Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οδηγός για Butt Plugs

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 31 Αυγούστου 2008.

  1. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Γαμωτο μπερδεψα τις φωτογραφιες!!!

    Παντως για την Νο2 πιστεψε με υπαρχουν και χειροτερες που δεν ειναι κατασκευασμενες.Ως εκ τουτου και αυτη ισως να μην ειναι.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    lol

    ε πως δεν υπαρχει ? λιπαντικο και η απαραιτητη προυποθεση ειναι τα παιχνιδια σου να μην τα μοιραζεσαι με αλλους. ειδικα τα "εισερχομενα" toys οπως ειναι αυτα..
     
  3. anastasitsafem

    anastasitsafem New Member

    Απάντηση: Οδηγός για Butt Plugs

    εχω μια απορια... θελω καποιος να μου πει ποσο πρεπει να μεινει μεσα σε εναν ποπο το buttplug για να μην εχουμε θεματα. ποσεσ ωρες σινεχομενες επιτρεπετε???
     
  4. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Οδηγός για Butt Plugs

    'Εγραψες! Αυτό για το "ανδρικό σημείο G" το συνιστώ ανεπιφυλάκτως!  
     
  5. nikos anal

    nikos anal New Member

    Απάντηση: Οδηγός για Butt Plugs

    Ε:xyxwave:γω προσωπικα λογω του οτι ασχολουμαι πολλα πολλα χρονια με το gape ειναι λογικο μετα απο triple fisting να μενει μονιμα πλεον η τρυπα μου ανοιχτη και λογω χαλαρωσης και μεγεθους να βγαινει ελαφρα το εντερο σε ανυποπτους χρονους... για μενα ηταν προβλημα αυτο μεχρι που δοκιμασα να κοιμαμαι με εναν δονητη και ειχε αποτελεσμα χωρις να βγει ουτε ο δονιτης ουτε το εντερο φυσικα. οποτε η λυση για μενα ηταν να αγορασω ενα buttplug δυστυχως μεγαλο για να καλυψει το κενο μου αλλα με σχετικα μικρη βαση ωστε να μην ειναι εμφανης απο αλλον μεσα απο ρουχα και ετσι για μενα ειναι 24ωρη υποθεση.. αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι για πολυωρη χρηση επιβαλλεται βαθυ πλυσιμο του εντερου και φυσικα ελαφρυ φαγητο.. για να μην εχετε κακοσμια και δυσαρεστες εκπληξεις κατα την εξαγωγη. Τελος να εχετε υπ οψιν σας οτι μετα απο καποιες ωρες τα λιπαντικα με βαση τη σιλικονη η τα ελαια στεγνωνουν και γινεται βεντουζα και δεν ξεκολλαει ευκολα.Να χρησιμοποειτε λιπαντικα υδατοδιαλυτα που ακομη και να στεγνωσουν με λιγο νερο ακομη και ιδρωτα ξανα γινονται υγρα και λειτουργικα