Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νανουρίσμα χωρίς άδεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος ioanna, στις 18 Οκτωβρίου 2005.

  1. ioanna

    ioanna Regular Member

    Για ένα πράγμα δεν ζήτησα ποτέ άδεια από τον Αφέντη μου για ένα πράγμα δεν ζήτησα καν τη γνώμη του και αυτό είναι να τον νανουρίσω. Θυμάμαι του άρεσε ένα νανούρισμα που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Ήταν η μοναδική φορά που θα έλεγα τον “εξουσίαζα”. Δεν ξέρω αν νανουρίσατε ποτέ ένα Αφέντη είναι ένα παράξενο συναίσθημα και μια στιγμή μοναδική γιατί το αληθινό νανούρισμα, είναι μια βέβηλη παράβαση του κανόνα των D/s σχέσεων.
    Για όσους θέλουν μπορούν να το κατεβάσουν από το link παρακάτω.
    Και μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω νανουρίζετε τον Αφέντη σας;

    Το νανούρισμα θα το βρήτε εδώ: http://www.geocities.com/lady_trampgr/Nanourisma.mp3

    Το δοκίμασα και μερικές φορές δεν μπορεί να κατέβει για όσους θέλουν να το ακούσουν το ανέβασα και εδώ http://rapidshare.de/files/6426926/Nanourisma.mp3.html

    οδηγίες: Μόλις ανοίξει πατάτε το κουμπί που λέει free περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και μόλις εμφανιστεί το link πατάτε και κατεβάζετε
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Δεν είμαι καλή στα λόγια...
    Χρησιμοποιούσα τα χέρια μου, την γλώσσα μου, τα μαλλιά μου.
    Τον υπνωτίζα.

    Αστάρτη
     
  3. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Δεν είχα ποτέ Αφέντη ioanna οπότε δεν έτυχε και να νανουρίσω κάποιον. Το συγκεκριμένο νανούρισμα όμως είναι απο τα αγαπημένα μου. Το πρωτοάκουσα πριν αρκετά χρόνια και έκτοτε το σιγοτραγουδώ συχνά..... και φαντάζομαι αυτο που περιγράφεις. 

    Είναι αλήθεια παράβαση κάτι τέτοιο? Δεν αποτελεί μια τρυφερή ένδειξη συναισθημάτων και αφοσίωσης? Δεν είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο απο κάθε Κυρίαρχο?
     
  4. ioanna

    ioanna Regular Member

    RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Πολύ όμορφες ερωτήσεις pleasing εύχομαι να μας απαντήσουν οι Κυρίαρχοι
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Εντάξει είπαμε ότι είναι λίγο "μπαστουνάτοι" οι κυρίαρχοι αλλά μην τους δώσουμε και την εικόνα του ρομπότ χωρίς αισθήματα. Άνθρωποι είναι!
    Και τις αγκαλίτσες τους θέλουν, τα αγγίγματα, τα νανουρίσματα και τα μασαζάκια τους.
    Εγώ προτείνω σε όλες τις υποτακτικές την επομένη φορά που θα δουν συγχυσμένο ή κουρασμένο τον κυρίαρχο σύντροφο τους να ανοίξουν την αγκαλιά τους, να του δώσουν ρουφηχτά φιλιά στο στόμα, να του γλείψουν λίγο το αυτί και να του ψιθυρίσουν πόσο τον αγαπούν.

    Αστάρτη
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πρώτα σ΄ευχαριστώ για το νανούρισμα. Είναι υπέροχο  
    Γιατί θεωρείς πως είναι βέβηλη παράβαση κάτι τέτοιο?
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Μπαστουνάτοι??? .... έχεις δει ποτέ κάποιον από μας? Θα σου φανεί παράξενο αλλά ... γελάμε.

    Ασταρτη, εχω ντοκτορά στις vanilla. Τα κολπάκια αυτά, και χιλάδες άλλα, δεν πιάνουν δραχμή αν δεν είναι "από μέσα". Ακόμα κι ενα βλέμμα μπορεί να μας γεμίσει, να μας χαλαρώσει, αρκεί να έρχεται από τα βάθη της ψυχής της, εκεί όπου κατοικεί και η δικιά μας ψυχή.

    Γι' αυτό σας άφησα αγαπές μου.
     
  8. ioanna

    ioanna Regular Member

    Απο εσάς Κύριε;
    Αν κατάλαβα καλά η Astarty μιλάει για τον Συκοφάντη και ο χαρακτηρισμός "Μπαστουνάτοι" είναι κάτι που μπορούν να αντέξουν για τον εαυτό τους ένας , άντε δύο Κυρίαρχοι Κύριε.
     
  9. ioanna

    ioanna Regular Member

    RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Χωρίς άδεια είναι σύμφωνα με το τυπικό , δοκίμασε το.
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Χωρίς αμφιβολία, μια πρόταση με πολύ γλυκιά πρόθεση και ευχαριστώ astarty  

    Καλώς ή κακώς όμως είναι απαγορευτικό για κάποιες από εμάς εάν θέλουμε να μην βρεθούμε σε θέση τιμωρίας.  
    Ο Κυρίαρχος ως άνθρωπος και την ζεστασιά θέλει, και την τρυφερότητα και γενικά τις εκδηλώσεις στοργής και αγάπης, η διαφορά για κάποιους είναι πως διαλέγουν Εκείνοι το πότε και το πώς.
    Μπορεί η επιθυμία Τους να μην εκδηλώνεται σε μορφή άμεσης εντολής κάποιες φορές, αλλά σου αφήνουν μέσα στα πλαίσια μιας πιο χαλαρής ατμόσφαιρας την δυνατότητα για χάδι και άλλες τρυφερότητες.
    Υπάρχουν τρόποι να χαλαρώσεις Τον Κυρίαρχο όταν Τον μάθεις και μάθεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει από σένα αλλά πάντα εντός των ορίων που θα σου έχει θέσει.
    Καλημέρα  
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Ακριβώς!

    Όταν μάθεις να αναγνωρίζεις τις επιθυμίες Τους, ακόμα ,κι όταν δεν είναι εκφρασμένες με λόγια, πολλά μπορείς να κάνεις και κάποιες πρωτοβουλίες να πάρεις μέσα στα πλαίσια που σου επιτρέπονται.
    Αν είμαστε ξαπλωμένοι και Τον χαϊδεύω τι με σταματά από το να ρωτήσω απαλά αν μου Επιτρέπει να Τον νανουρίσω? Το βέβηλο είναι εκείνο που με παραξένεψε ioanna.   Απλά παίρνεις άδεια και το κάνεις. Πραγματικά όσο το ακούω πάντως τόσο περισσότερο μου αρέσει! Σ΄ευχαριστώ για άλλη μια φορά  

    Όσο για τις συμβουλές της αστάρτυ θα την ευχαριστήσω βέβαια, μια και αναμφισβήτητα δεν είχε σκοπό να βάλει καινούριες υποτακτικές σε κύνδυνο απλά εκφράζουν την δική της vanilla άποψη και είχαν καλό σκοπό, αλλά όπως λέει και η carissa αυτό σε μια μή βανιλλα σχέση θα έιχε μάλλον άσκημα αποτελέσματα. lol

    Καλή Σας μέρα  
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Νανουρίσμα χωρίς άδεια

    Κορίτσια, πρότεινα αυτές τις εκδηλώσεις τρυφερότητας σκεφτόμενη φυσικά ότι απευθύνεται σε γυναίκες που λατρεύουν τον σύντροφο τους είτε είναι κυρίαρχος είτε vanilla. Θεώρησα ίσως δεδομένο πως όταν λατρεύεις έναν άνθρωπο τότε γνωρίζεις από μια ματιά του τι έχει ανάγκη και τι όχι. Από την δική μου την ματιά βέβαια δεν θα πιστεύα ότι είναι απαραίτητο να ζητώ άδεια για να κάνω κάτι για να τον χαλαρώσω. Εμπιστεύομαι το ένστικτο μου, εμπιστεύομαι ότι αυτό που μου λέει το βλέμμα του είναι αλήθεια και προχωρώ.
    Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε. Ίσως στο τυπικό της υπόθεσης. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο αν διέκρινα λάθος και δεν χωράνε τρυφερότητες εκείνη την στιγμή, νομίζετε ότι δεν θα με απωθήσει ο σύντροφος μου; Δεν είναι και αυτό ένα είδος τιμωρίας; Δεν θα με στεναχωρήσει εμένα ως γυναίκα;

    Και για να απαντήσω στον αγαπητό μου KyriosG. Τις προσποιήσεις τις αφήνω για τους παίχτες του ποδόσφαίρου. Δεν είναι για μένα. Γνωρίζω για ποιον τύπο γυναίκας μιλάτε αλλά δεν ταιριάζει στον δικό μου τύπο. Όταν λατρεύω έναν άντρα τον λατρεύω από τα βάθη της ψυχής μου και με βλέπει εν των έσω.
    Αλλά ειλικρινά σας καταλαβαίνω KyriosG. Όπως και να το κάνουμε κάποιες γυναίκες χαλάνε την πιάτσα. Το σκάρτο πράγμα υπάρχει παντού.

    Αστάρτη