Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Masters... ένας δρόμος με πολλές λακούβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 27 Μαρτίου 2011.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @Seirios_79 , το σχολιο σου σημαινει οτι θεωρεις την υπευθυνοτητα που πρεπει να εχει ενας μαστερ, βλακεια? Συγχωρα με , αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι η ιουδοχριστιανικη βλακεια....
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Πες τα εσύ, να μην τα λέω εγώ που δεν είμαι και η επιτομή της πίστης.... 
     
  3. Jasmin sg και brenda μην βιάζεσθαι.
    Το σχόλιο μου αφορά το ύφος ορισμένων γραπτών που βλέπω κατά καιρούς και ουχί μομφή ως προς την υπευθυνότητα ενός (για την οποία ο καθένας δίνει την δική του γενικόλογη ερμηνεία). Μειδιώ, μάλιστα, όταν παρατηρώ άτομα που τυγχάνει να γνωρίζω από παλαιόθεν, άτομα που ο βίος τους και το στίγμα τους, εντός χώρου, δεν συνάδει με τα "χριστιανικά" γραφόμενά τους και φυσικά ούτε η ορμεφυτική τους τάση με το στάτους που υποδηλώνουν, χάρην εντυπωσιασμού ίσως? - στο σημείο αυτό (αν και το θεωρώ εξαιρετικά φαιδρό) σας υπενθυμίζω πως ο γράφων διδάσκει υπευθυνότητα και συγκεκριμένες τεχνικές (για πάνω από 2 χρόνια) σε άτομα του χώρου διαφόρων στάτους ασφαλώς.
    Eπιπροσθέτως, από τα γραπτά σας (καθώς και από το στάτους σας) κρίνω πως είσαστε αρκούντως ανεπαρκείς, ούτως ώστε να δύνασθε να εξάγετε ασφαλές συμπέρασμα για το τι είναι, τι συνιστά M/s ή D/s σχέση (με SM εντός) κλπ και γενικότερα ένα ρεζουμέ σκέψης ικανό να αποτελέσει απόφθεγμα.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Εντάξει, είσαι εσύ "αρκούντως" επαρκής για όλα, μας υπερκαλύπτεις, εμάς τα άπειρα νεούδια, που βγήκαμε εψές από το αυγό...
    Κάνε μας μια χάρη όμως...

    Η βαθμολογία παρακαλώ μπορεί να περιοριστεί στους μαθητές σου και το γνωστικό σου αντικείμενο;
    Γιατί στην ζωή όλοι μαθητευόμενοι είμαστε...να μην το τραβήξουμε πιο πέρα...

    Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς @Seirios_79...(και το τραβούσε ο οργανισμός σου το θρησκευτικό, θα μπορούσα να μην είμαι και τόσο ευγενής, σε μία τέτοια δήλωση, υπόψη...) 
     
  5. brenda, ακριβώς επειδή η ακραιφνής αντιπάθεια σου στο γραπτό (η οποία έχει γίνει πολλάκις αντιληπτή μέσω εκφράσεων που κυμαίνονται από ειρωνία, κακεντρέχια κλπ - δεν είναι τυχαίο πως σου κόλλησα, ασφαλώς αμυνόμενος, το προσωνύμιο θεία σφινόπουτσα), ως προς συγκεκριμένα άτομα που δεν γνωρίζεις (μεταξύ αυτών και εμού) χωρίς σοβαρό αίτιο ή αιτιατό μου είναι παντελώς αδιάφορη (όπως και η αυθαίρετη από πλευράς σου - στο πρόσφατο φορουμικό παρελθόν - κατηγοριοποίηση μου με συγκεκριμένα άτομα / πράγμα αναληθές και, ξεκάθαρα, αποκύημα της φαντασίας σου) κρίνω απαραίτητο να τραβήξουμε ένα "σιδηρούν παραπέτασμα" αναμεταξύ μας για το κοινό καλό όλων μας.
    Μπορείς να γράφεις και εσύ, ασφαλώς, όπως και εγώ σε νήματα της αρέσκειάς μας σαν να μην υπάρχουμε.
    Τι λες? Δεν είναι ένας άριστος κανόνας fair play?
    Εάν το αρνηθείς, απλά θα προσθέσεις ένα ακόμη γαλόνι εκ προοιμίου κακίας.
    Άντε κάνε μας την χάρη.