Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 22 Ιουνίου 2005.

  1. qwerla1234

    qwerla1234 New Member

    Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Παιδιά το bondage είναι μια ιδιαιτερότητα που έχουμε, η οποία μας κάνει διαφορετικούς γι' αυτό ακριβώς το λόγο: Ότι δεν είναι το συνηθισμένο, το τετριμένο, αυτό που όλοι αποδέχονται.
    Μερικοί από μας είναι τυχεροί και βρίσκουν μια αδελφή ψυχή να το μοιραστούν. Άλλοι όχι. Για τους τελευταίους δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να πραγματοποιήσουν αυτό που επιθυμούν.
    Πέρα από αυτά δε βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να επιμένουμε να το κάνουμε κοινώς αποδεκτό σε όλους. Δε γίνεται όλοι να το καταλάβουν. Είναι μια ιδιαιτερότητα, η οποία μάλιστα σχετίζεται με το σεξ και έχει επικρατήσει να θεωρείται ως παρέκλησή του. Ούτε είναι απαραίτητο, πιστεύω, να εξωτερικέυουμε τις επιθυμίες μας σε μη όμοιους με εμάς. Καμία κοινωνία δε μπορεί να αντιληφθεί με τον ίδιο τρόπο το συνηθισμένο με το ιδιαίτερο.
    Επομένως προσοχή, υπομονή και σωστές επιλογές.
     
  2. annoulasl

    annoulasl Regular Member

    Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Το τι κάνεις ο καθένας στην προσωπική του ζωή, χωρίς να ενοχλεί άλλους, είναι δική του υπόθεση...!
    Είτε είναι ένα άτομο, είτε ομάδα..

    Υπάρχουν ορισμένα πράγματα όμως που χρειάζονται την συμμετοχή εκείνων που δεν θέλουν να συμμετάσχουν...
    Όπως ας πούμε... η έκθεση, η ταπείνωση του υποτακτικού.
    Όταν γίνει σε κλειστό κύκλο, κύκλο που το "σπορ" είναι αποδεκτό, το αίσθημα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο σε μέρος που είναι κατακριτέο...! Εκεί πραγματικά εκτίθεσαι και ταπεινώνεσαι...!

    Εκεί τι κάνεις ;
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Απλά το απολαμβάνεις...
     
    Last edited: 8 Νοεμβρίου 2011
  4. sw

    sw

    Re: Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    ... αν ειναι επιλογη σου (να το κανεις) απλα δεν σεβεσαι την ελευθερια του αλλου και χωρις τη συναινεση του τον κανεις κοινωνο της προσωπικης σου ζωης οπως ειπες πιο πανω που ειναι δικαιωμα σου (...οσο ειναι προσωπικη σου ζωη).

    ...αν εισαι εξαναγκασμενη να το κανεις (απο τον Κ σου) τοτε η μιση ευθυνη πιπτει σε εκεινον και η αλλη μιση σε σενα που τον επελεξες σαν Κ σου.

    ...αν σε ευχαριστει να το κανεις ή δεν μπορεις να μην το κανεις γιατι αλλιως δεν καβλωνεις (κατανοω τον εξεναγκασμο της καταστασης) απλα "αμαρτανεις" με την εννοια της καταπατησης των ισων δικαιωματων του αλλου με σενα να παραμενουν τα της προσωπικης σου ζωης στην προσωπικη σου ζωη!

    ...αν κατι τετοιο γινει συνηθεια παυει να δουλευει ερεθιστικα αυτοματα διοτι εκει που εχεις γραμμενο τον κοσμο, αλλη τοση σημασια εχει η γνωμη του και η εκθεση σου στον "κανενα" παραμενει αθεατη!

    Γι ργος
    ΥΓ Το Β' προσωπο το χρησιμοποιω γιατι δεν μου αρεσει το Γ' οχι γιατι απευθυνομαι προσωπικα σε σενα γιατι δεν σε γνωριζω.
     
    Last edited: 8 Νοεμβρίου 2011
  5. annoulasl

    annoulasl Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Αν αυτό είναι όμως είδος τιμωρίας ;
     
  6. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    ...τιμωριας του κοσμου;
    γιατι τι του εχει κανει ο κοσμος;

    Γι ργος
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΟΧΙ στην ενημέρωση του κόσμου

    Σε τί διαφέρει ενα bdsm ζευγάρι Κ/υ και γιατί θα πρέπει να πούμε ότι τιμωρεί τον κόσμο, αν π.χ. μπει σε μία καφετέρια και η υ φοράει κολάρο ενώ καθώς κάθεται στην καρέκλα αφήνει τα πόδια της ανοιχτά κατόπιν εντολής του Κ, για να φαίνονται τα κλιπς με την αλυσίδα που έχει βάλει στο αιδοίο της για να κάνει ο Κ ενα παιχνίδι εξευτελισμού της υ, (γιατί καλώς ή κακώς ξευτίλισμα χωρίς βανίλλα θεατές όπως πολύ σωστά λεει και η annoulasl, δεν είναι ξευτίλισμα) από ενα βανίλλα ζευγάρι που η γκόμενα φοράει ενα μίνι ότι έχει απομείνει...και φαίνεται το βρακί της ή και το αιδοίο της πολλές φορές;

    Κατά την δική μου πάντα άποψη, δεν διαφέρει σε τίποτα πέραν του διαφορετικού λόγου για τον οποίον το κάνει το κάθε ζευγάρι, όπως π. χ. το bdsm ζευγάρι κατά 90% το κάνει για εξευτελισμό της υ, ενω το βανίλλα ζευγάρι μπορεί να το κάνει από πολύ σεξουαλικότητα ή δεν ξέρω τι άλλο!

    Αυτό που έχει σημασία όμως είναι, ότι ο κόσμος που επιμένει να κοιτάει και τα δύο ζευγάρια μάλλον δεν τιμωρείται αλλά απολαμβάνει το "θέαμα"...  ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί άθελά του σαν "εργαλείο", για την επίτευξη του σκοπού που έχει το κάθε ζευγάρι, όσο για τον κόσμο που δεν γουστάρει να βλέπει κάτι τέτοιο απλά δεν έχει παρά να γυρίσει το βλέμμα του αλλου... 

    Ο κόσμος αγαπητοί μου, ανoιχτόμυαλοι bdsmers, δεν τιμωρείται όταν βλέπει όμορφες υπάρξεις σε βανίλλα sexy ή bdsm δημόσιες φάσεις, ο κόσμος τιμωρείται και χαλάει η αισθητική του, όταν υπάρχει τόσο απόλυτος πουριτανισμός και όταν κυκλοφορούν δημόσια τα 300 λαμόγια της βουλής.... 

    Υγ. Εμένα πάντως όπως γράφω και στην υπογραφή μου, η ελευθερία των άλλων απλώνει την δική μου ελευθερία στο άπειρον...., άποψή μου, σεβαστή και κάθε άλλη άποψη!

    Γιατί άραγε σε αυτές τις χώρες, έχουν ξεπεράσει τα ταμπού και τους πουριτανισμούς τους και απολαμβάνουν τις ομορφιές της ζωης χωρίς να τιμωρείται η αισθητική κανενός;
    [ame]www.youtube.com/watch?v=DKIaWKc_cRo&feature=related[/ame]

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014