Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι γυναίκες κερατωνουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

  1. gazza

    gazza Regular Member

    τι ρωτησες ρε συ φιλε βραδιατικα  
    πλακα μας κανεις?
     
  2. Πάρε τηλέφωνο τον κερατά.
     
  3. Slk

    Slk Κερατάς

    Απ' όσο γνωρίζω ναι υπάρχουν ...
     
  4. Slk

    Slk Κερατάς

    Πρόσφατα είχα μια συζητηση και με προβλημάτισε κατι ..το μεταφέρω εδώ ..
    όταν μια γυναίκα έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους γινεται πιο άνετη γύρω στο σεξ ..αλλά όταν καποια έχει πάει με πολλούς ερωτικούς συντρόφους θέλοντας κ μη κάνει υποσυνείδητα συγκρίσεις ..δήλ μπορεί να βρει κάποιον που είναι τελείος ( χαρακτήρα εμφάνιση ) και το σεξ μαζί του να μην είναι τόσο καλό απλά κ μόνο επειδη έχει τύχει στο παρελθόν να κάνει με άλλους άντρες φανταστικό σεξ ...όταν έχει πάει με αρκετούς άντρες γίνεται κάπως πιο ωμή στο θέμα του σεξ ..και δεν έχει πολλά περιθώρια υπομονής αν τύχει κάποιος ο οποίος δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ..( εμπειρία πρόθεση να σε ικανοποιήσει ) κτλ ..επειδή ξέρει τη της αρέσει και αν ο άντρας δεν μπορεί να το προσφέρει τότε απορρίπτεται λόγω σεξ ...εκτός και αν είναι πρόθυμος και έχει τη όρεξη να μάθει  
    Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο μια γυναίκα εθίζεται στη ιδέα του να αλλάζει ερωτικούς συντρόφους η βαριέται να μενει.με τον ίδιο άντρα καιρό ακόμα και αν τα πάει τέλεια ...η ιδέα ίσως ότι κάποια θα έχει τον ίδιο άντρα για το υπόλοιπο τις ζωής της ίσως την τρελάνει ..οπότε πολλές ξενοπηδιουνται οπότε ριψοκινδυνευουν την σχέση τους κάτι που θεωρώ μεγάλη μαλακιά ...
    Άρα ίσως θεωρώ το να πηγαίνει κάποια με πολλούς άντρες έχει τα θετικα του αλλά από ένα σημείο και μετά ίσως αρχίζει ένας μή αναστρέψιμος κατήφορος τον οποία δύσκολα διαχειρίζεσαι ..
    Η απόκτηση εμπειριών είναι το άλλοθι για να δοκιμάσεις πολλά πράγματα ..αλλά μετά κόλλας ένα μικρόβιο στο οποίο έχεις εκθέσει τον εαυτό σου το οποίο δεν σταματάει εύκολα ..
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Ε και;
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @Slk

    Οι μουνάρες κατρακυλάνε με μικρόβιο, τα μπάζα/κάτω του μετρίου δυσκολεύουν στην ανεύρεση σφυγμού, χώρια που θα σας κρίνει και το fan club τους. Αλήτισσες, όλες τους.

    Ευτυχώς υπάρχει λύση: κατσίκα! (κατάγεστε από χωριό, δεν μπορεί να είναι δύσκολο). Υπέρ: ζωντάνια και ζωηράδα στο βλέμμα, d-d-definitely not βλέμμα της αγελάδας για ευνόητους λόγους, γάλα, μαλλί, είναι στα τέσσερα από default. Επίσης με όσους και να πήγε δεν θα γυρίσει ποτέ να πει "ιρκ, απαίσια γαμάς", άντε το πολύ "μπε".
    Το σημαντικότερο: σχετική έρευνα έδειξε ότι οι δέκα στις δέκα κατσίκες κερατώνουν ανοιχτά, αβέρτα και απονήρευτα!

    Απαραίτητη η γραπτή συναίνεση.

    #cuckgoating #blakofilia
     
    Last edited: 18 Δεκεμβρίου 2018
  7. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    @Slk λες:
    "όταν μια γυναίκα έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους γινεται πιο άνετη γύρω στο σεξ ..αλλά όταν καποια έχει πάει με πολλούς ερωτικούς συντρόφους θέλοντας κ μη κάνει υποσυνείδητα συγκρίσεις ..δήλ μπορεί να βρει κάποιον που είναι τελείος ( χαρακτήρα εμφάνιση ) και το σεξ μαζί του να μην είναι τόσο καλό απλά κ μόνο επειδη έχει τύχει στο παρελθόν να κάνει με άλλους άντρες φανταστικό σεξ ...όταν έχει πάει με αρκετούς άντρες γίνεται κάπως πιο ωμή στο θέμα του σεξ ..και δεν έχει πολλά περιθώρια υπομονής αν τύχει κάποιος ο οποίος δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ..( εμπειρία πρόθεση να σε ικανοποιήσει ) κτλ ..επειδή ξέρει τη της αρέσει και αν ο άντρας δεν μπορεί να το προσφέρει τότε απορρίπτεται λόγω σεξ"

    Όταν υπάρξει χημεία (πράγμα καθόλου εύκολο) όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο.
    Πιστεύω, οι γυναίκες τουλάχιστον, δεν ψάχνουμε τον τέλειο εραστή με την τέλεια τεχνική , μπορεί να τα έχει όλα αυτά και να μην μας λέει τίποτα και κατ' επέκταση ούτε εμείς σε αυτόν.
    Αυτό που απογειώνει ένα ζευγάρι στο σεξ, είναι η χημεία και η αλληλεπίδραση τους, αυτά κάνουν την επιθυμία να αυξάνετε και τη φαντασία να οργιάζει.
     
  8. HooF

    HooF πεισματικά ακοινώνητος

    Προσκυνώ
     
  9. Slk

    Slk Κερατάς

    ανοιξε το μυαλο σου και βγες απο το μαντρι ...  
     
    Last edited: 18 Δεκεμβρίου 2018
  10. tithon

    tithon Contributor

    η γνώμη μου είναι να κοιτάξετε να πηδηξετε τίποτε και να παρατήσετε τους άγονους προβληματισμούς.
     
  11. Και ομως! Οι γυναικες κερατωνουν, τρωνε, πινουν καφε, καπνιζουν ολα τα κανουν. Κλανουν κ ολας κ ας μην το παραδεχονται...
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κερατώσει μία γυναίκα. Επιθυμείς την διάλυση της κοινωνίας;