Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι γυναίκες κερατωνουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Οταν καποιος προσπαθει να υποβιβασει τους γυρω του για να αναδειχθει ο ιδιος , στο χωριο μου το λενε : " να ψοφησει η κατσικα του γειτονα ...." , εγω το λεω : "θελει η πουτανα να κρυφτει , αλλα η χαρα δεν την αφηνει .." . Ευτυχως είμαι πολλα χρονια στο χωρο και γνωριζω αρκετα ώστε να γελαω με την αγωνια τους .
     
  2. Aether_Ror

    Aether_Ror Ꮖ ɖօռ'Շ ҽxɨֆՇ

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Σκέψου όμως ότι μπορεί απλά να μην τους το επιτρέπει η νοημοσύνη τους. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται κατανόηση  
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    γιατι βρε να ντραπεις?ειναι κακο πραγμα η πουτανια?για μενα πουτανια δεν σημαινει απαραιτητα να κερατωνει τον συντροφο της
    εγω θα ελεγα πως ειναι ενα καλο εφοδιο για να επιβιωσει μια γυναικα σε εναν κοσμο που ελεγχεται απο το αλλο φυλο 
    οσο για το τσουβαλιασμα οταν απο τις 10 γυναικες(τυχαιο νουμερο)που θα περασουν απο τη ζωη μου οι 9 θα την χρησιμοποιησουν τοτε ειναι κανονας και οχι κατι τυχαιο.εγω εχω κορη που με πουλαει και αγοραζει απο την στιγμη που καταλαβε τη γινεται της.αν ηταν αγορι ειμαι σιγουρος πως θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα χεχεχεχε
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ομολογουμένως, αξιόπιστη μέθοδος δειγματοληψίας για ασφαλή συμπεράσματα και με σαφή τρόπο οριοθετημένη και λειτουργική η έννοια της "πουτανιάς"  
    Εσύ ούτε ένα ψίχουλο πουτανιάς; Τίποτες;  
     
  5. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Θα διαφωνήσω..
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μπαααα 
     
  7. Jaskier

    Jaskier Keep on Keeping on

    Για σκεφτείτε το γιατί κερατώνουν?

    Γιατί κάτι δεν βρίσκουν που έβρισκαν και απολάμβαναν σε εμάς. Οι γυναίκες κερατώνουν όταν εμείς αλλάζουμε, παύουμε να προσφέρουμε και να απολαμβάνουν αυτό που τις τράβηξε κοντά μας και αγάπησαν η λάτρεψαν.
    Οι σχέσεις είναι ένας διαρκώς αγώνας και καθ 'όλη την διάρκεια περνάνε εξετάσεις που καταλήγει δυστυχώς (η ευτυχώς για κάποιους) στο κεράτωμα.

    Μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες μας επιλεγούν,
    Γιαυτό θα πρέπει να διατηρούμε όλα αυτά τα στοιχειά που την έκαναν να έρθει κοντά μας, εφόσον θέλουμε να την κρατήσουμε για πάρτη μας και να τα εμπλουτίζουμε συγχρόνως, να τις κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον και την φλόγα.

    Το νου σας κορίτσια γιατί το ίδιο ισχύει και για εμάς  
    Οπότε ο τίτλος που θα έβαζα στο νήμα θα ήταν γιατί οι άνθρωποι τελικά κερατώνουν? γιατί δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο σπορ.
     
  8. Slk

    Slk Κερατάς

    Ποιος το λέει ότι οι γυναίκες μας επιλέγουν ;;; Είναι η αποψει σου βάσει τις εμπειρίες σου που έχεις έως τώρα .
    Ο μόνος λόγος που επιλέγουν έναν άντρα και μετά φεύγουν δια του κερατωματος είναι επειδη πλέον οι άντρες είναι δεδομένη οι περισσότεροι. .
    Και έχει να κάνει με τις επιλογές που έχει μια γυναίκα την σημερινή εποχή ..
    Ενω ο άντρας αντοιστιχα δεν έχει τις ίδιες επιλογές ..πόσες γυναίκες σου την έπεσαν τον τελευταίο χρόνο δεδομένου ότι είσαι πάνω του μετρίου από εμφάνιση η γυναίκες πλέον έχουν ,fun club έστω και αν είναι πάνω που μετρίου ..
    Αυτός είναι καθαρα ο λόγος που διαλέγουν το preselection...
    Πραγματικη ιστορία πριν κάποιες βδομάδες διδα 24 ετών μουναρα πεσμένη στα 4 ,να περνει πίπα σταματάει με κοιτάει κ λέει ..σου περνούν καλύτερα πίπα οι άλλες ..απαντάω : μην αγχώνεσαι για τις άλλες να αγχώνεσε πως με ικανοποιεις εσύ ..
    Ποιος διάλεξε ποιον ...;;;
    Παλιά είχα πέσει σε αυτή την παγίδα να διατηρω όλα αυτά τα στοιχεία σε κάποια που την έκανα να έρθει κοντά μου και να κρατάω αμείωτο το ενδιαφέρον τους κ την φλόγα που λες και γίνομουν κτητικός και ζηλειαρης .πω πω θεέ μου τι μ@λακας  
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έχει σημασία;
     
  10. Slk

    Slk Κερατάς

    Όχι !!!
    ούτε καν με νοιάζει  
     
  11. Jaskier

    Jaskier Keep on Keeping on

    Είναι ο νόμος της Ζωής, το θηλυκό επιλέγει το αρσενικό, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    Ο μόνος λόγος που φεύγουν είναι γιατί κάτι δεν βρήκαν σε εσένα η κάτι έχασαν, εσένα εννοώ όλους όχι μόνο προσωπικά.

    Τις ίδιες επιλογές έχουμε και εμείς. Δεν μου την πέφτουν γυναίκες, μπορεί να με θεωρούν άσχημο   Προτιμώ να το κάνω εγώ, όπως παλιά.. πάντως ο λόγος που δεν σε διαλέγουν είναι γιατί κάτι δεν σου βρίσκουν, να είσαι σίγουρος γιαυτό.

    Το ότι ήθελε να σε ικανοποιήσει γιατί της άρεσες η της το έβγαλες δεν σημαίνει ότι την διάλεξες, ήθελε να στο κάνει, αν εκείνη την ώρα σε άφηνε πάνω στο καλύτερο θα έτρεχες και δεν θα έφτανες, αν την ξενερώσεις θα φύγει και εκείνη την στιγμή κιόλας, εσύ αν σε ξενερώσει κάποια θα φύγεις? θα σταματήσεις? με τίποτα, οι γυναίκες όμως μπορούν άρα σε επιλέγουν.

    Ένιωσες μ@λάκας όπως λες γιατί προσποιήθηκες, ήσουν κάποιος άλλος και προσπάθησες να είσαι αρεστός έξω από τα νερά σου, τώρα γιατί παγίδα μόνο εσύ το γνωρίζεις, λογικά απογοητεύτηκες γιατί με τον τρόπο σου ήθελες αποτέλεσμα και δεν το είδες ποτέ. Δεν είναι ο λόγος όμως που κάνει κάποιον μαλάκα.
     
  12. Slk

    Slk Κερατάς

    Αυτός ο νόμος που αναφέρεσαι αναγραφεται στο βιβλιοπολειο του Ελευθερουδάκη και στο cosmopolitan εγώ σου μιλάω για την πραγματική ζωή ..
    Όταν θα μπορείς να επιλέγεις τότε θα γίνει κάτι μαγικό θα αρχίσουν να σε επιλέγουν οι γυναίκες και διαλέγεις.  
    Οι δυο λογοι που θα σε επιλέξει μια γυναίκα είναι το preselection και το value.
    Το preselection στο ανέλυσα πριν το value είναι αυτό που έχουν οι ροκ star , που τους ακολουθουν τα λεγόμενά groopies για να γίνει κάποια groopies πρέπει να είναι , perfect ten και να πάρει πίπα στο τραγουδιστή η στον κιθαρίστα .Νόμος !!



    Ο μόνος λόγος που έφευγαν κάποια στιγμή από τη ζωή μου ήταν ότι δεν είχα επιλογές . ..και γίνομουν ζηλιάρης κ μ@λακας ..
    Πχ όταν ήθελε να βγει με της φίλες τις για ποτό εγω ζήλευα δεν ήταν ότι πιο έξυπνο έκανα στη ζωή μου . Πλέον όταν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει λέω κάτι του στυλ έλα να το συζητήσουμε όταν αρχίζουν τα νανουρίσματα λέω οκ σε αγαπάω σε εκτιμω αλλά δεν μπορούμε να τα βρούμε ...παρε τα πράγματα σου κ έξω ...σε πληροφοριω ότι 99% ξαναγυρίζουν ..
    Ενώ εγώ είχα ηδη φυγει ...


    Δεν υσχυει αυτό που λες έχεις λάθος αντίληψη κάνω παρέα με πραγματικά όμορφους άντρες και μπορώ και γνωρίζω την διαφορά σε αυτό ..κάνει δεν έχει ουρά από γυναίκες .η γυναίκες ανταποκρίνονται στη συμπεριφορά ..


    Μετά από μερικές μέρες μιλήσαμε στο τηλ τις είπα ότι προχτές κάποια μου πήρε καλύτερη πίπα από τη κάνεις εσύ. Μου απάντησε μάλλον πρέπει να ξαναπεράσω να σου φρεσκαρω την μνήμη ..τα συμπεράσματα δικά σου ...



    Οι ανθρωποι αλλάζουν για δύο λόγους η από πολύ αγάπη η από πόλλη πόνο ..εγώ ήμουν άτυχος γιατί στη ζωή μου άλλαξα από το δευτέρο .  
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2019