Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομιλία, κίνηση, συμπεριφορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: RE: RE: Ομιλία, κίνηση, συμπεριφορά

    Μεταφερω το ερωτημα της Lara[E-p] γιατι με ενδιαφερει αμεσα να ακουσω τις αποψεις τον μελων του φορουμ πανω στα συγκεκριμενα ερωτηματα.

    Και θα προσθετα ενα ακομα : 'Με ποιον τροπο μπορει ο Κυριαρχος να 'ριξει' το τειχος που εχτισε η υποτακτικη μπροστα της ωστε να νιωθει ασφαλεια υποκρινομενη τον ρολο που νομιζει οτι ικανοποιει Εκεινον, αλλα που απεχει παρασαγγας απο αυτο που νιωθει η ιδια εκεινη τη στιγμη (και απλως το κανει για να αποφυγει την οποια δυσαρεσκεια απο μερους Του)'? Κατ'αρχας πρεπει να το ριξει ή να την αφησει να 'μαζοχιζεται' εως οτου αντιληφθει μονη της οτι ετσι κανει κακο στον εαυτο της και μονο και να το διακοψει επειτα απο σκεψη και δικη της βουληση?
     
  2. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: RE: RE: Ομιλία, κίνηση, συμπεριφορά

    Σίγουρα αν παραμείνει πίσω από το τείχος, θα αντιληφθεί κάποια στιγμή αυτό που λες... από την άλλη όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται σε διάρκεια, γιατί αυτό ίσως να έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις.
    Επειδή, σκέφτομαι, ένα καλά μπετοναρισμένο τείχος, αν αφεθεί μόνον στις διαδικασίες συνειδητοποίησης της υποτακτικής, θα αργήσει ίσως πολύ να ραγίσει.
    Επίσης διατηρώ επιφυλάξεις ως προς τα επί μέρους αίτια που κάθε φορά μπορεί να ορθώνουν τείχη. Θα συμφωνούσα όμως ότι κατά βάσιν πρόκειται για την επιθυμία να είναι αρεστή.
    Προτιμότερος θα ήταν, θα έλεγα, ένας συνδυασμός.