Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Συμφωνώ μαζί σας σε αυτό. Έχω ξεφύγει εντελώς από αυτά εδώ και μερικά χρόνια. Ευτυχώς. Για αυτό δεν αποδέχομαι ούτε καν αυτό το "εμείς οι υποτακτικοί" της gaby εδώ και μερικά χρόνια. Ναι περιφρονώ μια συγκεκριμένη ψευδοφεμινιστική υποκουλτούρα (Femdom) που δεν έχει καμμιά σχέση με το BDSM. Η άποψη περί γυναικείας ανωτερότητας είναι θέση και άποψη της υποκουλτούρας του Femdom και δεν έχει καμμία σχέση με το BDSM. Είναι υποκουλτούρα και μόνο άξια χλευασμού. Είναι fiction που γελιοποιεί το BDSM. Οι σοβαρές Dommes δεν πιστεύουν τις βλακείες του Femdom, ότι η γυναίκα είναι σε σχέση με τον άντρα ό,τι ήταν ο άνθρωπος σε σχέση με τον πίθηκο ! Ούτε είναι μίσανδρες. Είναι πάνω απ΄όλα γυναίκες. Ενημερωθείτε για το Femdom, είναι μια καρικατούρα του πραγματικού φεμινισμού που στόχο είχε την ΙΣΟΤΗΤΑ και όχι την σνωτερότητα των γυναικών. Όσο για τα λεξικά, μερικά στοιχειώδη πράγματα είναι βασικά από τη στιγμή που κινούμαστε, πειραματικά έστω, στο BDSM. Αλλιώς ο ένας θα μιλάει για πορτοκάλια και ο άλλος θα καταλαβαίνει λεμόνια. Για αυτό υπάρχει και λεξικό σε αυτή την ιστοσελίδα πιστεύω.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor


    Και τι κάνεις δηλαδή; Προτρέπεις τους άλλους να γίνουν ομοφυλόφιλοι για λάθος λόγους;  


    Όσο για τα φύλα (δεν αφορά τόσο το δικό σου κείμενο), ό,τι δεν είναι ίδιο δεν μπορεί να είναι και ίσο. Απλή λογική της φύσης η οποία απουσιάζει όταν υστεριάζει ο δήθεν αντιρατσισμός.
     
  3. Galeone

    Galeone Regular Member

    H ανώτεροτητα και κατωτεροτητα καθορίζεται βιολογικά ανάμεσα σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ είδη, και σχετίζεται με την ποσότητα DNA που εμπεριέχεται στον πυρήνα του κυττάρου. Περαστικά. Αν και εγκεφαλικά οι ρατσιστές μπορούν να συγκριθούν μόνο με πιθήκους.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Για πες μας αγαπητό νέο μέλος μία φυσική ιδιότητα ενός ανθρώπου ή αντικειμένου που είναι ίση με ενός άλλου ενώ δεν είναι ίδια. Φαντάζομαι σαν «μη πίθηκος» θα βρεις αμέσως 5-6  

    Μπορεί να απαντήσει ο οποιοσδήποτε άλλος θέλει φυσικά.
     
  5. Galeone

    Galeone Regular Member

    Iσοτητα δεν σημαίνει πλήρης ομοιομορφία. Αν δεν μπορείς να διαχωρίσεις βασικές έννοιες, δικό σου πρόβλημα.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Καλά συγγνώμη  
    Πως ορίζεται τελικά όμως η ισότητα και πως αυτή αποδεικνύεται μεταξύ ανόμοιων φυσικών οντοτήτων; Φανταζόμουν πως είναι απλό και αυτονόητο  
     
  7. Galeone

    Galeone Regular Member

    Τόσο απλό, που στο έγραψα εξ' αρχής. Αν έχεις άλλον επιστημονικό ορισμό υπόψιν, ρίχτον.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Αγαπητή Galeone στις απαντήσεις σου προς εμένα δεν διάβασα κάποιον ορισμό της ισότητας. Αν για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται στο δικό μου PC, θα σε παρακαλούσα να τον επαναλάβεις έστω με ένα link μήπως κι εμφανιστεί.
    Σχετικά με τους δικούς μου ορισμούς περί ισότητας μεταξύ ανόμοιων φυσικών ιδιοτήτων των έμβιων και μη όντων, δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου κανένα.

    Αν κάποιος άλλος έχει ή αν μπορεί να αποδείξει πως 2 μη όμοιες ιδιότητες μπορούν να είναι και ίσες... Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Μάλλον θα έχουμε νέες υποψηφιότητες για το Νόμπελ  
     
  9. gaby

    gaby Guest

    άρα δεν τεστάρεις σε ποιαν θα πας να δοθείς; Αυτό έλεγα στο υπόλοιπο της πρότασής μου, μετά το "εμείς οι υποτακτικοί"  

    Κατά τα λοιπά, τι το παλεύουμε; Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες. Προσοχή μόνο μη μας βγει κανένας πότης, στο τέλος...  
     
  10. Galeone

    Galeone Regular Member

    Είπα ότι βιολογικά δεν ορίζεται "ανωτερότητα και κατωτερότητα" μεαταξύ ατόμων που ανήκουν στο ίδιο είδος. Αν με τον όρο ισότητα εννοείς πανομοιότυποα όντα, τότε είναι δικό σου το πρόβλημα. Αν και επειδή δεν είμαι και χθεσινή (στον πολιτικό χώρο, γιατί εδώ είμαι   ) τυχαίνει να γνωρίζω ότι ακροδεξιοί και φασίστες, ταυτίζουν τις δύο αυτές έννοιες για λόγους προπαγάνδας.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor


    Δηλαδή δεν μπορούμε να αποφανθούμε για το αν ένας άνθρωπος π.χ. έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από έναν άλλο;
     
  12. Και γιατι αυτες οι ταμπελες; Ανωτερος και κατωτερος; Σε τι αποσκοπουν; Στην αντιπαραθεση, το μισος, το θανατο; Οσο υπαρχουν αυτες οι λεξεις και οι ιδεες μεσα στο μυαλο μας τοσο θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο.