Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων Γυναικών και Ανδρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 7 Νοεμβρίου 2005.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να εξετάσουμε τις ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων ανδρών και γυναικών, ως προς τις αναζητήσεις τους, τις συμπεριφορές τους κλπ.

    Καλή Σ/σας μέρα
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    εχμ θα τολμουσα να πω καπως γενικευμενα οτι Οι Αφεντρες Αναζητουν σκλαβους δυνατους ικανους για πολλα και για παροχη προστασιας
    αντιθετα Οι Αφεντες Αναζητουν σκλαβες αδυναμες που να τισ παρεχουν Αυτοι προστασια  
     
  3. ioanna

    ioanna Regular Member

    RE: RE: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων Γυναικών και Ανδρών

    Η μπορούν να τις κάνουν δυνατές και να μην χρειάζονται προστασία. 
    Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μπορεί να είναι μέρος μιας D/s σχέσης ??
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων Γυναικών και Ανδρών

    Καταρρίπτεις έναν από τους λίθους του D/s και της ψυχολογίας της υποτακτικής. Οι σκλάβες δεν είναι αδύναμα και άβουλα πλάσματα! Και σίγουρα αυτοί που αναζητούν τέτοιες σκλάβες δεν είναι Κυρίαρχοι αλλά άντρες του τύπου "Όπου μας παίρνει, το κάνουμε!"

    Αστάρτη
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    carissa[L_T] ειναι πολυ γενικόλογο αυτο που γραφεις...διαβαζεται σαν ενδιαφερον αλλα ειναι τοσο εξατομικευμενη η καθε περίπτωση..πχ εγω θα ηθελα μια άβουλη σκλαβα (λεμε τωρα) όχι για να την κανω οτι θέλω, με λιγα λογια να την εκμεταλευτω, αλλα για να την οδηγήσω σε μια σωστη κατα την άποψη μου M/s σχεση..απεχθανομαι τη γυναικα/sub,slave με συμπεριφορα συνδικαλίστριας.. και τέτοιες μου έχουν τύχει..απο την άλλη θα σεβαστω την οποια 'αποψη τους αν και εφοσον την κρινω σωστη.Οχι οτι παριστανω τον "κάποιο" αλλα πως να το κανουμε νομιζω οτι ειμαι σε θεση να κατευθυνω μια τέτοια σχεση..
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Θα δώσω ένα παραδειγματάκι για να απλουστεύσω τα πράγματα Κύριε Maley.

    Έχω παρατηρήσει πως σε πολύ γενικές γραμμές (και εννοώ γενικές χωρίς να βάζω τους πάντες σε ένα καζάνι) πως Οι Κυρίες προτιμούν τον εξευτελισμό περισσότερο από τον πόνο. Αντίθετα οι Κύριοι είναι πιο σαδιστές σωματικά.

    Από την άλλη (και πάλι σε γενικές γραμμές) οι Κυρίες είναι πιο bitchy κάτι που αρέσει πολύ στους άνδρες υποτακτικούς ενώ Οι Κύριοι συνήθως επιβάλλονται μέσω απλής αυστηρής συμπεριφοράς.

    Πιθανότατα αυτή να είναι δική μου και μόνο διαπίστωση αλλά αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει από συζητήσεις και με τα δύο φύλλα Κυρίαρχων.
     
  7. potty65

    potty65 Regular Member

    carissa η συμπεριφορά των κυριάρχων πολλές φορές επηρεάζεται σημαντικά και από τις ιδιαιτερότητες των υποτακτικών. Πιστεύω ότι ο κυριάρχος που από τον ίδιο του τον ρόλο καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού, οφείλει να λάβει υπ' όψιν τις επιθυμίες, τις ευαισθησίες, τις ανάγκες του υποτακτικού ατόμου εφ' όσον βεβαίως υπάρχει και η σωστή χημεία. Κοινός τόπος και στα δύο φύλλα είναι η ισχυρή προσωπικόητα που πρέπει να έχει ο κυρίαρχος και η ικανότητα να επιβάλλεται πνευματικά. Δεν ξέρω αν είναι το φύλλο τελικά που κάνει την διαφορά σε μία τέτοια σχέση, ή προσωπικότητα αυτών που συμμετέχουν σ' αυτή. Νομίζω ότι η κάθε σχέση κυριάρχου - υποτακτικού είναι μοναδική από την φύση της, και τα ίδια της τα μέλη της δίνουν μορφολογικά την ταυτότητα που την χαρακτηρίζει. Πάντως και σ' αυτή όπως και σε οποιαδήποτε άλλη σχέση υπάρχει ένα είδος αμοιβαίου δούναι και λαβείν.
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    astarty δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες εχω γραψει και αλλου και γενικα το πιστευω οσο πιο δυνατο ειναι το μερος που υποτασεται τοτε τοσο πιο μεγαλη αξια δινει Στον/ην Κυριαρχο του ...
    αλλα Ο/ολοι ψαχνουμε ενα σημειο ασφαλες και αν αυτο δεν ειναι Ο/Η Αφεντης/ρα τοτε τι ειναι ?
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Κυρίαρχων Γυναικών και Ανδρών

    blindfold δεν θα διαφωνήσω στο παραπάνω αλλά η διατύπωση του αρχικού σου post ήταν πολύ συγκεκριμένη για να μου δώσει περιθώρια να υποψιαστώ ο,τιδήποτε άλλο.
    Πάμε παρακάτω τώρα...

    Αστάρτη
     
  10. Πρώτα απ' όλα, δεν έχω γνωρίσει Αφέντρα κατ' ιδίαν (ψέμματα, μόνο μια Domme - αυτό δήλωνε - απο κοντά και πριν από χρόνια, είναι και εδω forum, αλλά δεν γράφει πια). Γυναίκες Κυριαρχικού χαρακτήρα έχω γνωρίσει άπειρες απο κοντά, αλλά δεν είχαν σχέση με bdsm (τουλάχιστον απο όσο ξέρω).
    Οι μονες μου επαφες λοιπόν, με το τι εστί Αφέντρα - ωστε να μπορέσω να κάνω σύγκριση με έναν άντρα Αφέντη - είναι η παραπάνω, καθως και ότι έχω δει από videακια, έχω διαβάσει σε κόμικς /βιβλία, συνομιλία με κάποιες στο internet και μια μικρή αλληλογραφία με μια γνωστή nawashi (για όσους ξέρουν) και pro Domina από Aμερική.
    Τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής: Mια γυναίκα "Αφέντρα" εμένει πιο πολύ στο σώμα του υποτακτικού, στο SM δηλαδή, και μάλιστα πολύ πιο σκληρά από ότι ένας άντρας σε μια γυναίκα. Μάλιστα τα πράματα είναι χειρότερα άμα μιλαμε για λεσβίες. Πραγματικά δεν έχω δει χειρότερους βασανιστές από τις γυναίκες. Ένα παράδειγμα που μπορώ να σας φέρω για το τελευταίο μόνο ειναι το εξής. Όλοι εχουμε δει άντρες να παίζουνε ξυλο. Σπάνια βλέπουμε όμως γυναίκες και όταν τις δούμε (αν δεν τις παροτρύνουμε να πέσουνε στις λάσπες και τις σβουνιές μέσα για να αρχίσουνε τα στοιχήματα) ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ, λεμε ΠΑΝΑΪΑΜ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ. Ένα άλλο καλό παράδειγμα είναι οι συναυλίες. Ο άντρας ακροατής θα πορωθεί, θα χοροπηδήσει, θα φωνάξει αρκετά και θα στανιάρει. Η γυναίκα θα βγάζει κορόνες/τσιρίδες ως άλλη Κάλας από...την βρήκα την λέξη που χαρακτηρίζει τις γυναίκες ΥΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    Η Αφέντρα, επίσης, φοράει το εξίσου τσιριχτό - ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΑ - style (που πάει και έρχεται να είναι αυθεντικό και όχι θέατρο), το οποίο και μεταφέρει στην προσωπική της ζωή ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ, ακόμα και για καφέ. Εμένει στο ντύσιμο γιατι οι άντρες ΕΙΝΑΙ ΟΠΤΙΚΟΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, αλλά υστερεί στο ψυχολογικό κομμάτι. Νομίζει πως απαξία ισούτε με ΑΞΙΑ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ και αρνείτε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τα "σκουπίδια" (τους υποτακτικούς της), το οποιό και διαντυμπανίζει μετα βδελυγμίας. Ύστερα θέλει να μιλά και για D/s σχέση, αλλά, τι κρίμα, τόσα χρόνια μόνο σφαλιάρες σε ανασφαλέις άντρες έμαθε να μυράζει σαν γαρούμφαλλα ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ. Αλλάζει ρότα για να γίνει καλόγρια ή υποτακτική και να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ. Μετά ακολουθεί ΣΥΝΤΑΞΗ, ΡΙΖΟΓΑΛΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    Για τον άντρα "Αφέντη" τι να πω, τα πράματα είναι απλά
    (ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)

    Άντε μεγάλε, κάπου το ακουσες και εσυ οτι οι γυναικες προτιμάνε τους σκληρού (Clooney) και ότι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ. Μπορείς εύκολα να διατυμπανίζεις οτι ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΕΡΧΕΤΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ σε συσκευασία ΦΕΡΜΑ, όχι Κλούνεϊ βέβαια (ποιός είναι ο Φέρμας ρε ζαγαρια? Δέιτε το avatar του Χάϊνριχ). ΤΣΟΥΠ να σου στο φορουμ. Καταρχάς, είσαι Μaster τι Dom και τέτοιες παπαριες. Είχες δει και το dvd απο τα seven εψές το Μάστερς όουφ Χόρρορ και κολλαει. Μην κολλάς ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΜΕ ΞΥΛΟ (SEX AND VIOLENCE KAI OΥXI SEX AND THE CITY). Ωραία μέχρι εδώ "Άγριε". Έχεις στήλει ΠΙ ΜΙ σε ολες τις σούμπ του φόρουμ, αλλά καμία απάντηση. Πω-πω, τι πάθαμε, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Τα πράματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Αλλά, μήπως φταίει εκείνο το παρανόμι σου MASTROHARALABOS, θυμίζει λίγο μαστροχαλαστή. Ναι ρε γαμώτο. Πω ρε γκάφα που έκανα λες. Μην πτοείσαι. Ψάχνεις νετ για στοιχία γύρω απ' το ΒΟΥ ΔΟΥ ΕΣ ΕΜ. Ε ρε συ τι κάνει κανείς για να γαμίσει. Τέσπα, βρίσκεις ενα site με ΓΚΟΡΕΑΝ ΒΟΥ ΔΟΥ ΕΣ ΕΜ. Διαβάζεις...σου θυμίζει λίγο ΚΟΝΑΝ - και σε άρεζε μικιό - οπότε διαλέγεις ενα nick στην τύχη. Μurbus Grοοvus... καλό ακούγετε. ΤΕΛΕΙΑ, θα γαμίσουμε απόψε. Μπαίνεις πάλι net στο ΦΟΟΥΡΟΥΜ και διαβάζεις και κάνα δεκάρι πόουστς. Ποστάρεις και σε ενα θέμα που σε φένετε εύκολο 'οπως: ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Σκοράρεις (ποουστάρεις δηλαδής) την κουράδα σου και γεμίζεις περηφανεια!!!
    Η συγκλονιστική συνέχεια στο επόμενο πόουστ... ΠΩΣ η αυτού εξοχότης ο ΑΦΕΝΤΗΣ Murbus Grοοvous γνώρισε την υποτακτικής φυσης feggarolousti_ πως ζήσανε αυτοί καλά, πως κάμανε παιδάκια, πως τρώγανε την Κυριακή ζεστά τα παϊδάκια... θα τα πούμε όλα μέχρι ΘΑΝΑΤΟ!!!
     
    Last edited: 26 Αυγούστου 2006
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Sweet_Distress κακό πράγμα να πάσχεις από αϋπνίες!
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Πώς Τους τσάκισες έτσι το ηθικό Γλυκιά Απόγνωση κι έρχεται και Σαββατοκύριακο; λολ

    Για να ξέρει κάποιος να πει κάτι για τις ομοιότητες και διαφορές μεταξύ κυρίαρχων αντρών και γυναικών πρέπει να είναι αμφιφυλόφιλος και υποτακτικός για καμμιά δεκαριά χρόνια και να έχει βιώσει την κυριαρχία των μεν και των δε στο πετσί του, ή μου φαίνεται;