Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Διαβαζοντας το σημερινο νημα που ανοιξε η Thaleia και διαβαζοντας αρκετα post διαφορων slaves σε διαφορα νηματα εδω και πολυ καιρο,αναρωτηθηκα εαν ειναι δυνατον να εχω φιλη μια slave.
    Ποση εμπιστοσυνη μπορω να της εχω?
    Και φυσικα το ερωτημα μου δεν εχει να κανει με την προσωπικοτητα ή τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου, ουτε οτι οι slaves εχουν καποιο μειονεκτημα, προς θεου.

    Aπλα, εαν ο αφεντης της απαιτησει απο αυτην να του αναφερει οτι συζητησε μαζι μου,ακομα και τα προσωπικα μου, ή αν ο αφεντης της με παραπλανει και μπαινει στα διαφορα account της, υποδυωμενος εκεινη και μαθαινει για μενα ζητηματα που δεν θα επρεπε, πως μπορω να ειμαι φιλη μαζι της?

    Και ρωταω ευθεως τις/τους slaves, με αναφορα την πληρη υποταγη που βιωνουν πρωτιστως και δηλωνουν σε διαφορα post.Εαν ο αφεντης σας απαιτησει να του δωσετε πληρη αναφορα των οσων συζητησατε με την φιλη σας, ακομα και αν ειναι προσωπικα της θεματα ή αν απαιτησει απο σας να διακοψετε σχεσεις με την πιο αγαπημενη σας φιλη διοτι ετσι κρινει αυτος, εσεις τι κανετε?
     
    Last edited: 7 Ιουνίου 2011
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Μπορείς να μας παραθέσεις τα ποστ των διαφορων σκλαβων στις οποιες βασιστηκες για να ανοιξεις αυτο το νήμα?
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Lara μου ειναι αμετρητα post, απο παρα πολλα νηματα κατα καιρους,διαφορων γυναικων εδω που βιωνουν το M/s και δεν ειναι εφικτο.
    Σε ολα ομως ενα ειναι το νοημα.
    Πληρη υποταγη στις επιθυμιες του αφεντη τους.
    Ετσι δεν ειναι?
    Εγω δεν ξερω πως ειναι να εισαι slave το εχω ξαναπει επανειλημμενως.
    Ομως η πληρη υποταγη των slave στον αφεντη τους ειναι χαρακτηριστικη και αξιοθαυμαστη.
    Κανω λαθος?
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Απλά αναφέρεσαι σε πλήρη υποταγή και πολλές σκλάβες που την προσφέρουν και συγχύστηκα  

    Όπως και νά 'χει ας σοβαρευτούμε. 

    Οι δικές μου φίλες γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχω κανένα μυστικό απ τον Κύριο μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δει συζητήσεις μας.
    Αντίθετα υπήρξαν φορές που ζήτησαν να Δώσει τη συμβουλή Του.
    Αφενός γιατί γνωρίζουν πως και να μάθει κάτι θα παραμείνει ως γνώση του Ιδίου κι αφετέρου γνωρίζουν καλά πως ούτε το χρόνο έχει, ούτε τη διάθεση να ασχολείται με τα της ζωής άλλων ατόμων πέραν των πολύ κοντινών του κι αυτό με μέτρο. Και καμιά από τις φίλες μου δεν διακατέχεται από σύνδρομο αλαζονείας και φαντασιοπληξίας πως μπορεί να είναι τόσο σημαντικές για Εκείνον ώστε άλλη δουλειά δεν Έχει από το να Χαραμίζει το χρόνο Του πάνω τους, ενώ δεν Του είναι τίποτα. Είναι απλά φίλες και γνωστές μου. Θα Ασχοληθεί μόνο όταν Τον παρακαλέσω, αν είναι κάτι πραγματικά σημαντικό και μόνο μέχρι να Κατανοήσει την κατάσταση, να Πει την άποψη Του και μετά το πιθανότερο να το Βγάλει απ το μυαλό Του.
    Εχει σημαντικότερα θέματα που Τον Απασχολούν από τα δράματα ή "δράματα" των σούμπων.  

    Το να μπει και να υποδυθεί εμένα δεν το συζητώ καν, είναι τόσο εκτός πραγματικότητας και τόσο χαζό, μια και όπως είπε και η tender lilly ξεχωρίζει ο τρόπος που γράφει μια γυναίκα από τον τρόπο που γράφει ένας άντρας που υποδύεται τη γυναίκα. Πόσο μάλλον εμένα, που είμαι πολυγραφέστατη και το στυλ μου πάνω κάτω είναι γνωστό. Και χαζός δεν Είναι, ούτε Έχει πρόβλημα αυτό που Θέλει να Πει να το Πει μόνος του ευθέως.

    Αν απαιτήσει να του πω κάτι και βέβαια θα του το πω.
    Αν μια φίλη μου μου ζητήσει να μην το πω σε κανένα, επεξηγώ πως εξαιρείται πάντα ο Κύριος μου, οπότε αν έχουν πρόβλημα με αυτό καλύτερα να μην μου το πουν, αν και δεν βλέπω κανένα λόγο να ενδιαφερθεί.

    Τώρα το θέμα να διαλέξω ανάμεσα στον Κύριο μου και μια φίλη, φαντάζομαι αστεία το έθεσες?
    Είναι οποιαδήποτε γυναίκα -ακόμα και βανίλλα- που θα πουλούσε τη σχέση της, τον άντρα που αγαπάει για οποιαδήποτε φίλη?
    (Στο όνομα της γυναικείας αλληλεγγύης μήπως που αλληλοπουλά η μιά στην άλλη, ενώ είναι έτοιμες να βγάλουν η μια τα μάτια της άλλης αν τυχών και ενδιαφέρονται για το ίδιο άτομο? Λυπάμαι εγώ δεν πήρα απ αυτή όταν πουλιόταν.)

    Πόσο μάλλον αν το Απαιτεί αυτό Ο Αφέντης της.
    Τα μόνα άτομα που θέτω υπεράνω Του Κυρίου μου -αν και το υπεράνω δεν είναι ακριβής όρος- είναι τα παιδιά μου.
    Μόνο γι αυτά θα απαρνιόμουν όχι μόνο την αγάπη μου, αλλά τη ζωή μου την ίδια.

    Από κει και πέρα για να Φτάσει να μου πει, δεν θα μιλάς με τον τάδε ή την τάδε, σημαίνει πως Έχει σοβαρούς λόγους να το Κάνει.
    Εδώ έκρινα πως μπορώ να Του παραδώσω τη ζωή μου κυριολεκτικά και εμπιστεύομαι πως Αυτός ποτέ δεν θα Κάνει οτιδήποτε να με Βλάψει, είναι δυνατό να αμφισβητήσω την κρίση Του αναφορικά με ένα άλλο άτομο?

    Βέβαια λόγω του ότι είμαι φρικτά επιλεκτική όσον αφορά τις φιλίες μου και αν δεν δοκιμαστούν μέσα στα χρόνια δεν τις ονομάζω καν φιλίες (Οι φίλες μου μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού) κι επειδή αυτό το Γνωρίζει, όπως Γνωρίζει και πόσο εύκολα παραμερίζω και διαγράφω τις γνωστές που νιώθω πως η αλληλεπίδραση μαζί τους μου κάνει κακό με οποιοδήποτε τρόπο, Αποδέχεται μέχρι σήμερα αυτές τις φιλίες χωρίς πρόβλημα.

    Αυτά από μένα  

    Καλό βράδυ, γελάσαμε σήμερα αλλά δουλειές δεν κάναμε  
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Ευχαριστω για την απαντηση κοπελαρα μου.
    (οσο για γελιο σημερα...... αφθονο, να ειμαστε καλα)

     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?



    Aγαπητή Lara
    Διαβάζοντας τις απόψεις σου στο παρόν νήμα, μου γεννάται μία απορία.
    Μέχρι σε ποιό βαθμό μπορεί να φθάσει η υποταγή μίας Σκλάβας στον Αφέντη της ?
    Ξέχωρα από τα παιδιά όπως ανέφερες, υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα στα οποία είναι άξιον απορίας ως που μπορεί να φθάσει η αφοσίωση μίας σκλάβας προς τον αφέντη της.
    Άν επι παραδείγματι σου ζητούσε να παρανομήσεις διακινδυνεύοντας την στέρηση της προσωπικής σου ελευθερίας θα το έκανες ?
    Προσωπικά δεν ανήκω στην συγκεκριμένη κατηγορία Αφέντη/Σκλάβου και δεν θα προτιμούσα ποτέ να είχα δίπλα μου μία γυναίκα με τέτοιες ανάγκες.Ούτε ακόμα και μία υποτακτική.Θεωρώ την γυναίκα ισότιμη ύπαρξη με την δική μου και θέλω την σχέση μαζί της σε ισότιμη βάση.
    Παραταύτα όμως ευρισκόμενος πρόσφατα στον χώρο αυτό και "σπουδάζοντας" και τις ιδιαιτερότητες των υπολοίπων κατηγοριών, άρα και της δικής σου,δεν μπορώ παρά να εκφράσω τον σεβασμό μου αλλά και την έκπληξή μου για τις ανάγκες σας και την φιλοσοφία του τρόπου ζωής σας ως ζευγάρια.
    Στο ερώτημά μου άν θες απαντάς. Μην μου απαντήσεις όμως με κάποιο είδος υπεκφυγής όπως π.χ. "ο αφέντης μου δεν θα με έβαζε ποτέ σε κίνδυνο να χάσω την ελευθερία μου γιατί με προστατεύει".
    Το ερώτημα είναι εντελώς υποθετικό και δεν απευθύνεται γενικά σε όλες τις σκλάβες.
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2011
  7. Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Εγώ έχω μια φίλη slave. Έχουμε τακτική επικοινωνία και συζητάμε για πολύ προσωπικά θέματα. Κοντά της με τράβηξε η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της, όταν τη γνώρισα από κοντά για πρώτη φορά. Θεώρησα ότι ταιριάζουμε, και δεν με απασχόλησε ούτε στιγμή το ότι είναι σκλάβα. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, την οποία η ίδια αναγνωρίζει και τιμά. Και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Μου λέει τη γνώμη της, μου δίνει συμβουλές και με στηρίζει, όσο μπορεί.

    Δεν ξέρω αν ο Αφέντης της διαβάζει αυτούσια την αλληλογραφία μας. Αν γίνεται αυτό, δεν με ενοχλεί καθόλου, ούτε με απασχολεί. Δεν επηρεάζει δηλαδή καθόλου την εμπιστοσύνη που της έχω. Γνωρίζω όμως ότι σίγουρα τον ενημερώνει για την επικοινωνία μας, γιατί εκείνη μου έχει μεταφέρει απόψεις του Αφέντη της, για θέματα που συζητάμε.

    Εγώ δεν είμαι σκλάβα. Όταν όμως θέλησα να γίνω φίλη με τη συγκεκριμένη κοπέλα, ζήτησα την άδεια του Κυρίου μου, όπως ζητάω πια και για όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω τώρα, και του δίνω αναφορά για την επικοινωνία μου μαζί τους. Το ίδιο έκανε και η φίλη μου, δηλαδή πήρε την άδεια του Αφέντη της, για να μπορούμε να επικοινωνούμε. Ο Κύριός μου διαβάζει αυτούσια την αλληλογραφία μας, γιατί έτσι το επιθυμεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω από εκείνον, έτσι κι αλλιώς. Η φίλη μου το γνωρίζει αυτό, και μάλιστα το θεώρησε και αυτονόητο ότι συμβαίνει έτσι.

    Αν για κάποιο λόγο ο Κύριός μου θεωρήσει ότι θα πρέπει να διακοπεί η επικοινωνία μαζί της, θα στεναχωρηθώ πολύ, αλλά θα υπακούσω. Είμαι σίγουρη ότι η φίλη μου θα το καταλάβει, και ότι θα έκανε κι εκείνη το ίδιο σε παρόμοια περίπτωση. Κι εγώ θα στεναχωριόμουν πολύ, αλλά θα το καταλάβαινα επίσης…
     
  8. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    ωραιο νημα ανοιξες φιλεναδα
    Δεν πιστευω όμως να σου απαντήσουν ότι δεν θα πάρουν την άδεια του/της Αφέντη/ρας ωστε να γινουν φιλοι με καποιον ή καποια , γιατι , αν λεω αν πάλι δει την απαντηση ο Αφέντης/ρα τοτε μαυρο φιδι τους έφαγε .
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Επειδη τωρα που το ξαναδιαβασα (αργω λιγο αλλα παιρνω μπρος καποια στιγμη:mdrmed  προσεξα αυτο το σχολιο στην απαντηση σου, δεν εθεσα πουθενα θεμα διλληματος,τον αφεντη σου η την φιλη σου.
    Απλα ρωτησα, αν απαιτησει να διακοψεις σχεσεις με την πιο αγαπημενη σου φιλη, γιατι ετσι θελει αυτος, ακομα και αν ο λογος ειναι.....δεν του αρεσει η φατσα της, ενω η φιλη σου ειναι δοκιμασμενη απο σενα χρονια και ειναι οντως ξεχωριστη και πραγματικη φιλη, τι θα κανεις.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Λογικό δεν θα ήταν να διακόψεις?

    Από την στιγμή που καταστείς κάποιον πάνω από όλα και σίγουρα πάνω και από φιλίες ετών, θα πρέπει να το κάνεις.

    Αν ήμουν εγώ αφέντης σου και δεν μου άρεσε η φάτσα της αγαπημένης σου φίλης, θα σε έβαζα να την δείρεις κιόλας αφού πρώτα την βιάσεις μπροστά μου...

    Τώρα πέρα από την πλάκα, γιατί κάποιοι ήδη προλάβανε και με παρεξηγήσανε θα με ενοχλούσε αφάνταστα το να διακόψω επαφή με μία καλή και αγαπημένη μου φίλη επειδή της το ζήτησε ο αφέντης της. Θα έχανε αυτομάτως όλη της την αξιοπρέπεια. Ωστόσο θα εξακολουθούσα να την αγαπάω.

    Και φυσικά σαν αφέντης ποτέ δεν ζητούσα από την σκλάβα μου κάτι τέτοιο, σεβόμενος την προσωπικότητα της. Ίσως υπήρχε κάποιου είδους τιμωρία εάν απεχθανόμουν τις παρέες της..
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2011
  11. Storm

    Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?



    Αυτό που ξέρω εγώ με το χαμηλό IQ μου είναι το εξής:

    Οι γκόμενες, οι γκόμενοι, οι αφεντάδες και το υπόλοιπο σκυλολόι έρχονται και παρέρχονται. (Και δεν το λέω εγώ αυτό, γεγονός είναι, αν κοιτάξεις προσεκτικά γύρω σου, και στο φόρουμ και εκτός)
    Οι φίλοι είναι παντοτινοί.
    Και δε βάζουμε κανέναν πάνω από αυτούς.
    Όποιος κάνει το αντίθετο, είναι απλώς για φτύσιμο.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Σιγά τα αίματα! Όποιας δε σ' αρέσει η φάτσα, δηλαδή, τη βιάζεις και τη δέρνεις;  

    Όσον αφορά, τώρα, την ουσία του ερωτήματος, αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει σοβαρός Master που θα ζητούσε από το σκλάβο του να κόψει κάθε επαφή μ' ένα άτομο, πόσο μάλλον αν συνδέεται με στενή φιλία, μόνο και μόνο γιατί δεν του γεμίζει το μάτι. Άλλωστε, ζητούμενο γι' αυτόν είναι η ισορροπία του σκλάβου, η οποία, όπως άλλωστε και με κάθε άλλο άνθρωπο, περνά και μέσα από το φιλικό του κύκλο. Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια τέτοια στάση θα ήταν αν το φιλικό αυτό άτομο είχε αποδεδειγμένα δείξει πως ήταν ανάξιο της φιλίας του σκλάβου.