Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 7 Ιουνίου 2011.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Νομίζω φίλια υπό αίρεση δεν μπορεί να νοηθεί. Η φιλία είναι η πιο ελεύθερη και ανυποχρέωτη σχέση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν κάποια μπορεί να είναι φίλη με μια slave... αλλά αν μια slave μπορεί να είναι φίλη με κάποιον/α
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Απόλυτα σεβαστό αυτό άγγελέ μου, αλλά πιστεύω πως έτσι ταιριάζει το "σκλάβα, που δέν αναζητά Αφέντη"
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Αν εσύ είσαι καλά, δεν θα τα χαλάσουμε στις ταμπέλες......η ουσία μετράει. Όσο για την ανάπτυξη της ιστορίας, θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις γιατί στη θέση του master σου, μαλλον δεν θα μου άρεσε καθόλου και θα απολάμβανες ένα θαυμάσιο spanking.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    αχ MasterAndreas....

    1. οταν ο σκλαβος παυει να εχει αφεντη , παυει να ειναι σκλαβος
    2. "σκλάβα, που δέν αναζητά Αφέντη" ειναι status αυτο ?
    3. μια γυναικα που διαγει βιον βανιλα με σχεση βανιλα ποσο
    δοκιμο ειναι χαρακτηριζεται ως σκλαβα? .

    την καλημερα μου  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Με έχει απασχολήσει αυτό, σε ένα γενικότερο πλαίσιο που έχει να κάνει με την ανάγκη σε σχέση με την ελευθερία επιλογής και συναισθηματική ελευθερία, το οποίο δεν είναι του παρόντος.

    Η άποψή μου είναι ότι η σκλάβα εκείνη που μπορεί να αγαπάει - η κύρια ελευθερία είναι της αγάπης - είναι ικανή ψυχικά να κάνει και να διατηρεί φιλίες.
     
  6. zou

    zou

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    το δε μπορεις να καταλαβεις ηταν σε αλλο ποστ οταν προσπαθουσα να σου εξηγησω το "επι του θεματος"! δεν υποβιβαζω κανεναν και δεν επιτηθεμαι σε κανεναν... απλα θεωρω τελικως χαζο, ολοι οι αλλοι ανθρωποι να μιλουν σε καποιον στον ενικο και μοναχα 2 ατομα στο πληθυντικο, αυτο δεν με κανει καλυτερη σκλαβα (που δεν ειμαι ετσι κι αλλιως) αλλα και δεν υποβιβαζει τον αλλον μαστερ! ο σεβασμος δεν φαινεται εκει και να σου πω και κατι αλλο, λιγοι μαστερς, πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που αξιζουν το σεβασμο μου...! και οταν τον δειξω φαινεται... Οσο για το "να με αφησει ησυχη" δεν υπαρχει λογος να με "πιασει" καν... αλλωστε οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος!


    ευτυχως που δεν εισαι!!!!! αλλωστε δεν ειχα σκοπο να το κανω.... Ας τελειωσουμε ομως το θεμα εδω, γιατι εχουμε γαμ....μπιπ το νημα!
     
    Last edited: 13 Ιουνίου 2011
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?


    Αμάν με μπέρδεψες....ξέρεις το μυαλό των ανδρών δεν είναι τόσο περίπλοκο καλή μου.  Αυτές οι όποιες καταβολές του καθενός μας, δεν έρχοντε και φεύγουν, έτσι απλά. Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι έχω φάει, άπειρη vanilla και ήταν υπέροχη, δεν μετανιώνω. Όταν συνάντησα την σκλάβα μου όμως, αισθάνθηκα ολοκληρωμένος και κατάλαβα ότι αυτό ακριβώς μου πάει. Μπορεί να ξανατρώω vanilla για όλη την υπόλοιπη ζωή μου αν δεν είμαι τυχερός....Μέσα μου όμως είμουν, είμαι... και θα είμαι ένα κυριαρχικό αρσενικό. Η ταμπέλα δεν με ενδιαφέρει, βάλτην εσύ που τα καταφέρνεις καλλίτερα στα φιλολογικά και στις δύσκολες ένοιες.   
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    MasterAndreas
    λυπαμαι αν σε μπερδεψα και ζητω συγγνωμη,
    ξερεις επειδη τα ορια καθοριζουν την καμπυλη
    γι αυτο βαζω υποθετικα παραδειγματα οριων
    κι οχι του τι συμβαινει συνηθως,
    και δεν ομιλω για τεμπελες αλλα για ουσια,
    ακομη θελω να σου πω οτι επειδη κι εμενα με μπερδευει το θεμα
    "ταυτοτητας" γι αυτο το θετω μηπως και το ξεδιαλυνω
    καλο μεσημερι  
     
  9. Storm

    Storm Regular Member

    Οι απόψεις που εκφράζει ένας άνθρωπος είναι μια συνάρτηση με πολλές μεταβλητές.
    Οι μεταβλητές αυτές είναι η ηλικία, τα βιώματα, οι παραστάσεις, οι αντιλήψεις με τις οποίες γαλουχηθήκαμε και πολλά άλλα.

    Ελάχιστοι εδώ μέσα γνωρίζουν την ηλικία μου, ακόμη λιγότεροι τα βιώματά μου και ένας-δύο μόνο το χαρακτήρα μου. Επομένως η πλειοψηφία δεν μπορεί να ξέρει γιατί εκφράζομαι όπως εκφράζομαι και έχω τις αντιλήψεις που έχω.

    Για να εξηγηθώ, επειδή πιστεύω ότι μου βάζουν λόγια που δεν είπα, ουδέποτε είπα ότι οι σκλάβες είναι για φτύσιμο, ουδέποτε είπα "Χ, είσαι για φτύσιμο", και δεν χαρακτήρισα κανέναν ερωτικό μου σύντροφο σκυλολόι -ούτε καν στην περίπτωση της σχεδόν παιδεραστίας ενός απαράδεκτου ανθρώπου όταν ήμουν ακόμη ανήλικη.

    Lapsus linguae; Πιθανώς. Όταν εγώ χρησιμοποιώ τον όρο "σκυλολόι" εννοώ το τσούρμο, την αγέλη, το ετερόκλητο πλήθος. Και ναι, μιλούσα για τσούρμο, όχι για ζώα ή σκυλιά ή κατώτερου επιπέδου ανθρώπους.
    Επιπλέον, όταν κάνω χρήση της λέξης "φίλος" εννοώ άνθρωπο που σε έχει συντορφεύσει σε μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε ερωτικό σύντροφο ή Κ, και του χρωστάς πολλά πράγματα. Είναι τίτλος απίστευτα βαρύς, και σε αντίθετη περίπτωση λέω απλά "γνωστός".

    Πάμε τώρα στο "για πάντα". Έχω ξαναπεί σε άλλο νήμα ότι το "till death do us part" δεν πιάνει σ' εμένα. Σαφώς και μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το "Για πάντα" δεν είναι καθόλου απόλυτο. Είναι όμως πάρα πολύ εφικτό, όπως διαπίστωσα πέρσι, όταν είδα ιδίοις όμμασι δύο παιδικούς φίλους να χωρίζονται από την επάρατη νόσο του ενός, με τον άλλο να περνάει καθημερινά τη μισή του μέρα στο νοσοκομείο μέχρι την τελευταία στιγμή.

    Θεωρώ ότι δεν είμαι δογματικός άνθρωπος (τουλάχιστον όχι πολύ, ή αν είμαι προσπαθώ να το ξεπεράσω) επομένως ούτε βαλτωμένη ή θαμμένη. Απεναντίας, ακούω την αντίθετη άποψη και πολλές φορές την ενστερνίζομαι αν με πείσει με επιχειρήματα.

    Με εξέπληξαν κάπως οι αντιδράσεις σ' αυτό που έγραψα.
    Πιστεύω ότι μετά από τόσον καιρό που γράφω, όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχω πρόθεση να θίξω ή να προσβάλλω. Δεν ήταν παρά μία άποψη (ο καθένας έχει τη δικιά του και μ' αυτή πορεύεται) η οποία δε στόχευε κανέναν.

    Αυτά.
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?

    Για να πω και εγώ την άποψή μου.

    Πρωτίστως είμαστε φίλοι. Αυτό είναι γεγονός.

    Κατ'αρχήν όμως είμαστε πλήρωσ υποταγμένοι σε ένα Κυρίαρχο. (Το γράφουμε με κεφαλαία γιατί του δίνουμε μεγάλη σημασία). Κανονίζει τη ζωή μας και μας προστατεύει. Ανήκουμε 100% σε Αυτήν/Αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να με διατάξει να κάνω κάτι που θα βλάψει την προσωπική μου ελευθερία. Ξέρω επίσης ότι με θέλει σκλάβο Της.Ξέρω, τέλος, ότι είναι μια σχέση που βασίζεται στην συμφωνία και των δυο για αυτή την σχέση, σε μγάλες λεπτομέρειες.

    Άρα:
    Βεβαίως και θα πούμε ότι θέλει. Αλλά αυτό το ξέρετε και εσείς που μας κάνετε παρέα. Δεν είναι κάτι μυστικό. Αυτό το ξέρει όποιος ανήκει σε κάποιον και Αυτός που έχει στην κατοχή του ένα άτομο.

    Αυτό που έχω στη ρώγα μου στο άβατάρ μου με έχει διατάξει μια Αφέντρα να το βάλω. Και φυσικά το έκανα. Το παιχνίδι μαζί της είναι κάτι πνευματικό, ιερό και αυστηρά προσωπικό. Για αυτό το λόγο μπορεί να λέμε τι κάναμε, όμως μεγάλες λεπτομέρειες μην περιμένετε. Ανήκουμε σε εμάς. Οι αληθινοί σκλάβοι ξέρουν να κρατούν το στόμα τουσ κλειστό όταν πρέπει, αλλιώς δεν θα είναι σκλάβοι, ιδιοκτησίες, με άλλα λόγια.

    ---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

    Δυστυχώς ή ευτυχώς οι σωστοί σκλάβοι έτσι είναι. Μια απλή ιδιοκτησία που ανήκει, με τη θέλησή τους, σε Κάποια/Κάποιον. Αν ξεκινήσουμε από αυτό λύνονται όλα τα προβλήματα κατανόησης. Και, βέβαια, δεν είναι ο φόβος που λέει ότι "μαύρο φίδι που θα μας φάει", ο φόβος μας είναι ότι δεν θα σταθούμε άξιοι στον Κυρίαρχο μας. Τίποτε άλλο.
     
  11. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μπορει να υπαρξει φιλια με εναν/μια slave?



    Είμαι ευχαριστημένος μαζί σου, πολλές φορές δεν έχει σημασία τι ακριβώς λέμε, αλλά ο τρόπος που επιλέγουμε για να το πούμε. Αξίζεις σίγουρα, μια γλυκιά ανταμοιβή.