια πιο διευρυμένη λογική σκέψη αντιλαμβανόμαστε ότι χάνουμε το νόημα που μας έδινε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ότι η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια ειδικά εάν υπήρχε δέσιμο, εάν ήταν τόσο σημαντικός για μας. Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είμαστε απλά αναγκασμένοι να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Νιώθουμε ακρωτηριασμό, ένα κομμάτι μας μας λείπει, ίσως νοιώσουμε άδειοι. Οι ευκαιρίες δίνονται αλλά χρειάζεται προσπάθεια κι από τους δύο. Στο τέλος, απλά η ζωή συνεχίζεται ακόμη κι εάν το ''πένθος'' μένει.

Last edited: 24 Δεκεμβρίου 2025
  2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ένα μικρό off topic αν μου επιτρέπεις. Συγχαρητήρια για το βιβλίο σου και καλοτάξιδο. Είθε να πέσει στα χέρια πολλών και να ακουμπήσει ακόμη περισσότερους και γιατί όχι, και κείνη.

3. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

Είμαστε το ολοκλήρωμα των στιγμών μας, αλλά αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι "ευτυχία" και "δυστυχία" είναι τοπικά ακρότατα.

Δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν πιάσαμε τον απόλυτο πάτο ή πετάξαμε στην απόλυτη κορυφή.

Και η ζωή συνεχίζεται… Μέχρι τη μέρα που σταματάει να συνεχίζεται.

So, no matter how pedantic it seems, “move on” is always the best advice.

4. gaby_m

gaby_m ahinsā Premium Member Contributor

Καλοτάξιδο @Elune και ελπιδοφόρο!

5. Elune

Elune Priceless

Επτά μήνες, ακριβώς. 214 ημέρες από την τελευταία φορά που σε είδα. Από την τελευταία φορά που σε άγγιξα. Από την τελευταία φορά που σε φίλησα. Θυμάμαι ακόμα εκείνη την μέρα. Θυμάμαι τα μάτια σου. Θυμάμαι το πρόσωπό σου. Τα μαλλιά σου. Θυμάμαι πόσο όμορφη ήσουν. Το βλέμμα σου. Θυμάμαι τα πάντα. Με κάθε λεπτομέρεια. Δεν σε έχω ξεχάσει. Δεν μπορώ να σε ξεχάσω. Δεν θέλω να σε ξεχάσω.

Σε αγαπώ, ακόμα.

Επτά μήνες. 213 βράδια. Δύσκολα βράδια. Αδυσώπητα. Υπήρξαν πολλές νύχτες που δεν κοιμήθηκα. Δεν μπορούσα. Δεν ήθελα. Το μόνο που ήθελα ήταν να κοιτάζω τις φωτογραφίες σου. Να κοιτάζω εσένα. Να σε βλέπω και να σου λέω πόσο πολύ σε θέλω. Πόσο πολύ σε λατρεύω. Ευχόμουν να ξημερώσει και να έρθεις. Να εμφανιστείς. Να σε δω.

Μου λείπεις.

Μάταια, όμως. Όσες ευχές και αν έκανα, δεν έπιασε καμία. Δεν εμφανίστηκες ποτέ. Δεν με πήρες ούτε ένα τηλέφωνο. Συνέχισες να είσαι εξαφανισμένη. Αδιάφορη και αυτό ήταν το χειρότερο. Η χειρότερη τιμωρία μου: Η αγνόησή σου. Η μόνιμη απουσία σου από τη ζωή μου. Πόνεσα πολύ. Έκλαψα. Κατηγόρησα τον εαυτό μου.

Ξανά και ξανά.

Έφτασα στον πάτο. Κατέρρευσα. Συναισθηματικά και σωματικά. Έκανα στην άκρη όσους μου έλεγαν να σε ξεχάσω. Να μην σε σκέφτομαι. Πώς μπορώ, όμως, να ξεχάσω τη γυναίκα που με σημάδεψε; Πως μπορώ να ξεχάσω τη γυναίκα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα; Πως μπορώ να σε ξεχάσω; Είναι αδύνατον. Δεν μπορώ. Δεν θέλω.

Δεν μπορώ χωρίς εσένα.

Επτά μήνες. Επτά μήνες που ξυπνάω και κοιμάμαι με την σκέψη σου. Με την ελπίδα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα. Το μήνυμα που θα μου αλλάξει τη ζωή. Θα μου φέρει πίσω τη χαρά. Τη χαρά που έχασα όταν σε έχασα. Όταν έχασα τα πάντα. Ήσουν τα πάντα. Ήσουν αυτή που με έκανε να χαμογελάω. Ήσουν η ζωή μου. Μια ζωή που δεν έχει νόημα χωρίς εσένα.

214 ημέρες.

Ο πόνος μεγαλώνει. Καθημερινά όλο και περισσότερο και έχει γίνει πλέον δυσβάσταχτος. Προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι καλά, αλλά μέσα μου υποφέρω. Υποφέρω και μετανιώνω κάθε ώρα και στιγμή για τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκα. Για τον τρόπο που σου μίλαγα. Τα σκέφτομαι και τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι με τον ίδιο μου τον εαυτό. Τρελένομαι που σε έχασα. Που σε άφησα να φύγεις. Δεν σου αξίζω. Δεν άξιζα να είσαι δίπλα μου.

Δεν άξιζα την αγάπη σου.

Ο εγωισμός μου τα διέλυσε όλα. Διέλυσε όσα προσπαθήσαμε να χτίσουμε. Τα ξεσπάσματα, η πίεση, η αδιαφορία μου στα προβλήματά σου κατέστρεψαν τη σχέση μας. Το «εγώ» μου διέλυσε το «εμείς». Ήθελα να έχω πάντα τον τελευταίο λόγο. Δεν σε άκουγα. Δεν σου έδινα όση σημασία ήθελες. Όση αγάπη ζητούσες. Όσο προσοχή είχες ανάγκη. Τα κατέστρεψα όλα. Τώρα, καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω πως σε έκανα να νιώθεις. Πόσο σε στεναχωρούσα. Πόσο σε πλήγωνα. Είναι, όμως, πλέον αργά. Δεν σε κατηγορώ. Δεν θα το έκανα ποτέ. Ξέρω πόσο λάθος ήμουν. Ξέρω πόσο λάθος είμαι. Μόνο ένα πράγμα σου ζητάω. Να με συγχωρέσεις.

Να με συγχωρέσεις για όλα.

Ξέρεις κάτι; Μέσα σε όλη τη θλίψη, μέσα σε όλο τον πόνο, μέσα σε όλη τη στεναχώρια μου, υπάρχει ένα κομμάτι μου που είναι χαρούμενο. Χαμογελάει σαν παιδί όποτε σε σκέφτεται. Είναι χαρούμενο για όσα έζησα δίπλα σου. Για τις όμορφες στιγμές που πέρασα μαζί σου. Μωρό μου. Ψυχή μου. Αγάπη μου. Ζωή μου. Για τις στιγμές που γελάσαμε. Για τις στιγμές που σε έκανα ευτυχισμένη. Για τις στιγμές που σου έδειξα πόσο πολύ σε αγαπώ. Τις στιγμές που ένιωσα την αγάπη σου. Μακάρι να τις ζούσα ξανά. Μακάρι να μην σε έχανα.

Μακάρι να ήμουν διαφορετικός.