Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πολλοί υποτακτικοί καταλαβαίνουν την ανάγκη τους για να εκπαιδευτούν σωστά στο BDSM από τις Κυρίες τους. Θα έλεγα επίσης ότι δεν είναι μόνο η ανάγκη του υποτακτικού η εκπαίδευση του, αλλά είναι και απαραίτητη προϋπόθεση για την χρησιμότητα τους. Υπάρχουν κάποιες κύριες μέθοδοι εκπαίδευσης για έναν υποτακτικό. Η εκπαίδευση υποτακτικού, υπηρεσίας και καμαριέρας, σκλάβου, τσούλας, σκύλου ή αλόγου και αντικειμένου.
    Συνοπτικά θα αναφέρω μερικές:

    Η Eκπαίδευση "υποτακτικού"
    ...Περιλαμβάνει την διδασκαλία των βασικών αρχών του BDSM στους αρχάριους, το σωστό πρωτόκολλο, πώς να συμπεριφέρεσαι στην Mistress, πώς να στήνεις το σώμα σου και πώς να φέρεσαι με τον ανάλογο σεβασμό και υποταγή στην Κυρίαρχό σου, με τον τρόπο που Τους αρμόζει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει servise, μασάζ, μανικιούρ και να Τους κάνεις μπάνιο. Γενικά οτιδήποτε κάνει καλύτερη και ευκολότερη την ζωή Τους.

    Η Εκπαίδευση "σκλάβου"
    ...Σημαίνει να παραδίδεις απόλυτα τον έλεγχο του εαυτού σου και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να απαιτήσει από σένα η Αφέντρα σου, όσο τρομαχτικό και να είναι αυτό για σένα. Αυτό σημαίνει ακόμα και εξευτελιστικές ή υποτιμητικές “χάρες” για την Ίδια ή τους Φίλους Της. Η εκπαίδευση σκλάβου είναι ο δυνατότερος δρόμος που μπορεί να πάρει ένας υποτακτικός για να μπορέσει να αποδείξει την αληθινή αφοσίωση στην Ιδιοκτήτριά του.

    Η Eκπαίδευση "υπηρεσίας και καμαριέρας",
    ...Περιλαμβάνει όλα τα είδη των αναγκαίων αγγαρειών που πρέπει να γίνονται στον Οίκο της Κυρίας σου. Πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων, πατώματα, παράθυρα, μαγείρεμα, προετοιμασία ποτών, σερβίρισμα, παρουσίαση των ρούχων της Κυρίας σου, ντύσιμο της Κυρίας σου, και το να κάνεις μπάνιο την Κυρία σου.
    Αν κάνεις καλή δουλειά, και είσαι πραγματικά τυχερός, μπορεί να ανταμειφθείς με το να σου επιτρέψει η Κυρία σου να Την υπηρετήσεις ως η αρσενική καμαριέρα της. Αν η Mistress σου κρίνει πως ο δρόμος αυτός δεν είναι για σένα, μονόδρομος είναι η μετατροπή του σε butler της Κυρία σου.
    Σε κάθε περίπτωση, εάν είσαι καλά εκπαιδευμένος στην υπηρεσία και είσαι τυχερός, μπορεί να σου επιτραπεί να υπηρετήσεις την Κυρία σου σαν butler-σερβιτόρος, ή σαν αρσενική υπηρέτρια (πράγμα απόλυτα εξευτελιστικό για τον πρώην ανδρισμό σου), σε κάποιο πάρτυ που ίσως θα παραθέσει για τους Φίλους της.

    Η Εκπαίδευση "τσούλας"
    ...Είναι απλά η μετατροπή σου σε μια ξετσίπωτη, χυδαία και έκφυλη βρώμα. Αυτό περιλαμβάνει την σωστή γλώσσα του σώματος, τα σωστά ρούχα, το μακιγιάζ και την σεξουαλική γνώση. Τις περισσότερες φορές, η εκπαίδευση μιας τσούλας περιλαμβάνει αρσενικά ντυμένα με τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια σαν θηλυκές τσούλες, που συμπεριφέρονται ανάλογα σαν κι αυτές.

    Η Εκπαίδευση "σκύλου",
    ...Σε μαθαίνει πώς να γίνεις ένα σωστό, υπάκουο κουτάβι. Ένα σκυλί που περπατάει στα τέσσερα, με κολάρο και λουρί, και κάνει πολλά κόλπα για την διασκέδαση της Αφέντρας του. Τα καλά σκυλάκια μπορεί και να γλύψουν τα χέρια ή τα πόδια Της, να παίξουν μαζί Της παιχνίδια, ακόμα θα μπορούν και να κοιμηθούν στην άκρη του κρεβατιού Της...στα πόδια Της!

    Η Εκπαίδευση "ίππου" η "πόνυ"
    ...Σε μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεσαι σαν ένα άλογο και πώς να μεταφέρεις την Ιππέα σου, είτε με γυμνή πλάτη, είτε φορώντας σέλα ή σαμάρι. Μερικές φορές, μπορεί να σου φορέσουν φίμωτρο και παρωπίδες και να σε πάρουν από τα γκέμια σου, ενώ αν είσαι ένα περήφανο πόνυ, η Ιδιοκτήτρια σου μπορεί να σου βάλει ένα butt plug με την ανάλογη ουρά αλόγου. Αν είσαι ένα κακό και άτακτο άλογο, τότε η Ιδιοκτήτριά σου μπορεί να χρησιμοποιήσει τα σπιρούνια της και να σε χτυπάει με το μαστίγιο της ιππασίας Της.

    Η Εκπαίδευση "αντικειμένου"
    ...Περιλαμβάνει την εκπαίδευση σου ώστε μετά από αυτήν να είσαι ένα αντικείμενο όπως τραπεζάκι, χαλάκι, τασάκι, καρέκλα, διακοσμητικό η ότι άλλο χρήσιμο αντικείμενο για την Μistress την συγκεκριμένη στιγμή που εκείνη θα χρειαστεί. Η εκπαίδευση είναι δύσκολη και θέλει απόλυτη πειθαρχία, θέληση και αυτοέλεγχο.

    Η Εκπαίδευση γενικά όποια και να είναι αυτή είναι μια μορφή παιχνιδιού ρόλων.
    Κρατάει συνήθως αρκετά και γίνεται μόνο όταν υπάρχει συμφωνία, ανάμεσα στην Mistress και τον υποτακτικό.
    Κάποιοι υποτακτικοί απολαμβάνουν την εκπαίδευση, είτε γιατί τους προσφέρει πολύ αυστηρούς κανόνες για το πως θα πρέπει να ζουν, είτε γιατί οι ίδιοι ξέρουν πως έχουν δυσκολία με την αυτό-πειθαρχία τους και αυτό είναι επιζήμιο και δυσάρεστο για την ευχαρίστηση της Κυρίας τους.
    Κάποιοι υποτακτικοί επίσης χρειάζονται μια μορφή ελέγχου πάνω τους, πολύ επίσημη και πολύ τελετουργική. Αυτός ο έλεγχος κάνει την ζωή τους και τις προσδοκίες τους πολύ πιο απλές και πολύ πιο ανεκτές.

    Η Εκπαίδευση ενός υποτακτικού θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφιερώσει τον εαυτό του στην Mistress του και στο S/M.

    Υ.Γ.
    Ίσως να υπάρχουν και άλλοι τύποι εκπαίδευσης που δεν ανέφερα, αλλά είναι μεμονωμένες και προς ευχαρίστηση της εκάστοτε Μistress.
    Αν γνωρίζετε κάποιες από αυτές και μου διαφεύγουν, επειδή ίσως δεν με εκφράζουν η δεν ανήκουν στα ενδιαφέροντα μου, μπορείτε να τις αναφέρεται.

    Ολ’ αυτοί οι τύποι εκπαίδευσης απευθύνονται και σε θηλυκές υποτακτικές υπάρξεις, με μικρές παραλλαγές.
    Το φύλο μου σαν Γυναίκα Κυρίαρχη με έκανε να αναφερθώ στους αρσενικούς υποτασικούς της "παρέας".
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε συγχαίρω Εύα που τόλμησες την αρχή...
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μετά την ανάρτηση του threand αυτού έλαβα ένα pm που μου έλεγε:
    Δεν το ξέχασα...πως θα μπορούσα άλλωστε?
    Έγραψα ότι Υ.Γ.
    Ίσως να υπάρχουν και άλλοι τύποι εκπαίδευσης που δεν ανέφερα, αλλά είναι μεμονωμένες και προς ευχαρίστηση της εκάστοτε Μistress.
    Αν γνωρίζετε κάποιες από αυτές και μου διαφεύγουν, επειδή ίσως δεν με εκφράζουν η δεν ανήκουν στα ενδιαφέροντα μου, μπορείτε να τις αναφέρεται.[/QUOTE]
    Oποιοα/ς θέλει ας αναφερθεί και σε αυτόν το τόσο διαδεδομένο τύπο εκπαίδευσης.
    Εμένα απλά δεν με εκφράζει και γι αυτό εσκεμμένα και δεν τον συμπεριέλαβα.
     
  4. Lady_Selene

    Lady_Selene Regular Member

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    'Ομορφη σύνοψη Εύα. 
     
  5. Immortal

    Immortal New Member

    Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Υπεροχη περιγραφη Μακαρυ να εβρισκα και εγς Αφεντρα σαν εσας να με εκπαιδευσει σε ολα αυτα.. 
     
  6. Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Μιλαμε για απλη αναφορα μεθοδων που καποιες κοπελες γνωριζουν θεωρητικα ή για γνωσεις/εφαρμοσμενες στην πραξη σε αναλογα ατομα που την λογω ψυχοσυνθεσης ζητησαν κατι τετοιο:que:
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Κοπέλες = Κυρίες
    ζήτησαν= επιθυμούν- φαντασιώνονται - έχουν ανάγκη

    Αφού ξεκαθαρίσαμε τώρα αυτά τα δυο ατοπήματα...θα πω ξαναβάλω εδώ αυτό που έγραψα πιο πάνω: "Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM" Πολλοί υποτακτικοί καταλαβαίνουν την ανάγκη τους για να εκπαιδευτούν σωστά στο BDSM από τις Κυρίες τους. Θα έλεγα επίσης ότι δεν είναι μόνο η ανάγκη του υποτακτικού η εκπαίδευση του, αλλά είναι και απαραίτητη προϋπόθεση για την χρησιμότητα τους"

    Οι τρόποι που χρησιμοποιεί Ο/Η κάθε Κυρίαρχος για να εκπαιδεύσει τον/την υποτακτικό του/της είναι διαφορετικός ως αναφορά την τεχνική. Έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση την δική Του και του άλλου. Για το τι από τα παραπάνω θα τον εκπαιδεύσει εξαρτάται από τις ανάγκες Της/Του Κυρίαρχου όσο και από τις αντοχές και τα όρια που έχει ορίσει ο/η υποτακτικός και τα οποία έχουν προσυμφωνηθεί η ας πούμε καλύτερα έχουν συζητήσει από κοινού πριν.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μη σκοτωνεστε να συμμετασχετε στην συζητηση Κυριαρχοι (και υποτακτικοι) !!!
    Δεν εχετε να πειτε τιποτε για ενα τοσο σημαντικο θεμα?
     
  9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Κοπελες=νεες γυναικες οπως αγορια=νεοι αντρες ,οι τιτλοι δεν μου λενε και τιποτα ο καθενας/μια βαζει εναν αυθαιρετα Πχ εγω μπορω να δηλωσω Βιαστης αρα ως τετοιο πρεπει να με αντιμετωπιζετε;

    Ο γιατρος που γραφει ψυχοφαρμακα σε εναν ασθενη προκριμενου να τον εχει πελατη δεν ειναι απαραιτητα και αξιος του τιτλου του απλα εκμεταλλευεται μια αδυναμια,ομοιως ο πρεζεμπορας/νονος της νυχτας δεν ειναι απαραιτητα ανθρωπος που εκανε κατι με την αξια του απλα επιβιωνει γιατι υπαρχουν τα πρεζονια/θυματα του

    Το "προσυμφωνηθει" μου ελυσε την απορια,ολα ενα ειδος θεατρου ας πουμε οπου απο πριν ο καθενας εχει τον ρολο του- δεκτον ! Οχι ομως και αυτο ειναι ικανο να δωσει στον εναν καποιο τιτλο "ανωτεροτητας" αφου αυτος ειναι μη κερδισμενος με αξια και κρατα οσο και η παρασταση 
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Αν και βρήκα αξιόλογη την ταξινόμησή σας, δεν τοποθετήθηκα στο θέμα κατόπιν σκέψης Εύα, γιατί μου έδωσε την εντύπωση ότι απευθύνεται περισσότερο στο FemDom/malesub παρακλάδι και όχι τόσο στο MaleDom/femsub. Τοποθετούμαι και μόνο οριακά τώρα, που βλέπω ότι μπορεί να παρεξηγηθούν κάποιες έννοιες από λιγώτερο έμπειρα μέλη της κοινότητας.

    Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα με την εκπαίδευση των υποτακτικών και σκλάβων αντρών, και δεν έχω λόγους ν αμφιβάλλω για τα γραφόμενά σας, τότε πραγματικά έχουμε μεγάλες διαφορές ως προς τα πρακτικά της εκπαίδευσής μας υποτακτικοί άντρες και γυναίκες.

    Μία παρατήρηση άμεση έχω να κάνω πάνω σ αυτό

    Από την πείρα μου ως εκπαιδευόμενης femsub μπορώ να πω θετικά ότι η εκπαίδευση είναι μία σχέση και όχι ρόλοι ή παιχνίδι ρόλων. Αλλά και πάλι, μπορεί στο FemDom/malesub παρακλάδι να είναι αλλιώς τα πράγματα. Δε γνωρίζω.

    Η αλήθεια είναι ότι δίνετε μία πιό χειροπιαστή διάσταση στο ζήτημα της εκπαίδευσης σκλάβων η οποία έχει συζητηθεί και μάλιστα καυτά και φλογοβόλα και εδω.

    Για παράδειγμα, η εκπαίδευση σκύλου είναι και έτσι

    αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Η εκπαίδευση σκύλου μαθαίνει επίσης την υποτακτική να μην έχει ίχνος ντροπής ή έννοα για το πώς να μοιάζει τώρα, ξυπνάει μέσα της το ζώο, για να το πω απλά και ωμά   και γενικά είναι και ένα εργαλείο που βγάζει στην επιφάνεια κάποιες αντιδράσεις, που της μαθαίνει πράγματα για τον εαυτό της, δεν είναι μόνο στόχος. Αν είναι στόχος, σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι καν αυτό.
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Σου προτεινω πριν αρχισεις να φλυαρεις στο forum να κατσεις και να διαβασεις τα τοσα θεματα που εχουν αναπτυχθει εδω μεσα. Αυτα θα σε βοηθησουν αν θες να παραμεινεις σε αυτο, να κατανοησεις και το πνευμα και την γενικοτερη συμπεριφορα των μελων του.
    Ειναι η καλυτερη προταση που εχω να σου κανω.
    Στο λεω αυτο με ολη την καλη διαθεση που εχω.... για να μη παρεξηγηθω.
     
  12. Απάντηση: Οι Βασικοί τύποι εκπαίδευσης σκλάβου- υποτακτικού στο BDSM

    Οι ερωτησεις μου ειναι καιριες και δεν τυγχανουν πληρους απαντησεως πλην υπεκφυγης και νουθεσιων.Το ποιος θα παραμεινει και το τι θα γραφει δεν ειναι κατι που αποφασιζεις εσυ δεν το εχεις καταλαβει ακομα;
    Αν δημιουργησεις δικο σου forum και εγγραφω τοτε να με διαγραψεις με την μια !
    Το αν εισαι μαθημενη να σου λενε παντα κολακειες "ναι οτι πειτε εσεις ω μεγαλη εισαι βασιλισσα" κλπ λαθος πορτα χτυπας σε εμενα γιατι δεν ειμαι υπαλληλος σου,απο την αρχη μου κολλας επειδη σε ρωταω πραγματα που σε φερνουν σε αβολη θεση οπως και τοτε με το Aids.

    Δεν εχω τιποτα εναντιον σου (εχω ξανασυναντησει ατομα τετοια και γνωριζω τι κρυβεται απο πισω) ουτε εχω κανεναν σκοπο να σε εμποδισω να κανεις οτιδηποτε εδω μεσα ή να περασεις οποια αποψη θες σε μερικους απλα σε ξαναρωταω: αυτες οι τεχνικες με τον αντιστοιχο τιτλο που μας παρουσιασες ειναι κεκτημενο σου; τις εχεις εφαρμοσει εξ'ενστικτου; ή απλα ειναι παραθεση;
    Δεν βλεπω που το κακο που σε ρωταω εγω ο απειρος.......