Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρές υπέροχες στιγμές αμηχανίας και απόγνωσης .......

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 11 Ιανουαρίου 2019.

  1. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Όχι και σαδιστής ... επιστήμων άνθρωπος είμαι.
    Πειράματα κάνω.

    ... απλά τυγχάνει να τα απολαμβάνω λιιιίγο παραπάνω!!!
     
  2. Silvia

    Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

    Η πρόκληση αμηχανίας είναι από τα αγαπημένα μου και ειδικά όταν γίνεται με αιφνιδιασμό. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα στην αρχή μιας γνωριμίας, αλλά και αργότερα, καθώς πάντα υπάρχουν νέες εμπειρίες και νέα όρια.
    Για την πρόκληση απόγνωσης, τι να πω; Η χαρά του παιδιού, για μένα!
    Τους τρόπους λέω να μην τους αποκαλύψω.
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Μιλούσα με κάποια φίλη και μου έλεγε γιατί δεν της το λες ότι θα έρθεις κι είχα πει για να μην τσιτώσει στο μεταξύ, για να είναι φυσική και να μην υπάρξει προετοιμασία. Μου είχε απαντήσει πως το απρόβλεπτο χωρίς βάση, οδηγεί σε αδιέξοδα, αλλά τελικά είναι και κάτι περισσότερο. Το απρόβλεπτο για τον αποδέκτη, δεν είναι παρά καλοδουλεμένη ανασφάλεια του πομπού. Δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές και σκηνικά για αντιγραφή. Είναι ό,τι σου βγει, όταν σου βγει, με τον άνθρωπο που θα σου βγει. Στην αλληλεπίδραση χτίζεται η επιθυμία για το οτιδήποτε και στην απουσία σχεδιασμού και τον αυθορμητισμό. Τουλάχιστον για 'μενα. Σε μια ζωή που όλα κάνουν κύκλους, κανένα συναίσθημα δεν επαναφέρεται, καμία συνθήκη δεν αναβιώνεται. Χαλαρώνεις και πας. Ρομαντικό θέμα κι έξυπνα βολικό. Όμως, είμαστε κι εμείς που είμαστε ωρολογιακές βόμβες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντλούμε απ' τη στιγμή και την αλληλεπίδραση, ακόμη κι από ένα τυχαία χυμένο ποτήρι κρασί και τις αντιδράσεις που φέρνει και δίνει το πάτημα για μυθικές στιγμές. Αφιερωμένο.