Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγίες για παιχνίδι απο πίσω G-spot

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 6 Μαρτίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αρχίζοντας το παιχνίδι με το σημείο-G

    Εισαγωγή

    Για μένα, το να βάζω τα πρώτα δύο δάχτυλά μου μέσα σε κάποια που αγαπώ είναι μία από τις πιο υπέροχα τρυφερές δραστηριότητες στον κόσμο. Με κάποιες από τις ερωμένες μου, αυτό το είδος σεξ φαίνεται να βελτιώθηκε μέσα από την συνειδητή διέγερση του ονομαζόμενου «σημείου-G». Με το πέρασμα του χρόνου, αρκετές από τις φίλες μου επέμειναν ότι καλό θα ήταν να καταγράψω μερικά από τα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν να γίνει απολαυστικό το παιχνίδι με το σημείο-G, και αυτό το άρθρο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας.

    Δεν χρειάζεται να το πούμε ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεται κάθε μοναδικό άτομο με το οποίο είστε μαζί: αν οτιδήποτε σε αυτόν τον οδηγό έρχεται σε αντίθεση με ότι η σύντροφός σας ξέρει ή πιστεύει ότι της αρέσει, τότε ακολουθείστε την δικιά της συμβουλή αντί για την δική μου. Η καλή επικοινωνία πράγματι ΕΙΝΑΙ ο ακρογωνιαίος λίθος του καλού σεξ, στην τελική…

    Προετοιμάζοντας τα Χέρια σας

    Αν είναι απαραίτητο να έχετε μακριά νύχια για λόγους μόδας, τότε μάλλον θα πρέπει να τα τυλίξετε με βαμβάκι και να φορέσετε γάντια latex πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε διείσδυση.

    Αν δεν χρειάζεται να έχετε μακριά νύχια, τότε κόψτε τα κοντά πριν το παιχνίδι. Ακόμη και αν έχετε κοντά νύχια, ίσως να θελήσετε σε κάποιες περιπτώσεις να φορέσετε γάντι latex στο χέρι που θα μπει μέσα για άνεση ή για να «έχετε ήσυχο το κεφάλι σας». Δείτε το τμήμα «Λιπαντικά και Γάντια» του άρθρου για λεπτομέρειες.

    Η Βασική Ιδέα

    Για πολλές γυναίκες η κολπική διείσδυση αυτού του είδους μπορεί να είναι σωματικά και συναισθηματικά έντονη. Δεν είναι το είδος του παιχνιδιού στο οποίο οι περισσότεροι θα βουτούσαν αμέσως μόλις βγάλουν τα ρούχα τους. Αν δείτε το σεξ ως ένα τσιμπούσι, θα πρέπει μάλλον να δείτε τα πράγματα για τα οποία μιλάει αυτό το άρθρο σαν «το κυρίως πιάτο».

    Λοιπόν… Ξεκινήστε φιλώντας και χαϊδεύοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον μέχρι που να μην μπορείτε και οι δυο σας να αντέξετε άλλο (μερικές γυναίκες βρίσκουν την κολπική διείσδυση και το παιχνίδι με το σημείο-G ιδιαίτερα απολαυστικά ιδίως μετά από αρκετή αιδειολειχεία). Όταν οι δυο σας φτάσετε στο σημείο όπου λίγη διείσδυση αρχίζει να σας φαίνεται καλή ιδέα, πάρτε το μπουκάλι με το λιπαντικό σας με βάση το νερό, βάλτε μπόλικο στο χέρι που θα διεισδύσει, περιμένετε να φτάσει στην θερμοκρασία του σώματος (εκτός αν είχατε τοποθετήσει το μπουκάλι με το λιπαντικό σε ένα μπωλ με χλιαρό νερό για να το κρατά ζεστό) και αργά (παίζοντας; ) βάλτε τα πρώτα δύο σας δάχτυλα στον κόλπο της συντρόφου σας.

    Σε αυτό το σημείο, σε πολλά ζευγάρια αρέσει να εναλλάσσουν τα εξής σχέδια:


    Κινείστε τα δάχτυλά σας σε συμμετρικούς κύκλους γύρω γύρω στον κόλπο, με τα δάχτυλά σας όσο «μέσα» αισθάνεται άνετα η σύντροφός σας. Γενικά είναι πιο απολαυστικό αν διατηρείτε σταθερή πίεση σε όλο το μήκος των δαχτύλων πάνω στα κολπικά τοιχώματα και αν διατηρείτε την πίεση σχετικά συνεχή καθώς κάνετε κύκλους (αν και μπορείτε να εφαρμόσετε ΛΙΓΗ περισσότερη πίεση στο σημείο 12 του ρολογιού [προς την κοιλιά της] εφόσον δεν διακόψετε τον σταθερό κυκλικό ρυθμό).

    Σταματήστε να κάνετε κύκλους και ακουμπήστε τις άκρες των δαχτύλων σας στο σημείο του κόλπου (που συνήθως είναι πίσω από ένα μικρό χείλος) ακριβώς πίσω από το ηβικό οστούν και ασκείστε πίεση προς τα πάνω, προς την κοιλιά της. Αυτή είναι άμεση διέγερση του σημείου-G, και συνήθως είναι πιο ωραίο αν τα δάχτυλα κινούνται ελαφρά. Μπορείτε να τα κινείτε σε μικρούς, αργούς κύκλους, ή να τεντώσετε τα δάχτυλα πιο έντονα προς τα πάνω και να τα κινείτε μπρος πίσω.

    Διανθίσεις: Μερικά ζευγάρια το θεωρούν πιο ερωτικό και απολαυστικό όταν ο σύντροφος που διεισδύει βάζει το χέρι του μέσα και έξω και μέσα και έξω (και για μία εντονότερη διέγερση, ίσως να ασκήσει πίεση προς τα πάνω καθώς το τραβάει προς τα έξω για να διεγείρει περισσότερο το σημείο-G). Μπορεί επίσης να της αρέσει να χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα για να τρίψετε την κλειτορίδα της καθώς τα πρώτα δύο δάχτυλα του χεριού σας είναι ακίνητα, κινούνται σε κύκλους, τρίβουν το σημείο-G ή κινούνται μέσα και έξω.

    Το χέρι που δεν είναι μέσα μπορεί να κάνει μία σχεδόν ατελείωτα υπέροχη ποικιλία πραγμάτων. Μπορείτε να δοκιμάσετε:

    Να κρατάτε την σύντροφο που δέχεται τη διείσδυση
    Να την χαϊδεύετε σε όλο της το κορμί με το χέρι σας
    Ανάλογα με τα επίπεδα αμοιβαίας άνεσης που έχετε με το παιχνίδι «ελέγχου» και το πρωκτικό παιχνίδι, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με ένα ή παραπάνω από τα ακόλουθα:

    Να της κρατάτε τα μαλλιά σταθερά καθώς την φιλάτε
    Να της κρατάτε τα χέρια πάνω από το κεφάλι
    Να της τσιμπάτε τις ρώγες
    Να διεισδύετε μέσα ή να τρίβετε την περιοχή γύρω από τον πρωκτό (ιδίως αν ξαπλώνει στο πλευρό της)

    Μπορείτε επίσης να ξαπλώσετε ή να σκύψετε ώστε το κεφάλι σας να είναι δίπλα στο δικό της και να ψιθυρίζετε καυτά πράγματα στο αυτί της (είναι σχεδόν πάντα απολαυστικό να ενσωματώνετε στα λεκτικά σας παιχνίδια και στα καυτά λογάκια σας φαντασιώσεις που ξέρετε ότι αρέσουν στην σύντροφό σας). Τα παθιασμένα φιλάκια είναι συνήθως καλοδεχούμενα, όπως είναι και το να γλείφετε ή να ρουφάτε τις ρώγες της συντρόφου σας καθώς δέχεται την διείσδυση.

    Επίσης μπορεί να είναι απολαυστικό να γλείφετε, να φιλάτε ή να ρουφάτε την κλειτορίδα της συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της κολπικής διείσδυσης. Μπορεί να διεγερθείτε περισσότερο εσείς και η σύντροφός σας με την κολπική διείσδυση και το παιχνίδι με το σημείο-G, αν αυτή σας δίνει ευχαρίστηση καθώς της δίνετε κι εσείς, αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε ζευγάρια με συντρόφους του ίδιου φύλου καθώς και με του αντίθετου φύλου, αν και ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο για να βρείτε τις θέσεις του σώματος που είναι πιο βολικές για τους δυο σας.

    Πολλαπλοί Οργασμοί

    Οι περισσότερες γυναίκες που είχαν και τις δύο αυτές εμπειρίες ισχυρίζονται ότι είναι πιο εύκολο να έχουν πολλαπλούς οργασμούς με το σημείο-G από ότι να έχουν πολλαπλούς κλειτοριδικούς οργασμούς. Αν ένας οργασμός υψώσει το υπέροχο κεφάλι του καθώς οι δυο σας παίζετε, δοκιμάστε να ψιθυρίσετε μερικές ενθαρρυντικές λέξεις (και ίσως να αυξήσετε την ένταση λιγάκι), αλλά βασικά συνεχίστε να της δίνετε ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του οργασμού της, μετά, και ίσως και έως έναν επόμενο. Εφόσον ακόμη σας αρέσει και τους δυο, ποιος ο λόγος να σταματήσετε; Συχνά υπάρχει ένα «φαινόμενο πυραμίδα» με τους πολλαπλούς οργασμούς του σημείου-G. Ο κάθε ένας κάνει τον επόμενο να είναι καλύτερος, και κάνει σχεδόν οτιδήποτε σεξουαλικό να είναι πιο απολαυστικό. Πάντως, όπως είπα πιο πριν ο καθένας είναι λίγο διαφορετικός και η ποιότητα είναι προφανώς πιο σημαντική από την ποσότητα.

    ΕΙΝΑΙ αλήθεια για μερικές γυναίκες ότι το παιχνίδι με το σημείο-G είναι πιο πιθανό να καταλήξει σε οργασμό μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες αφού αρχίσουν να πειραματίζονται με αυτό. Είναι επίσης αλήθεια ότι η ένταση των οργασμών σημείου-G μπορεί να σχετίζεται άμεσα με τον μυϊκό τόνο του ηβικού κόκκυγα, που είναι ακόμη ένα κίνητρο για να κάνετε τακτικές μυϊκές ασκήσεις του ηβικού κόκκυγα (δείτε το βιβλίο The New Good Vibrations Guide to Sex για περισσότερες λεπτομέρειες). [σημ. του μεταφραστή: οι ασκήσεις αυτές συνιστώνται πάντα μετά από μία φυσιολογική γέννα για να ξαναβρεί τον μυϊκό του τόνο ο κόλπος]

    Αν θέλετε να συμπεριλάβετε το σημείο-G στον αυνανισμό σας, ένας καλός συνδυασμός παιχνιδιών είναι ένας δονητής Hitachi Magic Wand (που χρησιμοποιείτε στην κλειτορίδα σας καθώς κάνετε προθέρμανση) μαζί με ένα Crystal Wand (που χρησιμοποιείτε στον κόλπο σας στο σημείο-G), ή ίσως ένας δονητής Hitachi Magic Wand με μία προσάρτηση διέγερσης σημείου-G.

    Παρεμπιπτόντως, γενικά δεν είναι καλή ιδέα να έχετε τεράστιο εγωιστικό / συναισθηματικό κόλλημα με το να έχετε (ή να προσφέρετε) οργασμούς ή πολλαπλούς οργασμούς. Οι περισσότεροι σύμβουλοι σεξ πιστεύουν ότι δεν βοηθάει να είστε «προσανατολισμένοι σε στόχο» για κάτι που γίνεται υποτίθεται με σκοπό την απόλαυση.

    Fisting

    Σε μερικές γυναίκες αρέσει το κολπικό fisting (να εισέρχεται όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του συντρόφου τους στον κόλπο τους). Αυτή είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μία περίπτωση όπου θα πρέπει να προχωρήσετε μόνο με την ενεργητική και συνεχή ενθάρρυνση της συντρόφου σας και μέσα στα επίπεδα άνεσής της. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το κολπικό fisting, θα σας πρότεινα να διαβάσετε πρώτα το βιβλίο της Deborah Addington, A Hand in the Bush: The Fine Art of Vaginal Fisting. Πάντως η βασική τεχνική είναι η ακόλουθη: με την παλάμη του χεριού σας προς τα πάνω (και την ερωτική σας σύντροφο ξαπλωμένη ανάσκελα ή γονατιστή στα τέσσερα) φέρτε τα δάχτυλά σας και τον αντίχειρα μαζί ώστε να σχηματίσετε κάτι που μοιάζει με ράμφος πάπιας. Κάνοντας μασσάζ και ίσως απαλές περιστροφικές κινήσεις, αργά βάλτε το χέρι σας μέσα στον κόλπο. Αν σας το επιτρέπουν οι ανατομίες σας, μόλις περάσει μέσα και η τρίτη άρθρωση των δαχτύλων, τα δάχτυλά σας θα αρχίσουν απαλά και φυσικά να λυγίζουν προς τα πίσω για να σχηματίσουν μία γροθιά. Όλη η διαδικασία παίρνει χρόνο και πολλή εμπιστοσύνη, αλλά οι γυναίκες και οι άντρες που μπορούν να πάρουν ένα ολόκληρο χέρι κολπικά ή πρωκτικά συχνά ισχυρίζονται ότι τους οδηγεί σε υπερβατικά, εκστατικά επίπεδα (διαβάστε το βιβλίο του Bert Herrman, TRUST/The Hand Book για μία συζήτηση για το πρωκτικό fisting, αν σας ενδιαφέρει).

    Ακόμη και αν τα θέματα ασφαλούς σεξ δεν σας απασχολούν, πολλές γυναίκες βρίσκουν ότι είναι σωματικά πιο άνετο να δέχονται fisting όταν ο σύντροφός τους φοράει γάντια latex (ίσως χωρίς πούδρα).

    Ανατομικές Υποθέσεις περί Γυναικείας Έκχυσης και το Σημείο- G

    Σύμφωνα με το βιβλίο της Cathy Winks και της Anne Semans, The New Good Vibrations Guide to Sex, το σημείο-G, ανατομικά, είναι η περιοχή κάτω από την περιοχή της ουρήθρας. Αυτό μπορεί τουλάχιστον εν μέρει να εξηγεί τον ρόλο του σε αυτό που συχνά ονομάζεται «γυναικεία έκχυση». Μπορεί επίσης να διαφωτίσει τον λόγο που η διέγερση του σημείου-G κάνει μερικές γυναίκες να αισθάνονται σαν να θέλουν να ουρήσουν όταν στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει (διάφορες έρευνες έδειξαν ότι οι γυναικείες εκχύσεις δεν είναι ούρα).

    Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το θέμα αυτό ίσως να θελήσετε να δανειστείτε τις ταινίες How to Female Ejaculate και Sluts and Goddesses. Πάντως, πρέπει να επισημάνουμε ότι η γυναικεία έκχυση ΔΕΝ είναι στάνταρ αντίδραση στην διέγερση του σημείου-G και στον οργασμό. Ακόμη και ανάμεσα σε γυναίκες που απολαμβάνουν συχνά οργασμούς σημείου-G, είναι αρκετά σπάνιο.

    Για Άντρες…

    Πολλές από αυτές τις τεχνικές του σημείου-G λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο σε άντρες όταν εφαρμόζονται πρωκτικά. Οι άντρες έχουν αυτό που ονομάζεται «αδένας του προστάτη», η διέγερση του οποίου μπορεί να προκαλέσει και / ή να εντείνει τους οργασμούς. Μπορούμε να διεγείρουμε τον αδένα του προστάτη με ένα ή δύο δάχτυλα λίγα εκατοστά μέσα στον πρωκτό πιέζοντας προς το πέος, πράγμα το οποίο αφήνει το άλλο χέρι ελεύθερο να τρίβει το ίδιο το πέος. Ο αδένας του προστάτη συνήθως έχει την αίσθηση ενός μικρού θόλου. Δείτε την τελευταία έκδοση του βιβλίου του Jack Morin, Anal Pleasure and Health ή The Ultimate Guide to Anal Sex for Women της Tristan Taormino για περισσότερες πληροφορίες για παιχνίδι με τον προστάτη.

    Λιπαντικά και Γάντια

    Είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κολλήσετε ή να μεταδώσετε ασθένειες με τις δραστηριότητες που περιγράφει το παρόν άρθρο παρά με πολλές άλλες συνήθεις σεξουαλικές πρακτικές (όπως κολπική ή πρωκτική συνουσία χωρίς προστασία). Αν εσείς και ο σύντροφός σας δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε γάντια και ο ένας ή και οι δύο σας ενδέχεται να πάσχετε από κάποια μεταδοτική ασθένεια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η έμμηνος ρύση ή η παρουσία αμυχών στα χέρια σας αυξάνει τον κίνδυνο, και το να πλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και αντι-βακτηριδιακό σαπούνι μετά το παιχνίδι (πριν τρίψετε τα μάτια σας) μειώνει τον κίνδυνο. Για απόλυτη προστασία όταν παίζετε με κάποιον για τον οποίο δεν γνωρίζετε το στάτους του HIV/STD (και / ή όταν ΕΣΕΙΣ δεν γνωρίζετε το δικό σας στάτους HIV/STD), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στάνταρ latex γάντια «εξέτασης».

    Μπορείτε να αγοράσετε κουτιά με τέτοια γάντια σε πολλά φαρμακεία. Εκτός από περιπτώσεις με αλλεργία στην πούδρα ή ευαισθησίες, δεν πειράζει αν τα γάντια είναι με πούδρα ή όχι, αλλά σιγουρευτείτε ότι θα αγοράσετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Αν θέλετε να δείτε κάποια ερωτική ταινία όπου και λιπαντικό και γάντια χρησιμοποιούνται με προφανή επιδεξιότητα και άνεση, δανειστείτε το Safe is Desire.

    Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα και έχω προσωπικά καταλήξει στις ακόλουθες επιλογές:

    Λιπαντικό με βάση το νερό: I-D, χωρίς N-9
    Προφυλακτικά Latex: Kimono MicroThins, χωρίς N-9
    Προφυλακτικά για στοματικό και κολπικό σεξ: Glyde "Lollyles"
    Γάντια: Στάνταρ Latex Γάντια Εξέτασης, χωρίς πούδρα

    Δοκίμασα επίσης τα νέα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, που έχουν την αίσθηση λαδιού (και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσα στο νερό) και έχουν πολλές από τις επιθυμητές ιδιότητες των λιπαντικών με βάση το νερό (όπως το ότι είναι ασφαλής η χρήση τους με latex). Σε μερικές γυναίκες άρεσε η κολπική αίσθηση αυτών των σιλικονούχων λιπαντικών αλλά στις περισσότερες όχι, πράγμα που με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να είναι πιο κατάλληλα για πρωκτική διείσδυση και αντρικό γεννητικό μασσάζ παρά για παιχνίδι με το σημείο- G ή για κολπική συνουσία. Τα λιπαντικά με βάση το νερό χωρίς Nonoxynol-9 παραμένουν η καλύτερη επιλογή λιπαντικού, κατά την γνώμη μου.

    Τα απλά προφυλακτικά Kimono MicroThins έχουν καλή γεύση για στοματικό σεξ. Σίγουρα έχουν καλύτερη γεύση από τα προφυλακτικά με πούδρα και χωρίς λιπαντικό και από αυτά τα προφυλακτικά μέντας (αν βρείτε προφυλακτικό Kimono MicroThin που έχει άσχημη γεύση, είναι μάλλον επειδή διαλέξατε κατά λάθος αυτά που έχουν επίστρωση Nonoxynol-9). Τα προφυλακτικά Glyde, όπως όλα τα προφυλακτικά για στοματικό και κολπικό σεξ, έχουν ακόμη καλύτερη αίσθηση αν βάλετε μία σταγόνα λιπαντικού με βάση το νερό στον σύντροφό σας πριν το φορέσει. Σε μερικούς άντρες αρέσει να βάζουν μία σταγόνα λιπαντικού με βάση το νερό στην άκρη του προφυλακτικού πριν το φορέσουν για να βελτιώσουν την αίσθηση, αλλά άλλοι άντρες (ιδίως όσοι έχουν υποστεί περιτομή) δεν παρατηρούν μεγάλη διαφορά.

    Ένα Τελικό Σχόλιο

    Τελικά, το μεγαλύτερο μέρος του σεξ αφορά την απόλαυση και / ή την τρυφερότητα παρά την «τεχνική», και αν κάποιος επικεντρωθεί κυρίως στην «τεχνική» αντί σε αυτά τα πράγματα, το σεξ μπορεί συχνά να χάσει αρκετή από την φλόγα του. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να πάρετε όλο αυτό το άρθρο τοις μετρητοίς, έχει αξία μόνο εφόσον εμπνέει περισσότερη απόλαυση, πάθος και χαρά στη ζωή σας.

    Χαρείτε τον έρωτα!
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2008
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Χίλια ευχαριστώ Dora! 
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ ευχαριστώ για το κατατοπιστικό άρθρο.

    Μια λεπτομέρεια: οι γυναίκες που εκσπερματώνουν ως ασβοί ονομάζονται πιο καλαίσθητα...συντριβανάτες. 
     
  4. smari

    smari Regular Member

    latexduck και doraki σας ευχαριστουμε!!! 
    Πολυ κατατοπιστικο το αρθρο latexduck και χωρις την βοηθεια της Δωρας θα δυσκολευομουν πολυ
    να το κατανοησω απολυτα.
    Να ειστε καλα!  
     
  5. female

    female Contributor



    Γλωσσικό ολίσθημα εν τη ρήμη του λόγου: μη διαθέτοντας σπέρμα, τα θήλεα δεν δύνανται να εκ-σπερματώσουν. Ίσως μόνο ...αποβάλλοντας άρτι αποκτηθέν σπέρμα, παραχθέν εξ άρρενός τινος.


     
  6. Eri

    Eri

    Με μπερδευετε......
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Όχι, δεν είναι γλωσσικό ολίσθημα. Ήδη δήλωσα ότι δεν γνωρίζω πώς να μεταφράσω το ejaculate του άρθρου που αναφέρεται στις θηλυκές εκκρίσεις αυτού του είδους. Και στην αγγλική ακόμη το ρήμα "ejaculate" είναι λάθος. Αλλά κάπως πρέπει να συνεννοηθούμε. Πώς θα πρότεινες να το μεταφράσω, συντριβανίζω; 
     
  8. female

    female Contributor



    Αν αναφέρεσαι στο squirting, το "εκτόξευση υγρών" μου φαίνεται επαρκές. Το "συντιρβανίζω" ακούγεται εξαιρετικά χαριτωμένο. Δύσκολα κατανοητό όμως, μια και είναι νεολογισμός.


     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν διυλίζω τον κώνωπα, αλλά ως μεταφράστρια δεν έχω το δικαίωμα να επέμβω στο αρχικό άρθρο που μετέφρασα, το οποίο αν πρόσεξες δεν αναφέρεται σε squirting αλλά σε female ejaculation. Έβαλα την λέξη γυναικεία εκσπερμάτωση σε εισαγωγικά, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Έχεις δίκιο για το "συντριβανίζω" αν και η λέξη "συντριβανάτη" χρησιμοποιείται και την έχω δει δημοσιευμένη σε άρθρο περιοδικού (αντρικού) σχετικό με το θέμα.

    Πάντως το "εκτοξεύω υγρά" μου θυμίζει έντονα ασβούς και ανάβουν τα λαμπάκια μου, ως "υ" που μυγιάζεται σχεδόν ασκαρδαμυκτί. 
     
  10. female

    female Contributor




    http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation


    Δεν θα επέμβω ποσώς στο μεταφραστικό σου έργο. (Είναι γνωστό πόσο δύσκολο πράγμα είναι η μετάφραση.) Δημιουργία σου είναι και την διαχειρίζεσαι κατά πώς σου πάει. Κατά λέξη, ελεύθερη, κλπ. - εσύ επιλέγεις.

    Η μόνη μου ένσταση ήταν στην επιστημονική ακρίβεια περί γυναικών -- επ' ουδενί δεν εκ-σπερματώνουμε.

    Καλή συνέχεια.

     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Anatomical Musings on Female Ejaculation and the G-Spot

    According to The New Good Vibrations Guide to Sex by Cathy Winks and Anne Semans, the G-spot, anatomically, is the area beneath the urethral sponge (see the illustrations below, from the alt.sex FAQ). This might at least partially explain its role in what is often called "female ejaculation." It also may shed light on why G-spot stimulation makes some women feel as if they have to urinate when they really don't (several studies have shown that female ejaculate is not urine).


    If you're interested in learning more about this topic you might consider renting the films How to Female Ejaculate and Sluts and Goddesses. Still, it should be pointed out that female ejaculation is NOT a universal response to G-spot stimulation and orgasm; even among women who regularly enjoy G-spot orgasms, it's still pretty rare."

    Αυτό μετέφρασα, όχι αυτό που παραθέτεις εσύ.

    Πρόσεξε και τους τίτλους των έργων. Φυσικά απέφυγα να μεταφράσω τους τίτλους. Πρώτον για να μπορεί κάποιος να βρει τις ταινίες εύκολα. Και δεύτερον επειδή (παρά το γεγονός ότι έχω Diploma στο subtitling ταινιών) θεωρώ βάναυση την πρακτική να μεταφράζονται στα Ελληνικά οι τίτλοι των ταινιών με τόσο ελεύθερη απόδοση. Θα έπρεπε δηλαδή, αν έκανα πιστή μετάφραση, να μεταφράσω το How to Female Ejaculate σε Πώς να Εκτοξεύετε Υγρά ως Γυναίκα, πράγμα αστείο, ή να ακολουθήσω την Ελληνική πρακτική και να το κάνω Το Συντριβάνι της Μουνάρας.

    Δύσκολο το έργο του μεταφραστή πράγματι. Του διερμηνέα δε ακόμη πιο δύσκολο.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ακολούθησα τελικά την συμβουλή κάποιου πού γνώριζε την Ελληνική καλύτερα από μένα και μετέφρασα το "ejaculate" σε έκχυση (από το ρήμα εκχέω). Η δεύτερη εναλλακτική λύση που μου προσέφερε ήταν η έκβλυσις από το ρήμα εκβλύ(ζ)ω, αλλά επέλεξα την έκχυση γιατί παραπέμπει πιο εύκολα στο γνωστό μας χύσιμο και δεν μου αρέσει να ρομαντικοποιώ τα πράγματα άνευ λόγου, αν και η έκβλυση ως λέξη είναι ίσως πιο κοντά σε αυτό που συμβαίνει κάποιες φορές στον θαυμαστό κόσμο του γυναικείου σώματος.