Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρό Πέος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 26 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Μικρό πέος σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να νιώσω έναν οργασμό με μία γυναίκα ?? (Με οποιοδήποτε τρόπο)

2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Μια χαρά έχεις το δικαίωμα και να νιώσεις οργασμό και να προσφέρεις οργασμό. Και αν το μέγεθος είναι τέτοιο που καθιστά πιο δύσκολο το 2ο σκέλος (αυτό της προσφοράς οργασμού), υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Διάθεση και έμπνευση να υπάρχει. Η ερώτησή σου είναι λίγο ασαφής πάντως. Οργανικά μπορείς να νιώσεις οργασμό ανεξαρτήτως μεγέθους. Αν εννοείς πως σου αφαιρείται το "δικαίωμα" λόγω απόρριψής σου εξαιτίας του μεγέθους σου, μη σε μέλει. Δες το σαν ένα "φίλτρο" για να γλιτώσεις από γυναίκες που σε αντιμετωπίζουν επιφανειακά με σκοπό να πάρουν κάποια άμεσα ερεθίσματα και δεν εμβαθύνουν σε εσένα (υπό την προϋπόθεση να μην τις αντιμετωπίζεις κι εσύ επιφανειακά).

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Χεράκια ... ποδαράκια...το στόμα σου  

4. rannia

rannia Rannia Papa Pantyhosed Sissy Slave

εχω σκετο πετσι και δεν καυλωνω δεν σηκψνετε δεν σκληραινει δεν χυνει και παρολαυτα που δεν εχω οργασμο ποτε μου ευχαριστιεμαι να με ξεσχιζουν και στραποναρουν και να κανω τσιμπουκια και γλυφομουνια ενω με μαστιγωνουν παιρνοντας ευχαριστηση απο τους οργασμους και τα χυσια των αλλων