Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ναρκωτικά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 9 Ιουνίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δειτε εναν τοξικομανη σαν καποιον που υποφερει απο μια βαρια ιωση ...
    Την ιωση αυτη την εχει "επιλεξει" οσο εχει επιλεξει καποιος αλλος τον καρκινο .....
    Οι συνανθρωποι ..... ωωω αυτοι οι συνανθρωποι ..... η κριτικη , ο οικτος , η συμπονια ακομη και η αποδοχη ή και η βοηθεια (αυτη που τουλαχιστο νομιζει κανεις οτι δινει) ..... τους ειναι παντελως αχρηστα .....
    Βοηθστε αυτους που μπορουν να τους βοηθησουν ... αν δεν το εχετε κανει ποτε .... μην μπαινετε στο κοπο να γραψετε κατι εδω ... η καλοσυνη η κατανοηση και 5 ευρω δεν ηταν ποτε αρκετα ....
    Δειτε τα ναρκωτικα σαν μια πολυ κακη ιωση ... Πριν μοιρασετε την κριτικη σας , αναρωτηθειτε ποσα πραγματικα γνωριζετε για τα ναρκωτικα , βαζετε το χερι σας στην φωτια οτι θα αναγνωριζατε στο φιλο/λη σας , σχεση σας , συγγενη σας , ακομα και παιδι σας .. τα σημαδια αυτης της ιωσης ? ... θα στοιχηματιζατε ποτε την ζωη του οτι εχετε αυτες τις γνωσεις και μπορειτε να προλαβετε το κακο ? .....
     
  2. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω isnogood.
    Το επέλεξαν να μπούνε στο τρυπάκι, ενώ ένας καρκινοπαθής δεν το επέλεξε, έχει μεγάλη διαφορά.
    Εγώ όντας άρρωστη το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό γιατί είναι κάτι που δεν επέλεξα.
    Έχω βοηθήσει άτομα εξαρτημένα να το ξεπεράσουν ( ο ένας παντρεύτηκε και έκανε και οικογένεια ) οι άλλοι ξαναγύρισαν γιατί δεν ήθελαν να βγουν πραγματικά.
    Δεν τους λυπάμαι γιατί δεν τους φταίει κανείς παρά το ίδιο τους το κεφάλι.
    Απλά πρέπει να βρεθούν άτομα από το οικογενειακό τους ή το φιλικό τους περιβάλλον να τους στηρίξουν ψυχολογικά.
    Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο, θυμάμαι το άγχος και την στενοχώρια που περνούσα όταν το έκανα, οπότε όσοι δυνατοί, προσέλθετε.
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δεν το επέλεξαν όλοι Princess. Εσύ είσαι ψυχούλα, το ξέρω, άρα μη δείχνεις μια σκληρότητα, που δεν την έχεις στην πραγματικότηταα, εδώ πέρα. Ορισμένοι τους ανάγκασαν οι συνθήκες. Είναι πολυσύνθετο το πρόβλημα.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ειναι μεγαλο θεμα αγαπητη Princess και το πεδιο ισως οχι καταλληλο ....
    Ενας που καπνιζει παρα πολυ , που καταναλωνει υπερβολικες ποσοτητες τροφης υψηλης ενεργειας , που ζει σε μια μεγαλουπολη μεσα στο καυσαεριο .... και αλλα πολλα τετοια .... εχει κανει κιολας τις επιλογες του .... εαν αυτες αποδειχθουν κακες , σιγουρα δεν ειναι μονο θεμα κακης τυχης ή προγγενετικου παραγοντα ...
    ΟΛΟΙ καπνιζουν σαν φουγαρα μεχρι να παθουν το πρωτο εμφραγμα ... μετα τους το κοβει μαχαιρι ο γιατρος ..... κατα περιεργο τροπο το κοβουνε πανευκολα ....
    Ενα παιδι που επιλεγει να βαλει στο αιμα του τον διαολο αυτον ... σε καμια περιπτωσει δεν παιρνει αυτο που νομιζε οτι επελεγε ... σε καμια περιπτωση δεν διαλεξε τις συνεποιες .....
    πιστευεις ποτε Princess οτι τις ελαχιστες φορες που η ψυχη τους ξαναγυριζει στο σωμα τους και για ελαχιστες στιγμες τους ερχονται αναμνησεις πως καποτε ηταν ανθρωποι , δεν θελουν να αρπαχτουν απο καπου και να μην ξαναγυρισουν ποτε ? .... να ζουν ξανα και ξανα τον ιδιο πνιγμο ... του πετας το σωσιβιο μα ΔΕΝ το βλεπει οσο και αν εκλιπαρει γιάυτο .... πολεμος οχι με κατι που εχει μεσα του μα με τον ιδιο του τον ευατο και καθημερινα ο εχθρος σφαζεται απο καθε πλευρα .... να θελει να φωναξει "βοηθεια" με ολη του την δυναμη και το κεφαλι να μενει σκυφτο το στομα κλειστο και η ενεργεια χαμενη ..... ΠΩΣ στον Θεο να τον βοηθησεις ? ..... πιστευεις οτι αναγνωριζει οικογενιακα και φιλικα περιβαλλοντα .... μην το λες οτι δεν ηθελαν να βγουν πραγματικα .....
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Ο john_slave96 έχει δίκιο. Οι συνθήκες είναι σημαντικότατος παράγοντας για να κυλήσει ή όχι κάποιος στα ναρκωτικά. Η ηλικία το ίδιο.

    Για να αναφερθούμε όμως και στο χώρο του bdsm, εδώ δε χωρά το «είναι Master / Mistress μου ό,τι μου ζήτησε έκανα».
    Ας υπάρχει λογική και αυτοβουλία σε αυτές τις περιπτώσεις, για να μην υπάρχουν δράματα στην κυριολεξία μετά.
     
  6. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Καταρχίν καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Δεν είναι σωστό να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι ουσίες που είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Δεν δέχομαι πως η κάνναβη και η ηρωίνη χαρακτηρίζονται και τα δύο με την γενική ονομασία 'ναρκωτικά' ενώ η διαφορά τους είναι τεράστια.
    Και επιτέλους πρέπει ο κόσμος να έχει μία ενημέρωση πάνω στο θέμα και πέρα από τα βιβλία του σχολείου. Κόσμος χάνεται γιατί υπάρχει προκατάληψη και παραπληροφόρηση σε αυτά τα θέματα και θα εξακολουθεί να υπάρχει όσο αναπαράγονται από όλους μας τα παραμύθια που μας πασάρουν από μικρά παιδειά.
    Πόσοι έχουν σκοτωθεί από κάνναβη και πόσοι από νικοτίνη και αλκοόλ??
    Γιατί το ένα να είναι παράνομο (και πάντα δίπλα στην ηρωίνη - η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε ώς φάρμακο) και τα άλλα να σκοτώνουν ελεύθερα τον κόσμο?
    Γιατί υπάρχει δαιμονοποίηση της κάνναβης και ποιοί βρίσκονται κερδισμένοι αυτής της κατάστασης?

    Προσωπικά καπνίζω κάνναβη πολλά χρόνια και πλέον έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια από άτομα που δεν έχουν ιδέα. Ρε φίλε Ηλία τι φωτογραφία έβαλες και εσύ τώρα? Θέλουν να σου βάλω και εγώ πως γίνεται ένας αλκοολικός? Εκεί είναι το θέμα? Και εσύ της τρομολαγνίας είσαι? Επίσης αυτό το Αντί να τολμήσεις να ζήσεις ένα στημένο όνειρο , τόλμησε να ζήσεις την πραγματικότητα μου κάνει λίγο και προεκλογικό σλόγκαν της ΚΝΕ. Εγώ στο 'τα ναρκωτικά σκοτώνουν' θα απαντούσα πως ναρκωτικά δεν υπάρχουν και αν θέλετε να μιλήσουμε για κάθε ουσιά ξεχωριστά.

    Θα πώ αυτό. Ενημέρωση, σοβαρότητα και μέτρο πάνω απ' όλα και από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής (και προσωπικού δικαιώματος στην τελική) αν θα την ακούσω με μία μπύρα, με ένα τσιγάρο ή με 5 ώρες τηλεόραση την ημέρα.
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    καταρχην χωρις να θελω να θειξω κανεναν τρελενομαι οταν ακουω καλα να παθουν!και εγω για να πω την αμαρτια μου το ιδιο ελεγα μεχρι που εμπλεξε ενας ξαδερφος μου!ας ερθει καποιος να μου το πει για το παιδι του η ενα αγαπημενο προσωπο!αλλα το προβλημα δεν νομιζω πως ειναι ο χρηστης πιστευω το βλεπουμε απο λαθος πλευρα!ξεχναμε ισως πως ειναι ειναι κοινωνικο φαινομενο και πως ισως βολευει καποιους αυτη η κατασταση!και μη μου πειτε πως αν θελει η πολιτια(γιατι για μενα αυτη ειναι 100% ο φταιχτης)δεν κοβει το καρκινομα απο την ριζα!και σε χρονο ττ μαλιστα!τελος νομιζω πως οι περισοτεροι ειμαστε σε παρομια θεση!τελικα ειναι θεμα χαρακτηρα!εγω τουλαχιστον που καπνιζω 3 πακετα την ημερα ενω εχω καποια προβληματα υγειας ειμαι καλητερος?και αν μου πει καποιος εεε δεν ειναι το ιδιο ακομα χειροτερα!εδω δηλ δεν ξεπερναμε ενα εμποδιο ενοσ μετρου και περιμενουμε απο αλλους να ξεπερασουν ενα των πεντε?τελειωσα και εγω τις αμπελοφιλοσοφιες μου 
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γνωρίζω από πολύ κοντά τι σημαίνει αλκοολική. Σχέση μου για 3 χρόνια μέχρι που δεν άντεξα και τώρα φίλη μου.

    Δε θα διαφωνήσω ότι άλλο η ηρωίνη και άλλο η κάνναβης. Όσο για τα στημένα όνειρα πες τα στα παιδιά που καταλήγουν στην ηρωίνη προσπαθώντας να ονειρευτούν κάτι καλό.
     
  9. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Δεν έχω να πώ κάτι για τα στημένα όνειρα, εξάλου δικιά σου ατάκα ήταν αυτή, εγώ απλά την σχολίασα προσπαθώντας να δείξω πως τέτοιες ατάκες δεν έχουν καμία αξία.

    Γενικά ήθελα να πώ πως δεν περίμενα τέτοιες απόψεις σε ένα τέτοιο φόρουμ όπου υποτήθεται πως ο κόσμος εδώ αν μην τι άλλο είναι πιό συνειδητοποιημένος ανοιχτός και ανεκτικός. Παλεύουμε να καταρίψουμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις για τα θέματα που μας αφορούν στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και γούστα (και πολύ καλά κάνουμε!) και την ίδια στιγμή αναπαράγουμε άλλα ταμπού και γινόμαστε η προσωποποίηση της συντήρησης και του δογματισμού???!!!

    Με δαιμονοποιήσεις το μόνο που καταφέρνουμε ως κοινωνία είναι να φέρνουμε την νεολαία πιό κοντά σε απαγορευμένες ουσίες. Η ποτοαπαγόρευση δεν οδήγησε πουθενά ή μαλλον οδήγησε στην άνθηση της μαφίας. Για ποιό λόγο ακόμα πιστεύουν μερικοί που με αυτήν την λογική θα καταπολεμήσουν την ανάγκη-αδυναμία-διάθεση-επιλογή της χρήσης ουσιών? Αυτό που συμβαίνει στην τελική είναι η αύξηση της επικινδυνότητας αυτής της επιλογής για τον χρήστη ενώ παράλληλα αυξάνει το κέρδος για τον έμπορο.
     
  10. θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με το ποστ 32 του commcosmos
     
  11. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    ειμαστε πολυ συνειδητοποιημενοι κι ανεκτικοι,
    αλλα το μεσημερι βλεπουμε δρουζα...

    χασις - πρεζα - φυλακη - θανατος

    υ.γ. λες στα 50-60 λεω να ξεκινησω ηρωινη?
    τοτε δεν θα φοβαμαι να πεθανω...
     
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ποιες συνθήκες τους ανάγκασαν?
    Εγώ που καπνίζω πρέπει να πω ότι φταίει η κοινωνία η άδικη?
    Μα τι λέμε ρε παιδιά?
    Είναι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου και πόσο επιρρεπής είναι.
    Έχω κάνει παρέα με χρήστες αλλά πίστεψέ με δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ούτε θέλω ψεύτικους παράδεισους.
    Για μένα παράδεισος είναι η ίδια η ζωή και ότι μπορώ ακόμη να στέκομαι στα πόδια μου και να αναπνέω.
     
Thread Status:
Not open for further replies.