Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι εμπειρίες μου-Μέρος 1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Trinity_reborn, στις 24 Μαϊου 2005.

  1. Εμπειρίες SM..χμ.. όλοι εδώ μέσα έχουμε, έχουμε έστω και στα πλαίσια της φαντασίας μας.. Φαντασιώσεις που κάνουν την καρδιά να χτυπάει πιο γρήγορα και να λιώνουμε στην ιδέα της υλοποίησης τους.
    Προσωπικά, όντας στο χώρο αρκετό καιρό, υπήρξα σκλάβα αλλά και Αφέντρα. Ήμουν τυχερή από όλες τις απόψεις, γιατί είχα καλό εκπαιδευτή Μάστερ που με δίδαξε μέσα από την πράξη την ηδονική σχέση D/s.
    Καταρχήν να διευκρινίσω, ότι μόνο ένας άντρας με έκανε να θέλω να είμαι σκλάβα. Η φύση μου είναι καθαρά Domme, και κάποιος για να με υποτάξει θα πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστός και σε 4 χρόνια υπήρξε μόνο ένας . Το ότι υπήρξα σκλάβα, με κάνει, πιστεύω, ακόμα καλύτερη Κυρία, και ας μην ξεχνάμε ότι τα ταμπελάκια είναι άχρηστα εφόσον η χημεία είναι εκείνη που μετράει και η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο άτομα, είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Τι τοσο ξεχωριστο ειχε ο συγκεκριμενος ? Πες μας περισσοτερες λεπτομεριες
     
  3. 92

    92 Guest

    symfwnw apolyta Mistress Trinity pws de xwrane tampelakia se mia tetoia sxesi!  
    enw antitheta afta pou kyriarxoun einai i empistosyni, i epikoinwnia, i epafi kai i "isotita" mesa ap tin anisotta twn rolwn!
    perimenw ti synexeia twn empeirwn Sas  
    gonatizw kai Sas proskynw!
     
  4. Τί να πρωτοπώ για εκείνον..ειλικρινά μου είναι δύσκολο να περιγράψω τις εκφάνσεις του ,που μέσα σε 4 χρόνια είδα.Δεν ήταν πρόθεσή μου να τον περιγράψω, αλλά εφόσον το ζητήσατε,ευχαρίστως.
    Καταρχήν, είναι μεγαλύτερός μου κατά 28 χρόνια(εγώ 22 εκείνος 50).Φαίνεται 45άρης όμως.
    Είναι άνθρωπος της τέχνης και του ποιοτικού θεάματος,με πολύ κουλτούρα,κοινωνική μόρφωση,πανεπιστημιακή μόρφωση και εμπειρίες.Αυτά τα χαρακτηριστικά τα εκτιμώ ιδιαίτερα όταν τα συναντώ από τη στιγμή που υπάρχει ισσοροπία μεταξύ τους. Επειδή τυχαίνει να είμαι αναλόγων προσόντων, σε εκείνον τα συνάντησα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμένα,λογικό ήταν.Έτσι άρχισα να τον θαυμάζω, γιατί κάθε του λέξη,για μένα, ήταν ένα ποίημα.Τον χάζευα ατέλειωτες ώρες και ήμουν ευτυχισμένη μόνο που τον άκουγα να μιλάει.
    Σε όλα αυτά, προστίθεται το βλέμμα του.Το έμπειρο, με τις άπειρες εμπειρίες( και πιστέψτε με,ήταν πολλές και σπάνιες),ένα μελαγχολικό,γλυκό αλλά παράλληλα αυστηρό βλέμμα που με καθήλωνε,με ύγραινε σχεδόν αυτομάτως ( όχι μόνο σωματικά αλλά περισσότερο εγκεφαλικά).
    Το θέμα είναι ότι έκανε έρωτα με το μυαλό μου, δεν εννοώ μόνο όσον αφορά το SM κομμάτι, αλλά με δίδασκε τα πάντα γύρω απ' τη ζωή,τον έρωτα,τον πόνο,την απώλεια.
    Πάντα όταν βρισκόμουν μαζί του,βρισκόμουν σε υπερδιέργεση.Οι μουσικές που μου έβαζε(από Ανατολίτικες χώρες,τζάζ,blues κ.α), το σπίτι του,που φάνταζε σαν θεατρικό σανίδι,η μυρωδιά του χώρου του που μύριζε τον καπνό από την πίπα του, τα πάντα με μάγευαν.Και πιστέψτε με,δεν ενθουσιάζομαι-δεν ερωτεύομαι-δεν ξεγελιέμαι εύκολα.Έχω ταξιδέψει,δεί και βιώσει πολλά κι εγώ, και δεν είναι ότι πρώτη φορά έβγαινα στη ζωή.Απλά εκείνος το άξιζε,ήξερε τον τρόπο και πολύ απλά υπήρχε αυτή η τόσο μαγική λέξη που λέγεται ΧΗΜΕΙΑ.
    Μπορεί αν όλα αυτά τα έκανε κάποιος άλλος, να αδιαφορούσα. Ούτε όμορφος ιδιαίτερα ήταν για να πείς ότι ξελογιάστηκα.Ήταν όμως απίστευτα γοητευτικός και σαγηνευτικός. Οι γυναίκες τον ικέτευαν για να είναι μαζί, και εκείνος ξέρωντας τι θέλει και ψάχνωντας κάτι το ποιοτικό, έμεινε μαζί μου.

    Θυμάμαι πως γνωριστήκαμε..Σε τσατ, άσχετο με SM, 4 το ξημέρωμα 20 Μαρτίου.Είχα μείνει αποσβωλωμένη στην οθόνη του υπολογιστή καθώς μου έγραφε ποιήματά του..μετά μιλήσαμε στο τηλέφωνο έως τις 9 το πρωί..με θυμάμαι στο κρεβάτι μου,εκείνον να ρουφάει τη πίπα του απ' την άλλη μεριά του τηλεφώνου,τον άκουγα προσεχτικά..δεν το χόρταινα..και έτσι γνωριστήκαμε..μέχρι σήμερα ήμαστε μαζί,αλλά δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά από υπαιτιότητά μου..το θέμα είναι ότι αγαπιόμαστε απίστευτα, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, τον θεωρώ οικογένεια μου και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη,.

    Να συνεχίσω με τις εμπειρίες μου ως σκλάβα του και ως Αφέντρα;
     
  5. paroinia

    paroinia Regular Member

    aaa pou einai aftos o tipos?! ton thelo kai ego! hehe... oraia fasi akougetai... os gineka (kai konta stin diki sou ilikia) katalavaino apolita giati kollises kai tou dothikes...
     
  6. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    fysika na synexiseis, pi8anon na eimaste mia psyxh se 2 swmata. ainai apisteyto na zoyme thn idia empeiria, ta idia xronia, thn idia diafora hlikias. eilikrina emeina afwnh, htan san na diabaza th dikh moy istoria. xairomai poy synexizeis akoma kai egw to idio. synexizw alla zwntas mazi Toy.perimenw me agwnia th synexeia.
     
  7. RE: RE: Οι εμπειρίες μου-Μέρος 1


    Ελπίζω να μην σε λένε Εύη και εκείνον να μην το έλεγαν Δημήτρη..Αυτό είναι το καινούργιο μου νικ πλέον.Το άλλο πάει. 

    Εσύ ζεις μαζί του τυχερή..εγώ δεν μπορώ..βλέπεις έχει γιό και ζεί μαζί του κάθε σαβ/κυριακο..Χωρίσαμε γι αυτό το λόγο μια φορά..αλλά τί μπορώ να απαιτήσω..Αναμείνατε λοιπόν για την ιστορία μου..
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Συνεχισε. Το διορθωσα . Γι αυτο καλυτερα να μην χρησιμοποειτε part 1 part 2 στα stories, Γιατι ακολουθουν σχολια και γινοντε ετσι μπερδεμα
     
  9. undead

    undead Regular Member

    Συμβαδιζουν αυτα τα δυο; Οξυμωρο σχημα μου μοιαζει