Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος assassina, στις 27 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Απάντηση: Re: Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

    δεν αναφερόμουν στην elfcat βασικά, αλλά άκουσα αυτή τη γνώμη από αρκετά άτομα και εκτός φόρουμ  
     
  2. Απάντηση: Ντροπή γι'αυτό που είμαι...

    assassina, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναγνωρίζουν ένα πρόβλημα που έχουν, όπως εδώ ο φίλος σου και επιθυμούν θεωρητικά τη λύση του, αλλά δε διαθέτουν το σθένος που απαιτείται για να προχωρήσουν σε αυτή.
    Συνήθως, αυτοί οι άνθρωποι δεν επιτρέπουν καμία βοήθεια πέρα από την άσκοπη και ατέρμονη κουβεντούλα και κλάψα που στο τέλος θα σου σπάσει τα νεύρα και θα παραιτηθείς από την όποια προσπάθεια. Συνεπώς, νομίζω ότι καλό θα ήταν να προτείνεις ένα δύο πράγματα που θεωρείς σωστά προς την κατεύθυνση της λύσης και μετά να απέχεις και να παρατηρείς, από τη στιγμή που δεν γίνονται πράξεις ουσίας.

    Μια καλή ιδέα, που αναφέρθηκε πρωτύτερα στο νήμα, είναι η συμμετοχή του στο φόρουμ. Θα αποτελέσει μιας μορφής group therapy, όπου βρίσκοντας "ομοιοπαθείς" που έδωσαν τελικά τη λύση, ίσως μπορέσει να κάνει κάποια μικρή επανάσταση. Ή, κάνοντας παρέα, συν τω χρόνω, με άτομα παρόμοιου στάτους που όμως έχουν πραγματικές σχέσεις στη ζωή τους, μπορεί να "παρασυρθεί" , να κάνει τις ανάλογες γνωριμίες και να προχωρήσει στην κάλυψη των αναγκών του.

    Αστειευόμενος τώρα, θα σε συμβούλευα να αγαπάς και τον εαυτό σου και ομιλώ κυρίως για το ήπαρ σου που σίγουρα δεν επιθυμεί να γίνει οιδηματώδες!!