Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μόνο 2 ώρες μπορώ Κυρία...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouo_skilaki, στις 7 Μαρτίου 2009.

  1. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Η ώρα έχει πάει 10.Υποτίθεται θα βγω για ποτάκι με έναν φίλο.Μπαινω στο αυτοκίνητο και της τηλεφωνώ.
    υ.σκ.:Καλησπέρα Κυρία.Θέλετε να περάσω για κανένα 2ωρο;
    Αφ.:Έλα
    και κλείνει το τηλέφωνο.
    Της αρέσει να φοράω το plug μου ώστε η τρύπα μου να είναι ανοιχτή.Σταματάω στα goodys.Κάνοντας τον αδιάφορο πηγαίνω στις τουαλέτες.Ευτυχώς δεν είναι άλλος.Με μία γρήγορη κίνηση βγάζω το Plug από την τσέπη μου,βάζω ένα προφυλακτικό και ρίχνω λίγο νέρο.Μπαίνω στην wc και με μία κίνηση μπήκε.Έτσι απλά.Μέχρι κι εγώ απόρησα.
    Ξαναμπαίνω στο αυτοκίνητο.Φτάνω στο σπίτι της και χτυπάω το κουδούνι.Μου ανοίγει.Είναι στο σαλόνι και βλέπει τηλεόραση.
    Αφ:Πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα,βγάλε τα ρούχα σου,βάλε το κόκκινο στρινγκ,πάρε την μάσκα σου,το λουρί σου και την αλυσίδα και έλα εδώ.
    Κάνω ότι ακριβώς μου είπε και πηγαίνω και γονατίζω μπροστά Της.
    Αφ:Ααα ωραία φοράς και τη σφήνα σου.
    Ήταν ευχάριστη έκπληξη για αυτήν η σφήνα.Το νίωθω.Μου βάζει τη μάσκα.Βάζει το λουρί.Ενώνει την αλυσίδα και με τραβάει.
    Aφ:Ακολούθησε με...
    Στην κρεβατοκάμαρα,μου δίνει την αλυσίδα στο στόμα και παίρνει το crop.Ελάχιστες φορές χτυπάει δυνατά και γρήγορα από την αρχή.Συνήθως αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ερεθισμένη.Τα πρώτα σημάδια δεν αργουν να φανουν.Τα χαζεύει,τα χαιδεύει,τα αγγίζει και γελάει.Ξέρω ότι της αρέσουν πολύ.Συνεχίζει πιο δυνατά.Δυσκολεύομαι να αντέξω.Ευτυχώς σταματάει και παίρνει ένα μικρό σκοινί.Πάντα μου αρέσει όταν μου δένει το πέος και τα μπαλάκια.Το κάνει με τόση δεξιοτεχνία...Η στύση μου είναι απίστευτη.Κρατώντας τις δύο άκρες από το σκοινί και τραβώντας τα προς τα έξω ,συνεχίζει την δουλειά της με το crop.Πονάω πολύ.Αρχίζω να βγάζω κραυγές...
    Αφ:Πως το ξέχασα;
    Βγάζει το φίμωτρο και μου το βάζει στο στόμα ,παίρνει και ένα καλσόν και δένει και τα μάτια.Ωραία τώρα ούτε βλέπω ούτε μιλάω.Με αφήνει εκεί και φεύγει.Πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο.Από τους ήχους νιώθω ότι αλλάζει.Ακούω το φερμουάρ από τις μπότες.Ακούω τον ήχο από τα τακούνια...πλησιάζει...



    συνεχίζεται
     
  2. Jomaru

    Jomaru Guest

    πολυ καλο..
     
  3. zou

    zou

    Απάντηση: Μόνο 2 ώρες μπορώ Κυρία...

    συμφωνω.....
     
  4. Y13

    Y13 Regular Member

    .....ειναι αληθινη ?............η ιστορια ? ..................η αφεντρα ?..........
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Χθες το βράδυ Υ13...θα μου επιτρέψετε να την συνεχίσω αύριο με το καλό.
     
  6. ptsjj

    ptsjj New Member

    mpravo megale poli kalo!!
     
  7. Dessex

    Dessex New Member

    Θα συμφωνισω.. Πολυ καλο... Αναμενουμε συνεχεια!!!
     
  8. fivos

    fivos Regular Member

    Καλο ! Μαλλον δεν θα ηθελα να μου συμβει παντως ..... καυλοσα !!!!
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Με την μυρωδιά από τις δερμάτινες μπότες να έρχεται στη μύτη μου άρχισα να αναρωτιέμαι πόσο μεγαλύτερη μπορούσε να γίνει η στύση μου.Μου βγάζει το φίμωτρο.
    Αφ:Γλείφε τις μπότες.Μην αφήσεις κανένα σημείο.Μέχρι πάνω.
    Οι αγαπημένες μου μπότες.Ψηλοτάκουνες,πάνω από το γόνατο,μαύρο δέρμα να καλύπτει υπέροχα τα πανέμορφα πόδια Της.Δεν με άφησε να τις γλείψω πολύ.Είχαμε λίγο χρόνο και πολύ όρεξη.Καταλαβαίνω ότι κάθησε στο κρεβάτι της.Εγώ συνεχίζω την ''δουλεία'' μου.Ξαφνικά με τραβάει από την αλυσίδα.
    Αφ:Γλείψε με..
    Και νίωθω τα χείλη μου ανάμεσα στα πόδια Της.Η μυρωδιά Της είναι μοναδική.Αρχίζω να γλείφω αργά αργά.Προσπαθώ να θυμηώ κάθε ''μάθημα'' που μου είχε κάνει για το που Της αρέσει να την γλείφω.Νομίζω ότι γεννήθηκα για να την ικανοποιώ.Η χημεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα.Την ακούω να βογγάει.Δεν ξέρω αν προσποιήτε ή όχι.Έγω βάζω τα δυνατά μου.Θέλω να είναι χαρούμενη.Κάποια στίγμη δίχως να έχω καταλάβει αν έχει τελειώσει ,σηκώνεται...
    Αφ:Σήκω...
    Σηκώνομαι και με σπρώχνει στο κρεβάτι.Κάθετα ως προς τον τρόπο που κοιμόμαστε.Έχουμε βρεθεί τόσες φορές εκεί μέσα και έχω μία αίσθηση του χώρου.
    Αφ:Τέντωσε τα χέρια σου πίσω και τα πόδια ανοιχτά.
    Υπακούω τυφλά.Δένει τα πόδια στις δύο άκρες.Δένει τα χέρια μαζί και περνάει το σκοινί κάτω από το κρεβάτι,το τεντώνει και δένει την άκρη στο σκοινί που ήταν ήδη δεμένα το πέος με τα μπαλάκια.Μου ξαναβάζει το φίμωτρο.
    Αφ:Ξέρεις ότι θέλω να είσαι ήσυχος.Μη με απογοητεύσεις.
    Ξαναφεύγει.Είναι στην κουζίνα.Πίνει νερό.Αχ δεν αντέχω...την θέλω...γιατί αργεί...
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    μιάμ μιάμ

    για συνέχισε ,μ' αρέσει που εκφράζεσαι συγκεκριμένα και με ελάχιστους επιθετικούς προσδιορισμούς ,στο μεδούλι κατευθείαν  
     
  11. Dessex

    Dessex New Member

    Σηριαλ εχει γινει, αλλα παρουσιαζει ενδιαφερων για εμας τα παρθενακια...... Αναμενουμε!! 
     
  12. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Ανεβαίνει πάνω μου,πλησιάζει στο αυτί μου και μου ψυθιρίζει...
    Αφ:Θέλω να μείνεις ήσυχος.Σαν να μην υπάρχεις.Θα ανέβω πάνω σου και θα σε πηδήξω.Σύμφωνοι;
    Κουνάω το κεφάλι μου συγκαταβατικά.Μπαίνω μέσα της...ο παράδεισος.Στην αρχή σιγά σιγά και όσο περνάνε τα λεπτά και πιο γρήγορα.Προσπαθώ να μην κάνω καμία κίνηση(μήπως μπορώ  ούτε να βγάλω κανένα βογγητό.Μου είναι δύσκολο.Με τρελαίνει.Έχει μία μοναδική ικανότητα να με κάνει να χάνομαι.Αλλάζει στάσεις στο κορμί Της.Εγώ εκεί σταθερός.Ακίνητος.Βαριανασαίνω.Σκύβει πάλι στο αυτί μου.
    Αφ:Όλα καλά πουτανάκι;
    Ξανακουνάω το κεφάλι μου.Μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό και συνεχίζει.Την ακούω να τελειώνει δύο φορές και να πέφτει πάνω μου και να με αγκαλιάζει.Ξεκουράζει το υπέροχο κορμί Της πάνω μου.Προσπαθεί να ρίξει τους σφυγμούς Της.Αρχίζει να παίζει με τις θηλές μου.Είναι κάτι που δεν το αντέχω πολύ.Τις δαγκώνει ,τις τραβάει...πονάω αλλά μου αρέσει.Αρχίζω να βογγάω.Πέφτει το πρώτο χαστούκι.
    Αφ:Δεν είπαμε θα είσαι ήσυχος;
    Σταματάω και τα βογγητά και τις μικρές κινήσεις.Συνεχίζει να τις τραβάει πιο δυνάτα.Παλεύω να αντέξω.Σταματάει ,παίρνει δύο μανταλάκια. και βάζει ένα σε κάθε θηλή.Πονάω.Ξέρω ότι Της αρέσει να με βλέπει έτσι.Σηκώνεται παίρνει το crop κι αρχίζει να χτυπάει απαλά τα δεμένο πέος.Ανεβαίνει στις θηλές και χτυπάει τα μανταλάκια.Συνεχίζει για λίγη ώρα αυτή την εναλλαγή.Ξαφνικά ένα δυνατό χτύπημα και φεύγει το ένα μανταλάκι.Βογγάω από πόνο.Το φίμωτρο με εμποδίζει να φωνάξω.Γελάει...Δεύτερο χτύπημα αποτυχημένο.Το μανταλάκι μένει στη θέση του.Την τύχη μου μέσα...
    Νιώθω κάτι πάνω στο πέος μου και τους όρχεις.Τι άλλο;Η γλώσσα Της...Όσο τον παίρνει μέσα στο στόμα Της με το ένα χέρι Της παίζει με το μανταλάκι.Ένα απότομο τράβηγμα...πονάω πολύ αλλά το στόμα Της με κάνει να ξεχαστώ γρήγορα.Γιατί με βασανίζει;Την λατρεύω...