Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι γυναίκες κερατωνουν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

  1. Dux

    Dux Regular Member

    Διακρίνω έναν σεξιζμό...
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η απιστία χωρεί ως έννοια πέραν του διπόλου ανδρεικέλου - αιχμαλωτίσαντος και δη μονομερώς από την σκοπιά του αιχμαλωτίσαντος..?
    Οπότε...
    Τι σημαίνει κεράτωμα...?
     
  3. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Όχι καλέ.
    Απλά αλήθειες  
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Υπερβολικο νομιζω το να ντραπεις με την δικη μου αποψη... Εν παση περιπτωση πιστευω οτι ερμηνευσες/ατε τελειως λαθος τα λογια μου. Η "πουτανια" δεν ειναι απαραιτητα η πορνη που πουλαει σεξ για το χρημα . Επειδη καλως ή κακως ζουμε σε μια χωρα με πολλα θρησκευτικα καταλοιπα και η εκκλησια οριζει οποιαδηποτε σεξουαλικη σχεση εκτος γαμου ως πορνεια , ειναι συνηθες να περιγραφουμε τις εφημερες σεξουαλικες σχεσεις ως πουτανιες, χωρις ωστοσο να ειναι απαραιτητα κατι προσβλητικο. Εν παση περιπτωση ηταν η μονη λεξη που σκεφτηκα για να περιγραψω μονολεκτικα το εφημερο σεξ....αν σας χαλαει τοσο , ευχαριστως να την αντικαταστησω με καποια αλλη.
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Ακριβως !!!!! Ευχαριστω πολυ....
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Και αυτό γιατί έχει έμφυλο πρόσημο βάσει του ορισμού που έδωσες;
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Διοτι το νημα πραγματευται την γυναικα που κερατωνει...
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μ αρεσει που ειναι Οκ τα σουβλισματα στο στηθος και αλλα που περιγραφονται στα νηματα περι τιμωριων και κολλησατε με την λεξη "πουτανια" ...... χα χα χα ....
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είναι μία βάσιμη επεξήγηση.
    Πάντως, ο ορισμός σου περί πουτανιάς θα έλεγα ότι είναι αρκετά απαρχαιωμένος και ίσως προέρχεται από κάποιο κάψιμο της γούνας οπότε και βγαίνει ένας καημός αν μου επιτρέπεις.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτά τα λαχταριστά πού τα έχασα;  
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    ζούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο συμπεριλαμβάνεται κι ένα τμήμα το οποίο χαρακτηρίζεται από θρησκευτικές ή κληρικαλιστικές προλήψεις και ιδεοληψίες. τμήμα το οποίο συνυπάρχει με άλλα τμήματα, κάποια απ' τα οποία χαρακτηρίζονται επίσης από προλήψεις και ιδεοληψίες, όπως εθνικισμοί φύλου. με την ίδια ευκολία με την οποία κάποιος αναθέτει συλλήβδην στο περιβάλλον του (αλλά στην πραγματικότητα στο περιβάλλον που διάλεξε) τα χαρακτηριστικά του τμήματος στο οποίο έχει κατατάξει τον εαυτόν του, σε αυτό στο οποίο διάλεξε να αποκρίνεται, κάποιος άλλος διαλέγει να αποκριθεί με τους ίδιους όρους. τα δυο πουριτανά περιβάλλοντα που δήθεν αναμετρούνται, στην πράξη αλληλοσυμπληρώνονται. όσο πιό ακτιβίστικα και φωνασκούντα είναι τα συγκεκριμένα μικροπεριβάλλοντα, τόσο καλλιεργούν την εντύπωση πως η εμβέλειά τους είναι μεγαλύτερη κι ο ρόλος τους καθοριστικότερος. τόσο φοβίζουν. παράλληλα αποκαλύπτουν και την γελοιότητά τους. και φοβίζουν περισσότερο.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γεγονός...
    Που ως γεγονός αποκαλύπτει με σαφήνεια και ενάργεια πρωτογενή και δευτερογενή καταπίεση του κερατά, διανοητικό ευνουχισμό, στερεοτυπικές εμμονές σε εύκολα και "μοδάτα" ιδεολογικά μοντέλα πρετ-α-πορτέ, ομφαλοσκόπηση για αυτοεπιβεβαίωση επάρκειας, δημιουργία αυλής/κλακαδόρων/καταφυγίου, αυτό δε που φοβίζει είναι η δυνάμει και ανεξέλεγκτη έκφραση υστερίας σε πιθανή πίεση, που επιβεβαιώνεται με διαδικασία "λάθους-δοκιμής" στην ακτίνα του κύκλου εμβέλειας των ατόμων αυτών...
    Αποτελούν εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη παραγωγής ενεργουμένων...