Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Με εξαίρεση ότι όποιος κάνει το αντίθετο είναι για φτύσιμο, γιατί καθένας έχει το λόγο που κάνει ότι κάνει.

    Εύχομαι να αντιλαμβάνεσαι το ύφος του σχολίου μου που έκανες Quote..
     
  2. Storm

    Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?


    Αντελήφθην.
    Είπαμε ότι IQ μου είναι χαμηλό, αλλά δε σέρνεται και στα πατώματα.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Ουδέποτε είχα σκοπό να αφήσω να εννοηθεί κάτι τέτοιο...
     
  4. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?


    Συμφωνω φυσικα......

    Επισης να πω πως αυτο το φαινομενο δεν υπαρχει μονο στις λεγομενες μπιντιεσεμ σχεσεις αλλα και στις βανιλοσχεσεις....Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα.....
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Δεν ξέρω αν εγώ θα ήθελα παρέες με βανίλλα από αυτές που γνωρίζουν ότι εγώ είμαι σκλάβα, σε περίπτωση που ανήκα.

    Καμιά φορά με έφερνε σε δύσκολη θέση η περιέργειά τους για τη σχέση μου και τον τρόπο ζωής μου, τα οποία δεν καταλάβαιναν αν και μπορεί να νόμιζαν ότι καταλαβαίνουν. Είχαν άλλες επιθυμίες από τις δικές μου και τις διαχειρίζονταν αλλιώτικα και μερικές φορές τις ένοιαζε μόνο να βλέπουν κάτι που θεωρούσαν εξωτικό και παράδοξο. Εκτός από αυτό δεν μπορεί να ξέρει κανείς πώς θα αντιδράσει μια βανίλλα σε κάποια θέματα, είναι και αυτό ένα λεπτό ζήτημα.

    Με τις forever and ever vanilla φίλες μου γνωρίζω πώς να επικοινωνώ, έτσι και αλλιώς άλλωστε δεν έχουν να σκεφτούν οτιδήποτε γιατί δεν ξέρουν ότι είμαι κάτι αλλιώτικο από αυτές σε όρους στάτους. Ασφαλώς, ορισμένες με γνωρίζουν πάρα πολύ καλά για να μην ξέρουν ότι είμαι μαζοχίστρια. Αν κάποια με γνωρίζει τριάντα χρόνια, λογικό να ξεστομίσει π.χ. "καινούργια σχέση, α ωραία, βρέθηκε ο κατάλληλος σαδιστής για να σε κινητοποιήσει συναισθηματικά πάλι, πολύ χαίρομαι για σένα!" και να μην καταλαβαίνει τί λέει καν.

    Με συγκεκριμένες σκλάβες και σε συγκεκριμένο πλαίσιο, μάλιστα, ήθελα και έχω μια ζεστή σχέση φιλίας και αλληλοκατανόησης και ίσως παιχνιδιού αν επιτρεπόταν και άλλων πραγμάτων. Θέλει τις ισορροπίες του, δεν μαθαίνεται με το καλημέρα, αλλά γίνεται, μεταξύ έμπειρων σκλάβων και είναι πολύ πολύ όμορφο.
     
  6. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    μία σκλάβα όντας σε μία σχέση τέτοια είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τους κανόνες που επιβάλλει ο Αφέντης της, ακόμα κι αν δε συμφωνεί. ο Κυρίαρχος είναι υποχρεωμένος από τη μερία του να διασφαλίσει συνθήκες που κάνουν τη σκλάβα Του να είναι γεμάτη, χωρίς απωθημένα και σίγουρη για την επιλογή της. το ''ανήκω'' δε σημαίνει καταναγκαστικά έργα. δεν σημαίνει ότι ο Κυρίαρχος έχει λουρί και τραβά το καημένο το σκλαβί να το κλείσει σε κλουβί, λέμε τώρα.
    σε προσωπικό επίπεδο τώρα... όλοι όσοι μιλώ είναι ενήμεροι για το ότι ο Αφέντης είναι γνώστης του κάθε διαλόγου ή τηλεφωνήματος που κάνω. όταν, μιλήσω για κάποιο σοβαρό θέμα με μία φίλη σκλάβα ή με άτομα εκτός χώρου, και Τον έχω παρακαλέσει να μην τον μεταφέρω, ποτέ δε με έχει υποχρεώσει να το κάνω, σεβόμενος κάποια πράγματα. όταν έχω ανάγκη να μιλήσω για το οποιοδήποτε δικό μου πρόβλημα, έχω επιλέξει να το συζητώ μαζί Του και μόνο γιατί η πείρα μου μου έχει δείξει ότι κάτι διαφορετικό δεν θα αλλάξει κάτι. ίσως να συζητήσω μερικά θέματα και με ένα άλλο άτομο.
    όταν χρειάστηκε, με άφησε να φάω τα μούτρα μου άσχημα και να ζητήσω η ίδια να απομακρυνθώ από ορισμένα άτομα τα οποία μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαιτερώς αγαπητά μου σε κάποια διαφορετική φάση το καθένα, χωρίς να έχει εκφράσει την άποψή Του παρά μόνο όταν κατάλαβα μόνη μου ορισμένα πράγματα.
    από την δική μου εμπειρία, είναι δυνατόν να υπάρξουν καλές φιλίες, κι έχω ένα δύο, όμως κολλητηλίκι είναι δύσκολο. χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια μεγάλη. δεν έχει να κάνει με αντιπάθειες. όμως, με την πάροδο του χρόνου δημιουργούνται άλλες ανάγκες και πολλές φορές δεν μπορεί να υπάρξει ταύτιση απόψεων. με μία κοπέλα είμαστε κολλητές κι η αλήθεια είναι ότι είμαι και πολύ τυχερή που είναι φίλη μου. η φιλία δοκιμάστηκε κι έμεινε γιατί πραγματικά άξιζε.
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2011
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Εγώ θα συμφωνήσω και με τη λάρα και με την τέντερ για μία ακόμα φορά. Και απο την πλευρά των Κ στη σφαίρα των ενηλίκων θα ρωτήσω... Για ποιο λόγο ένας / μία Κ να ασχοληθεί με τους / τις φίλες του/ της υ? Νομίζω βέβαια ότι η άποψη της Λάρα είναι λίγο απόλυτη. Εγώ πχ. έχω έναν φίλο αδελφικό, από πολύ μικρή ηλικία. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και έχει πρόβλημα καλά θα κάνει να ανοίξει την πόρτα και να φύγει, όπως ήρθε. Δεν πιστεύω ότι οι φιλίες είναι όλες ίδιες. Κάποιες όμως αποτελούν εξαιρέσεις και ίσως είναι σπάνιο αλλά το θεωρώ πολύτιμο. Όποιος Κ ή υ δεν το αντιλαμβάνεται αυτό θα έπρεπε να προσπαθήσει ξανά, γιατί κάποια θέματα είναι ιερά και θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζουμε ως τέτοια..

    Ρομαντικό; ε και;

     

    **φυσικά αναφερόμαστε σε ανθρώπους που έχουν την ικανότητα της διάκρισης μεταξύ φίλων και "φίλων"... Που δηλαδή έχουν ξεπεράσει κόμπλεξ, δεν πιστεύουν ότι όλοι τους ζηλεύουν γιατί δεν πιστεύουν ότι έχουν 800 πράγματα καλύτερα ή ανώτερα όλων κ.ο.κ
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    εγω παλι φανταζομαι δυο κυριαρχους να συνομιλουν στο msn απο τα accounts των σκλαβων τους και να νομιζουν και οι δυο οτι εχουν απεναντι ο ενας τη σκλαβα του αλλου και για να μην καρφωθουν να μιλανε και για "γυναικεια" πραγματα πχ ωοριξια, περιοδο , καθυστερηση κλπ ή για μοδα, ρουχα, χρωματα καλλυντικα ..

    βλεπω δε τις σκλαβες φιλες να κατουργιουνται στο γελιο την αλλη μερα που θ ανοιξουν το msn και θα δουν τι "ελεγαν" ...
     
  9. zou

    zou

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    εγω παλι εχω υπαρξει στην αντιπερα οχθη... σκλαβες οι οποιες καποια στιγμη, σταματουσαν να μου μιλανε... δυστυχως, χωρις εξηγηση και μετα απο καιρο που επεμεινα, εμαθα οτι δεν γουσταρε ο Αφεντης να μιλαμε παρα μονο τα τυπικα... Φυσικα εχει γινει και σε κοπελες που θεωρουσα φιλες μου και σε απλα γνωστες... Εγω παλι εχω τυχει να μην μιλαω σε ατομο (οταν ημουν σκλαβα) απλα ομως και μονο γιατι μου ειχε βαλει λογια ο τοτε "κυριος" μου!
     
  10. anchor

    anchor Regular Member

    Θα σου απαντήσω κι εγώ, αν και από άλλο στάτους, έχοντας συναναστραφεί σκλάβες σε βαθμό φιλικής γνωριμίας, έως και βαθειάς φιλίας.

    Η φίλη σκλάβα είναι στη συνείδησή μου αναπόσπαστα συνδεδεμένη με τον Αφέντη της. Δεν μ'ενοχλεί στο παραμικρό η επίγνωση του γεγονότος ότι εκείνος ενδέχεται να γνωρίζει ακόμα και τα πιο προσωπικά μου - με την προυπόθεση ότι επιλέγουμε τη φίλη και η φιλία δοκιμάζεται στο χρόνο με κριτήρια μεταξύ άλλων την ακεραιότητα και την εντιμότητά, ως εκ τούτου και του Κ της, αφού είναι δεδομένο ότι αποτελεί τον καθρέφτη του -.

    Τώρα, αν η υποψήφια φίλη σκλάβα συμβαίνει να έχει Αφέντη κάποιον τον οποίο δεν εκτιμώ ή αμφισβητώ την ακεραιότητά του, δεν πρόκειται να συνάψω φιλία μαζί της - δεν θα τους εμπιστευθώ.

    Δεν "με παραπλανεί" αν τυχόν μπαίνει στα διάφορα accounts της, εφόσον πρόκειται για φίλη μου και αυτή είναι σκλάβα, το θεωρώ αν όχι δεδομένο, πολύ πιθανό.

    Επίσης έχω υπόψη μου ότι ανά πάσα στιγμή η φίλη σκλάβα μπορεί να ξεκόψει από μένα για οποιονδήποτε λόγο, απομόνωση γενικότερη, απομόνωση από μένα προσωπικά, επειδή ίσως σε δεδομένη στιγμή θεωρούμαι λάθος επιρροή ή οτιδήποτε άλλο.

    Ούτε κι αυτό θα με ενοχλήσει, αφού δεν θα αφορά εμένα την ίδια, αλλά τη σχέση της φίλης σκλάβας με τον Αφέντη της.

    Με τα πιο πάνω δεδομένα, είναι κατά την άποψή μου εφικτή η φιλία με σκλάβα.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Εξαιρετική τοποθέτηση  
    Γι αυτό είσαι φίλη μου τόσα χρόνια και σ αγαπάω  
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    1) ποιες ειναι οι "σκλαβες" που βασιστηκες ? ... γιατι εγω ξερω οτι ζητημα να ειναι 3-4 πραγματικα ζευγαρια μεσα εδω ...
    2) .... ενω ολες οι αλλες ειναι αξιες εμπιστοσυνης ..... τριιιιιααα πουλιααα ....
    3) .... οι μονοι που θα το κρατησουν μυστικο , το μυστικο σου , ειναι ο πατερας και η μητερα σου ..... απο την στιγμη που βγαινει απο το στομα σου παυει να ειναι μυστικο ...
    4) η καθε σκλαβα ή "σκλαβα" , ειναι αυτο που λεει οτι ειναι , διοτι ετσι γουσταρει , αν δεν ηθελα ν ατης ανοιγουν τα ακαουντ ή και τα ποδια , διχως την συγκαταθεση της , θα ηταν προεδρος καποιου κομματος οπως η Μπακογιαννη Δρακουμελ Γκατεμακη ....... εσυ γιατι την εχεις φιλεναδα αμα δεν σου αρεσει ?
    5) πολυ νταλγκα παρατηρω τελευταια με τα προσωπικα δεδομενα ....
    να το πω αλλιως λοιπον ....
    επουδενει δεν θα παραχωρουσα προσωπικα δεδομενα σε ΚΑΝΕΝΑ ... αμα ομως μου καθοντανε μια καραγκομεναρα , μεχρι και το κωλο μου θα εδειχνα για να μετρησει τις κωλοτριχες που εχει μεσα ...
    γι αυτο και ακριβως λεγοντε θεωρεις του πουτσου ...
    αφηστε λοιπον τις κρυμμενες αναξιοπιστιες που τυχον κρυβουν τα στατους και επικεντρωθειτε στο εξαλλο σεξ .....