Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγίες - συμβουλές για πίπα - πεοθηλασμό (ή πεολειχία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    Θέλοντας να ανταποδώσω την πολύ όμορφα δοσμένη πράξη της αιδοιολειχίας…

    Περί πεοθηλασμό ο λόγος…

    Περιγραφικός, ρομαντικός λόγος, μία κατάθεση της λατρείας της συγγραφέως για το ευαίσθητο μόριο του συντρόφου της.

    Αυτή είναι η στιγμή του εραστή σας. Αφιερωμένη πλήρως σε αυτόν και το σώμα του. Λατρέψετέ το. Μην τον αφήσετε να κάνει τίποτε. Απλώς να γείρει στον καναπέ και να απολαύσει.

    Γονατίστε μπροστά του. Ξεκουμπώστε τον. Όταν αποκαλύψετε το πέος του μέσα από τα ρούχα κοιτάξτε το και αγαπήστε το. Είναι δικό σας. Πιάστε το και νιώστε την κρυφή δύναμη του. Ανεβοκατεβάστε την παλάμη σας αργά κατά μήκος του μορίου. Προσέξτε πως η πόσθη μαζεύεται σε κάθε κίνηση σας και σας εκπλήσσει με την εμφάνιση της βαλάνου. Σε κάποιους χονδρή, σε άλλους μυτερή, σε άλλους σε σχήμα μανιταριού με βαθύ δαχτυλίδι. Ποικιλίες μορίων πολλές με το κάθε μόριο να έχει την δική του προσωπικότητα. Ανακαλύψτε την.

    Αγγίξτε το κεφαλάκι του με την γλώσσα σας. Ειδικά αν την έχετε βουρτσίσει καλά πρώτα ώστε οι γλωσσικές θηλές να έχουν γίνει τραχιές, χωρίς υπολείμματα τροφών, η αίσθηση που δίνει η γλώσσα σας στο τρυφερό αυτό κομμάτι είναι μαγευτική.
    Γλείψτε κυκλικά, εξερευνήστε με την γλώσσα σας κάθε πόντο. Παίξτε περιμετρικά της βαλάνου και κατά μήκος του μορίου. Κατακτήστε το και αφεθείτε να κατακτηθείτε. Δείτε πως μεγαλώνει για χάρη σας.

    Κατά την διάρκεια του γλειψίματος να ρίχνετε ερεθιστικές ματιές στον σύντροφο σας. Να βλέπει και ο ίδιος ότι αυτό που κάνετε σας αρέσει. Τον καβλώνει περισσότερο. Αν έχετε μακριά μαλλιά μαζέψτε τα στο πλάι ώστε να έχει πλήρη εικόνα του προσώπου σας και του στόματος σας. Εξάλλου ακουμπώντας τα μαλλιά σας στον μηρό του είναι ακόμα ένα ερεθιστικό σημείο επαφής.

    Όσο γλείφετε το πέος του χαϊδεύετε τους όρχεις του απαλά, σαν να τους ζυγίζετε. Κάντε συχνές εναλλαγές από πέος σε όρχεις. Ταξιδέψτε ως τις θηλές του στήθους του. Πιπιλίστε τες. Χαιδέψτε με τα μαλλιά σας όλο το στέρνο και τον πούτσο του. Εντείνετε την αγωνία του. Δεν βιαζόμαστε. Το απολαμβάνουμε και οι δύο. Δείτε τα μάτια του πως σας κοιτούν. Ο εραστής σας σας δείχνει και με βογκητά ότι ευχαριστιέται αυτό που κάνετε. Γλείψτε όλη την περιοχή γύρω από το πέος του πριν το πάρετε όλο μέσα στο στόμα σας.

    Ανοίξτε το στόμα σας και βυθίστε το όλο μέσα. Μην κάνετε καμία άλλη κίνηση. Αφήστε την γλώσσα σας να παίξει παλμικά με όλο το μόριο. Νιώστε πως μεγαλώνει ακόμα περισσότερο μέσα σας. Χαλαρώστε το λαρύγγι σας. Αφήστε το να σας γεμίσει. Όταν το βγάλετε από το στόμα σας μην καταπιείτε τα σάλια σας, αφήστε τα να τρέξουν στο πέος του και να το υγράνουν περισσότερο ώστε να μπορέσετε καλύτερα να ξεκινήσετε τον θηλασμό του χωρίς να το πονάτε.
    Χουφτώστε τον πούτσο του με το ένα χέρι και ρουφήξετέ τον. Αρχικά το κεφάλι. Το άλλο σας χέρι βρίσκεται συνεχώς στους όρχεις και τους χαϊδεύει. Κινήσεις του στόματος σας σαν να θέλετε να αντλήσετε κάτι. Και θα αντλήσετε! Έχετε μου εμπιστοσύνη.

    Ρουφάτε συνεχώς κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω, όλο και πιο βαθιά. Αργά και στην συνέχεια πιο γρήγορα. Πάλλεται στο χέρι σας, πάλλεται μέσα στο στόμα σας. Ρουφάτε, βυθίζετε, γλείφετε. Τα χείλη σας, το εσωτερικό των παρειών σας, η γλώσσα σας, όλα μετέχουν. Ίσως τώρα να σας δώσει ο σύντροφος σας τον ρυθμό σπρώχνοντας την λεκάνη του ή το χέρι του στο κεφάλι σας. Ακολουθήστε τον. Μην σταματήσετε επ’ ουδενί. Νιώστε τον να σπαρταράει μέσα στο στόμα σας και να εκτοξεύει τους χυμούς του. Μην το βγάλετε από το στόμα σας τώρα. Αντλήστε και καταπιείτε το θεσπέσιο υγρό του. Αυτή είναι η ανταμοιβή σας.

    Αφήστε το πέος του να χαλαρώσει μέσα σας. Μην το ενοχλείτε. Όταν καταλάβετε ότι εκτόξευσε όλα τα υγρά του βγάλτε το απαλά από το στόμα σας και φιλήστε το κεφαλάκι του. Γλείψτε το τρυφερά για άλλη μια φορά για να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήσατε καμμία σταγόνα χυμού να πάει χαμένη.

    Σηκωθείτε και περάστε την γλώσσα σας πάνω από τα χείλη του συντρόφου σας. Φιλήστε τον. Κουρνιάστε στην αγκαλιά που σας ανοίγει. Αγαπήστε τον.

    Αστάρτη
    ____________________________________________________
    Μ' έσυρες και αρχίσαμε τους κύκλους του χορού...
     
  2. potty65

    potty65 Regular Member

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Αϊ στο διάολο, μας κάβλωσες μεσημεριάτικα
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Υπέροχο
    Εσείς και αυτό Μια σχέση ζωής , αγάπης , λατρείας και τέχνης.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Ζουλιάρη εχεχχεχεχεεχχε
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Potty μου πήγες γυρεύοντας!

    Αστάρτη
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Περι αλεπούς ο λόγος αγαπητέ Heinrich <s>
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    χμμ μα αυτο ηταν σκετη ποιηση χεχεχεχε!
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    φανταζομαι να το εχει η αλλη στο χερι σαν manual και να διαβαζει την ωρα που κανει δουλεια σαν να συνδεεις ενα video!!!!!
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Astarty δε σε βλέπω καλά, έβαλες τη σκλαβούλα μου σε νέες περιπέτειες...
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Υπέροχη μεταφορα στο χαρτί μιας πραξης που στο μυαλο μου φερνει τη λεξη λατρεια..

    Η αληθεια ειναι πως πριν καν μπω ενεργα στη σεξουαλικη ζωη, στην εφηβεια μου, ειχα διαβασει τη λεδυ Τσατερλυ..μια σκηνη μου μεινε απο τοτε χαραγμενη στο μυαλο ηταν οταν πηρε στο στομα της το πεος του κηπουρου της..

    Ειναι ενα υπεροχο συναισθημα να λατρευεις το πεος του συντροφου σου.. να το βαζεις αργα στο στομα σου, να τον κοιτας στα ματια την ωρα που τον γλυφεις, να νοιωθεις σαν να τον βαζεις ολον μεσα σου ...

    δεν εχει να κανει με ρολους νομιζω.. εχει να κανει με το ποσο ερωτευμενη εισαι και ποσο θηλυκο νοιωθεις...
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    χμμμ αλλη? 
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: Πεοθηλασμός (ή πεολειχία)

    Κύριοι,

    Η πένα είναι πολύ φθηνό εργαλείο για να περιγράψει την πραγματικότητα, όσο άξιο χέρι και αν την κρατά.

    Αστάρτη