Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Ιουλίου 2023.

 1. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Μεταξύ μας μιλάμε. Στη @RAIN ρόλαρε παραπάνω να δεις τι έγραψα.
  Δεν υποστηρίζω καμία υπηρεσία γονέα προς παιδιού και το αντίστροφο.
  Σε αντίθεση με σένα που μας παρουσίασες κυριαρχία γονιού στο παιδί "ζωής και θανάτου".
  Όπως έχω ήδη τοποθετηθεί, κάτι τέτοιο το 2023 δεν ισχύει, ευτυχώς.
  Χαιρετίζω σε/σας...
   
 2. espimain

  espimain Contributor

  Η @RAIN έχει δίκιο.
  Η έλευση ενός μωρού αποτελεί παράγοντα αλλοτρίωσης της επικρατούσας κατάστασης στο σπίτι ή όπου αλλού είναι η στέγη της οικογένειας ή του κοινοβίου, αν ζουν σε τέτοιο, (όπως παλιά τα σόγια).
  Το βρέφος είναι ένας κανονικός άνθρωπος, με όλες τις ανάγκες των ανθρώπων, που δεν είναι όμως σε θέσει να τις ικανοποιήσει μόνος του, (το απαιτεί όμως ).
  Ως εκ τούτου οι γονείς κυρίως ή άλλα ενήλικα άτομα, αναλαμβάνουν αναγκαστικά την φροντίδα και την ικανοποίηση των αναγκών του μικρού αδύναμου ανθρώπου.
   
 3. elfcat

  elfcat . Contributor

  Σε ποιόν πλανήτη δεν ισχύει... στον πλανήτη γη, όπου στη δύση και δη στην ελλάδα, οι καλοί γονείς που δεν ασκούν εξουσία, βάζουν τα παιδιά τους να μελετούν ώρες ατελείωτες plus ένα κάρο εξωσχολικές δραστηριότητες, για το καλό τους, (εντάξει, δεν το λες και παιδική εργασία, ή μήπως; ουπς)οι γονείς που θέλουν τα παιδιά να φέρνουν καλούς βαθμούς για το καλό τους, οι γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να εκφράζονται, που τους επιβάλλουν τη θέλησή τους στα ΠΑΝΤΑ μέχρι να ενηλικιωθούν και να τους στείλουν αν τα καταφέρουν στον διάολο, οι γονείς που απαιτούν από τις κόρες να τους γηροκομήσουν, οι γονείς που χρησιμοποιούν την περιουσία τους για να τους έχουν ανάγκη, οι γονείς που αν το παιδί δεν θέλει το γαμωκομοκολοκυθάκι και το γαμομπρόκολο, του το ταίζουν η με το ζόρι ή με τη μέθοδο αεροπλανάκι για το καλό του; Οι γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους περιουσιακό asset και με το ζόρι τα χρήζουν διαδόχους στα γραφεία, ιατρεία και τους υπουργικούς θώκους; Οι γονείς που επιτρέπουν και απαγορεύουν κατά το δοκούν, άλλοι με το ξύλο, άλλοι με τις φωνές τιμωρία και άλλοι με συζήτηση ; Οι γονείς που δεν επιτρέπουν στο παιδί τους να κάνει παρέα με παιδιά που δεν εγκρίνουν, νευροδιαφορετικά ή άλλων ειδών οικογένειας; Εντάξει, δεν τα σκοτώνουν, σήμερα. Εχθές ναι. Αύριο ποιος ξέρει.
   
 4. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Έχεις μπλέξει την ανήλικη ζωή με την ενήλικη ζωή των παιδιών που διαβιεί σε μια οικογένεια.
  Δεν πιάνει αυτό το γύρισμα με την ατάκα περί εξουσίας γονιών στα παιδιά τους "ζωής και θανάτου".
  Οι ψυχαναλυτικοφαρφάρες και οι ψυχοθεραπείες ελίτ, βρίσκουν αποκούμπι στην παιδική ηλικία για να δικαιολογήσουν την δυσβάσταχτη ενήλικη ζωή. Ειδικά, στο μητροκεντρικό παρωχημένο ενοχικό μοντέλο. Στη μεταξύ μας κουβεντούλα, δεν συζητούσαμε τούτο και θαρρώ πως είναι σαφές.
   
 5. elfcat

  elfcat . Contributor

  Η συζήτησή μας είναι "στρεβλή" γιατί εσείς το κοιτάτε κυρίως με τα μάτια του νόμου όπως έχει εξελιχθεί, απο το 1600 μέχρι σήμερα, γι αυτό μιλάτε για την χάρτα των δικαιωμάτων του παιδιού και καταγγελίες. Ενώ αναφέρομαι στην de facto κατάσταση των σχέσεων παιδιών και γονέων. Δεν έχω παρατηρήσει νήπια να άφησαν τους γονείς τους κλειδωμένους στο αυτοκίνητο και να πέθαναν. Τίποτε άλλο δε λέω.
   
 6. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Ως εδώ, αρκεί.
   
 7. slave32

  slave32 Regular Member

  Τραγικο
   
 8. Iagos

  Iagos Contributor

  Αν η σχέση αναφοράς ήταν μια συμμετρική σχέση πιθανών και να είχε ένα κάποιο δίκιο.

  Σε μία σχέση ολικής παράδοσης του ελέγχου, όπου οι θέσεις είναι καθορισμένες με σαφήνεια, το πλαίσιο επίσης είναι καθορισμένο με σαφήνεια, όχι δεν έχει δίκιο.

  Το φαινόμενο της διχογνωμίας, της ασυνεννοησίας, της έλλειψης ιεραρχίας είναι ένα φαινόμενο που κυρίως το συναντάμε στους συμμετρικούς συσχετισμούς (vanilla).

  Χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο και χωρίς να μην Α/αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στη συμμετρία.

  Σε συμμετρικά ζευγάρια κυρίως Έχω ακούσει αυτό που ειπώθηκε

  "Παιδιά χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, την κάτσατε, ήρθε ο τύραννος να σας αλλοτριώσει τη ζωή"

  Επίσης αυτή η αντίληψη ότι ένα παιδί κυριαρχεί σε όλα και ότι οι γονείς είναι οι υπηρέτες του (παιδοκεντρική αντίληψη) δεν Με βρίσκει σύμφωνο.

  Ούτε επίσης Με βρίσκει σύμφωνο η στερεοτυπική αντίληψη ότι για τον πατέρα δεν αλλάζουν και τόσο οι ισορροπίες αλλά η μανούλα τα τραβάει όλα και για τη μανούλα αλλάζουν όλα.

  Σε ένα M/s συσχετισμό το slave παραμένει slave άσχετα της γονεϊκής του θέσης.

  Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό
  Και αυτό
   
 9. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Από όλα όσα έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα, νομίζω πως το παραπάνω είναι η πιο to the point δήλωση...
   
 10. slave32

  slave32 Regular Member

  Το παιδι δεν ειναι μελος της M/s σχεσης. Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις. Το παιδι ειναι ικανο να κλονισει συθεμελα ολες τις καθορισμενες με σαφηνεια θεσεις του M/s. Αλλωστε ηδη εχει αρχισει να το κανει, με την διερευνηση που κανεις εδω. Τρομακτικο; ελπιζω πως οχι.

  Πηγαινε οταν το παιδι γινει 14 κ πες του η μανα σου ειναι ιδιοκτησια μου, αλλα εγω παλευω ακτιβιστικα για την ισοτητα των ανθρωπων!
   
 11. espimain

  espimain Contributor

  Κατά την προσφιλή σας μέθοδο απαντάτε σε αυτά που έχετε στο κεφάλι σας και όχι σε αυτά που διαβάζετε.
  Από όσα όλα αναφέρετε τίποτε δεν έχει σχέση με κάτι που έγραψα.
   
 12. Iagos

  Iagos Contributor

   

  Πώς αλλιώς να γίνει άλλωστε.

  Ο M/s συσχετισμός είναι συσχετισμός με ισχυρό δεσμό, όπου τα μέλη που ακολουθούν αυτό τον συγκεκριμένο τρόπο δομής, που εδράζεται στην Ισχύ και την Εξουσία του Ενός, Ε/έχουν πλήρη συνείδηση εαυτού και θέσης, ασχέτως των συνθηκών.

  Σε όποια διαφορετική περίπτωση, απλά χωρίζουν, ασχέτως και πάλι των συνθηκών.