Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Χαμένες ευκαιρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 28 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Υπήρξαν δυο περιπτώσεις στη ζωή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να υποδουλωθώ αλλά δεν την εκμεταλλεύθηκα, ή μάλλον δυστυχώς δεν κατάφερα να με εκμεταλλευτούν  .

    Ήμουν πολύ νέος, δεν είχα ακόμα αποκτήσει την απαιτούμενη αυτογνωσία και μάλλον φοβόμουν. Η πρώτη περίπτωση ήταν μια επαγγελματίας Αφέντρα που είχα συναντήσει κάποιες φορές. Με είχε συμπαθήσει, με τον τρόπο βέβαια που μπορεί να συμπαθεί κανείς ένα δούλο, και με κάλεσε μια μέρα στο σπίτι Της.

    Κυριακή πρωί πρωί πέρασα γονατιστός το κατώφλι του σπιτιού Της και Την ευχαρίστησα για την τιμητική πρόσκληση φιλώντας τα πόδια Της. Αρχισε να μου δείχνει το σπίτι Της. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο Της. Πάνω στο κρεβάτι υπήρχε ένας μικρός λόφος από ρούχα που έπρεπε να σιδερωθούν. Ακολουθώντας τις διαταγές Της φορτώθηκα τα ρούχα και Την ακολούθησα στο καθιστικό. Εκείνη θρονιάστηκε σε μια πολυθρόνα και έλυνε σταυρόλεξα. εγώ άνοιξα τη σιδερώστρα και άρχισα το σίδερο.

    Τη σιωπή διέκοπτε αραιά και που η προστακτική φωνή Της για να μου επιστήσει την προσοχή στην ιδιαίτερη μεταχείρηση που χρειαζόταν κάποιο ρούχο. Η στύση μου γινόταν κάτι παραπάνω από φανερή στο παντελόνι μου. Φαινόταν να διασκεδάζει την άβολη θέση μου και την ηδονική ντροπή στο πρόσωπό μου. Μου είπε ότι την επόμενη φορά θέλει να με δει να σιδερώνω φορώντας γυναικεία κυλότα. Κάποια άλλη στιγμή απείλησε να με δείρει αν χάσω τη συγκεντρωσή μου και δε σιδερώσω καλά. Πέρασα επίσης πολύ ώρα σφουγγαρίζοντας και σκουπίζοντας με την ηλεκτρική σκούπα.

    Απαιτούσε πλήρη καθαριότητα. Υπήρχαν μικρές βρωμίτσες που είτε δεν έβγαιναν είτε δεν μπορούσε να τις ρουφήκσει η σκούπα. Απολάμβανα την ταπείνωση να τις καθαρίζω με τα χέρια μου. Κάποιες από αυτές τις έβαζα στην τσέπη μου για να μην καθυστερήσω τη διαδικασία και εκνευριστεί η Κυρία μου. Ένοιωθα ότι βρισκόμουν στη θέση που μου αξίζει. Δούλευα σαν σκύλος ενώ Eκείνη αραχτή έλυνε τα σταυρόλεξά Της, έβλεπε τηλεόραση στο δωμάτιο Της, μιλούσε με φίλους στο τηλέφωνο και με είχε γραμμένο. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι με δοκιμάζει. Πόσο υποτακτικός και πόσο ταπεινός ήμουν. Κάποια στιγμή και ενώ πεσμένος στα τέσσερα σφουγγάριζα το μπάνιο ήρθε να δει τί κάνω.
    Με έβαλε να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας. Καθόταν από πάνω μου και ευχαριστιόταν τον εξευτελισμό μου. Ενώ καθάριζα έβαλε το πόδι Της στην πλάτη μου και με έσπρωχνε τυραννικά προς την κατεύθυνση της λεκάνης. εγώ από την πλευρά μου τουμπεκί και καθάρισμα. Πολύ ώρα πήρε και η τακτοποίηση της αποθήκης. Για το τέλος μου άφησε την τιμή να πλύνω γονατιστός και στο χέρι μερικές από τις κυλότες Της ενώ Εκέινη καθισμένη αναπαυτικά έβλεπε τηλεόραση. Αισθανόμουν υπέροχα έτσι όπως ήμουν σκυφτός κρατώντας με ευλάβεια τις κυλότες Της στα χέρια μου προσπαθώντας για το καλύτερο και γνωρίζοντας ότι οι κλεφτές ματιές Της με παρακολουθούν. Προς το απογευμα συζητήσαμε το ενδεχόμενο να με χρησιμοποιεί ως οικιακή βοηθό. Μου πρότεινε διαρκη υποδούλωση και να δουλεύω σε μια καφετέρια που είχε. Δεν τόλμησα τότε. Φοβήθηκα μήπως παρατήσω τις σπουδές μου και δεν επικοινώνησα ξανά μαζί Της.

    Μια δεύτερη ευκαιρία μου δόθηκε τότε. Επισκεπτόμουν κάποια περίοδο δυο Κυρίες σε κεντρική περιοχή της Αθήνας. Μητέρα και κόρη. Ονειρικός συνδυασμός. Κανονίσαμε λοιπόν μια συνεδρία. Στο τέλος με έβαλαν να αυνανιστώ μπροστά Τους υπομένοντας τα ειρωνικά σχόλια και τη γελοιοποίηση μου. Αφού τελείωσα με έβαλαν να τα καθαρίσω. Μαλάκα με ανέβαζαν μαλάκα με κατέβαζαν. Αντί να φύγω όπως γινόταν συνήθως άρχισαν οι δοκιμασίες. Μάλλον ήθελαν να δουν αν παραμένω υποτακτικός και μετά την ικανοποίηση της κάβλας μου. Με έστειλαν στο σούπερμάρκετ. Μετά με ξανάστειλαν γιατί είχαν ξεχάσει ότι ήθελαν χυμό. Με το που γυρίζω με διαολόστειλαν να πάρω τσιγάρα. Φέρνω τα τσιγάρα και με στέλνουν στη τουαλέτα να πάρω τη σακούλα με το βρώμικο χαρτί τουαλέτας να το πάω στα σκουπίδια. Μετά με διατάζουν να ξεβρακωθώ και μου φοράνε μια ποδιά. Η μητέρα με οδηγεί σε ένα νεροχύτη γεμάτο πιάτα και ποτήρια με εντολή σε λίγη ώρα η κουζίνα να λάμπει. Ο τρόπος Της αυταρχικός. Μέσα στο πάθος μου γονατίζω και φιλάω με πάθος το χέρι Της. Φεύγει με ένα σαδιστικό και βραχνό από το τσιγάρο γέλιο. Αφού τελειώνω τις δουλειές και πάω να αναφερθώ συναντώ στο διαδρομο του διαμερίσματος την κόρη. Καλλονή. Ξανθιά μαλλιά με μπούκλες. Αυτοπεποίθηση και στύλ. Έρχομαι μαζί Της στο καθιστικό.

    Είναι καθισμένη σε μια πολυθρόνα. Η μητέρα Της απέναντι στρογγυλοκαθισμένη στον καναπέ μιλάει στο τηλέφωνο με ένα σκλάβο που φεύγει ταξίδι και Της τηλεφώνησε να τη ρωτήσει εάν επιθυμεί να Της φέρει κάτι. Ανατριχίλα. Η κόρη καθισμένη στην πολυθρόνα παίζει φιλάρεσκα και υπεροπτικά με τα μαλλιά Της. Γυρίζει σε μένα.

    – προσκύνησέ με! Μου λέει

    Προσκυνάω εγώ.

    - φίλα μου τα πόδια! Ξαναλέει

    Τα χείλη μου φιλούν με σεβασμό τα δάχτυλα των ποδιών Της.

    Συζητάμε για λίγη ώρα πράγματα για μένα. Αν έχω αυτοκίνητο τί ελεύθερες ώρες έχω μέσα στην εβδομάδα. Με ρωτάει αν μου αρέσει ο ρόλος της υπηρεσίας και εγώ απαντάω σκύβοντας με ταπεινωσύνη το κεφάλι μου. Μου λέει πριν φύγω να ρωτήσω τη μητέρα εάν μπορώ να τεθώ στις υπηρεσίες Τους. Κινούμαι προς το μέρος της μητέρας, η οποία ακόμα μιλάει στο τηλέφωνο με το σκλάβο Της. Δεν καταδέχεται να με χαιρετήσει, παρα μόνο βγάζει το ποδι Της από την παντόφλα που είχε εντωμεταξύ φορέσει και μου το προτεινει να το φιλήσω. Πέφτω στα γόνατα, φιλώ το πόδι Της. Τη διακόπτω ευγενικά και Της θέτω το ερώτημα. Να την πάρω αύριο τηλέφωνο. Δεν τόλμησα πάλι, για τους ίδιους λόγους.

    Ποιός ξέρει, ίσως να ήταν και για καλό. Αυτό όμως θα μπορέσω να το πω με σιγουριά μόνο όταν θα βρω τα Αφεντικά που ονειρεύομαι!

    Πηγή
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Είπα κι εγώ... Προσωπική εμπειρία μέχρι και το bot;

     
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    Τι κρίμα ρε παιδί μου....
    Τέτοια ευκαιρία και να πάει χαμένη για ένα ψωροπτυχίο....
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    Εμ,των φρονιμων τα παιδια...Λιαν συντομως παντως,τον κοβω να στηνεται και παλι,τσιτσίδι στα τεσσερα με το ρολό του πτυχιου στο στομα,εξω απο την καφετερια.Αλλα πιθανοτατα,θα εχει κι αλλους κωλους μπροστα του.Πολλους..
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    Κάποτε μπαίναμε σε Dom mode & slave mode τώρα νιώθω λές και όλοι μπήκαμε σε ένα ανελέητο surviving mode...
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    άουτς... πως το παίρνετε έτσι ρε παιδιά;

    Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;  
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αναρωτιέμαι τί να σπούδαζε αυτό το παιδί...

    Οποία φρίκη...
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    Δεν του είπε η Κυρία να τα παρατήσει  
     
  9. Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    Πλάκα πλάκα, οι άφραγκες ανοικοκύρευτες παντοφλοφορούσες προλετάριες βρήκαν καλή δικαιολογία για τσάμπα οικιακή βοηθό και υπάλληλο.
    Αλλ' ως γνήσιες προλετάριες το μνι τους το φυλάνε μόνο για βαρβάτους άντρακλες που ξύνουν τα μπαλάκια τους, ρεύονται, πέρδονται και διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες.
    Άξιοι της μοίρας τους όσοι είναι τόσο απελπισμένοι που θεωρούν χαμένη ευκαιρία τις στραβοπατημένες παντόφλες της κάθε άφραγκης θείτσας που τους περιφρονεί και τους ανέχεται μόνο επειδή της κάνουν τσάμπα τις δουλειές.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    μαλλον σπουδαζε phonemarketing. κατι σαν το telemarketing οπου διαφημιζονται ολες οι original πατεντες, ε μονο που γινεται με κλησεις και sms..
     
  11. BitterSweat

    BitterSweat Premium Member

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    εξαιρετικό παράδειγμα υποταγής! ειδικά το σημείο με το σιδέρωμα, είναι άξιο συγχαρητηρίων. κατ'εμέ ίσως το χειρότερο βασανιστήριο μετά το γαργαλητό...!
     
  12. cd_tsoulaki

    cd_tsoulaki New Member

    Απάντηση: Οι Χαμένες ευκαιρίες

    αλλα λογια να αγαπιομαστε......