Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να κερατώσω την σκλάβα μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 5 Ιουνίου 2024.

1. dom2012

dom2012 Regular Member

Διάβασα μέχρι τη λέξη "λάθος". Ολατα υπόλοιπα μπορούσες να μην τα γράφεις καθόλου. Εδώ που τα λέμε και όλα τα προηγούμενα. Αυτά να τα λες στο καθρέφτι. Μόνο για σένα έχουν νόημα.

2. dom2012

dom2012 Regular Member

Όχι. Δεν αισθάνθηκα έτσι. Και δεν της είπα τίποτα - τύπου κρυφά τα κανω. Και πήγα με μια γυναίκα τακτικά, και με διαφορετικές, και με ένα ζευγάρι... Όχι δεν αισθάνθηκα ότι κερατώνω.

3. Master Dominus

Master Dominus New Member

Εγώ θα στο πω πολύ πιο απλά.
    Έχεις συναισθήματα για τη γκόμενα αλλά από την άλλη επειδή την έχεις σίγουρακι την έχεις βαρεθεί.
    Σου λείπει το να βγεις έξω και να κυνηγήσεις μια καινούργια γκόμενα και ίσως να την υποτάξεις ενώ είσαι ήδη σε μία Χ σχέση.
    Από ότι κατάλαβα αυτό το έχεις γενικά και είναι μια μορφή επιβεβαίωσης για το εγώ σου.

Δεν θα αναφερθώ καν περί M/s dynamics σχέση το τι ειναι και πως πρέπει να είναι και όλα αυτά κάνε την αναζήτηση σου σε αυτό. Κάποιοι απάντησαν ορθά κατ' εμέ για αυτό έως ένα σημείο.
    Από εκεί κ πέρα , γνώμη μου είναι ότι:
    1ον. Μην μπεις σε μονογαμική σχέση γιατί πάντα θα απατάς μέχρι να το λύσεις με τον εαυτό σου αυτό.

2ον. Δεν νομίζω ότι μπορείς να διαχειριστείς μια M/s σχέση κ στο λέω φιλικά , ίσως καλύτερα θα ήταν μια D/s στη περίπτωση σου.

3ον. Φιλική συμβουλή μην πηγαίνεις με γυναίκες κ παράλληλα με UFOs, ελικόπτερα κ γράμματα της αγγλικής αλφαβητας μπορεί να κολλήσεις τίποτα και δεν σου φταίνε οι κοπέλες κάτι. Διάλεξε κ πάρε το τι θες...

Νομίζω ότι ρουτινιαζεις εύκολα φίλε κ νομίζω ότι σε εξιταρει να ξέρει η γκόμενα σου (σκλάβα στη προκειμένη) ότι πας να βρεις μια άλλη γκόμενα ή UFOs.

4. rea..

rea.. Contributor

.."Με τε γκομενέτε ο τεκέ
    Και η αγγέλω πατημέντο
    Φλόκο ντ' αργιλέ"..

5. Master Dominus

Master Dominus New Member

ΧΑχαχαχαχ

6. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Η ρουτίνα είναι κακος σύμβουλος
    Η περιπέτεια, η αδρεναλίνη, είναι στοιχεία που δίνουν την πολυπόθητη ανανέωση . Ακόμη και χωρίς κέρατο , αλλά ως τρίτο άτομο.
    Άπαντες κολακευομαστε αν μας κοιτάξει ένα ωραίο θηλυκό.

Συμφωνω με τον master Dominus