Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ υποτακτικών ανδρών και γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 7 Νοεμβρίου 2005.

Tags:
  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Με αφορμή ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο Της MsAliki σκέφθηκα να παραθέσουμε και να αναλύσουμε εδώ τις ομοιότητες και διαφορές μεταξύ υποτακτικών ανδρών και γυναικών, ως προς τις αναζητήσεις τους, τις συμπεριφορές τους, τον τρόπο αντιμετώπισης και εκπαίδευσης τους.

    Καλή Σ/σας μέρα  
     
  2. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Νομίζω ότι οι περισσότεροι υποτακτικοί άνδρες "πάσχουμε" ταυτόχρονα και από foot fetish. Δηλαδή θα μου άρεσε την ώρα που με μαστιγώνει η αφέντρα μου να με υποχρεώνει ταυτόχρονα να τις γλείφω τις πατούσες (τις οποίες μάλιστα θα μου άρεσε να μην τις έχει πλύνει ώστε να έχουν την κατάλληλη μυρωδιά). Αυτό έχει σαν επέκταση και το high heel fetish. Υποθέτω ότι για τις γυναίκες υποτακτικές δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
     
  3. k-nos

    k-nos Regular Member

    RE: RE: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ υποτακτικών ανδρών και γυναικών

    Λές οτι οι αντρες υποτακτικοί εχουν περισσότερο κατα νου να ικανοποιησουν τα φετιχ τους παρα να υπηρετήσουν ?

    Ισως γι'αυτό αναφερθηκες κατευθείαν στο μαστίγωμα...δεν εκανες κατι σωστα και χρειάζεται να μαστιγωθείς ? η επιδιωκεις το μαστίγωμα ουτως η αλλως ?

    Εχω την εντυπωση πως οι υποτακτικές γυναίκες ειναι περισσοτερο συνειδητοποιημένες..... η μαλλον για να παραφρασω και διορθώσω τον εαυτό μου, υπαρχουν περισσοτερες συνειδητοποιημενες γυναικες παρα αντρες υποτακτικης φυσης...
     
  4. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Δεν εννοώ ότι θέλω να ικανοποιηθώ εγώ. Αυτό που με ενδιαφέρει προτίστως είναι η ικανοποίηση της Αφέντρας. Και υποθέτω ότι θα αρέσει στην Αφέντρα να με μαστιγώνει. Θα με βλέπει να υποφέρω και θα αντλεί χαρά από αυτό. Δεν χρειάζεται να με μαστιγώνει στα πλαίσια κάποιας τιμωρίας. Απλά επειδή της αρέσει. Δεν θέλω επίσης να της γλείφω τις πατούσες για δική μου ικανοποίηση αλλά επειδή με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεται η υποδεέστερη θέση μου. Ο μόνος λόγος να τις γλύψω είναι για να τις πλύνω. Αν είναι καθαρές δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Με αυτήν την πράξη φανερώνεται η περιφρόνηση της Αφέντρας για μένα. Για τον λόγο αυτό έχω την λατρεία προς τις πατούσες. Θέλω να δείξω την κατωτερότητα μου. Νομίζω ότι οι γυναίκες υποτακτικές δείχνουν με άλλο τρόπο την κατώτερότητα τους.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μια διαφορά ανάμεσα μας την εντόπισα μέσα από τις απαντήσεις 2 male subs στο thread Έλεχγος Οργασμού και την παραθέτω εδώ.

    Αυτό δεν ξέρω αν συνεχίζει να υφίσταται ανάμεσα σε σκλάβους, αλλά πάρ΄αυτά αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά που έχουμε, αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα.

    Ο λόγος που αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτό μπορεί να ισχύσει με κάποιο ο οποίος είναι φυσικός σκλάβος, όπως οι 2-3 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, είναι γιατί μιλώντας μαζί τους, είδα πως ένιωθαν όπως κι εγώ την ψυχική ανάγκη για υποταγή, που είναι διαφορετικό από την επιθυμία για υπακοή η οποία μπορεί να έρχεται και να φεύγει, ανάλογα κυριολεκτικά απ΄τις καύλες μας.
    Δηλαδή η ανάγκη τους ήταν μεγαλύτερη για πνευματική ικανοποίηση μέσα από την υποταγή τους, παρά η σωματική τους διέγερση μέσα από την υπακοή τους.

    Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, αν όχι συγχωρέστε με, είναι πολύ πρωί ακόμη. 

    Πέρα απ΄αυτή τη διαφορά, είναι και θέμα φυσιολογίας πιστεύω. Ο άντρας μετά την εκσπερμάτωση συνήθως έχει την επιθυμία να κοιμηθεί, ενώ η γυναίκα να συζητήσει lol, τουλάχιστο αυτό είναι το παράπονο μέσα σε vanilla ζευγάρια.

    Πάντως αυτό που ανέφερε ο k-nos εξ΄όσων παρατήρησα ισχύει, με την έννοια πως πάρα πολλοί άντρες είναι φετιχιστές και όχι subs, αλλά "αναγκάζονται" να υπακούνε για να καλύψουν τις ανάγκες του φετίχ τους.
    Δηλαδή θα τους κάλυπτε πλήρως μια σχέση μέσα απ΄την οποία θα ικανοποιούσαν το συγκεκριμένο φετιχ, αν μπορούσαν να βρουν κάτι τέτοιο. Αντί γι αυτό, αρκετοί που γνωρίζω "παιζουν" την υπακοή, δηλαδή εκείνο στο οποίο υπακούνε στην πραγματικότητα είναι στην ανάγκη να ικανοποιήσουν το φετίχ τους, γιατί αλλιώς δεν μπορούν να το έχουν εύκολα και πολλές που δηλώνουν Top δεν ξέρουν καν πως να τους διακρίνουν και συμπεριφέρονται σε όλους το ίδιο λόγω άγνοιας, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το παιγνίδι καθ΄αυτόν τον τρόπο.
     
  6. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    RE: RE: RE: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ υποτακτικών ανδρών και γυναικών

     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εγω συμφωνω με την lara!οι αντρες ειναι πιο πολλη φετυχιστες!(οχι πως δεν υπαρχουν και εξερεσεις!)μην ξεχνατε πως ενας αντρας μεγαλωνει και ανατρεφεται απο την (συνηθως sub)μητερα σαν Dom!τωρα ομως καλητερα να σταματησω εδω οσο αναφορα τη γνωμη μου για αντρες/γυναικες αφεντες/αφεντρες και υποτακτικους/υποτακτικες γιατι θα αρχισουν οι αντιδρασεις και δεν κανει 
     
  8. Η πλειοψηφία των "υποτακτικών" (τα εισαγωγικά είναι σκόπιμα) ανδρών (όσων έχω γνωρίσει να εξηγούμαι) χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

    κατηγοριά α) Θεωρεί εαυτόν υποτακτικό με παραδείγματα του στυλ όταν ήμουνα μικρός οι γονείς μου με έδερναν, τα παιδία με έδερναν, στην εφηβία ήμουνα μοναχικός, με το "ασθενές" φύλλο δεν υπήρξα τυχερός κλπ κλπ και σου σερβίρουνε ένα ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? (Αυτό επίσης ζητάνε να τους το επιβεβαιώσεις) και μετά έρχεται η ερώτηση τι λες θα βρω καμία γυναίκα??? Απλά κόμπλεξ και ανασφάλεια που η ελληνική πραγματικότητα την κάνει πιο εντονη.

    κατηγορία β) Θεωρεί εαυτόν υποτακτικό ακόμα και σκλάβο. Είναι συνήθως φετιχιστές (και ποιος άνδρας δεν είναι?? αν δεν είναι τα ωραία πόδια, θα είναι ο ωραίος κώλος και παει λέγοντας..ο άνδρας κατεξοχήν είναι οπτικός) και αλγολάγνοι (γουστάρουνε τον πόνο σαν ένα δυνατό διεγερτικό στις ερωτικές τους συνευρέσεις). Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς τους άντρες ζούνε μέσα στο φόβο είτε γιατί ψάχνουνε τα παραπάνω έξω από τις vanilla σχέσεις τους, είτε επειδή φοβούνται να ψαχτούνε μαζί με τις συντρόφους τους για να μην χαρακτηριστούν ανώμαλοι απο εκείνες (φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνεται και από την αντίθετη πλευρά της γυναίκας τους, και εκέι φτάνουμε σε τραγελαφικές καταστάσεις) ή απο την καλή κοινωνία γενικότερα.

    Από τους παραπάνω άντρες θα χαρακτήριζε κανείς/καμία σας κανέναν γνήσιο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ???
    Εγω πάντως όχι γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Μερικές "Κυρίες" όμως με διάθεση ΕΧPLOYTATION (η SEXPLOYTATION) θα δήλωναν ΝΑΙ!!!

    Και ας περάσουμε στις "αθώες" υποτακτικές και σκλάβες. Με μόνη εξέρεση μερικά τρανταχτά παραδείγματα αυθεντικότητας οι περισσότερες είναι στερημένες που θέλουνε ΤΣΑΠΟΥ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ και τήνουν να εξαφανιστούν άμα το "μέλι" τελειώσει ή άμα εξασθενίσεις (δι αυτό υποψήφιε ΝΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΓΑΜΙΚΟΥΛΑ εεε ΜΑΣΤΕΡ ήθελα να πω γίνε φίλος με το βιάγκρα τον βασιλικό πολτό και γενικά με τα αφροδισιακά). Υπάρχει βέβαια και μία υποκατηγορία αλγολάγνων γυναικών μέσα στις παραπάνω, αλλά για τα φετίχ πολύ σπάνιο (οι γυναίκες έχουνε πρωτίστος φετίχ με τα ρούχα τους τα κοσμήματά τους και τον καθρέφτη τους και όυχί τόσο με το αντρικό σώμα άλλα με τις αισθήσεις που το τελευταίο δημιουργεί στο δικό τους, τουτέστιν είναι λιγότερο οπτικές)

    Και τώρα πάμε στις μειοψηφίες των ανδρών και γυναικών υποτακτικών/σκλάβων
    ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΑΠΟΖΗΤΑΝΕ!!!
    Αλλά τι κρίμα είναι μια μικρή μειοψηφία όπως όλα τα Ιδανικά πράγματα άλλωστε.

    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΤΣΙ στην καμία δεν θεωρώ ότι τα φετίχ και η αλγολαγνεία δεν μπορεί να είναι ΚΑΙ μέρος των παραπάνω (της μειοψηφίας δηλαδή) έρχονται όμως σε 2η μοίρα σε σχέση με τον πρωταρχικό στόχο (ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ)
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Από αυτά που κατά καιρούς μας λέει η SM_Art Lady για τους υποτακτικούς άντρες και από αυτά που γνωρίζω για τις υποτακτικές γυναίκες έχω την εντύπωση ότι στην τρέχουσα πραγματικότητα οι υποτακτικοί άντρες μοιάζουν πάρα πολύ με τους Κυρίαρχους και πολύ λιγώτερο με τις υποτακτικές γυναίκες.

    Νομίζω, μη με πάρετε με τις πέτρες όμως, μπορεί να κάνω και λάθος ότι και οι δύο κατηγορίες αντρών αποδέκτες των ζητούμενων από τους ίδιους περιποιήσεων θέλουν κυρίως να γίνονται, αλλά έχουν τελείως άλλον τρόπο να φροντίζουν τη γυναίκα που τους ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες, το αν θα την φροντίζουν είναι ασαφές από πριν και για τους μεν και για τους δε.

    Οι "γνήσιοι" υποτακτικοί αδιακρίτως φύλου, έχουν ανάγκη να παραδίδουν τον έλεγχο, και αυτό εκφράζεται στην πράξη με το ότι χρειάζονται καθοδήγηση, χρειάζονται πειθαρχία και έχουν ανάγκη να υπηρετούν. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να εκπαιδευτούν, αλλιώς δεν μπορούν στην πράξη να παραδίδουν τον έλεγχο, πάρα πολλά αυτόματα αντανακλαστικά πρέπει να υπερπηδηθούν για να μπορούν να το κάνουν σωστά. Ίσως στους υποτακτικούς άντρες περισσότερα απ ότι στις υποτακτικές γυναίκες - που και εκεί δεν είναι λίγα.

    Ένα γνωστό εγχειρίδιο εκπαίδευσης σκλάβων, έντυπο όχι του νετ, το είχα πετύχει στο βιβλιοπωλείο Lustwandel στο Βερολίνο και δεν το είχα αγοράσει επειδή τότε ήμουν στα πρώτα μου βήματα στον χώρο και είχα σοκαριστεί πολύ από αυτά που διάβαζα, έδινε έμφαση στην εκπαίδευση των αντρών σκλάβων, έγραφε ότι για τις γυναίκες ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια στο πιό ελαφρύ γιατί δεν χρειάζονται τόσο "σπάσιμο" και τόνιζε στον πρόλογο, ότι το όλο θέμα βασίζεται στην εκπαίδευση σκύλων, αυτό ήταν που με είχε κατασοκάρει αλλά πολύ αργότερα κατάλαβα τί εννοούσε...
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    tender lilly δεν κανεις καθολου λαθος.
    Σπανια ενας αντρας εχει γεννηθει υποτακτικος φυση και θεση.
    Σπανια εχω συναντησει αντρες που ειπα " Αυτος ειναι σκλαβος"
    Το κρυβουν καλα...το παλευουν ακομα για να μη τους βγει.
    Το κρυβουν ακομα και απο τον ιδιο τους τον εαυτο επειδη ειναι εγωιστες η και επειδη ντρεπονται γι αυτο που αισθανονται.
    Αν βρεθει στο διαβα τους μια γυναικα Κυριαρχικη τοτε αρχιζουν να παραμιλουν.
    Μπερδευονται και αντιδρουν στην σκεψη οτι μπορει να παραδοθουν.
    Η προσπαθεια τους να κρατησουν τα προσχηματα γινετε αισθητη.
    Φοβουνται να μην αρχισουν να εκδηλωνονται και αφηνονται στις επιθιμιες τους και δειξουν αδυναμια.

    Οι περισοτεροι αντρες υποτακτικοι ετσι λειτουργουν ασυνειδητα.
    Ετσι βλεπουμε το φαινομενο των πολυ καλων Κυριαρχων που περα απο τα ματια των αλλων ειναι υπεροχοι υποτακτικοι σε μια Γυναικα που σαφως τους το βγαζει και πολυ περισσοτερο την εμπιστευονται.

    Ενοχες και τυψεις μαστιγωνουν τις επιθυμιες τους, τις φαντασιωσεις τους.

    Η κατακραυγη της ανδροκρατουμενης κοινωνιας μας ....
    Αυτη φταιει για ολα.

    Πανω στο θεμα εχω να πω πολλα.
    Θα επανελθω ...
    Ηταν μια συντομη εισαγωγη μου που θα ριξει φως στην σκοτεινη πλευρα των δυστυχισμενων που κυκλοφορουν αναμεσα μας.