Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικοκυρά σε απόγνωση ηδονής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Astra, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Astra

Astra Regular Member

Λοιπόν προτού ξεκινήσετε να διαβάζετε..να με συγχωρείτε γιατί αυτό το είχα γράψει για το χαβαλε κάποια στιγμή στις αρχές του πρώτου έτους μου και ξερω καλά ότι είναι κακογραμμένο. (Βέβαια από.οσο διαβάζω και τώρα λίγο παίζει να ήμουν και πιο μικρή..μην κραξετε αρκετά!)
    Κατά τα άλλα απολαύστε.

Ο κ. Μπλακ πήρε πρόσφατα μια υπηρέτρια για να του καθαρίζει το σπίτι, αλλά μόλις την είδε του γυάλισε το μάτι και ήθελε να την κάνει -έστω- και με βίαιο τρόπο δικιά του. Ο κ. Μπλακ ήταν στην ηλικία των 30 κι ήταν ακόμα ένας πολύ όμορφος κύριος, ενώ η υπηρέτρια του ήταν μόλις 20 χρονών και σκέτη γλύκα για εκείνον.
    Μια μέρα, λοιπόν, αφού η υπηρέτρια καθάριζε το δωμάτιο του με τα καθημερινά της ρούχα, εκείνος μπαίνει ξαφνικά και την ρωτάει με το σαγηνευτικό του χαμόγελο "Θες να παίξουμε ένα παιχνίδι; Αν κερδίσεις θα πάρεις τα τριπλάσια από όσα σου δίνω.. αν χάσεις όμως θα κάνεις αυτό που θέλω; Σύμφωνοι;" Η κοπέλα συμφώνησε, σίγουρη ότι θα κέρδιζε, γιατί ήταν καλή στα παιχνίδια... Ωστόσο έχασε. Εκείνος χαμογέλασε πονηρά. "Λοιπόν.. γδύσου και έλα να κάτσεις απάνω μου" "Μα κύριε τι λέτε; δεν μπορώ". Ο κ. Μπλακ, κατευθύνθηκε προς την πόρτα και την κλείδωσε. "Λοιπόν δεν θα βγεις από εδώ μέχρι να μου γδυθείς μπροστά μου και να κάτσεις στα πόδια μου. Δεν θα σε πειράξω μην ανησυχείς.. απλά αν είσαι καλό κορίτσι θα περάσεις όμορφα". Εκείνη μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο άρχισε να γδύνεται...
    Όταν τα ρούχα της, ήταν στο πάτωμα πήγε δισταχτικά και έκατσε πάνω στα πόδια του. Εκείνος περιεργαζόταν το σώμα της, ώσπου έβαλε το χέρι της μέσα της και το ένιωσε πολύ υγρό. "Ωπ είσαι άτακτο κοριτσάκι, το ξέρεις;" και άρχισε να το βγάζει μέσα-έξω.. Εκείνη άρχισε να αναστενάζει βαριά και τρίβεται απάνω του "Σας παρακαλώ σταματήστε, θα τελειώσω..." "Α δε το θέλουμε αυτό ακόμη", είπε εκείνος και έβγαλε το χέρι του.
    Εκείνη τον κοιτούσε παρακλητικά, ήθελε να το ξανακάνει. Αλλά αυτός την σήκωσε την πήρε από το χέρι, άνοιξε την ντουλάπα και της έδειξε ένα φορεματάκι κοντό (στολή υπηρέτριας) "Φόρα το" την διέταξε και της έριξε ένα χαστούκι στο ποπό...
    Εκείνη το πήρε και το φόρεσε. "Κ. Μπλακ είναι πολύ κοντό... τι θα με βάλετε να κάνω;" ρώτησε με ένα αθώο βλέμμα. "Καταρχάς θέλω να σε βγάλω κάποιες φωτογραφίες... Μια έτσι στα όρθια, μια στα τέσσερα και ξέρεις ε; να τουρλώνει το κωλαράκι σου... και μια με ανοιχτά τα πόδια σου για να βλέπω το αιδοίο σου και τα υγρά σου να βγαίνουν προς τα έξω. Αν το κάνεις αυτό θα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν δεν το κάνεις μην ξεχνάς ότι θα είσαι κλεισμένη εδώ ακόμα και μέρες αν χρειαστεί" Τον κοίταξε κάπως φοβισμένη αλλά ήταν πάρα πολύ καυλωμένη για να πει όχι. Πήγε και πήρε μια πόζα στα όρθια... μετά στα τέσσερα με τουρλωμένο κώλο, και μια με ανοιχτά τα πόδια... Εκείνος έβγαλε τις φωτογραφίες... κι έπειτα έβαλε την κάμερα να βγάζει βίντεο. (βέβαια αυτό δεν το είπε στην κοπέλα). "Λοιπόν τώρα θα ήθελα να το παίξεις λίγο, και να βάλεις μετά από λίγο 2 δάκτυλα." Εκείνη υπάκουσε.. έκανε ότι της είπε... κοιτάζοντας τον μέσα στα μάτια και ανασαίνοντας βαριά. Μετέπειτα, από 2 λεπτά, εκείνος έσκυψε κάτω μαζί της, την σταμάτησε και έχωσε αυτός και τα 5 δάκτυλα μέσα της. Εκείνη ούρλιαξε, και προσπάθησε να τον αγκαλιάσει αλλά εκείνος την αποπήρε λέγοντας "μην με ακουμπάς καθόλου, θέλω να τα καταφέρεις λιγάκι μόνη σου". Έβαλε τα χέρια της στο πάτωμα, άνοιξε περισσότερο τα πόδια της και φώναζε σπαραχτικά "αχ σας παρακαλώ σταματήστε... δεν θα μπορώ να ελέγξω το σώμα μου" εκείνος δεν μίλησε, απλά έβγαλε το χέρι του της το έβαλε στο στόμα της και της είπε "Γλειψε". Αυτή όπως πάντα διστακτικά αλλά έγλειψε κάθε δάκτυλο του, που ήταν γεμάτο μέσα στα υγρά της…
    Ο κ. Μπλακ σηκώθηκε ξαφνικά, την κοίταξε και της είπε βγάζοντας την ζώνη του "Θα ήθελα να μου τρίψεις το πάτωμα με το κώλο σου για λίγο και μετά να έρθεις εδώ σε μένα" Εκείνη υπάκουσε, έκανε ότι της ζήτησε να κάνει και μετά πήγε κοντά ντου. "Θέλω να μου γυρίσεις πλάτη κι να σκύψεις λίγο, κατανοητό; Α και να με αποκαλείς αφέντη" "Ναι αφέντη μου", έσκυψε και περίμενε. τότε εκείνος την μαστίγωσε απαλά και έβαλε την ζώνη ανάμεσα στα χείλη της τα κάτω, κι το έτριβε…
    Όταν σταμάτησε να το κάνει αυτό, την ξάπλωσε στο κρεβάτι του, την έδεσε με κάτι σχοινιά τα χέρια της ενώ την ξανά έγδυσε... και πήρε 2 μανταλάκια. Το κάθε ένα το έβαλε στις ρώγες της. Εκείνη σπαρταρούσε στην ηδονή... "Και τώρα να δούμε πόσο καλό κορίτσι είσαι" . Ξεντύθηκε γρήγορα. Η στύση του ήταν φανερά μεγάλη.. Εκείνος όμως δε το έβαλε μέσα της, αλλά στο στόμα της.. "Γλειψτο καλά, για να μπει πιο εύκολα. Ρούφηξε το μικρή μου και θα σε κάνω σύντομα δική μου από όλες τις μεριές". Εκείνη, άρχισε να τον γλειφει μια δεξιά πήγαινε η γλώσσα της μια αριστερά και μετά γύρω-γύρω... εκείνος όταν απόλαυσε το γλείψιμο την σταμάτησε και της είπε.. "τώρα θα γίνεις δικιά μου". Όρμησε κατευθείαν μέσα της και πήγαινε μέσα-έξω, σαν άγριο ζώο. Εκείνη άνοιγε όλο και πιο πολύ τα πόδια της και ούρλιαζε από την ηδονή. Εκείνος έβαλε τα πόδια της στους ώμους του και άρχισε να την παίρνει και σταμάτησε λίγο τον ρυθμό του, τον πήγαινε αργά ενώ ταυτόχρονα της έδινε χαστουκάκια "Αχ... ναιιι... κι άλλο, κι άλλο". Αργότερα την έλυσε, ενώ ταυτόχρονα ήταν μέσα της και χωρίς να σταματάει τον ρυθμό του, όταν κατάλαβε ότι ήταν η στιγμή για να χύσει, την άρπαξε από τα μαλλιά και της το έβαλε μέσα στο στόμα της. Τα υγρά του εκτοξεύθηκαν καυτά μέσα στο στόμα της. Μετά από αυτό, ο κ. Μπλακ δεν ήταν ευχαριστημένος.. ήθελε να την πάρει κι άλλο. "Θα θελες να σε γαμήσω, σαν να σε γαμάνε δυο;" "Κ. Μπλακ, δεν μπορώ άλλο, σας παρακαλώ, έκανε ότι μου ζητήσατε, αφήστε με να φύγω..." "Α... όχι... δεν σε έκανα ολοκληρωτική δικιά μου.. Άκου τι θα γίνει.. πέσε στα τέσσερα κι χαμήλωσε την πλάτη σου..." "Κ. Μπλακ σας..." Την χαστούκισε δυνατά στο κώλο της "Είπα κάτι;! απαιτώ να το κάνεις τώρα". Εκείνη αν και δεν ήθελε να συνεχιστεί κι άλλο, έκανε ότι της είπε... Εκείνος άρχισε να την φτύνει στην άλλη τρύπα που είχε.. και έπειτα τον έβαλε προσεχτικά μέσα της.. και μετά πήγαινε μια μέσα μια έξω αλλά σε αργό ρυθμό.. αλλά όταν το κωλαράκι της συνήθισε άρχισε να πηγαίνει γρήγορα. Εκείνη ούρλιαζε.. "Αχ όχι. σας παρακαλώ, μη, μη, μη" εκείνος δεν άκουγε, συνέχιζε ακόμα περισσότερο.. και τότε της έβαλε κι 3 δάκτυλα στο αιδοίο της και τα πήγαινε και αυτά μέσα έξω. "Σου αρέσει μικρή μου υπηρετριούλα; θα κάνεις ότι σου λέει ο αφέντης σου από εδώ και πέρα αλλιώς, οι φωτογραφίες και το βίντεο που βγάλαμε θα δημοσιευτούν" της είπε ψιθυριστά. εκείνη έβγαλε ένα σπαραχτικό ήχο σιγανό. "Δεν σε άκουσα, είπες κάτι;" της είπε άγρια χαστουκίζοντας την ακόμη μια φορά. Εκείνη παραδομένη στην καύλα της και στον αφέντη της είπε "Ναι μαρεσει αφέντη μου, με κάνεις ότι θες, είμαι δική σου", είπε και τότε εκείνος την έχυσε μέσα της και εκείνη τελείωσε για 2η φορά.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ακόμα; Ακόμα; Ακόμα;
    Πόσο όμορφος μπορείς ήταν ο σκατόγερος;  

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ακαφελόγιστο, η να ανησυχησω;

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Καλύτερο από τις 50 αποχρώσεις του γκρι πάντως

5. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Χαχαχαχ και σκατόγερος και πορνόγερος. Που να φτάσει τα 50! Αν ζει..χαχα Τι να πει κανείς ! Τς τς τς

p.s αυτό το μεγεθυμένο "ακόμα" μεγαλύτερη απόλαυση από τον ίδιο τον mr black πάντως  

Last edited: 1 Οκτωβρίου 2020
  6. iolanda

iolanda Contributor

Αρκετοί θεωρούσαμε τους -άντα γέρους στα μικράτα μας και τώρα που τα φτάσαμε νιώθουμε πιπίνια χιχιχι
    Εγώ δε, νομίζω πως είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να την χρησιμοποιώ όπως με βολεύει κάθε φορά, άλλοτε λέω πως είμαι γριά, όταν βαριέμαι να κάνω κάτι και όποτε με συμφέρει η κατάσταση είμαι νεότατη  

Το κείμενο πάντως, θεωρώ πως είναι πολύ καλογραμμένο για το νεαρό της ηλικίας.
    Εύγε @Astra , keep walking  

7. Nickname

Η γιαγιά μου έλεγε:
    "Όταν ήμουν 15 και κάποιος έφτανε τα 40 έλεγα, γέρασε κι αυτός. Τώρα στα 70 αν μάθω ότι πέθανε κάποιος στα 75 λέω, κρίμα, νέος ήταν "

Ναι, δεν είναι καθόλου άσχημο, συμφωνώ!
    Ίσα, ίσα, προσφέρει και σε εμάς μια εικόνα της οπτικής και της άγνοιας της εφηβείας την όποια ισχυριζόμαστε ότι θυμόμαστε αλλά πολλές φορές συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε λάθος.
    Υπό αυτή την έννοια, έχει μεγαλύτερη αξία από ένα οποιοδήποτε ευχάριστο, καλογραμμένο κείμενο

8. Brt

Brt #ολαπολυ

Έκλαψα

9. Nickname

Τον προηγούμενο που σε έκανε να κλάψεις τον κουτΣούλισες, το νου μου;
    @p0ltergeist , φέρε το κράνος!!!

10. Brt

Brt #ολαπολυ

Λοιπόν, από χθες όποτε το θυμαμαι, με πιανει νευρικό γέλιο. Χαχαχα

11. Nickname

Τον Κ σου να δεις! Τρεις ώρες aftercare για να τον πείσουμε ότι δεν κουτΣουλάνε όλα τα υποτακτικά!

12. Brt

Brt #ολαπολυ

Η αληθεια είναι, πριν κανένα μήνα ήταν...η λίγο παραπάνω, ακουσα να ψιθυρίζει «ρε που έχω μπλέξει»...Μετά που είπε να μιλήσω για το τι με απασχολεί.   Αφού με απασχολούσαν πολλά! Να μην τα πω; Να τα κρατήσω μέσα μου;   Να σκάσω;