Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 24 Μαϊου 2009.

1. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Βρε φιλε,με το συμπαθειο,ιδιοκτησια σου δεν ειναι η σκλαβα?
    Αφεντης της δεν εισαι?
    Αμα γουσταρεις λεφτερωσε την.Αμα παλι δε γουαταρεις κρατα την εκει που σου ελεγε οτι ηθελενα ειναι οταν την δεχθηκες.
    Αμα ειναι,σκλαβα σκλαβα,δε θελει να παει πουθενα.Και αν παλι θελει κατι,τοτε εσυ θελεις οτι θα μπορουσε να θελει.
    Δε μα πεφτει λογος και κακος μας ρωτας.
    Ειναι σαν να βαλω ποστ εδω και να ρωταω, ρε παιδια να το πουλησω το οικοπεδακι?Να το νοικιασω το διαμερισματακι?Να το δανεισω το δουλικο ΜΟΥ?

Αυτα...

2. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Ξεκαθαρισα για οτι λεω,οτι ειναι με βαση τα δεδομενα που περιγραφει ο φιλος μας....!!!!!!!!
    Και τι σημαινει αυτο.....????
    Οτι οι σκλαβες που ''ορκιζονται'' ταχαμου αλλα μετα γραφουν τον ορκο στο μουνι τους,ναι για αυτες χρειαζεται καβατζα.....!!!!!Ειναι ολοφανερο οτι δεν μιλουσα για ολες.....!!!!!
    Το δικαιωμα του release παντα υπαρχει αλλα και η υποχρεωση να ξερει οτι οι ορκοι δεν ειναι τραπουλοχαρτα...!!!
    Γι'αυτο και δεν χρειαζονται σε οτι ειπα ακουσον-ακουσον ειρωνιτσες:mad2:

Last edited by a moderator: 25 Μαϊου 2009
  3. sapfw

sapfw out of order Contributor

/me σκέφτεται: να το πω; να μην το πω;

4. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Τα πράγματα είναι απλά..όταν το ζωντανό σου έρθει σε ηλικία ζευγαρώματος ή το στειρώνεις ή το ζευγαρώνεις. Αν δεν μπορείς να του βρείς εσύ άλλο ζωντανό να το ζευγαρώσεις το δίνεις αλλού που είναι πιο ικανοί στην διαχείριση ή το απλευθερώνεις για να βρει μόνο του το ταίρι του...

5. Georgia

Georgia Owned Contributor

Re: Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Ωραία, πάλι η θερμοκεφαλιά μου με έβαλε σε μπλεξίματα...Τόλμησα να ειρωνευτώ..υπήρξα για ακόμη μια φορά σατανική..  Διάολε!!
    Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!

υγ: η περίπτωση του να μην σε ειρωνεύτηκα δεν υπάρχει φαντάζομαι..
    υγ1:όσο για το αν η σκλάβα του φίλου μας "έγραψε τους όρκους στο μουνί της" δεν είμαι και τόσο σίγουρη, αλλά δεν σχολιάζω καθώς εγώ δεν υπήρξα μάρτυρας..

Last edited by a moderator: 25 Μαϊου 2009
  6. sapfw

/me αποφάσισε: δε θα το πω!

7. Re: Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

Ε πες....  

8. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Απάντηση: Re: Απάντηση: Να την απελευθερωσω τη σκλαβα μου ή όχι????

η αγωγή της δεν της επιτρέπει να λέει κακές κουβέντες...και μάλιστα δημόσια  

9. sapfw

μπα, θα πάρω κι άλλο infraction  

10. Maley

Maley Contributor

κυπριακο εγινε..

11. s/m

s/m Regular Member

για μενα μια συνηδητοποιημενη σκλαβα ειναι αυτο που λεω εγω "καμμενη-τελειωμενη"(με την καλη εννοια παντα)...
    τωρα απο κει και περα αν τιθεται θεμα οικογενειας θελει ζυγισμα.

12. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Tσοπα..τσοπα σε συγχωρω...!!!! 
    Σιγουρα δεν με ειρωνευτηκες.....ειναι τοσο ολοφανερο αλλωστε,μην κοιτας που εγω το πηρα στραβα...!!!!!
    Οσο για την σκλαβα του φιλου μας ουτε εγω ειμαι για τιποτα σιγουρος...!!!!
    Για τριτη φορα ξαναλεω οτι απαντησα κρατωντας σαν δεδομενο την περιγραφη του...!!!!Να δεις που θα χρειαστει και τεταρτη και πεμπτη ....... 

..Υ.Γ....Η Sapfw δεν μας το λεει για να μας σκασει.....και να ησυχασει απο μας...!!!