Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοναξιά και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Ioannaaa, στις 19 Απριλίου 2020.

 1. MindFeeder

  MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

  όλα είναι πιθανά σε τούτη τη ζωή .. αλλά ο/η Κ έχει τρία παιδιά και τα καταφέρνει .. θηρίο ο Κ!
   
 2. Arioch

  Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  Τελικά αν νιώθεις μοναξιά σε μια σχέση, όποια και αν είναι η θέση σου σ' αυτή τότε για μένα η παραμονή σου σε αυτή τη σχέση χρήζει επανεξέτασης.

  Τις σχέσεις τις κάνουμε για να μην είμαστε μόνοι μας.
   
 3. Brt

  Brt #ολαπολυ

   Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης...Γι αυτό λέω και στην Ιωάννα, να του τα πει του ανθρώπου, να τα μαστορεψει ο/η Ντομ της, να μην νιώθει μοναξιά το σαμπακι του. Κρίμα. 
   
 4. Kentavros

  Kentavros Owned by Mistress Kits

  ή τις κανουμε για να ειμαστε μονοι. (Να απομονωθουμε)
  Ειναι πολυ καλη δικαιολογια προς τα εξω
   
 5. sigh

  sigh .

  Η μοναξιά -σε αντίθεση με την μοναχικότητα-, συνήθως είναι επιβεβλημένη και υποφέρεται σε προσωρινό mode. Η αναγκαία απόσταση ανάμεσα στα μέλη μιας σχέσης δυσκολεύει αλλά δεν ξενερώνει την δυναμική της, εφόσον υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία και αλληλεπίδραση σε πραγματικό χώρο και χρόνο.
  Επιπλέον, η εξ αποστάσεως δοκιμασία συμβατότητας, είναι ένας δείκτης συμβατότητας και με τον εαυτό. Μονάδα μέτρησης συναισθηματικής αυτάρκειας που ανανεώνει τον "αέρα" της εκατέρωθεν επικοινωνίας των μελών της.
  Η χιλιομετρική εγγύτητα βοηθά, δεν εξασφαλίζει όμως συμβατότητα. Η ουσιαστική απόσταση δεν μετριέται σε χιλιόμετρα, ούτε εκμηδενίζεται οδικώς, αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς ή φαντασιακώς..
   
 6. p0ltergeist

  p0ltergeist Regular Member

  Η μοναξιά και η σχέση είναι έννοιες αντίθετες, εάν συνυπάρχουν τότε σίγουρα κάτι έχει γίνει λάθος άρα μόνο σχέση δεν το λες.
   
 7. Nick_MI

  Nick_MI New Member

  Αυτά που ονομάζεις ιδιαιτερότητες υπάρχουν στη συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων, απλά στο σαδομαζοχισμό είναι ίσος πιο έντονα και γίνονται απροκάλυπτα. Η κακή ποιότητα της σχέσης μπορεί να οδηγήσει σε αίσθηση μοναξιάς.
   
 8. Dommy21

  Dommy21 New Member

  Σίγουρα όλα είναι πιο έντονα σε μια bdsm σχέση. Αλλά αυτό είναι που τους δένει περισσότερο και δημιουργεί μία αίσθηση βαθιάς συντροφικότητας. Βέβαια, αν υπάρχουν προβλήματα, σε κάθε σχέση πιθανόν τα μέλη να νιώθουν μοναξιά.
   
 9. NewBee

  NewBee New Member

  Για μένα πάντως που είμαι αρκετά μοναχικός άνθρωπος, η μοναδική περίοδος της ζωής μου που δεν είχα καθόλου το αίσθημα της μοναξιάς ήταν όσο ήμουν στη μοναδική D/ s σχέση που είχα, σε αντίθεση με τις βανιλοσχέσεις μου.
  Μόνο ως προς τα τρίτα άτομα ίσως κλείνεσαι λιγάκι γιατί πώς να περιγράψεις και να μοιραστείς κάτι που δεν έχουν βιώσει και δεν καταλαβαίνουν, αλλά - η δική μου εμπειρία τουλάχιστον - δεν ήταν καθόλου μοναχική...μάλλον το ακριβώς αντίθετο.
   
 10. Tania

  Tania Seeking friendship

  Θα επιθυμούσες να μιλήσουμε εκτός της συγκεκριμένης συζήτησης; Συγνώμη αν ενοχλώ.
   
 11. vagelis8

  vagelis8 New Member

  Όταν είσαι σε μια τέτοια πραγματική σχέση δεν υπάρχει μοναξιά αλλα αλληλοκατανόηση σεβασμός και επικοινωνια που κάνει το δέσιμο μοναδικό