Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Πες τα σε παρακαλώ γιατί ειλικρινά αναρωτιέμαι τι κυρίαρχους έχουν στο μυαλό τους κάποιοι αλλά και τι εμπειρίες είχαν που θεωρούν κάποια ποταπά πράγματα δεδομένα.

    Ειλικρινά πολλές ερωτήσεις και απόψεις μοιάζουν με το "Τι θα γινόταν αν η γιαγιά μου έβγαζε μια μέρα αρχίδια".

    Προσωπικά εγώ λοιπόν, αν ποτέ Ο Κύριος μου, τον οποίο επέλεξα και γνωρίζω τόσα χρόνια, αποφάσιζε πως κάποιο άτομο μου κάνει κακό και καλύτερα να βγει απ τη ζωή μου, θα το έβγαζα.
    Κάποια χωρίς δεύτερη σκέψη και κάποιες μετρημένες στο ένα χέρι μονάδες, αφού παρακαλούσα να μου επιτραπεί να συζητήσω, ώστε να δω κατά πόσο πρόκειται πέρι παρεξήγησης, μια και ακόμα και τους φίλους μου τους περνώ μέσα από κόσκινο και μόνο μετα παρέλευση χρόνου και δοκιμασιών, περνάνε στην κατηγορία Φίλων.

    Φαντάζεστε λοιπόν τι ψιλό κόσκινο έχω για να κοσκινίζω τους εραστές, συντρόφους και πόσο μάλλον Κάποιο στον οποίο σκοπεύω να παραδοθώ.

    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες, ιδιαίτερα όσες αποκαλούν σκυλολόι τους συντρόφους τους ή εκείνες που τους έχουν δει να υποδύονται τις καλές σκλαβούλες, αλλά εγώ όταν επιλέγω είτε Σύντροφο είτε Αφέντη, σιγουρεύομαι πως δεν μπλέκω με μαλάκα, εγκληματία ή βλάκα.

    Οπότε για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως κάποιο άτομο πρέπει να απομακρυνθεί, σημαίνει πως το έχει και σκεφτεί και αναλύσει και ζυγίσει...
    Δεν έχει ανάγκη να παίζει παιγνιδάκια κυριαρχίας για να αποδείξει στον εαυτό του ή σε μένα πως έχει εξουσία πάνω μου.

    Μέχρι σήμερα πάντως, ακόμα και για άτομα που γνωρίζω πως αντιπαθεί προσωπικά, δεν μου έχει απαγορέψει να αλληλεπιδρώ σε φιλικό επίπεδο.

    Το αστείο είναι πως στους πλείστους γάμους που γνωρίζω οι σύζυγοι μεταξύ τους μιλάνε και συζητάνε για τους φίλους τους και το τι περνάνε στη ζωή τους, ή ακόμα ο ένας ή ο άλλος ή και οι δύο έχουν απομακρυνθεί από φίλους που δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στον ένα ή στον άλλο σύζυγο.
    Και θεωρείται σχετικά φυσικό και δεν γνώρισα ακόμα εκείνον τον σύζυγο ή εκείνη τη σύζυγο που διέλυσαν τον γάμο τους για να κρατήσουν τη φιλία τους, ακόμα κι αν οι αιτίες είναι υποκειμενικές.
    Εκτός από άτομα που εξ αρχής δεν είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν οτιδήποτε από τη ζωή τους και να κάνουν οποιοδήποτε συμβιβασμό. Τα οποία καταλήγουν μόνα τους να απολαμβάνουν την ασυμβίβαστη ζωή τους και μαγκιά τους.

    Γιατί φαίνεται τόσο παράδοξο μέσα σε ένα bdsm φόρουμ να λέγεται κάτι τέτοιο για μια υποκατηγορία bdsm σχέσεων αδυνατώ να κατανοήσω.

    @Storm βρίσκω πολύ χοντρό το σχόλιο σου, στην ουσία μου λες πως αφού λες ετσι κι εγω λεω πως οσοι ειναι ετσι, ειναι για φτυσιμο, σου λεω εμμεσα μέν αλλά όχι τόσο ώστε να μην καταλάβεις πως αυτό σου λέω είναι πως είσαι για φτύσιμο.
    Αν δεν υπήρχε εκείνη η πρώτη σου επεξηγηματική φράση, μπορεί και να με ενοχλούσε.  
     
    Last edited: 9 Ιουνίου 2011
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Θα προτιμήσω να γίνω φίλη απευθείας με τον Αφέντη της Σκλάβας.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?


    Άρα για να γίνεις... και να παραμείνεις φίλη με μια σκλάβα, ουσιαστικά πρέπει να γίνεις φίλη αρχικά με τον Αφέντη της. Για να είσαι δηλαδή φίλη με μια κοπέλα που ταιριάζετε, και είναι σκλάβα κάποιου, πρέπει να κερδίσεις την εκτίμηση, την συμπάθεια και την αποδοχή...ταυτόχρονα δύο ανθρώπων. Είναι αρκετά πιο δύσκολο, από μια άλλη απλή φιλία, αλλά όχι εντελώς ανέφικτο πιστεύω. Και είναι δύσκολο, χωρίς να λάβουμε υπόψη και άλλες παραμέτρους όπως ζήλεια, εγωισμός, ανασφάλειες που μπορεί να αναπτυχθούν μεταξύ των δύο θυλέων. 
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?



    Καποτε,ενα νεαρο στην ηλικια(αυτη ηταν τελικα μαλλον η αιτια)και πολυ αξιολογο μελος του φορουμ,μου ειχε δηλωσει πως δεν πιστευει πως μια μητερα μπορει να γινει σκλαβα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος,το παιδι της,που θα βαζει πανω απο τον Αφεντη της.
    Αν προσπερασω αυτη την ρομαντικη οσο και ανεδαφικη αποψη και επειδη η σκλαβα σιγουρα βαζει τον Αφεντη της πανω απο οποιονδηποτε ανθρωπο στον κοσμο,εκτος απο τα παιδια της, και θα υπακουσει σε οποιαδηποτε εντολη του κανοντας αυτο που για σενα και μενα ειναι αδιανοητο,τοτε,συμφωνα με την αποψη σου,οι σκλαβες ειναι για φτυσιμο.
    Μου προξενει θλιψη να ακουω τετοιο τσουβαλιασμα,ειδικα σε ενα χωρο και ενα forum,εναλλακτικου ερωτισμου για καποιους,του μονου ερωτισμου για καποιους αλλους,οπου,οπως νομιζα αρχικα, θα επρεπε να υπαρχει οχι μονο η αποδοχη της διαφορετικοτητας αλλα και η ανοχη σε ο,τι σε μας ειναι ακομα και απεχθες,η προσπαθεια να κατανοησουμε το αγνωστο και ξενο και κυριως η οποια κριση να γινεται κατα περιπτωση και γνωριζοντας προσωπα και πραγματα.
    Εσχατως βεβαια,διαπιστωνω με πικρα πως ειμαστε απλα μια μικρογραφια του "εξω κοσμου"και τιποτε παραπανω.
    Αλλωστε τετοιες γενικευσεις υφισταμεθα ολοι εμεις. Μην ξεχνας οτι για πολλους,για παρα μα παρα πολλους απο εκεινους που ειναι στην απεξω και κρινουν εκ του ασφαλους και αφ'υψηλου,ολοι εμεις ενα σκυλολοι ψυχικα διαταραγμενων ειμαστε,χρηζοντες ιατρικη φροντιδα στην καλυτερη και αξιοι για φτυσιμο,στη χειροτερη.
    Και μια και περι σκυλολογιου ο λογος..Αν η φραση σου που χαρακτηριζει ως τετοιους,γκομενες,γκομενους,αφενταδες,κλπ,δεν ειναι μια γενικευση οπως εκεινη,που σιγουρα θα εχεις ακουσει καπου,του πικραμενου,αρσενικου και καλα,λεβεντομαλακα που ισχυριζεται οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες(εκτος απο τη μαμα,ε; )..αν λοιπον δεν ειναι μια τετοια γενικευση,τοτε,για κεινους οι οποιοι εζησαν μονο μελη της αγελης των σκυλων,ισχυει η λαικη παροιμια πως στη ζωη παιρνουμε,οχι αυτο που υπαρχει,οπως θα μας βολευε να ισχυει,αλλα αυτο που μας αξιζει.
    Και αυτος ο κανονας εχει λιγες,πολυ λιγες εξαιρεσεις κατα τη γνωμη μου και στα ορια του στατιστικου λαθους.
     
  5. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Έτσι, οι φιλιές δοκιμάζονται στον χρόνο, αυτές που αξίζουν είναι και αυτές που μένουν.

    Όσο για τις υποσχέσεις, όταν δίνονται πρέπει να τηρούνται, αλλιώς δεν έχει νόημα.

    Α, και οι πραγματικοί φίλοι δεν αλληλοπωλούνται ούτε αλληλομαχαιρώνονται ούτε αλληλοτυφλώνονται.
     
  6. zou

    zou

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    δεν μπορεις να καταλαβεις... και δεν υπαρχει λογος να καταλαβεις... Φυσικα και γνωριζα τους αφεντες τους, με τον εναν κιολας μιλουσα για πολυ προσωπικα θεματα, ο λογος ηταν οτι οταν εγω σταματησα να ειμαι αυτο που ημουν, (βλ. σκλαβα) τοτε τους εσκασα μια μια τις φουσκες τους! τοτε σταματησαν να βλεπουν την "αδερφη" τους, αλλα ενα αλλο προσωπο, που οσο και αν λενε τωρα οτι καλα εκανα και αλλαξα, δεν τους καλυπτει γιατι δεν ειναι bdsmικο! δεν εχω ζηλεια για τους αλλους, παντα κοιταζω τι κανω εγω σαν καλυτερο για μενα και οχι οι υπολοιποι με τους εαυτους τους και αναμεταξυ τους... οπως επισης ποτε δεν επιασα κουβεντα με καποια για να της "κλεψω" τον αφεντη! οι ανθρωποι που μιλω ειναι πολλοι, οι ανθρωποι ομως που θεωρω φιλους ειναι μετρημενοι, το πολυ στα δυο χερια...
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?





    Zou το σχόλιό μου, δεν είχε καμιά προσωπική αιχμή, ήταν εντελώς γενικό, αλλά το προτιμώ που εσύ απαντάς σε προσωπικό επίπεδο, γιατί γίνεται πιο ενδιαφέρον. Ήσουν για κάποιο διάστημα στη θέση της σκλάβας και είσαι σε θέση φαντάζομαι να θυμάσαι, τον τόνο και το ύφος με το οποίο ένας Master, επιθυμεί να του φέρεσαι. Όχι δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν μικρή. Απλά αγνοώ γεγονότα και καταστάσεις και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Πιστεύω απόλυτα, οτι δεν έχει λόγο μια σκλάβα να κλέψει τον αφέντη καμιάς, γιατί Master υπάρχουν σε αφθονία ενώ σκλάβες πολύ λιγότερες. Επιπλέον οι άνθρωποι είναι υποκειμενικοί, με διαφορετικό γούστο... και ένας αφέντης ιδανικός για κάποια, σε σένα ίσως να φαινόταν ασήμαντος. Αυτό που κάνει εντύπωση σε μένα, είναι ότι ένας Master μπορεί να μην έχει σκλάβα για ένα κάποιο διάστημα γιατί δεν του έτυχε, όχι γιατί έπαψε να αισθάνεται και να ενεργεί σαν Master. Αντίθετα κάποιες που δηλώνετε σκλάβες, κάνετε το κέφι σας για λίγο διάστημα όταν γνωρίζετε κάποιον που σας κάνει κλικ, και μετά, ως δια μαγείας μετατρέπεστε έτσι απλά σε vanilla και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Που είναι η στάση ζωής, που όλες ευαγγελίζεστε όταν μιλάτε για bdsm ? Εγώ πιθανόν να είμαι από τους λιγότερο φανατικούς στο Forum, αλλά έχω σταθερή στάση ζωής και προτιμήσεις (ήθελα να γίνω διευθυντής πολυεθνικής, αλλά δεν μου βγήκε) 
     
  8. zou

    zou

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Αυτο δεν ειναι επι του θεματος αλλα θα απαντησω. Δε κανει διαφορα για μενα το πως θα μιλησω σε ενα Μαστερ, ή σε ενα βανιλλα ή σε ενα σκλαβο! επειδη ομως εχω τροπους, σε διαφορες συναντησεις, εχει τυχει να μιλησω στον πληθυντικο σε καποια ατομα (χωρις παρεξηγηση) μεγαλυτερης ηλικιας απο μενα, γιατι ετσι εχω μαθει, χωρις να ξερω ποια ειναι και ποιο ειναι το στατους τους! Μερικα απο αυτα δε, μου κοψαν τον πληθυντικο αμεσως! αλλοι το κρατησαν γιατι τους γνοητευε φυσικα να τους μιλαει μια "μικρη" (ελεος!!!!) στο πληθυντικο, εκτος απο τη σκλαβα τους! (Δεν χρειαζεται να αναπτυξουμε την θεωρια μου περι πληθυντικου τωρα γιατι και αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας)

    οπως εχεις ξαναπει δε με ξερεις και θεωρω λιγο ακυρο να κατσω να σου αναπτυξω την ιστορια της ζωης μου, απλα θελω να σου πω, οτι: 1. ειμαι με ανθρωπο που δηλωνει (και ειναι) Master και 2. δηλωνω vanilla γιατι δεν υπαρχει κανενα αλλο στατους που να ταιριαζει καλυτερα στο στατους μου.. ειμαι συντροφος....
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Βλέπεις κι εσύ πόσο θεμελιώδες είναι ο άλλος να "καταλαβαίνει" για να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του.
    Χωρίς να αμφισβητώ ότι υπάρχουν πολλοί που ζουν στη γυάλα τους, μόνο που τότε προσέχουν να μη σπάει εύκολα απέξω, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, έχεις σκεφτεί ότι το μοτίβο "τους έσκασα μία - μία τις φούσκες τους" μπορεί και αυτό να είναι μια φούσκα;
    Αυτό μάλλον είναι θέμα ανθρώπων, έχω αγαπημένες φίλες που γύρισαν σελίδα όμως παραμένουν το ίδιο αγαπημένες πάντα...τώρα πιά, ο εαυτός τους  
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    MasterAndreas

    εχετε σκεφτει ποτε την εκδοχη :
    μια σκλαβα να βανιλοποιηθηκε διοτι μετα απο την αποδεσμευση της απο τον Κυριο της,
    να Τον εχει κλεισει στην ψυχη της κι Εκεινον και την σκλαβοσυνη της και να μην επιθυμει
    να σκλαβωθει πλεον σε αλλον αφεντη?
    Να εχει κρατησει το "ονειρο" βαθια μεσα της κι ανεξαρτητα του αν η φυση της το αποζητα
    να εχει εγκαταληψει τα "εγκοσμια της bdsm ζωης της" και να διαγει "μοναστικη ζωη βανιλα"?
    Να μην θελει να αντικαστησει τον μοναδικο Κυριαρχο της ζωης της με καποιον αλλο?

    τα σεβη μου
     
  11. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Έχετε ακουστά τη θαυμάσια αρετή του Μέτρου;
    Εκεινο που καθορίζει τα όρια αναμεσα στην υπερβολή (προς τα πανω και προς τα κατω απο το μέσον) και την ισορροπημένη κανονικότητα;
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Αυτό που ξέρω εγώ με το δικό μου μέτριο, είναι ότι όποιος έχει ζήσει το "για πάντα", είναι χωμένος σε ένα τάφο και ανίκανος να μας πει γι αυτό.


    Wishful thinking