Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν είναι η επιστήμη μου lexy για να τα υποστηρίξω όπως ίσως θα περίμενες. Κάνω αναφορές σε έρευνες (ακόμη και σε σχολικά εγχειρίδια), μήπως κι ερμηνεύσουμε ορισμένα θέματα και καταλήξουμε κάπου.
    Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
     
  2. Ψεύδεσαι ανερυθρίαστα. Έκανες:

     
  3. Με απειλείς τώρα για να πάμε στο προσφιλές σου άθλημα των infractions; Κάθε φορά που δεν σου βγαίνει κάτι σε ένα νήμα προσπαθείς να κατέβει. Κάνε ο,τι σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος. Δε δίνω δεκάρα   Μπουμπούκι μου εσύ!
     
  4. Galeone

    Galeone Regular Member

    "Σε τετοιου ειδους". Δεν προκειται τωρα να ανοιξω αντιπαραθεση για τη θεωρια των δυο ακρων που επιστρατευεις. Νομιζω οτι αρκετα ασχετα ποστ εχουν ηδη γραφτει.
     
  5. Καιρός ήταν. Αφού κοντεύουμε να ξεμπερέψουμε από το φασιστοτρολάρισμα να μην εμπλακούμε και με το αριστεροζαβό
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    @Κωνσταντίνος Γιατί να μην μπορεί να συζητηθεί το οτιδήποτε; (φυσικά να έχει να κάνει με το forum) Δεν έχει κανείς σκοπό να επιβάλλει τις απόψεις του στον άλλο ούτε και υπάρχει αναγκαιότητα σύγκρουσης. Οι απόψεις είναι απλά απόψεις. Και να ήθελε δηλαδή κανείς να τις επιβάλλει, από το Internet δε γίνεται.

    @Aldur -ακο σε ποιον αναφέρεσαι ως φασιστο... κλπ; Δε σε βλέπω να απαντάς. Τι περίεργο.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2014
  7. @Elysium Σε αυτόν που εμφορείται από φασιστικές, ρατσιστικές και άλλες τέτοιου τύπου φρικώδεις ιδέες και τις εκφράζει. Στην προκειμένη και σε σένα. Εάν σε ενοχλεί οτι είναι τέτοιες μην τις υπερασπίζεσαι.
     
  8. Πολυ σωστα. Απλως το βρισκω ανευ σημασιας ολο αυτο. Για μ ενα δεν υφισταται συζητηση για τετοιο θεμα. Θα προτιμουσα να γινονται αλλες συζητησεις επικοδομητικες και με ουσια. Τελος παντων.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Από την οικογένειά σου σε έμαθαν πως πίσω από υπολογιστές ή από μακριά μπορείς να βρίζεις όποιον θες;
    Και να σου φέρω ένα παράδειγμα τι εννοώ.

    Π.χ. Για μένα είσαι ένα αριστερό γερό-βόδι, το οποίο όμως δε θα χαρακτήριζα ποτέ έτσι, αν δεν μου έδινες το δικαίωμα (με συγκεκριμένη συμπεριφορά) να το κάνω.
    Πως; Βρίζοντας.
    Μου δίνεις κάθε δικαίωμα. Θες να συζητάμε έτσι; Πολύ ευχαρίστως.
    Αν όχι, μπορούμε να μαζέψουμε ορισμένα θέματα.
    Στο ξαναλέω, αποφάσισε εσύ.
     
  10. Galeone

    Galeone Regular Member

    Εδω μεσα υπαρχουν ατομα που ανηκουν σε μειονοτητες. Γκει, αμφι, τρανσεξουαλ. Υπαρχουν ατομα που βιωνουν το ρατσισμο και την περιθωριοποιηση επειδη δεν εκφραζονται ερωτικα οπως ο μεσος ορος. Το ιδιο το BDSM αποτελει μειψηφικο χωρο. Ακομα πιστευετε οτι το θεμα δεν σας αφορα? Ας παει ο Elysium σε ακροδεξιους, να πει οτι ειναι perv και να δει τι ωραια αντιμετωπιση που θα εχει.
     
  11. Ειλικρινά δε δίνω δεκάρα για αυτά που λες σε προσωπικό επίπεδο   Φιλάκια!
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Είχε ξεκαθαρίσει με αρκετή σαφήνεια, ως προς αυτή την άποψη, τι έλεγε ο @Nemo και εννοούσε τον μη οριοθετημένο χώρο. Εμείς εδώ δεν δίνουμε καμία αξία στην ταξινόμηση που υποδηλώνεις. Δεδομένου ότι πάντα μιλάμε μόνον για συναινούντες ενηλίκους.

    Το θέμα δεν αφορά το φόρουμ ως τέτοιο. Πέραν αυτού, ακριβώς γι αυτούς τους λόγους δεν γίνεται αποδεκτή μια ρατσιστική συμπεριφορά που θα στερούσε από τον οποιονδήποτε το ίσο μερτικό του στην έκφρασή του εδώ μέσα. Γιατί πάνω απ όλα τους εαυτούς μας εκπροσωπούμε. Εδώ.