Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 22 Ιουνίου 2005.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    σας ευχαριστώ όλους για την αποψή σας ...
    Εύχομαι να γίνει κάποιο club στην Ελλάδα και να παρεμβαίνει όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις απο άτομα που ουσιαστικά δεν ξέρουν τι θέλουν απο την ερωτική τους ζωή.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Δεν αντεχω να μην το σχολιάσω λολ

    1ον πολύ θα γουσταρα να κανω σεξ στο δρομο και ευελπιστώ πως καποια στιγμη θα γίνει κι αυτό, όπως και το να κυκλοφορήσω γυμνή.

    2ον για σένα είναι υπερβολή να είναι η υποτακτική στα ποδια σου σ ενα καφε για καποιους ειναι αναγκη μια και δεν είναι περιορισμένο στο τι κανουν στο κρεββατι, η ιδιαιτερότητα τους.

    3ον αν ολοι ακολουθουσαν αυτα που λες οι γυναικες ακόμη θα κρυβοντουσαν για να καπνισουν και θα φορουσαν μονο μακριες φουστες και κανεις δεν θα φιλιοταν δημοσια για να μην παμε καν στο οτι καμια επανασταση δεν θα γινοταν και θα ζουσαμε ολοι επι φεοδαρχισμου ακόμη, μια και όλες οι ιδέες όταν είναι καινούριες λιθοβολούνται απο το κατεστημενο, κ.ο.κ.

    4ον Δεν εχει να κανει με το αν ειμαστε ή οχι ξεχωριστοι. Δεν ειμαι εδώ για να ξεχωρισω αλλά γιατί αυτή είμαι απ τη μια και ο καθενας με το δικο του τροπο ειναι ξεχωριστος απ την αλλη. Εχει να κανει με το δικαιωμα που καποιοι χρειαζονται και καποιοι όχι να μπορούν να είναι αυθεντικοί και να μην χρειάζεται να φοράνε μάσκες εκτος σπιτιου.

    5ον Αρνιεμαι να ζησω τη ζωη μου βασισμενη στο φοβο για το τι θα πει ο καθενας. Μ ενδιαφερουν οι αποψεις μονο εκεινων που η ιδια σεβομαι κι αγαπώ. Απο κει και περα θεωρω πως πρέπει να είναι αναφαίρετο δικαιωμα μου να μπορώ να εκφράσω την πραγματική μου προσωπικότητα και ουσία ελευθερα σε όλους τους τομεις, και να μην υποκρινομαι και να κανω πράγματα που δεν θέλω να κάνω, όπως να Του μιλώ στον ενικό, ή να συμπεριφέρομαι λες και είμαστε φιλαράκια μπροστα στους άλλους. Και σ' όποιον αρέσω.

    η λάρα Του
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ απολύτως με τον Master JP.

    Οσο πιό ανοιχτά δηλώνεται μία ιδιότητα (Dom, sub κλπ) ή μία σχέση (D/s) τόσο λιγώτερο ευάλωτος σε απάτες κλπ γίνεται αυτός τον οποίον αφορά προσωπικά το BDSM.

    "Αν δε θέλεις να μαθευτεί ότι έκανες κάτι, μην το κάνεις" (κινέζικη παροιμία).
    Το φως πάντα βοηθάει να δούμε πιό καθαρά. Ίσως να αξίζει τον κόπο να ελέγξει κανείς πόσο αντέχει η ιδιότητά του ή / και η σχέση του, όταν δεν εκφράζεται μόνο στα κρυφά. Διότι το κρυφό για πολλούς ανθρώπους είναι μία επιπλέον ιδιότητα με τη δική της δυναμική, ενδεχομένως ένα ελκυστικό κομμάτι μίας κατάστασης BDSM. Όταν δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικά κρυφό, τότε μπορεί ο καθένας να αξιολογήσει πιό ξεκάθαρα τη θέση του σε όρους BDSM.

    Master JP, με όλο το σεβασμό, το να Σας σερβίρει η σκλάβα Σας γονατιστή σε δημόσιο χώρο είναι το λιγώτερο. Μπορεί πάντα να παραστήσει στον εαυτό της και στους άλλους ότι πρόκειται για παιχνίδι. Το να Σας μιλάει όμως στον πληθυντικό όταν είσαστε μόνοι Σ/σας και στον ενικό μπροστά σε βανίλια τρίτους, θα της προξενεί σίγουρα πονοκέφαλο και ενίοτε και καμμιά τιμωρία αν ξεχαστεί και χρησιμοποιήσει ενικό όταν βρεθείτε μόνοι Σ/σας.  
     
  4. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    RE: RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Δέν θα συμφωνήσω lara[E-p]. Μπορει κι εγώ πχ να αισθάνομαι την ανάγκη να εκφραστώ με το να περπατω στο δρόμο γυμνός. Όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες ηθικής και συμπεριφοράς. Το να πεις "γουστάρω να κάνω κατι" δεν σημαίνει οτι έχεις και την ανάγκη να το κάνεις ντε και καλά. Ούτε οτι περιορίζεσαι ασφικτικά να το κάνεις. Επιλογή σου είναι πάλι,και πρέπει να αποδεκτείς και τις αντιδράσεις του κόσμου. Εγώ προσωπικά παθιάζομαι με το να παιζω μουσικη στις 3-4-5 τα ξημερώματα. Και πολλοί άλλοι μουσικοί επίσης. Ομως τα αυτιά των γειτόνων που κοιμούνται εκείνη την ωρα δεν χρωστάν τπτ να μας ακούν χωρίς την θέλησή τους. Δεν θα ήταν λίγο παράλογο να πουμε οτι καταπιεζόμαστε απο το κοινωνικό κατεστημένο να σεβόμαστε τα αυτιά των άλλων; Κατι ανάλογο συμβαίνει και με τα μάτια των άλλων... Και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να φτάσουμε σε σημείο να κρυβόμαστε. Απλά ας έχουμε επίγνωση οτι η υπερβολή θα έχει την ανάλογη κριτική. Να είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να μην ζητάμε παραλόγως να εξαφανιστεί η κριτική και κάθε έιδους σχόλιο.

    Άρα αυτό σημαίνει πως ούτε κι εσυ έχεις κάποιο προβλημα με την σημερινή αντιμετώπιση. Ή κατάλαβα λάθος;
     
  5. masterp7p

    masterp7p Guest

    O kosmos den mpori na enimerothi para mono an kapios endiaferete na mathi.Oloi oi ipolipoi tha mas kolisoun diafores tampeles ktl giati den mporoun na katalaboun oti toso oi Dom oso kai oi Sub afto pou kanoume to efxaristiomaste kai mas aresi. Min piaso tin periptosi ton ginekion organoseon pou gia tis f sub tha poun oti tis ekmetalebomaste kai xilia dio alla akira. Kalitera loipon na min leme tpt, kai opios endiaferete edo ine to internet kai mpori na mathi polla. To thema ine edo stin Ellada na mporesoume kapia stigmi ta atoma me ta idia gouste na brethoume metaksi mas kai na mathoume na min asxoloumaste me tin krebatokamara ton allon oti kai an kanoun oso kai an fenete "diestrameno" afou aftoi pou to kanoun to efxaristiounte
     
  6. BDSM_lover

    BDSM_lover Regular Member

    Στο τελευταιο που εγραψε ο αγαπητος Sempre_Staccato, ομολογω οτι θα συμφωνησω και εγω! Πραγματι ετσι το σκεφτομαι το ολο θεμα. Οπως θελω ο κοσμος να σεβαστει τις δικες μου προτιμησεις και να μην κανει χαζα και κακοβουλα σχολια περι BDSM (χωρις φυσικα να απαιτω να αποδεχτει πληρως το τι κανω, αρκει να το ανεχτει στο φιναλε και να μην το κυνηγαει και αναθεματιζει), ετσι και εγω πρεπει να σεβαστω το κοινωνικο συνολο και να μην προκαλω παραπανω απο οτι πρεπει! Με αλλα λογια, ναι στην απελευθερωση πολλων ιδεων, πρακτικων και τροπων ζωης, αλλα να παιρνουμε σοβαρα υποψη οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και δεν αντιδρουμε ολοι το ιδιο. Δημοκρατια ειπαμε να εχουμε, οχι ομως ασυδοσια να κανει ο καθενας οτι γουσταρει και να μην δεχεται των αλλων την γνωμη και καλοπιστη κριτικη! Γιατι ο καθενας μας αν κανει ακριβως οτι γουσταρει, παει το διαλυσαμε το μαγαζακι που λεγεται ΓΗ και δεν θα μεινει τιποτα ορθιο! Συμπερασμα για να μην πολυλογω αλλο: ελευθερια ναι, ανοιχτα μυαλα να γινουμε ολοι μας ναι, ρατσισμο και φοβο στο διαφορετικο οχι, σεβασμο στον συνανθρωπο μας ΝΑΙ!
     
  7. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Χμμμ... δηλαδή τα γούστα μας είναι βλαβερά... Πολύ κακό αυτό
     
  8. Scorpioss

    Scorpioss Guest

    Ολοι αυτοι που κρινουν και επικρινουν τον χωρο του bdsm ειναι και εκεινοι με τα μεγαλυτερα προβληματα στην ζωη τους. Επιβεβαιωνουν τον κανονα πως οτι δεν καταλαβαινουν πρεπει να το αφοριζουν!
    Και ομως, τα γεγονοτα ειναι πολυ απλα: Ολα στην καθημερινοτητα μας εχει κομματια και καταστασεις bdsm, εστω και ακουσια!!!
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αχ... πάλι ακούν τα αυτάκια μου για κακά άτομα που "καρφώνουν" το χώρο... τέλος πάντων, αυτό δε θα το σχολιάσω καν και θα το προσπεράσω στο ντούκου γιατί θα γίνω πάλι κακός αν πάω να το πιάσω στο στόμα μου (ή μάλλον στα χέρια μου). Σε ότι αφορά την ανοιχτή διεξαγωγή του BDSM στην Ελλάδα έχω μόνο να πώ οτι είναι μεν δυνατό, αλλά σε πολύ light περιπτώσεις όπως έχω παρατηρίσει κατά καιρούς, βέβαια είναι πολύ extreme για ορισμένους, αλλά τι να κάνουμε, δεν είναι δα και απαγορευμένο φρούτο. Όσοι στην τελική δε θέλουν να το βλέπουν, ας μην κοιτάνε προς το ζευγάρι που το κάνει.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μάλλον δεν έχω την ικανότητα να εκφράζω τις απόψεις μου, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

    1ον. Γιατί να αποδεχτώ οποιουσδήποτε κοινωνικό-ηθικούς κανόνες, που έθεσαν κάποιοι, από τη στιγμή που δεν συμφωνώ μαζί τους και διαφέρουν εξάλλου από χώρα σε χώρα? Γιατί πρέπει να ακολουθώ τους κανόνες συμπεριφοράς του όχλου?

    Γιατί άλλο οι νόμοι κι άλλο η συμπεριφορά. Ευτυχώς ακόμη δεν μας απαγόρεψαν παντελώς το δικαίωμα στη σκέψη. Από κει και πέρα γιατί να πρέπει να υποκλίνομαι και να γίνομαι υποκρίτρια όταν δεν επιθυμώ να συμπεριφερθώ όπως οι πολλοί?
    Και αυτό πάει πολύ παραπέρα από το bdsm. Γι’ αυτό και όλο μου το είναι αντιδρά στην μικροαστική υποκριτική αντιμετώπιση, ας δείχνουμε άλλα, κι ας είμαστε άλλα,
    φτάνει η μάσκα να είναι αποδεχτή!

    2ον Το να παίζεις μουσική στις 3 το πρωί, είναι επιλογή σου, και οι συνέπειες και πάλι αποτέλεσμα της επιλογής σου. Το ίδιο συμβαίνει αν βγω γυμνή στην Ελλάδα. Θα κινδυνεύω να πληρώσω για την καταπάτηση του νόμου, όπως και στην δική σου περίπτωση. Θέμα επιλογών. Γι’ αυτό και όταν θα Επιθυμεί να το κάνω θα είναι σε κάποια άλλη χώρα.
    Το να είμαι όμως γονατιστή στα πόδια Του Κυρίου μου δεν καταπατεί κανένα νόμο και δεν είναι ούτε πρόστυχο, ούτε ηθικά απαράδεκτο. Παλιά σχολίαζαν κάποιους που είχαν μακριά μαλλιά κι όμως δεν έτρεξαν όλοι να τα κόψουν. Γιατί άραγε? Βάση των λεγομένων σου «Το να πεις "γουστάρω να κάνω κατι" δεν σημαίνει οτι έχεις και την ανάγκη να το κάνεις ντε και καλά. Ούτε οτι περιορίζεσαι ασφικτικά να το κάνεις»

    3ον Τι ξέρεις εσύ για τις δικές μου ανάγκες και πόσο και σε πιο βαθμό περιορίζομαι αν τις εκπληρώσω ή όχι? Τα μακριά μαλλιά που να οφείλονταν άραγε?
    Κατ’ εμένα στην ίδια ιδέα που στηρίζεται και η επιθυμία μου να είμαι ανοιχτά ο εαυτός μου.
    Στην ιδέα της ελευθερίας της προσωπικής έκφρασης.

    4ον Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένη με το πώς είναι σήμερα τα πράγματα, γιατί όσο είναι κατακριτέα απ΄ όλους αυτή η στάση ζωής, δεν είμαι ελεύθερη να το κάνω πάντα, μια και το να πληγώσω κοντινά μου άτομα από τα κουτσομπολιά της κάθε κατίνας δεν είναι μέσα στις επιθυμίες μου. Θα μου ήταν ικανοποιητικό να αντιμετωπιζόταν τουλάχιστο το Ds όπως η ομοφυλοφιλία, που μπορεί να είναι ακόμη κατακριτέα από ένα αριθμό ατόμων που έχουν κόλλημα μ’ αυτό αλλά γίνεται ήδη δυνατό να είσαι δηλωμένος, χωρίς αυτό να επηρεάζει τους κοντινούς σου ανθρώπους ή την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, κ.ο.κ.


    Οπότε ας συμφωνήσουμε να διαφωνούμε, να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων, όσο ακατανόητες κι αν μας φαίνονται.

    η λάρα Του
     
  11. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: RE: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Το γυμνό και τα σκατά όμως είναι το ίδιο;
     
  12. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Έχετε δίκιο και η απόψεις όλων είναι σεβαστές. Αλλά δεν φταίμε εμείς, αν μας έχει κάνει η ίδια η κοινωνία να ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε. Για αυτό που θέλουμε, για αυτό που μας αρέσει.
    Παράδειγμα στην Αγγλία, η στην Σκωτία, στην Ολλανδία, και στις USA είναι ελεύθερη όλοι να κάνουν ότι τους αρέσει. Γιατί να μην είναι έτσι και εδώ ?!!
    Με Εκτίμηση Γιάννης απο Αθήνα.