Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπουντρούμια(post) γεμάτα βασανιστήρια.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 7 Ιουνίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Επειδή η πεμπτουσία του σαδομαζοχισμού είναι μία εικόνα ενός βασανιστηρίου , χαρίστε μας μία από τις δικές σας… Από το παρελθόν , μία φαντασίωση , μία απεχθής ή όχι , χιουμοριστική ή σκέτη καύλα , μία όποια εικόνα σαδομαζοχιστική σας τριβελίζει και θέλετε να την ξεστομίσετε , χύμα , πάνω σε μία οθόνη.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένα ζευγάρι , άντρας και γυναίκα. Ο καθένας σε διαφορετικά δωμάτια . Ο καθένας στο δικό του δωμάτιο έχει μία οθόνη που δείχνει εικόνα από το δωμάτιο του άλλου. Μόνο εικόνα όμως. Δίχως ήχο.

    Άτομα στο δωμάτιο του καθενός που επιδίδονται σε όργια. Αποπλανούν και παρασέρνουν στο ερωτικό παιχνίδι και τον άντρα και την γυναίκα. Ο μόνος τρόπος για να επιτραπεί στον άντρα να φύγει από το δωμάτιο , είναι να εκσπερματώσει. Για την γυναίκα , να κάνει κάποιον να εκσπερματώσει πάνω της.

    Την στιγμή που θα συμβεί ή το ένα το άλλο , έρχεται και ο ήχος.

    Αν δεν συνεργαστούν μία ώρα μετά θα σβήσει η οθόνη , αλλά θα έχει μόνο ήχο. Και μία ώρα πιο μετά , ούτε ήχο και θα περιμένουν μέχρι να ξημερώσει…
     
  3. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Μια μασκα που καλύπτει ολο το κεφάλι της. Στο εσωτερικό της μασκας στην περιοχή μπροστα απο το προσωπο της υπαρχει ενας καθρέπτης και ενα διακριτικο φώς. Καθε εκφραση πόνου θα αποκαλύπτεται μπροστα στα ματια της.Θα βλεπει τι προκαλει ο πονος στο προσωπό της και τιποτα αλλο.
    Ενα μικρο μικροφωνό θα μεταφέρει τις κραυγες της απευθειας μεσα στο αυτί της με ελαφρώς μεγαλύτερη ενταση. Ετσι θα υποφέρει απο τις ιδιες τις κραυγές της.
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Είμαι με το μωρό μου πάνω στο κρεβάτι και έχουμε αρχίσει τα προκαταρτικά.
    Στην γωνία πάνω στην πολυθρόνα ένας σκλάβος δεμένος χειροπόδαρα με μάσκα αλλά όχι φιμωμένος....αρχίζουμε να γαμιόμαστε άγρια....αυτός ακούει αλλά δεν βλέπει.....σε λίγο δεν αντέχει άλλο και εκλιπαρεί να τον λύσω έστω να τον παίξει...εγώ του λέω όχι και συνεχίζω....βάζει τα κλάματα και εκλιπαρεί και πάλι....σηκώνομαι τον χαστουκίζω και του ρίχνω μία κλωτσιά στα αρχίδια του..... γυρίζω πάλι πίσω στο κρεβάτι και συνεχίζω να γαμιέμαι άγρια όπως πρώτα.
    Τελειώνουμε εμείς και λέω στο μωρό να πάει να τον λύσει....τον λύνει και τον διατάξω να έρθει στο κρεβάτι να μας καθαρίσει και τους δύο.....αφού το κάνει τον αφήνω να τον παίξει και μετά τον αναγκάζω να τα γλύψει όλα....
    Καύλα και όνειρό μου που σκοπεύω να το κάνω σύντομα με το μωρό μου  
     
  5. marianna2004

    marianna2004 New Member

    ειναι ο σκλαβος μες το κλουβακι του,και με εκλιπαρει να του ριξω λιγο φαγητο.ανοιγω την πορτα του ριχνω φαγητο κονσερβα να το φαει μετα χερια.μετα κλεινω το κλουβι και του ξαναφοραω την αλυσιδα του να μη μπορει να κινειται.νερο του ριχνω πανω του καταβρεχοντας τον οχι σε ποτηρι.οταν εγω κρινω σκοπιμο του ανοιγω το κλουβι και τοτε βγαινει.φυσικα τον περιμενω με το μαστιγιο μου.
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      ελπίζω η κονσέρβα να μην είναι ψάρι τουλάχιστον!!

    πιφφφ!!!

      
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μία κοπέλα. Εύθραυστη. Όμορφη. Ποίημα του Αυγούστου.

    Το αγαπημένο της αρκουδάκι.

    Μια καλή φωτιά, ανάμεσα μας…
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ένας νεαρός σκλάβος. Ζωγράφος.

    Το πρωί με όρεξη παίρνει τα πινέλα του και ξεκινά.

    Το απόγευμα, έχει πια τελειώσει και στο δείχνει με περηφάνια.

    Εσύ κρατάς το ψαλίδι και χαμογελάς…
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Την πας σε μία πανέμορφη παραλία , τα χαράματα.

    Μόνοι σας.

    Της προσφέρεις , τα αγαπημένα της λουλούδια.

    Κάνετε γλυκά, τρυφερά και παθιασμένα έρωτα. Η ανατολή ολοκληρώνεται ταυτόχρονα με εσάς.

    Κρυώνει και της ανάβεις φωτιά. Με προσάναμμα τα πέταλα…
     
  10. Είσαι εξουθενωμένος από το ταξίδι και γλαρώνεις. Γνωρίζεις μέσα σου ότι, ίσως είναι η τελευταία φορά που θα την δεις από κοντά... αλλά ξέρεις - πολύ καλά - ότι όλα έχουνε ένα τέλος κάποια στιγμή. Όταν η φιλόξενη οικοδεσπότισα σας εύχηθει "καλή ξεκούραση" και κλείσει την πόρτα του χώρου της πίσω σας, μια ενέργεια αναδύεται και τραντάζει το σώμα σου. Νιώθεις σαν το παιδί που του χαρήζουνε δώρα τα χριστούγεννα. Οπότε λες, έχουμε 4 ώρες μπροστά μας, ας τις εκμεταλευτούμε στο έπακρο. Αφού την έχεις περάσει από ένα "προθερμαντικό τεστ πόνου και δεσμών" στο καθιστικό, της μουμιοποιείς το κεφάλι με τον ιδρωμένο εσωρουχισμό της και την μεταφέρεις στο μπλε δωμάτιο. Και με την μυρωδία του μουνιού της να κατακλύζει τα ρουθούνια της και να δυσκολεύει την ροή της ανάσας της, εσύ ξεκινάς μεθοδικά να την οδηγείς στα λειβάδια του εξευτελισμού χαμογελαστός... και έξω από το κλουβί της.
     
  11. savra

    savra Guest

    Μερικά είναι πολύ τρυφερά...  
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    ο Ηλίας είναι σχεδόν πάντα πολύ τρυφερός στα γραφόμενά του, αλλα προσοχή!!

    χρησιμοποιησε τα πέταλα για προσάναμα....