Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νεος πως βρισκω υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_Ath, στις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @leuko25 Καλωσήρθες πάλι πίσω  

    Ενδεχομένως επειδή η προβολή που έκαναν πάνω σου ήταν για εκείνες ποιο πειστική από τον δικό σου αυτοπροσδιορισμό. Και είσαι και ομορφάντρας, να τα λέμε αυτά  

    Και οι προβολές που κάνουμε is nothing to sneer at. Προβολή είναι και το "δεν έχει γνωρίσει πραγματικό Master γι' αυτό πιστεύει ότι είναι Ντόμα" ή "δεν έχει πάει με πραγματικό άντρα γι αυτό λέει ότι είναι λεσβία" που ακούγονται κατά καιρούς.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ενδεχομένως το πρόβλημα δεν είναι ότι το 70% είναι σούμπες και το 30% βανίλα αλλά ότι λόγω προσωπικότητας ελκύεις "λάθος" -σε σχέση με το target σου- γυναίκες και γι αυτό κόβει η ...στατιστική μαγιονέζα  
     
  2. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Ελκύω κάποιες κι εγώ αλλά μου αρέσουν η δεν μου αρέσουν με βάση το κάθε άτομο.
    Δεν με ελκύουν η με απωθούν ολόκληρες ομάδες με βάση τις προτιμήσεις τους γιατί δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ακόμα και όταν ψάχνω.
    Παρεμπιπτόντως τώρα εγώ δεν αυτοπροσδιορίζομαι συγκεκριμένα αλλά αυτό δεν έχει σημασία σε σχέση με την συζήτηση.
    Ναι, οι προβολές παίζουν τον ρόλο τους και πολλοί άνθρωποι τις κάνουν νομίζοντας πως αποτελούν απάντηση σε οτιδήποτε.
    Επίσης και οι προβολές που αναφέρεις του τύπου: "είναι λεσβία επειδή..." είτε προέρχονται απο άγνοια, είτε επιχειρούν να διαχειριστούν απόρριψη. Παιδαριώδεις φυσικά σε κάθε περίπτωση.
    Σχετικά με τα ποσοστά που αναφέρω ίσως υπάρχει μια θεμελιώδης παρανόηση που τα κάνει να μοιάζουν εξωπραγματικά. Δεν εννοώ ότι τα μεγάλα αυτά ποσοστά αφορούν "σούμπες" οι οποίες
    ασχολούνται, γνωρίζουν τους ορισμούς και τις διαφορές της bdsm υποκουλτούρας. (την ονομάζω υποκουλτούρα με την έννοια ότι δεν είναι "ποπ" αλλά κουλτούρα πιο εσωτερική που δεν αφορά πολλούς)
    Πάρα πολύς κόσμος φαντασιώνεται ή κάνει πράγματα που δεν ξέρει καν ότι έχουν κάποιο ειδικό όνομα και επίσης μπορεί και θέλει να λειτουργεί και χωρίς αυτά. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν τεράστια ποσοστά
    στρέιτ γυναικών έχουν φαντασιώσεις σεξουαλικής υποταγής κατά τον ίδιο τρόπο που ελκύονται και απο τις στρατιωτικές και αστυνομικές στολές. Αυτό εννοούσα και όχι ότι το 70% γνωρίζει τις διαφορές
    ανάμεσα σε master και male Top. Νόμιζα πως αυτό θα γίνει αντιληπτό, ως ευκόλως εννοούμενο, χωρίς πολλές διευκρινήσεις και "μιαμιαρίσματα". Δεν υπολόγισα τα "ευαίσθητα κυκλάμινα" του δικαιωματισμού
    και προκάλεσα τα αισθήματα τους.
    Περαιτέρω και για να γυρίσουμε στο ερώτημα του φίλου πιστεύω πως στα πλαίσια που αναφέρω ο φίλος μπορεί ευκολότερα να βρει γυναίκα πρόθυμη για τέτοια παιχνίδια και εκτός του χώρου αυτού
    επειδή πάρα πολλές έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αν συζητούσαμε για υπο άντρα θα έγραφα διαφορετικά πράγματα μερικά απο τα οποία έχω γράψει ήδη αλλού.

    Το σωστό να λέγεται, ευχαριστώ  
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2022
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Τελικώς για άλλη μια φορά νομίζω πως το πρόβλημα είναι η αποδόμηση/απαξίωση του "πρωτοκόλλου" ακολουθώντας τα σημεία των καιρών και σε άλλους τομείς της ζωής μας.
    Αλλά αυτό είναι μια κουβέντα που δεν γίνεται γραπτώς. Θέλει ώρες πολλές.
     
  4. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Για να αποκτήσεις την κατάλληλη,χρειάζεται και κάποια εμπειρία.
    Για να αποκτήσεις εμπειρία, θα συμβουλευα να αποκτήσεις γνώση, μελετώντας.
    Οι τίτλοι (υποτακτική, Κυρίαρχος, Μάστερ κτλ κτλ), διέπονται από κάποια χαρακτηριστικά.
    Μελέτησε τα και έπειτα προγραματιζεις πως θα κινηθεις.
    Καλως ηρθες.
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    @leuko25

    Δεν ρωτούσα για τα νούμερα της στατιστικής σας, αλλά για την κατανομή και τις κλάσεις - με την έννοια "είναι και στους άνδρες περισσότερα τα υποτακτικά άτομα, και τα υπόλοιπα βανίλα; έχει κι άλλες κατηγορίες στους άνδρες;"

    Ούτε εγώ γνωρίζω πολλά για τους υποτακτικούς άνδρες, τα μεμονωμένα άτομα που έχω κάπως επιφανειακά γνωρίσει, μια χαρά μου φάνηκαν. Και δεν γνωρίζω πολλά, επειδή αρνούνται να μας πουν οι ίδιοι κάτι γι αυτούς, ακόμη και μέσα σε αυτό το φόρουμ. Σε παρακείμενο νήμα που συζητιέται πότε και για τί μπορεί να αμφισβητηθεί η Κυριαρχία, ούτε ένας υποτακτικός άνδρας δεν βγήκε να μας πει κάτι, βιωματικό ή θεωρητικό!

    Αναγνωρίζω όλα τα κοινωνικά συμπαρομαρτούντα που κουβαλάνε οι υποτακτικοί άντρες. Θεωρώ ότι βρίσκονται συγκυριακά σε αυτή τη ιδιαίτερη θέση κι ότι σε λίγα χρόνια αν συνεχίσει έτσι στρεβλά το επίχρισμα women empowerment των τελευταίων ετών (δλδ. με την επιβολή κοινωνικής προσδοκίας / "υποχρέωσης" να είσαι Κυρίαρχη ως γυναίκα, κι όχι τη διασφάλιση μη παρεμπόδισης των επιθυμιών σου, λόγω φύλου) τα ίδια συμπαρομαρτούντα θα τα κουβαλάνε κι οι γυναίκες υποτακτικές.

    Αλλά λέω και το εξής: αν δεν μπορούν να μιλήσουν οι υ άντρες σε αυτό το φόρουμ για τον εαυτό τους, χωρίς φόβο αλλά ίσως με πάθος, ΠΟΥ μπορούν πια να μιλήσουν;;; Και όχι, δεν έχω πειστεί ότι είναι όλοι οι υ άντρες φετιχιστές.

    Τώρα... Για τα υπόλοιπα που γράφετε, πρέπει να πω ότι με μπερδεύουν - τί σχέση έχουν με το BDSM όλα αυτά τα στερεότυπα και οι κοινωνικές νόρμες που αναφέρετε με τις φαντασιώσεις γυναικών να υποτάσσονται, τους άντρες που αγχώνονται για την εικόνα τους ως μάτσο εραστές κλπ. κλπ.; Οταν ο ποιητής μεγαλουργούσε γράφοντας "Αφού στον κόσμο λιγοστές είναι οι Κυρίες, γιατί να μπλέκουμε σε παλιο-ιστορίες;" το BDSM είχε στο νου του;

    Δεν είναι προσωπικό αυτό - πολλών τα γραφόμενα με μπερδεύουν πια εδώ μέσα. Και θα προσπαθήσω να εξηγήσω πού νομίζω ότι μπορεί να γεννιέται η σύγχυση...

    Προφανώς δεν υπάρχει κολυμπήθρα στην οποία να ξεβγάλει τις κοινωνικές του προκαταλήψεις και τις νόρμες του, καθένας που προσεγγίζει το χώρο. Αλλά και πάλι, η ιδέα ότι θα μπει κάποιος στο χώρο του BDSM χωρίς να εγκαταλείψει το "πεπατημένο" βλέμμα για τις ανταγωνιστικές ερωτικές σχέσεις μου φαίνεται βλακώδης. Κι ακόμη, ξανα-επισήμανα πρόσφατα ότι οι BDSM σχέσεις είναι κατά το μάλλον ή ήττον ερωτικές. Εδώ, στο μάλλον και στο ήττον, κάτι πρέπει να παίζεται..

    Η εικόνα που έχω αποκομίσει και είναι φυσικά σχηματική, είναι ότι στο χώρο, ασχέτως φύλου, προσέρχονται:

    • άνθρωποι με σεξουαλικές (ερωτικές) αναζητήσεις, οι οποίες έχουν όψεις BDSM, και
    • άνθρωποι που έχουν BDSM αναζητήσεις, οι οποίες έχουν όψεις ερωτικές (σεξουαλικές).

    Οπως είναι εύκολα εξηγήσιμο, οι μεν βλέπουν τους δε ως "ούφο" και οι δε τους μεν ως "wtf?". Κι όπως (μου) είναι αρκετά φανερό, η πρώτη κατηγορία είναι πολυπληθέστερη της δεύτερης, και στο φόρουμ και εκεί έξω.

    Αυτή η κατηγοριοποίηση δεν έχει καμμία πολικότητα, δεν είναι "καλό" / "σωστό" το ένα, και "κακό" / "λάθος" το άλλο. Ομως, συγχρόνως, αν αληθεύει, η οποιαδήποτε αναφορά σε "κοινότητα" προκαλεί γέλωτα, και η οποιαδήποτε αναφορά σε "BDSM κοινότητα" προκαλεί καγχασμό.

    Για να μαι δίκαιος, θα λεγα οτι υπάρχει ένα φάσμα από τη μία κατηγοριοποίηση ως την άλλη, και μέσα σε αυτό το φάσμα, οι ίδιοι άνθρωποι μπορεί και να μετακινούνται στη διάρκεια των ετών, αν εμπλακούν πέρα από την "αρπαχτή". Μπορεί και όχι.

    Ως εδώ όλα καλά. Πού γεννιέται όμως η σύγχυση, και προκύπτει η φαρσοκωμωδία παρεξηγήσεων που συχνά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον βανίλα κόσμο; (διαβάζουμε συχνά εδώ μέσα το "δεν υπάρχουν Κ" "δεν υπάρχουν υ" και αυτοί που τα γράφουν, στα σοβαρά πιστεύουν ότι γράφουν κάτι διαφορετικό από τα "δεν υπάρχουν άντρες" "δεν υπάρχουν γυναίκες" των πάλαι ποτέ περιοδικών και νυν ιστότοπων ποικίλης ύλης).

    Νομίζω η σύγχυση γεννιέται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι έμαθαν να διαλέγουν από το σούπερ μάρκετ της επιφάνειας ότι τους βολεύει απ΄όλες τις κατηγορίες. Ετσι αυτοί που είναι πιο κοντά στη μια κατηγορία οικειοποιούνται και παρενδύονται συμβολισμούς και συμπεριφορές της άλλης κατηγορίας. Και αυτό το έχω δει να ισχύει και για τις δύο κατηγορίες.

    Θα πείτε: έτσι είναι η ζωή, κι αυτά είναι τα τερτίπια της, και τα ερωτικά γαϊτανάκια, κλπ. κλπ. Και είναι και σημείο των καιρών η ρευστή ταυτότητα, κλπ. και λοιπότερα.

    Σωστά. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι ότι οι BDSM σχέσεις είναι από τον ορισμό τους συν-γνωστές. Οι μετέχοντες, μετέχουν συγγνωστά, πρέπει όλες οι πλευρές σε μια σχέση να έχουν την ίδια αντίληψη για το τί BDSM λαμβάνει χώρα. Δεν μπορεί να κάνει άλλο BDSM ένας συμμετέχων / μία συμμετέχουσα / ένα συμμετέχον κι άλλο τα υπόλοιπα μέλη μιας BDSM σχέσης.

    Αν σε μια BDSM σχέση δεν είναι γνωστό σε όλες τις πλευρές της τί γίνεται, τότε η σχέση δεν μου μοιάζει BDSM. Εν αγνοία σου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, BDSM σχέση όχι. Γι αυτό και σε διάφορες παρεμβάσεις μου τονίζω ότι δεν υπάρχει αγώνας ταχύτητας, ποσότητας ή ποιότητας για να συν-ονομαστεί μια σχέση ως Κ/υ - πόσο μάλλον M/s.

    Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Εύγε!!
     
  7. felesomerta

    felesomerta New Member

    Καλησπέρα,

    Straight female sub εδώ.
     
  8. MwroArkoudaki

    MwroArkoudaki New Member

    Να σου κάνω μια ερώτηση  

    Εγώ που έχω ανάγκη από μια (μανούλα) θεωρούμε υποτακτικός ....   . Επίσης αν κάποιος υποτακτικός/ κη κάποιες φορές του βγαίνει η ανάγκη να φροντίσει - ( να έχει τον έλεγχο) για κάποιον άλλο υποτακτικό/κη τότε υπάρχει κάποια ονομασία για αυτό  
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    switch
     
  10. Leon_Ath

    Leon_Ath Premium Member

    παιδια βλεπω οτι το ποστ εχει παρει μεγαλη αναγνωσιμότητα και μπραβο μου   εγω δεν εχω καταφερει να συνδεθω εδω μεσα με καποια κοπελα υποτακτικια ανεξαρτητου ηλικιας παντως προχωραμε
     
  11. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    και μπράβο σου  
     
  12. Leon_Ath

    Leon_Ath Premium Member

    Στην κυριολεξία δεν ξέρω γτ