Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Elysium

    Elysium Contributor


    lexy το πως ορίζεται η νοημοσύνη δε θα το απαντήσω εγώ.
    Ούτε κι εσύ θα το απαντήσεις. Ούτε και τα παιδάκια που οργανώνονται στα κόμματα στις σχολές - χαμαιτυπεία και μάλιστα μου λένε πως «θα μου το επιβάλλουν».

    Θα το απαντήσουν οι ειδικοί επιστήμονες.
    Δε μας αρέσουν τα όσα λένε στο Harvard ή αλλού; Ας κάνουμε αυτό που πρότεινε η galleon πιο πάνω. Να τους «το επιβάλλουμε». Ας τους κλείσουμε και το στόμα αν χρειαστεί.
    Και πράγματι η galeone καλά τα λέει. Έτσι κάνουν οι δήθεν υπέρμαχοι της ισότητας.


    Να, αυτός ο παλιόγερος ας πούμε (ο οποίος έτυχε και να τιμηθεί και με nobel βιολογίας – με πολιτικό μέσο θα το πήρε), υποστήριξε κάποια πράγματα «όχι σωστά» για αυτούς που είναι υπέρμαχοι της ισότητας, των δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ελευθερίας του λόγου και δεν ξέρω τι άλλο. Και τόλμησε μέσα σε αμφιθέατρο (στο οποίο υπάρχει υποτίθεται πανεπιστημιακό άσυλο), να εκφράσει τις δικές του επιστημονικές απόψεις.



    Και οι ανθρωπιστές μπούκαραν και του επιβλήθηκαν.

     
    Last edited: 10 Μαϊου 2014
  2. Galeone

    Galeone Regular Member

    Και πολυ καλα του εκαναν. Οπως και σε κατι καθηγητες που τους εχτιζαν μεσα στα γραφεια τους. Ωραιες εποχες... κριμα που δεν τις εζησα.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Η αναφορά στον Watson γιατί δεν με εκπλήσσει;  

    Ναι, επιβάλλεται να απαντήσεις. Με δικά σου λόγια.
     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Galeone διάβασε το τελευταίο μου post. Δεν ανήκω σε "χώρο" ούτε "χωράφι", ούτε κοματικά, ούτε θρησκευτικά, ούτε σεξουαλικά (BDSM, Vanilla κλπ). Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και βαρέθηκα να ακούω για χώρους λέμε και είμαστε στην ΚΝΕ ή στην Χρυσή Αυγή. Θεωρώ τους ανθρώπους που ΑΝΗΚΟΥΝ ή που είναι δωσμένοι οπουδήποτε αλλού από τον/την σύντροφό τους και που αγαπάνε μόνο αν ο άλλος είναι Dom ή sub φυλακισμένους από τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό έλειπε να προσδιορίζει το BDSM τις ζωές μας. Τόση ρηχότητα πια ; Δεν λέω για εσένα, κάποιες όμως έφτασαν 50 χρονών και ακόμα αυτοπροσδιορίζονται με status κάποιου bdsm forum. Και οι ίδιες σε κατηγορούν ότι κάνεις επιφανειακές σχέσεις χωρίς να έχουν ιδέα από την ψυχή σου. Τι είδους αναρχικοί είναι ; Ούτε το Vanilla δεν μου κάνει. Εγώ είμαι εγώ θα ακούσουμε ή θα νοιώσουμε ποτέ ; Το ερώτημά του Aldur gaby απαντήθηκε πιο πάνω. Βλέπε Nemo quote Aldur 17 minutes ago.  
     
  6. Mημπως το εχετε κουρασει το θεμα; Ειναι ισοι οι ανθρωποι; Ειναι ανωτεροι απο αλλους; Γιατι πρεπει σωνει και καλα να υπαρχει αυτη η γαμημενη ιδεα μεσα στο κεφαλι μου; Ποιος ο λογος; Δεν βλεπεται οτι κατι τετοιες ιδεες κανουν κακο; Μονο μισος και αντιπαρεθεσεις φερνουν. Και αυτες οι συγκρουσεις που βλεπω εδω μεσα αντανακλονται και εξω στην κοινωνια. Το καταλαβαινεται αυτο; Και γιατι να εγκλοβιστει το κεφαλι μου απο τετοιες ιδεες; ΜΑΚΡΙΑ.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν σε εκπλήσσει lexy γιατί αυτά έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις.
    Ίσως όχι με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά για παρόμοιους λόγους και πάλι από τους «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

    Για τη 2η σου πρόταση, κι εσύ θα μου το «επιβάλλεις»;  
    Κανείς άλλος;;;;
     
  8. Τις έχουν ζήσει άλλοι. Ονομάστηκαν μεταξύ άλλων δίκες της Μόσχας, σφαγη των Σοβιέτ της Κροστάνδης και εξόντωση των κουλάκων. Ονομάστηκαν ακόμη σφαγή των αρχειομαρξιστών και των τροτσικιστών, σοβιετική εισβολή στην Τσεχοσλοβακία και καταστολή με ανείπωτη βία των εξεγέρσεων στην Ανατολική Ευρώπη οι οποίες ήταν πολύ πιο συχνές απ'όσο νομίζουμε. Είσαι σε ολισθηρό έδαφος και απλώς χουλιγκανίζεις γιατί γυρίζει το μάτι σου απέναντι στο φασίστα. Επειδή όμως χρησιμοποιείς τα μέσα του, έτσι γυρίζει και το μάτι μας απέναντι σε σένα.
     
  9. Galeone

    Galeone Regular Member

    Αυτα ειναι δικα σου, αυθαιρετα συμπερασματα. Εγω δεν εκανα τετοιου ειδους ιστορικες αναφορες.
     
  10. Galeone

    Galeone Regular Member

    Ο Watson ειναι ενας απατεωνας, που "εκλεψε" ερευνητικα στοιχεια αλλων, αναφορικα με το DNA. Δεν ειναι τυχαιο οτι ατομα που δεν εχουν ιδεα απο επιστημες, τον εκθειαζουν μονο και μονο επειδη δινει μια εσανς ψευτοεπιστημονισμου στις ρατσιστικες αποψεις τους.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Aldurακο τελευταία προειδοποίηση. Αν ξαναδώ τα "φασίστας" κι επειδή βλέπω πως δεν ενοχλούνται από τη μη τήρηση των κανονισμών, θα πάρει σειρά το οικογενειακό σου δέντρο. Κάνε όπως νομίζεις.
     
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    @Elysium , αν μπορούσες να υποστηρίξεις όσα γράφεις, πιθανόν, να σε ένιωθα επικίνδυνο. Μα δεν μπορείς.
    Λεξούλες, φρασούλες που μοιάζουν σπουδαίες μα άνευ νοήματος. Τουλάχιστον για εμένα την οριακά ηλίθια γυνή.