Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος assassina, στις 27 Δεκεμβρίου 2010.

 1. ''Ντρέπομαι που είμαι υποτακτικός. Που θέλω να γίνω σκλάβος μιας Γυναίκας. Είμαι άρρωστος και ανώμαλος...''  ... αυτά είναι τα λόγια ενός πολύ καλού μου φίλου (εκτός φόρουμ), ο οποίος μετά από χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση ούτε και σεξ γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν η γυναίκα δεν είναι Κυριαρχική απέναντί του.

  Πέρα από αυτό, έχει μια απίστευτη σύγκρουση με τον εαυτό του γιατί δεν έχει αποδεχτεί αυτή την φύση του και θεωρεί τον εαυτό του ανώμαλο και άρρωστο.Είναι μια χαρά παλικάρι από όλες τις απόψεις και ζει μέσα στις τύψεις για το τι θέλει και για το τι τον εκφράζει.

  Ποιες είναι οι απόψεις σας; Πώς θα προσεγγίζατε και θα βοηθούσατε ένα τέτοιο άτομο, που έρχεται σε σύγκρουση με τον εαυτό του;
   
 2. gallant

  gallant Regular Member


  Πήτε του ότι κι εγώ είμαι πιο ανώμαλος και ακόμα πιο άρρωστος και...
  μου αρέσω.  
   
 3. Uther

  Uther Contributor

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  θα του πρότεινα να παρακολουθήσει κάποια σεσσιονς με άντρες σκλάβους χωρίς να συμμετέχει, να βρει μία dom που να μην είναι σκληροπυρηνική και απόλυτη, να γραφτεί στο φόρουμ για να δει ότι δεν είναι μόνος στον κόσμο και να αποκτήσει έναν ψυχολόγο.
   
 4. Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...  τα έχω προτείνει όλα αυτά αλλά ντρέπεται απίστευτα και αρνείται κατηγορηματικά...είναι δύσκολη η περίπτωση.Είναι ένα τρομερά ενοχικό άτομο. 
   
 5. Markisios_Nte_Sant

  Markisios_Nte_Sant Regular Member

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  Θα τον πήγαινα σε καμμιά επαγγελματία αφέντρα, για να χαρεί το βίτσιο του. Όσο πιο πολύ το γεύεσαι, τόσο γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος.
  Λέω επαγγελματία, για να μήν αιώνες περιμένει μέχρι να βρει μια σχέση BDSM, γιατί μέχρι τότε, μπορεί να το "κάψει" από τις τύψεις!

   
 6. Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  Είσαι σίγουρη ότι ο ίδιος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του;
   
 7. heeler

  heeler Regular Member

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  Ολοι μας ντρεπόμαστε στην αρχή για αυτό που είμαστε. Μερικοί έχουμε και ενοχές. Θα πω κάτι λίγο παρακινδυνευμένο. Αφού είναι φίλος σου γιατί δεν δοκιμάζεις, αν θέλεις, να τον βοηθήσεις εσύ?
   
 8. Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  Ναι, το ζητάει απεγνωσμένα αλλά φοβάται. Την ίδια ερώτηση του είχα κάνει κι εγώ.Για επαγγελματία ούτε λόγος.
   
 9. Uther

  Uther Contributor

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  Τότε κάθε φορά που θα μου κλαιγόταν θα τον χαστούκιζα και θα του έλεγα: "Μην νιώθεις τύψεις. Εγώ έχω την ευθύνη γι αυτό που σου συνέβη. Είναι στη φύση μου και δεν μπορώ να κρατηθώ. Ειδικά οι ενοχικοί είναι τεράστιος πειρασμός για να μπορέσω να αντισταθώ.." 

  ΥΓ> Όλα λύνονται με τη σωστή δόση χιούμορ.
   
 10. thaleia

  thaleia Contributor

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  καντον μαστερ να συνελθει ...
   
 11. Assamite

  Assamite Regular Member

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  To πρώτο βήμα είναι να το θέλει ο ίδιος. Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
  Μετά ίσως αν τον βάλεις να δει ένα session. Ένα πιο ήρεμο από αυτό που είδαμε στο Nirvana. Από εκεί και πέρα αν δεν ξεπεράσει τον φόβο ή την ντροπή του στείλε τον στο φροντιστήριο του cadpmpc και σε μια Domme.


  Πακέτο και αποστολή στην thaleia να τον vanilοποιήσει.    
   
 12. sk

  sk Regular Member

  Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

  είναι τυχερός που έχει τουλάχιστον εσένα στην ζωή του - για σκέψου να μην είχε απολύτως κανέναν να εκμυστηρευτεί αυτό που τον καίει...

  γνωρίζει για το φόρουμ να υποθέσω? για να δει ότι υπάρχουν τόσοι και τόσοι σαν και εκείνον? ίσως αυτό να βοηθούσε αρκετά για να νιώσει ότι δεν είναι μόνος και ότι όλοι οι υπόλοιποι μιά χαρά ζωές έχουν (και με το παραπάνω θα έλεγα  ). Ένα από τα πολλά καλά του φόρουμ είναι ότι δεν σε "βλέπει" κανείς αν δεν το θέλεις, που για κάποιον που έχει τόσες τύψεις όσο περιγράφεις, μπορεί να είναι σωτήριο στην αρχή.

  καλή δύναμη και σε σένα που θα τον στηρίζεις!

  sk