Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νεος πως βρισκω υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_Ath, στις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

  1. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Καλησπέρα σας  

    Μιας που το νήμα ανοίγει, πέρα από την απορία για τις διαδρομές πρόσβασης, και προς την σπάνη ή μη των υποτακτικών γυναικών θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

    Πιστεύετε ότι στο άλλο, το λεγόμενο φύλο, το αντρικό, η κατανομή αλλάζει; ή/και υπάρχουν εκεί κι άλλες κατηγορίες;

    Dream

    ΥΓ. Ήρεμα ρωτάω... (sig θα το κάνω αυτό να ξεμπερδέψω...)
     
  2. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Πρώτα απο όλα ελπίζω πως κανείς δεν παίρνει τα ποσοστά μου κυριολεκτικά αφού πρόκειται για δικές μου μπακαλίστικες εκτιμήσεις. Δεν είναι δα και για το Nature.
    Ας το μαζέψω όμως κάπως και να πω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν εκπληρωμένες ή ανεκπλήρωτες σεξουαλικές φαντασιώσεις υποταγής και ένα πολύ
    μεγάλο μέρος είναι βανίλα. Αυτά τα δύο καλύπτουν σχεδόν το σύνολο των γυναικών με τις επιμέρους, εννοείται, διαφοροποιήσεις καθώς κάθε άτομο είναι διαφορετικό.
    Στο ερώτημα σας τώρα. Είμαι στρέιτ οπότε είναι πιο δύσκολο να ξέρω για τους άντρες. Η αίσθηση μου είναι πως τα ποσοστά διαφέρουν όπως και διαφέρει ο βαθμός εμμονής σε μια φαντασίωση
    καθώς και η ικανότητα να λειτουργούν εκτός αυτής. Δηλαδή νομίζω πως η γυναικεία σεξουαλική υποτακτικότητα ή τα όποια "βίτσια" γενικότερα δεν είναι τόσο εμμονικά όσο είναι στους άντρες.
    Επίσης, οι άντρες διαφέρουν και στο ότι είναι πιο ανοιχτοί στο να κάνουν πράγματα που ίσως να μην τους αρέσουν και τόσο πολύ σε αντίθεση με τις γυναίκες που δύσκολα χαρίζουν κάστανα.
    Για να συμμετέχει μια γυναίκα σε κάτι πρέπει να την φτιάχνει και την ίδια, αν δεν την φτιάχνει δεν συμμετέχει, αν την χαλάει κιόλας αλίμονο σου. Ο άντρας από την άλλη αν του ζητηθεί
    θα τις ρίξει τις ξυλιές κι ας μην τις φαντασιώνεται και θα το κάνει επειδή οι άντρες έχουν περισσότερο το άγχος του "καλού εραστή" απο τις γυναίκες.
    Φυσικά, όταν δεν μιλάμε για τον Γιώργο και την Μαρία αλλά για άντρες, γυναίκες, σεξουαλικούς προσανατολισμούς, φυλές, εθνότητες κλπ κάνουμε τεράστιες γενικεύσεις οπότε μόνο σε πολύ γενικές
    γραμμές μπορούμε να ορίζουμε τα πράγματα.
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2022
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ναι, δεν χρειάζεται επεξήγηση.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;


    Το master είναι ένας όρος που δηλώνει πως θα ήθελες να έχεις τον έλεγχο ενός ανθρώπου, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό πέρα από το ζητούμενο φέρει και ευθύνες, εφόσον δε θα ήθελες να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία ενός τέτοιου ατόμου. Σε αυτό τον χώρο, το να προκαλέσεις κακό σε έναν άνθρωπο, πέρα από το στίγμα που θα άφηνε σε εσένα, θα το άφηνε και στο χώρο. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ μέσα είναι επιθετικοί προς εσένα.

    Θα ήταν καλό, να μάθεις την ορολογία, το τι ακριβώς θέλεις και μετά να το αναζητήσεις. Αυτό θα σε γλύτωνε από χρόνο και σπατάλη ενέργειας. Φυσικά θα μπορούσες και να γράψεις την παρότρυνση μου στα αρχίδια σου και να κάνεις ό,τι σου κατέβει.

    Για το πώς θα βρεις υποτακτική, αφού κατανοήσεις το τι θέλεις, είναι το ίδιο με το πώς θα βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάζει στα θέλω σου. Έναν φίλο, έναν εραστή, ένα σύντροφο ή ό,τι άλλο. Δεν αλλάζει κάτι.

    Τώρα για το αν η κυριαρχική ή υποτακτική έκφραση έχει φύλλο είναι θέμα για το οποίο, αν ο σκοπός είναι η πραγματική απάντηση, όχι δεν έχει, άρα δεν έχει και αξία η συζήτηση του. Αν ο σκοπός είναι να προκαλέσεις, να ερεθίσεις και να ακούσεις απόψεις, για να δεις πιο βαθιά στους ανθρώπους που θα συμμετείχαν σε αυτό το θέμα ή και για να τους εκθέσεις, έχει αξία η συζήτηση.

    Αυτά. Ο λόγος που σου απάντησα( για τον καθένα το αντίστοιχο τμήμα), δεν ήταν για να σε βοηθήσω, το να έχεις την ψευδαίσθηση πως μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, είναι χρήσιμο, όταν θέλεις να ταΐσεις μία σου ανάγκη, αλλιώς ανώφελο, είναι καθαρά για να αναθερμάνω τις μνήμες μου, από τις παλιότερες τέτοιες ψευδαισθήσεις μου και να συνεχίσω δίχως εμπόδια, αυτά που γράφω.

    Καλά να ήμαστε…
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    @Ηλίας

    Οι μνήμες μας είναι το σπίτι μας που μας κατοικεί.

    Ταπεινά "ευχαριστώ" και γι αυτά που γράφετε εδώ και για τα άλλα που μοιράζεστε.

    Dream
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2022
  6. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    Είχα καιρό να μπω και έπεσα πάνω σε αυτό !!!!
    Να είσαι καλά παλικάρι μου μου έφτιαξες την ημέρα
     
  7. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Πιστεύεις ότι η αντρική σεξουαλική υποτακτικότητα και τα συμπαρομαρτούντα της είναι αντίστοιχη της γυναικείας σεξουαλικής υποτακτικότητας χωρίς περαιτέρω συνδηλώσεις και σημασίες;
    Προσοχή, δεν ενδιαφέρομαι για το "δέον είναι", θα προτιμούσα να μιλήσουμε για το "είναι"
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Σεξουαλικά κυριαρχώ, σημαίνει πως θέλω να έχω τον έλεγχο. Αντίστοιχα το αντίθετο.

    Αυτό αν καθοριζόταν από το φύλο, τότε ένας από εμάς τους δύο θα ήταν άνδρας και ο άλλος γυναίκα.

    Όλες οι υπόλοιπες αναλύσεις, ερμηνείες ή όποια άλλη λέξη βρεις, το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να δικαιολογήσει. Δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογήσεις αυτό που σε καυλώνει. Αυτός είσαι, έκφρασε το ελεύθερα και απόλαυσε το.
     
  9. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Καταλαβαίνεις πως αυτό δεν είναι απάντηση γιατί όταν μιλάμε για φύλα ολόκληρα δεν μπορεί παρά να μιλάμε για τάσεις οπότε τι είναι ένας απο εμάς δεν καταδεικνύει το παραμικρό.
    Περαιτέρω δε, μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι αμφισβητείται απο πολλούς η τάση των περισσοτέρων γυναικών για υποτακτική σεξουαλική έκφραση ή φαντασιώσεις.
    Αναρωτιέμαι αν η αμφισβήτηση αυτή εκφράζει κάποιου είδους "πολιτική ορθότητα" αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό.

    Μα αφού μιλάμε γι αυτά τα ζητήματα έτσι κι αλλιώς. Την απάντηση αυτή μπορείς να την κολλήσεις κάτω απο οποιαδήποτε ερώτηση, συζήτηση, αντιπαράθεση που έχει γίνει ποτέ σε αυτό το φόρουμ.
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Η γυναίκα από την φύση της είναι παθητικος εραστής. Πολλοί μπερδεύουν αυτήν την παθητικοτητα με την υποτακτικοτητα.
    Ειναι δύο διαφορετικά πραγματα
     
  11. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Πίστεψε με, εγώ δεν τα μπερδεύω καθόλου, ούτε καν πιστεύω στην φυσιοκρατία καθώς ως είδος είμαστε πολύ μακριά απο την "φύση" μας και απο την φύση γενικώς.
    Επιπλέον δεν πιστεύω πως η γυναίκα είναι παθητικός εραστής επειδή ο άντρας δυεισδύει.
    Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω ποιο πράγμα αμφισβητούμε εδώ και κυρίως γιατί. Έχω την αίσθηση πως η πραγματικότητα αμφισβητείται επειδή δεν είναι η "πρέπουσα"
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Αρνούμαι την ομαδοποίηση. Για εμένα κάθε άτομο είναι μία μοναδική οντότητα. Έχουμε τελείως διαφορετικές βάσεις για να το συζητήσουμε.

    Από εκεί και πέρα, σέβομαι την ανάγκη του καθενός στο να εκφράζει δυνατά την άποψη του, όπως και την προσπάθεια του στο να θέλει να την επιβάλλει σαν την ορθή απέναντι στων άλλων. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κάθε στην αναζήτηση μίας υποκειμενικής αλήθειας που θα τον κάνει να νιώσει ασφαλής. Προτιμώ το μωσαϊκό από τις αλήθειες όλων των ζωντανών πλασμάτων.

    Θα καθίσω στην άκρη και θα σας διαβάζω, αλλά επειδή με κέντρισε το πάθος σου, δεν θα μπορούσα να μην επιτρέψω τη σαδιστική μου τάση, να σε ρωτήσει…

    Ας πούμε πως ανακάλυπτες, την αλήθεια στην ερώτηση που κάνεις, όπως και σε κάθε άλλη και συνειδητοποιούσες πως είναι ισοπεδωτική ώστε να την αντέξεις. Τι θα έκανες;

    Και κάτι ακόμα, ας πούμε πως την άντεχες, αλλά το να τη διαδώσεις θα έθετε σε κίνδυνο την συνοχή της ανθρώπινης κοινωνίας που μέχρι τότε επέλεγε το βολικό παραμύθι ή σε κίνδυνο την δική σου υπόσταση καθώς θα προσπαθούσες να διαλύσεις αυτό το παραμύθι. Τι θα έκανες;